Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. O korkuları çok çok iyi bilirim ben Bu defa Allah'ın izniyle olacak canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. O korkuları çok çok iyi bilirim ben Bu defa Allah'ın izniyle olacak canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun...
Aminn canımm. Senin o anlarını iyi biliyorum canım, o kadR tedirginliğin yanında nasıl bir tevekkül halin vardı.aminn inşallah rabbim hayırlsııyla nasip eder bana herkese inşallah

Elf17ahm etmez miyim her duamda atlamadan benim gibi melek Annelerine hususi ediyorum.seninde başın sağolsun canım Biliyorum o acıyı o ciğer yangınını. İnan afedersin okadar salk gibiyim ki günler geçiyo ama nasıl geçiyor... rabbim gönlüne ferahlık em tez rm hayırlı vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar masip etsin inşallah

insallah hayirlisiyla kucaklariniza alicaksiniz Allahin izniyle uzun suredir giremedim siteye bazen okudum cevap yazamadim her okudugumda gozyaslarima engel olamiyorum her okudugumda acinizi yuregimde hissediyorum bakiyorum zaman cok hizli geciyor gecen sene bu zamanlar karnimdayken yuregim agzimda gezerdi her saniye panik korku cok sukur kucagima aldim simdi yasina az kaldi her giydirdigim kiyafette ona her sarildigimda onunla her guldugumde ablasi geliyor gozumun onune bazen kizimi uyurken izledigimde ilk kizimin yuzunu goruyorum gozlerimi acip kapiyorum o diyorum sanki bazen hayat kosturmasina kapilinca onu unutmusum gibi geliyor sanki hic yasamamisim basimdan gecen herseyi karsidan izliyor gibiyim kizim simdi 10aylik oldu ama ne ara buyudugunu anlayamadim cok badireler atlattim 34 haftalikken apansitim patlamisti once ameliyat oldum 1haftasonra normal.dogum yaptim o 1 hafta omrumun yarisi gitti sanki bukezde kaybedicem dedim yine hersey hazir derken cok sukur dogmustu o kuvezde kaldi yine elim.bos cikmistim hastaneden oysaki ilk.bebegimi kaybettigimde yan odalardan bebek sesleri gelirken bigun insallah bende yasarim bu duygulari demistim bazen hayat bizim planladigimiz gibi gitmezmis bunu cok yasadim kizim eve geldi sonra ben surekli hastaneye git gel iki ameliyat daha oldum ustune yeni yeni sagligima kavusurken evet ben anne.oldum diyorum benim kizim oldu diye kusura bakmayin kizlar cok uzun oldu farkinda olmadan zaman bulunca icimi doktum size

Ben doğum yaptığımda yan odamda bir kız bebek vardı sabaha kadar ağladı. Benim kızım hiç ağlamamıştı. Onların odada bebekleri ağladı bizim odada esim annem ve ben ağladık. Çok acıydı. Yürütmeye kaldırdılar yan odam pembelerle suslenmis kapı süsleri takılmıştı. Sonra benim odama girdim bomboş, sessizdi. Eve geldim göguslerimden damla damla akan süt öyle içimi sızlattı ki. Aklım almiyordu dün karnimda kıpır kıpır olan bebek yoktu. Uzun süre hamile gibi davrandım alışamadım. Kaç telefon geldi bebiş doğmuştur ne kadarlık oldu resim at diye. Benim elimde tek bir resim vardı o da kefenin içindeki minicik kızım. Çok özlüyorum özledikçe bakıyorum resmine kivircik saçlı tombis esmer bir kız bebek.

cok zor cokk... kizima dogum yaptigim hastanede oglumu dunyaya getiricem. tombik oglum prenses kizim iki melegim.. Allahimm ayni aciyi yasatmasin insallah beterinden saklasin insallah.. saglikla huzurla mutlulukla senlensin evlerimiz
insallah yarabbbimm.. birbirimize bol bol dua edelim mubarek 3 aylarda hepimizin can yarasi ayni..

Amin inşallah. Doğum ne zaman.

Merhaba arkadaşlar,bebeğini bekleyen anneler sağlıkla,sihhatle kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
Arada açıp bakıyorum kimi zaman yazılanları okudukça ağlıyorum,kimi zaman umut buluyorum.Duygu karmaşası çok yaşıyorum.Bebegim yaşasaydı 6 aylık olucaktı.dönmeye,dişleri çıkmaya başlayacaktı diye hep aylık gelişimlerini düşünüyorum.
Pıhtılaşma testlerini yaptırdım temiz cıktı çok şükür.
Başka yapmam gereken bisey var mi karyotip testide temiz çıkmıştı.

