Çok g3cmis olsunMerhaba ben de sezeryan sonrası bebeğini kaybetmiş bir anneyim.23.haftamda erken doğum başlayınca sezeryanla aldılar.
Teşekkür ederimÇok g3cmis olsun
Rahim yırtılmasının sebebi neymiş peki? İlk defa duyuyorum rahim yırtılmasını... Plesanta ayrılması olabilir mi acaba?? Rahim sebepsiz neden yırtılsın ki...Yaşadığım yerde perinatolog yok. Içinizde perinatologa giden arkadaşlar varsa rica etsem dr larınıza sorar mısınız. Rahim yırtılması yaşayan biri tekrar hamile kalsa bu durum tekrarlar mi. Ben de gideceğim başka bir ile ama daha zaman var. En azında başka dr lardan da yorum almış olurum.
Sancım hiç yoktu rahim ağzı da kapalıydı ,plasenta ayrılması başlamış.ilk doğumum normaldi bu sezeryan oldu.
Teşekkür ederim canım yaptıracam inş.Merhaba, öncelikle başınız sağ olsun... Plesanta ayrılmasının en büyük sebeplerinden biri kan pıhtılaşması. Lütfen 6 lı trombofili panali testini yaptırın bir eğitim ve araştırma hastanesinde...
Bir sebebi yok. 37+6 da kendiliğinden yırtıldı. Bebeğim karin boşluğuna düştü ve kaybettik. Bebek alındıktan sonra rahim dikildi ama tam iyilesmemis dedi dr umRahim yırtılmasının sebebi neymiş peki? İlk defa duyuyorum rahim yırtılmasını... Plesanta ayrılması olabilir mi acaba?? Rahim sebepsiz neden yırtılsın ki...
Benimde 5 ay oldu ama hic bitmiyo acım.dogum yapan akrabalarima arkadaslarimi arayamiyorum bile.bebegi olanlarin yanima gitmiyorum eve kabul etmiyorum23 gün sonra bir yıl olacak yavrumu kaybedeli gün geçtikçe acım daha da artıyor hayattan zevk alamıyorum artık .sırf kafam dağılsın dıye bır yılda eşim bir çok kez tatile çıkardı ama yok aklımdan atamıyorum.Çevremdeki herkes hamile yanlarına gittiğimde kendimi uğursuz gibi hissediyorum .en çok da kızımı çok özlemek yakıyor canımı daha doğmadan kafamdaydı ona yapacaım doğum günü balonlar yerıne ufacık toprağına dokunacağım
Bir müddet daha görme zaten yeni doğan bebekleri. Benim 1 yıl oldu ben hala gör.ek istemiyorum yeni doğan bebekleri. Herkes de anlayışlı olmak zorunda bu konudaBenimde 5 ay oldu ama hic bitmiyo acım.dogum yapan akrabalarima arkadaslarimi arayamiyorum bile.bebegi olanlarin yanima gitmiyorum eve kabul etmiyorum
Ahh keske herkes anlayisli olsa gercekten.insanlar daha da zorlastiriyo durumumu.Ama Rabbim insallah bizimde acimizi dindirir en kisa zamandaBir müddet daha görme zaten yeni doğan bebekleri. Benim 1 yıl oldu ben hala gör.ek istemiyorum yeni doğan bebekleri. Herkes de anlayışlı olmak zorunda bu konuda
magazalarda hamile reyonlarina girdigim an hala gözlerim doluyo benimde.ne hevesle aldigim hamileleiklerim geliyo aklima.Yeni doğan bebek değil de hamileleri görmek zor geliyor bana da...
magazalarda hamile reyonlarina girdigim an hala gözlerim doluyo benimde.ne hevesle aldigim hamileleiklerim geliyo aklima.
Amin insallahAhh keske herkes anlayisli olsa gercekten.insanlar daha da zorlastiriyo durumumu.Ama Rabbim insallah bizimde acimizi dindirir en kisa zamanda
Amin canim insallahhhAynenRabbim tez vakitte karnımızı yeni bebeklerle doldursun inşallah
Rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah..bir daha ayni acilari yasatmasin hicbirimizeAyrıca şunu da söyleyeyim 3 bebeğimi erken Doğumla 6 aylık iken kaybettim ,acınızı çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?