Sen de çok beklememişsin ne güzel.5ay 10 gün canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de çok beklememişsin ne güzel.5ay 10 gün canım
Siz konuyu yanlış anlamışsınız . Mesela ben , bebeğimi kordon dolanmasıından kaybettim . Ama sezaryenle doğum yaptığım için yeniden bebek düşünmeye başlama zamanım normal Doğum yapanlara göre biraz uzun olmak zorunda.Çünkü geçirilmiş bir cerrahi operasyon var ( ameliyat) . Dikişleri filan düşünmek zorundayız. Buradaki arkadaşların hiçbiri bebeğini sezaryenden ötürü kaybetmedi . Sadece Doğum şekli sezaryen. Bu da diğer doğumu etkiliyor .Arkadaşlar rabbim herkese sağlıklı evlat versin konuyu görünve merak ettim yanlış anlamayın ama gercekten bebekleriniz sezeryan yüzündenmi öldü?? Bu kadar tehlikeli ve zararlımı yani hani hep kurtarıcı bişey gibidir ya bide ilk doğumumu ısrarla yalvar yakarla sezeryan doğum istedim
Ben de tam 7. Ayda düşünmeye başladımBenim 6 ay oldu ama hala cesaret edemiyorum dr a gitmeye
Amin . İnşallah.Evet canım. İlk bebeğimi maalesef kaybettim 2.bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Büyüdü, kocaman oldu bile. 15 aylık şuan. Yine de buraya giriyorum arada, melek annelerine destek ve yardımcı olabilmek için... Rabbim tüm melek annelerinin yüzlerini güldürsün inşallah bir bir...
Peki 3. Hamilelik ıçin süre verdi mi sana
Pazartesi kontrol var iğne dozunu bilmiyorum şuan 4000 kullanıyorum inş günüyle uyumlu çıkar enson 3 gündü bakalım inş iyidir yavrum bende 5 ay ara verdim şimdilik iyi dikişlerim ama büyüdükçe başlıyo tabi korkuyorum sanıyorum benide 36 da alırlar Inşallah Ogün leri görürsek yavrumla daha 10 hafha var zamzamdurdu
Kizlar bugun bende doktora gidicem. Nerdeyse bir yil olacak benimde. Insallah kotu bisey duymam. Dua edin benim icin. Hayirli haberlerle doneyim
Dikiş acısından 6 ay demesi çok güzel. Inşallah banada 1 yılın sonunda hazırsın der drEvet, verdi canım. Ama bunu vücudumun hazır olması için değil, bebeğimin psikolojik durumunu baz alarak söyledi. 3.bebeği Metehan 2 yaşındayken düşünmeye başla dedi. Hem bebek için ideal bir yıl hem de vücudun da iyice toparlanır dedi... Sonuçta 2 doğum arka arkaya oldu. Depoların boşaldı, dolması lazım dedi. Ama dikiş açısından sorarsan 6 ay sonra hamile kalabilirsin tekrar dedi :)
Pazartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz canım. 3 gün gerilik çok önemli değil... Ölçüm hatasından bile kaynaklanabilir. 1 hafta geri kalması önemli ama. Böyle fazla gerilik çıkarsa Dr.una söyle dozu arttıralım mı, geçen ölçümde de 3 gün geri çıkmıştı diye...
inşallah canım...Dikiş acısından 6 ay demesi çok güzel. Inşallah banada 1 yılın sonunda hazırsın der dr
İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür canım...Kizlar bugun bende doktora gidicem. Nerdeyse bir yil olacak benimde. Insallah kotu bisey duymam. Dua edin benim icin. Hayirli haberlerle doneyim
Genetik tahlil verdi canim tam bir sonuc alamadim sanirim kah pihtilasmasindan suphelendi. Sonuclar ciksin hemen hamile kal dedi. Beklemene gerek yok dedi. Bir yil yeterli dedi..İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür canım...
Genetik tahlil verdi canim tam bir sonuc alamadim sanirim kah pihtilasmasindan suphelendi. Sonuclar ciksin hemen hamile kal dedi. Beklemene gerek yok dedi. Bir yil yeterli dedi..
Sadece bebege yapilmis genetik iki bebek kaybetmem gerekiomus heralde bu testleri yaptirmam icin. Insallah guzel sonuclar alirim.Hadi hayırlısı olsun canım. Sonuçlar 1,5-2 aya kadar çıkıyor...
Yok hayır demedi. Ben yaptırdığım tüm testleri ve bebeğime hamileyken yapılan tüm testleri, usg görüntülerini, NST.leri vs alıp gittim. Bebeğimi kaybetme sebebimi öğrenmek ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini öğrenmek için gittim... Gebe ne zaman kalabilirim, dikişlerim ne durumda, rahim toplanmış mı vs hepsine baktı, muayene etti. Gebe kalmadan önce başlamam gereken ilaçları söyledi, gebe kalır kalmaz kullanmam gereken ilaçlarla ilgili bilgi verdi vs...
Sadece 4 genine mi bakıldı canım? Genelde 6 lı bakılıyor bu teste ama...
Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim sabır versin canım... Arada da olsa girip, melek annelerine yardım etmeye çalışıyorum...
Daha önce bir düşüğün de varmış. Lütfen bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptır. Büyük ihtimalle senin de sonucunda pıhtılaşma çıkacak...
6 lı trombofili panali, protein s, protein c ve homosistein başlıca yaptırman gereken testler... Lütfen bu testleri yaptırmadan tekrar gebe kalma...
