Ne dedi peki sana. Dikislerin konusunda. Iyilesmismi. Ne kadar olmuştu senin doğum yapalı. Kusura bakma belki daha önce yazmışsındır ama insan unutuyor. Benim gittiğim kadın doğumcu gitsen bile ultrasondan bakıp kimse dikişlerinin iyileştiğini anlayamaz dedi. Onu ancak senin sezaryenini yapan dr bilir dedi.Yok hayır demedi. Ben yaptırdığım tüm testleri ve bebeğime hamileyken yapılan tüm testleri, usg görüntülerini, NST.leri vs alıp gittim. Bebeğimi kaybetme sebebimi öğrenmek ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini öğrenmek için gittim... Gebe ne zaman kalabilirim, dikişlerim ne durumda, rahim toplanmış mı vs hepsine baktı, muayene etti. Gebe kalmadan önce başlamam gereken ilaçları söyledi, gebe kalır kalmaz kullanmam gereken ilaçlarla ilgili bilgi verdi vs...
Sadece 4 genine mi bakıldı canım? Genelde 6 lı bakılıyor bu teste ama...
Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim sabır versin canım... Arada da olsa girip, melek annelerine yardım etmeye çalışıyorum...
Daha önce bir düşüğün de varmış. Lütfen bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptır. Büyük ihtimalle senin de sonucunda pıhtılaşma çıkacak...
6 lı trombofili panali, protein s, protein c ve homosistein başlıca yaptırman gereken testler... Lütfen bu testleri yaptırmadan tekrar gebe kalma...
Acar KoçSiz hangi profa gidiyorsunuz ankarada??
Zeyno hanım ben de 19 haftalık hamileyim . 16 şubatta bebeğimi kaybedeli 1 yıl olacak . İnşallah bu defa yavrularımızı kucağımıza alırız .Kullanıyorum canım test yaptım bebeğim vefat edince pıhtılaşma çıktı hem iğne hem hap alıyorum Allaha emanet olsun inşallah... 2 ay daha büyüse İnş 36 haftalık olmayı görmeyi nasip etsin Allah
Amin canım Allaha emanet ettik bekliyoruz İnş o günleri Rabbim bağışlasın yavrularımızı İnşallahZeyno hanım ben de 19 haftalık hamileyim . 16 şubatta bebeğimi kaybedeli 1 yıl olacak . İnşallah bu defa yavrularımızı kucağımıza alırız .
Konu basligini yanlis anlamissiniz. Bebegimizi sezeryandan dolayi kaybetmedik. Erken dogumla yada baska sebeplerle kaybettik sezeryan olduk. Ne kadar sure bekleyip hamile kalabiliriz yada ne gibi problemlerimiz var onu paylasiyoruz.Arkadaşlar rabbim herkese sağlıklı evlat versin konuyu görünve merak ettim yanlış anlamayın ama gercekten bebekleriniz sezeryan yüzündenmi öldü?? Bu kadar tehlikeli ve zararlımı yani hani hep kurtarıcı bişey gibidir ya bide ilk doğumumu ısrarla yalvar yakarla sezeryan doğum istedim
Kullanıyorum canım test yaptım bebeğim vefat edince pıhtılaşma çıktı hem iğne hem hap alıyorum Allaha emanet olsun inşallah... 2 ay daha büyüse İnş 36 haftalık olmayı görmeyi nasip etsin Allah
Ne dedi peki sana. Dikislerin konusunda. Iyilesmismi. Ne kadar olmuştu senin doğum yapalı. Kusura bakma belki daha önce yazmışsındır ama insan unutuyor. Benim gittiğim kadın doğumcu gitsen bile ultrasondan bakıp kimse dikişlerinin iyileştiğini anlayamaz dedi. Onu ancak senin sezaryenini yapan dr bilir dedi.
Bu söyledikllerinle bana nasıl umut oldun bir bilsen. Sen ilk bebeğini kaybettin. Ikıncı dünyaya geldi dimi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaçıncı haftada dünyaya geldi. Ben de çok merak ediyorum acaba bana kaç çocuk doğurabilirsin diyecek. Inşallah iki doğum daha yapabilirim.Canım iğne dozajın az geliyor o zaman. Dr.una söyle iğne dozajını ya da adedini arttırsın. Eğer günde 1 iğne vuruluyorsan 2 ye çıkarsın ya da 4000 lik falansa iğnen 7000 ya da 10000 e çıkarsın. Gelişim geriliği varsa iğnen yeterli gelmiyor demektir...
Canım ben sezaryenden 5 ay sonra 2.bebeğime hamile kaldım. İlk bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra perinataloğa gitmiştim. O usg ile bakıp "rahim hazır, dikişler iyi durumda, şuan yumurtan da var, 2 güne çatlar, hamile kalabilirsin" demişti... Hatta 2.bebeğimin döllendiği yumurtanın bile resmi var :) o yumurtadan oldu 2.oğlum. Dikişlerden yana gebeliğim boyunca da problem yaşamadım. Sadece son haftalarda biraz ağrım oldu dikişlerde, o kadar... Bana saçma geldi sezaryenini yapan Dr bilir sadece dikişlerinin ne durumda olduğunu demesi...
Acaba şundan mı bahsediyor? Ben 2.bebeğime hamileyken Dr.uma sormuştum kaç tane daha bebek doğurabilirim diye. O da onunla ilgili şuan bir şey söyleyemem, 2.sezaryende açtığımda bununla ilgili yorum yapabilirim demişti... Doğumdan sonra da 2 bebek daha yapabilirsin en az demişti... Senin gittiğin Dr. da acaba bundan mı bahsediyor??