Evet insan takip ediyor. Benimki de 7.5 aylık olacaktı. Kız bebekleri görünce içim aciyor. Yada bir mağazanın önünden geçerken kız bebek kıyafetleri görünce. Bu sızı güç geçmeyecek ama alışıyoruz gün geçtikçe. Biraz daha az ağlıyorum mesela. Gülebiliyorum. Ilk zamanlar gülünce vicdan azabı duyardım. Ve her an dua ediyorum yeniden bir kız evlâdım olsun diye.

Evladını kaybeden annelerin yaşadıkları hep aynı duygular gülmeye bile utanmak.
Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı,sıhhatli bir kız evlat nasip etsin inşallah.Allah bir alır,iki verir hep böyle düşünmeye çalışıyorum.
Geçen sene aynı dönemlerde hamilelik yaşamışız.Sen neden kaybettin bebeğini okuyorum ama unutuyorum kişileri

Evet bende hep unutuyorum malesef. Ben 12 ağustosta 37 haftalıkken kaybettim. Hiç bir sorun yoktu eski sezaryen dikisim açılmış. Sabah sancılandım. Karnimda ölmüş. Sonrası bildiğin gibi. Senin neydi sebebin. Eylülde doğum yaptın 6 aylık olacak dediğine göre. Duaların içinde sagol. Amin burdaki tüm anneler inşallah bebeklerine kavuşur

Inşallah canım tamam şimdi hatırladım senin durumunu.evet 28 Eylül de doğum yaptım.benim bebegim küvezde idi 38 haftalık doğum yaptım.sarilik ve enfeksiyon başladı tedavi görüyordu yoğun bakımda.sonuç bunlar ama benim hamileliğimde asimetrik gelişim geriliği vardı.benim büyümedi karnımda.asimetrik gerilikte anne yada plesenta kaynaklı oluyormuş.6 haftalıkken yoğun kanama,kese benzeri yapılar karışık bir durum benimki dr lar bile tanımlayamıyor

Anladım. Çok geçmiş olsun. Dr a gittim dedin testler falan temiz çıkmış. Tekrar düşünebilirsin dedi mi zaman verdi mi

Anladım. Çok geçmiş olsun. Dr a gittim dedin testler falan temiz çıkmış. Tekrar düşünebilirsin dedi mi zaman verdi mi
Istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi.gideli bir aydan fazla oldu hatta.folik asit yazdı gebelikten 3 ay önce kullanmaya başlamamı söyledi rutin enfeksiyon değerlerine baktı igg igm falan.

Burdakiler tanır beni maalesef yeni anneler gelmis.keske hicbir annenin yuregi yanmasa.ama bu acıyı yaşayan ilk de değiliz son da olmuyoruz.yine mart ayı geldi.kızım 26 martta tam iki yaşında olacaktn.olmadı kuzum olmadı sarilamadm öpüp koklayamadım diger tarafa kaldı hayallerimiz.o günü ve sonrasında yaşadıklarım...tam 24 ay once bebek çantasıyla girdiğim hastaneden kucagimda bebegimle çıkmayı beklerken acıyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktık.hayat durdu benim icin yaşayamam diyordum nefes alamiyordum resmen.39.haftamda normal doğumu bekliyordum hic bir sorun yoktu.hayatımi bundan sonra bebegimle gecirmeyi düşünüyordum ama olmadı.bos besigimin başında günlerce kızım diye ağladım.akan sütüme bakıp ağladım.hic giydiremedigim zibinlarda bebeğimin kokusunu aradım.cansz cekilen bi fotoğrafına bakıp bakıp agladm.komsumun bebek sesine gece vakti uyanıp bwnim kızım da bi saatte süt istermiydi diye ağladım.minicik mezarının başında ağladım.gelen bayramlar zoruma gitti ağladım.ama aglarken hep dua ettim Allahim ne ilyr sabrını ver dayanma gücü ver ve teseliisini gönder diye.ilk bebegime 2 yılda gebe kalamamisken Rabbim cok cabuk kardesini gönderdi.9 ay o kadar uzun geldi ki.stres heyecan endişe korku ve sonunda cok şükür kardesini kucağıma alldm.ablası yerine kardesini seviyorum simdi.onunla her gün şükrediyorum.Allah acıyla yanan bütün annelere nasip etsin.acım kalbimin bir köşesinde duruyo.hala burnumun diregi sızlıyorhic aklımdan çıkmıyor ama kardeşi aglayan yüzümü güldürdü cok şükür.burdaki herkes kardeşleriyle teselli bulurlar insaallah.hepinize dua ediyorum ve sizi cok iyi anlıyorum

Gözünüz aydın. Ne guzel kardeşi gelmiş. Dün komsum doğum yaptı. Benimle aynı hastanede aynı dr a gidiyordu. Bugün evine geldi bebeğiyle. Onun adına tabi sevindim ama tüm acılarım tazelendi. O günü tekrar yaşadım eve girdiğimde hissettiklerim geldi aklıma. Benim koymayı düşündüğüm ismi koydu bebeğine. Aynı iş yerinde ve aynı binada oturuyoruz. Çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…