Yok hayır demedi. Ben yaptırdığım tüm testleri ve bebeğime hamileyken yapılan tüm testleri, usg görüntülerini, NST.leri vs alıp gittim. Bebeğimi kaybetme sebebimi öğrenmek ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini öğrenmek için gittim... Gebe ne zaman kalabilirim, dikişlerim ne durumda, rahim toplanmış mı vs hepsine baktı, muayene etti. Gebe kalmadan önce başlamam gereken ilaçları söyledi, gebe kalır kalmaz kullanmam gereken ilaçlarla ilgili bilgi verdi vs...
Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim sabır versin canım... Arada da olsa girip, melek annelerine yardım etmeye çalışıyorum...
Daha önce bir düşüğün de varmış. Lütfen bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptır. Büyük ihtimalle senin de sonucunda pıhtılaşma çıkacak...
6 lı trombofili panali, protein s, protein c ve homosistein başlıca yaptırman gereken testler... Lütfen bu testleri yaptırmadan tekrar gebe kalma...
Her dr farklı bir şey söylüyor. Ben doğumun olduğu sabah ilçedeki hastaneye gitmiştim plesenta dekolman demişti ölüm sebebini. Doğumu yaptıran samsundaki asıl doktorum rahim yırtılması dedi. Biz de neye inanacağız şaşırıyoruzEvet canım bu 4 genime bakıldı. Perinatoloğa gittim. Oda benden anti kardiyolipin IgM antikoru ve anti kardiyolipin IgG antikoru birde aPtt diye bir tahlil istedi ek olarak. Onları da yaptırdım normal çıktı değerlerim. Şimdilik iğne başlamaya gerek yok,hematologlar da bunu öneriyor sizin durumunuza dedi. Sadace bana Benexcol ( b vitamini) ve folbioluda yarım iç dedi. Fakat folat değerim 20 lerde çıkınca folbiolü alma benexcılle devam dedi. Tabi internete baktığımda benim gibi olup iğne kulllanan çok fazla kişi var. Doktorum hamile kaldığınızda gidişata bakacağız dedi . Ben bebeğimi 3 gün kala kaybettim doğuma,3350 gramdı. İ İki ay önce Recep Hasa gittiğinizde o da pıhtılaşmadan olacağını zannetmiyorum bu haftada pıhtılaşma testlerini yaptırmana gerek yok dedi. Bi bilginiz var mı benim durumumla ilgili?
Kan pıhtılaşmasından son günde bile bebek kaybedilebiliyor maalesef. O yorum çok doğru bir yorum değil ki burada 40.haftasında bebeğini kaybeden arkadaşlar bile vardı. Onlar da sonraki gebeliklerinde kan sulandırıcı iğne kullanarak bebeklerini aldılar kucaklarına çok şükür. Sen bilir canım ama bence gebeliğinde önlem amaçlı coraspin ve düşük dozda da olsa kan sulandırıcı iğne kullanmalısın... Sonuçta sen bir bebek kaybettin ve bu kaybının bir sebebi olmalı. Heterozigot değerler de iğne kullandırıyor çoğu perinatalog...Evet canım bu 4 genime bakıldı. Perinatoloğa gittim. Oda benden anti kardiyolipin IgM antikoru ve anti kardiyolipin IgG antikoru birde aPtt diye bir tahlil istedi ek olarak. Onları da yaptırdım normal çıktı değerlerim. Şimdilik iğne başlamaya gerek yok,hematologlar da bunu öneriyor sizin durumunuza dedi. Sadace bana Benexcol ( b vitamini) ve folbioluda yarım iç dedi. Fakat folat değerim 20 lerde çıkınca folbiolü alma benexcılle devam dedi. Tabi internete baktığımda benim gibi olup iğne kulllanan çok fazla kişi var. Doktorum hamile kaldığınızda gidişata bakacağız dedi . Ben bebeğimi 3 gün kala kaybettim doğuma,3350 gramdı. İ İki ay önce Recep Hasa gittiğinizde o da pıhtılaşmadan olacağını zannetmiyorum bu haftada pıhtılaşma testlerini yaptırmana gerek yok dedi. Bi bilginiz var mı benim durumumla ilgili?
Başın sağolsun. Evet ne kadar inandırıcı olmasada zamanla acın hafifliyor. Şimdi gün de çok kere ağıyorsan zamanla anlamadığın günler olacak. Doğum şeklin sezaryenmiydi.Ben de 2 ay önce bebeğimi kaybettim 37.haftada sonra burayı buldum yazılanları okudukça yalnız olmadığımı anladım meğer ne kadar çok insan varmış dedim aynı acıyı yaşayan sonra tekrar bebeklerine kavuşanlar olmuş sağlıkla onları okudukça mutlu oldum inşallah bizlerde yaşarız o mutluluğu unutulmasa da acım hafifler diye çok istiyorum. Kocaeli’de yaşayan ve bu durumları daha önce yaşayan arkadaşlar özellikle doktor konusunda yardım ederse çok sevinirim artık ne yapacağımı kime güveneceğimi bilmiyorum
Ben de 2 ay önce bebeğimi kaybettim 37.haftada sonra burayı buldum yazılanları okudukça yalnız olmadığımı anladım meğer ne kadar çok insan varmış dedim aynı acıyı yaşayan sonra tekrar bebeklerine kavuşanlar olmuş sağlıkla onları okudukça mutlu oldum inşallah bizlerde yaşarız o mutluluğu unutulmasa da acım hafifler diye çok istiyorum. Kocaeli’de yaşayan ve bu durumları daha önce yaşayan arkadaşlar özellikle doktor konusunda yardım ederse çok sevinirim artık ne yapacağımı kime güveneceğimi bilmiyorum