• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

35+5 günlük kaybettim bende yavrumu... o kadar rahat güzel bir hamilelik yaşadım ki hiç bir problemimiz yoktu 12.haftamızda öğrendik bir oğlumuz olacağını daha evlenmeden hep bir oğlum olsun isterdim rabbim gönlüme göre vermişti 2 li taramamızda hiç problem yoktu ne midem bulandı ne iştahsızlık yaşadım 10 kilo almıştım hamileliğim boyunca yalnızca 32. haftamda ayaklarım şişmeye başlamıştı özellikle sağ ayağım daha fazla şişerdi 1 gün önce anneannesi ve babaannesiyle odasını kurduk eşyalarını tek tek hazırladık güzelce yerleştirdik hastane çantamızda hazırdı çok mutluydum mutluluğum oraya kadarmış sabaha karşı 5 te suyumun gelmesiyle uyandım ve suyum rengini görünce bişeylerin ters gittiğini anladım ama yavruma kötü bişey olduğunu konduramadım çok sakindim her şey bi saat içinde oldu hastaneye gitmem ameliyata alınmam ve yavrumun cansız bedenini görmem dünya üzerime yıkıldı 1 ayı geçti ben ben değilim hiçbir sebep yok stres yapıp kakasını yuttuğu için kurtulamadı Allah’ın takdiri dedi doktor ama ben günlerce sebep aradım kendimi suçladım nasıl hissetmedim kötü olduğunu diye ben Doğum yaptım ama herkes bana başın sağolsun dedi desinler hiç istemedim ben Doğum yaptım neden bu başın sağolsunlar ?? Ağlamadığım tek bir gün yok göğsümde kocaman bir ağrı karnımda kocaman bir boşluk dikiş izime bakmaya cesaretim bile yok etrafıma iyi görünmeye çalışmaktan yoruldum sanki gün geçtikçe daha dibe çöküyorum nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum oğlum gözümün önünden bir an olsun gitmiyor ne aldığım nefes nefes ne yediğim yemek yemek benim için her şeyim yarım kaldı ilk günler defalarca aynı soruyu sordum kendime ben şimdi anne miyim oğlum nerde diye.. arayış içindeyken bu formu buldum ilk sayfasından sonuna kadar okudum buradaki yazılanlardı benim hissettiklerim bazılarıyla ağladım bazılarında umut buldum yüreği yanan her anne aynı hissi yaşıyormuş demek ki dedim düşenin halinden düşen anlarmış gerçekten buraya yazıp yazmamak konusunda çok kararsızdım ama beni kimse anlamıyor anlamalarını beklemiyorum zaten herkes artık kendine bak toparlan diyor ama gel de söz geçir kahroluyorum her gün sanki hiç iyi olamayacağım bundan sonra.. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Allah bizlere meleklerimizin kardeşlerini göndersin tüm melek annelerine sabır versin...
başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum bende nisanda yavrum melek oldu üç ay olacak Allah kimseye evlat acısı vermesin bende şiddetli bir kanamayla hastaneye gitti bebeğim eşinden ayrılmış sağlıklı bir doğum oldugunu sanıyordum taki ameliyattan uyanana kadar herşey nasip nasibimizde bu olayı yasamak varmiş ilk ay nefes alamıyordum o kadar sıkılmış bunlmış ve sürekli ağlamaklıydım sagolsun eşim ailem cok yardımcı oldu onlar omasa atlatamazdım ben iyi olayım diye gözmün üçine baktılar o zamanalr üzülme herşey olacagına varır bunda da bir hayır var dediler dedim siz ne diyorsunuz ben yavrumu kaybettim.Ama zamanla alışıyorsun üç ay oldu şu bir haftadır Allaha şükürler olsun bir ferahlık geldi bana hamile görmeye dayanamazdım hemen suratım düserdi ama artık bişey olmuyor sadece dua ediyorum kendime gördüğüm hamilelere rabbimin izniyle yeniden hamile lacagım diyorum saglıkla yavrumu kucagıma alacagım diyorum Allah büyük nimetleri sonsuz yaşamaya mecburuz benim gözümün içine bakan beş yaşında bir evladım daha var şükür Alahım ona sağlık sıhhat versin acısını göstermesin

Sezeryandan sonra kısa sürede hamile kalan var mı?
4. Ay ve sonrası mesela?
Bütün sayfaları okumaya vaktim yok☹️
Rabbim hepimizin sabrını artırsın.

Sezeryandan sonra kısa sürede hamile kalan var mı?
4. Ay ve sonrası mesela?
Bütün sayfaları okumaya vaktim yok☹️
Rabbim hepimizin sabrını artırsın.
Kızlar ben 8 nisanda bebegini 33.haftada kaybettim ve doğum yaptığım dr 6 ay dedi bana 2.ayımda kont gittim ve ben bekleyemiyorum kucağı dolu olan insan bekler boş olan her gün aglar dedim ve tmm 4 adet sonrasi bırak dedi ve bu ay korunmayı bıraktım 8 günüm var regli günüme hayirlisi

Kızlar ben 8 nisanda bebegini 33.haftada kaybettim ve doğum yaptığım dr 6 ay dedi bana 2.ayımda kont gittim ve ben bekleyemiyorum kucağı dolu olan insan bekler boş olan her gün aglar dedim ve tmm 4 adet sonrasi bırak dedi ve bu ay korunmayı bıraktım 8 günüm var regli günüme hayirlisi
Rabbim sabır versin canım bende 39 haftalık Doğum yaptım 3 gün yaşadı meleğim.
24-28 Temmuz arası 4. Adetimi bekliyorum..
Bu sırada vitaminlerime baktırıp bir sıkıntı yoksa korunmayı bırakmayı düşünüyorum. İnşallah gönlümüze göre olur sonuçlar 🤲 Beklemek çok zor bu psikoloji çok zor..