Bu söyledikllerinle bana nasıl umut oldun bir bilsen. Sen ilk bebeğini kaybettin. Ikıncı dünyaya geldi dimi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaçıncı haftada dünyaya geldi. Ben de çok merak ediyorum acaba bana kaç çocuk doğurabilirsin diyecek. Inşallah iki doğum daha yapabilirim.
Bu söyledikllerinle bana nasıl umut oldun bir bilsen. Sen ilk bebeğini kaybettin. Ikıncı dünyaya geldi dimi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaçıncı haftada dünyaya geldi. Ben de çok merak ediyorum acaba bana kaç çocuk doğurabilirsin diyecek. Inşallah iki doğum daha yapabilirim.
Çok iyi yapıyorsun bize de moral oluyorsun ve destek veriyorsun. Inşallah biz de senin gibi bu acı günleri biraz olsun atlatırız.Evet canım. İlk bebeğimi maalesef kaybettim2.bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Büyüdü, kocaman oldu bile. 15 aylık şuan. Yine de buraya giriyorum arada, melek annelerine destek ve yardımcı olabilmek için... Rabbim tüm melek annelerinin yüzlerini güldürsün inşallah bir bir...
Doğum mu başladı tedbir amaçlı mi erken aldilarBi sorunu cevaplamamışım canım... 36+1 de doğdu Metehan da abisi gibi... Çok şükür herhangi bir problem yaşamadık erken doğmasına rağmen...
Doğum mu başladı tedbir amaçlı mi erken aldilar
Benim 37+1 de doğmuştu kızım. Tekrar hamile olursan 35 te alırız demişti dr. Bakalim o günler nasip olursa kim bilir nasıl stres olurum.35+4'te tansiyonum çıktı, NST'de sancım vardı. Dr. da 2 doz ciğer geliştirici vurup 36+1'de aldı oğlumu... Ben çok strese girmeye başlamıştım ilk bebeğimi kaybettiğim haftaya yaklaştıkça. Sanırım tansiyonum da ondan yükseldi... Dr.um da stres iyi bir şey değil, biliyorum elinde değil ama bebek de strese giriyor seninle birlikte dedi. En iyisi ufaklığı almak dedi... Kilosu falan da iyi olduğu için erken almakta sakınca görmedi. Çok şükür sorun da yaşamadık erken doğum olduğu için... Sadece ilk doğduğunda nefes almakta çok zorlanmış oğlum. Ciğerleri çok doluymuş, çok uğraşmışlar nefes alması için sezaryen sırasında... Tabii bize bunu doğumdan 2 gün sonra anlatıyorlar...
Peki 3. Hamilelik ıçin süre verdi mi sana35+4'te tansiyonum çıktı, NST'de sancım vardı. Dr. da 2 doz ciğer geliştirici vurup 36+1'de aldı oğlumu... Ben çok strese girmeye başlamıştım ilk bebeğimi kaybettiğim haftaya yaklaştıkça. Sanırım tansiyonum da ondan yükseldi... Dr.um da stres iyi bir şey değil, biliyorum elinde değil ama bebek de strese giriyor seninle birlikte dedi. En iyisi ufaklığı almak dedi... Kilosu falan da iyi olduğu için erken almakta sakınca görmedi. Çok şükür sorun da yaşamadık erken doğum olduğu için... Sadece ilk doğduğunda nefes almakta çok zorlanmış oğlum. Ciğerleri çok doluymuş, çok uğraşmışlar nefes alması için sezaryen sırasında... Tabii bize bunu doğumdan 2 gün sonra anlatıyorlar...
Stres ayrı zaman geçmiyor ayrı Allah yardım etsin hepimize zor günler geçirdik Rabbim aynı imtihanı göstermesin ben 26 da kaybettim şimdi 26 olucam ve buay sanki karnım hiç büyümedi gibi geliyor bakalım muyane de ne çıkarBenim 37+1 de doğmuştu kızım. Tekrar hamile olursan 35 te alırız demişti dr. Bakalim o günler nasip olursa kim bilir nasıl stres olurum.
Allaha şükür yavrun iyi şimdi darısı başımıza İnşallah dua et canım35+4'te tansiyonum çıktı, NST'de sancım vardı. Dr. da 2 doz ciğer geliştirici vurup 36+1'de aldı oğlumu... Ben çok strese girmeye başlamıştım ilk bebeğimi kaybettiğim haftaya yaklaştıkça. Sanırım tansiyonum da ondan yükseldi... Dr.um da stres iyi bir şey değil, biliyorum elinde değil ama bebek de strese giriyor seninle birlikte dedi. En iyisi ufaklığı almak dedi... Kilosu falan da iyi olduğu için erken almakta sakınca görmedi. Çok şükür sorun da yaşamadık erken doğum olduğu için... Sadece ilk doğduğunda nefes almakta çok zorlanmış oğlum. Ciğerleri çok doluymuş, çok uğraşmışlar nefes alması için sezaryen sırasında... Tabii bize bunu doğumdan 2 gün sonra anlatıyorlar...
Senin ne kadar olmuştu ilk doğumdan sonra. Inşallah sorunsuz bir şekilde geçer haftaların ve sağlıkla kucağına alirsinStres ayrı zaman geçmiyor ayrı Allah yardım etsin hepimize zor günler geçirdik Rabbim aynı imtihanı göstermesin ben 26 da kaybettim şimdi 26 olucam ve buay sanki karnım hiç büyümedi gibi geliyor bakalım muyane de ne çıkar
5ay 10 gün canımSenin ne kadar olmuştu ilk doğumdan sonra. Inşallah sorunsuz bir şekilde geçer haftaların ve sağlıkla kucağına alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?