- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yakalayamıyorum.. her dakika her saat buraya girip baştan sona okudum, yeri geldi daha çok ağladım yeri geldi bebek sahibi olanlara sevindim kendim gibi umut doldu içim. Hepinizi aslında en yakın dostum gibi bilip kimseyle konuşamadıklarımı konuştum..ciğerim hare hare yanarken sizler dindirdiniz gözyaşımı. Yaşayabilseydi 1,5 yaşında olacaktı minik meleğim. Her yeni doğan bebek görünce hala da daha ağlıyorum, engel olamıyorum kendime. Yarım kalmışlıklar umutlar hayaller minik elleri yumuş ayakları burnu gözleri hrp aklımda hep aklımda. Şükürler olsun ki allahıma bir tane daha nasip etti bana yüreğimin dermanı olacak bir kızım daha olacakmış. Bir meleğim yüreğimde doğacak meleğim kucağımda olacak hayırlısıyla. Ablasına aldığım herşeyi ona giydiricem , meleğini görmüş olucam. Tabikş her evlat farklı demek istediğim meleğimin yerine koymak değil ama öyle hissedicem. Sürekli tedirginim, suyumun ilk defa geldiği haftalara geliyoruz yavaş yavaş. 19. Hftada duyum gelip 26 da doğum yapmıştım ben hatırlayanlar bilir. Yüreğim pırpır. Allahım selamete çıkarsın inşallah yüreğime ferahlık versin. Okuyan olursa da benim için dua edin kaderdaşları. HYırlısıyla bu defa kucağıma alabileyim bebeğimi
Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. O korkuları çok çok iyi bilirim ben Bu defa Allah'ın izniyle olacak canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun...