- 15 Şubat 2018
- 22
- 35
- 18
- 37
Başın sağolsun. Evet ne kadar inandırıcı olmasada zamanla acın hafifliyor. Şimdi gün de çok kere ağıyorsan zamanla anlamadığın günler olacak. Doğum şeklin sezaryenmiydi.
Evet sezeryan oldum bende olaydan 2 gün önce doktora gitmiştim söylediği kadarıyla hiçbir sıkıntı yoktu hatta normal doğumu bekliyordum 2 gün sonra bi ağrı hissettim hastaneye gittiğimde bebek kakasını yapmış dediler ve acil aldılar gittiğimde kalp atışı vardı hemşire iyi olduğunu söyledi ama malesef kendime geldiğimde kaybettiğimi öğrendim sonrası zaten hepinizin bildiği yaşadığı acılar zor günler.otopsi sonucunu bekliyorum şuan ama doktorun ihmali olduğu düşüncesindeyim ben 32.haftadan itibaren kaşıntım başladı çok şiddetli hemen gittim bir tahlil yaptı ama sonucu normal çıktı diyerek bir daha hiç ilgilenmedi 37. Haftaya kadar deli gibi kaşındım bir daha test yapma gereği duymadı bende ona güvendim malesef bebeğimin bu yüzden sıkıntıya girip kakasını yaptığını düşünüyorum çünkü benim gibi durumlarda 37. Haftada sezeryana almak gerekiyormuş ben 37+2 de kaybettim.ilk gebelik olunca tecrübesiz oluyorsun bilmiyorsun ne dese doktora güveniyosun ama sonra çok pişman oldum çok kızdım kendime ama ne yapsanda boş