Rabbim sabır versin canım bende 39 haftalık Doğum yaptım 3 gün yaşadı meleğim.
24-28 Temmuz arası 4. Adetimi bekliyorum..
Bu sırada vitaminlerime baktırıp bir sıkıntı yoksa korunmayı bırakmayı düşünüyorum. İnşallah gönlümüze göre olur sonuçlar 🤲 Beklemek çok zor bu psikoloji çok zor..
Bende aynısını yaptım önce değerlere baktım sonra gebeliğe izin verdim

Bende Nisa’nda kaybettim yavrumu.
Banada 1 sene dedi 😔
Benim güzel kızım da 15 nisanda doğdu 29 nisanda melek oldu :( çok zor sabretmesi acısına dayanması bir sene nasıl dayanılır tabii ki Rabbim ol diyince olur ama 1 sene hiçbir şey yapmadan nasıl beklenir ki benim tüp bebekti bir de :(

Bu arada 10 gün önce gitmemde doktor benden de kan tahlili istedi sonuçlar normal dedi ama işte rahim yırtılması vs diyerek bir sene bekleyeceksin dedi :(

Benim güzel kızım da 15 nisanda doğdu 29 nisanda melek oldu :KK43: çok zor sabretmesi acısına dayanması bir sene nasıl dayanılır tabii ki Rabbim ol diyince olur ama 1 sene hiçbir şey yapmadan nasıl beklenir ki benim tüp bebekti bir de :KK43:
Bende zor kavuşmuştum yavruma.
12 nisanda doğdu 15 Nisanda melek oldu..
2 hafta sonra kontrole gideceğim bende bakalım neler duyacağım 😔

Bende kendimi bu doktorun görüşüyle rahatlatıyorum. Hamileliğimide kendisinin videolarıyla geçirmiştim.🤲

Canım bende 6 haziranda sezeryan oldum, karnımda kaybettim bebeğimi. Temmuzun 6 sında adet oldum. Ekime kadar adetlerim düzenli giderse ekimdeki adetimden sonra korunmayı bırakıcam. Ekimde 4. Ayım bitmiş oluyor.

Canım bende 6 haziranda sezeryan oldum, karnımda kaybettim bebeğimi. Temmuzun 6 sında adet oldum. Ekime kadar adetlerim düzenli giderse ekimdeki adetimden sonra korunmayı bırakıcam. Ekimde 4. Ayım bitmiş oluyor.
3. Adetimde normal düzenine döndü sayılır benim. İnşallah seninde öyle olur hemencik toparlanırsın. 🙏

Benim güzel kızım da 15 nisanda doğdu 29 nisanda melek oldu :( çok zor sabretmesi acısına dayanması bir sene nasıl dayanılır tabii ki Rabbim ol diyince olur ama 1 sene hiçbir şey yapmadan nasıl beklenir ki benim tüp bebekti bir de :(
Allah acini dindirsin cnm allah birdaha yasatmasin bize ve 1 yil beklemene gerek yok 6.aydan sonra başla dr bana 6 ay dedi ben bekleyemem dedim 3 aya indirdik demekki olabiliyor

Uzun zamandır girememiştim foruma. Dün meleğimin doğumgünüydü aklıma geldi o zamanlar hissettiklerim yaşadıklarım bir bakayım dedim. Bir sürü yeni arkadaş gelmiş keşke hiç çoğalmasa buralar :( herbirimizin sebebi yaşadığı farklı ama sonuç aynı acı aynı. OkuyorumdA kurulan cümleler , kendimizi ifade ediş şekillerimiz bile aynı. O kadar kalabalıkta hissettiğimiz yalnızlık aynı...
Dün kuzumun doğumgünüydü . Yaşadığımı onca acıya rağmen iyi ki gelmiş. İyi ki görmüşşm ben onu iyi ki sevmişim. Dokunduğumdaki his mıh gibi aynı hatıramda saklı.
Şükürler olsun rabbime yavrum var kucağımda. Belki hergün şükrediyorum.
Meleğim olsaydı 3 yaşında olacaktı.
Gözümün önünde olmasada gönlümde büyüttüğüm benim minik yavrum iyi ki doğdun 🎂

arkadaşlar bende 15 nisanda bebeğimi plasenta dekolman sonucu kaybettim sezeryan ile doğumum gerçekleşti cok zor bir durum sizler bebklerinize cok şükür kavusmussunuz inşallah bende saglıklı bir şekilde yenden hamile kalıp sag saglim yavrumu kucagıma alabilirim sezeryan sonrası ne kadar zamanda hamile kaldınız
Ben de çok merak ediyorum. 2 hafta önce dekolman yüzünden ben de bebeğimi kaybettim

Ben de çok merak ediyorum. 2 hafta önce dekolman yüzünden ben de bebeğimi kaybettim
Canım doktora üç ay sonra gidebildim üç ay geçmiş korunmayı bırak dedi ama cesaret edemedim altı ayın dolmasını bekliyorum beşinci ayın içindeyim Rabbime sığınacaz başka çaremiz yok malesef rabbim sabrımızı artırsın nasıl oldu peki

Back