Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kaç sezaryen oldunuz

Basın sağolsun. Allah sabırlar versin. Toplamda kaç sezaryen doğum yaptın. Ben 3 çocuk istiyordum. Iki sezaryen oldum. Birini kaybettim. 4 sezaryen olur mu bilmiyorum. En son kızını ne zaman kaybettin. Allah hepimize sabır versin. Çok zor bir şeymiş. Bu yaşıma kadar üzüldüğüm Her şey ne bosmus. Ilk defa gerçekten acı çekiyorum.

Allah razı olsun canım seninde başın sağolsun. En son kızımı 15 temmuzda 82 gün önce kaybettim. Bu üçüncü sezaryen imdi. Drum sorun olmaz dördüncü sezaryen dedi. Bende çok duydum hatta beşinci sezaryen i olanlar var. Evlat acısı zor derlerdi yaşadım öğrendim. Hemde üç defa Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah. Bana ve bütün annelere inşallah. Sen ne zaman kaybettin yavrunuz? Rabbim evladını kaybeden herkese sabır versin.

Tamam işte yine ihmali var gibi. Takip etseydi doğumdan 5 gün önce girmiştim muayeneye anlardı. Ya da allah nasip etmeyeceği için bahanesi oldu.
Azrail as. Allaha cc demişkş yarabbi beni ölüm meleği yaptın ama herkes benden nefret edecek canlarını alıyorum diye. Allah cc buyurmuş sen hiç merak etme ben bütün ölümlere bi sebep verecem kimsenin aklına gelmiyceksin. Yani kimse Azrail aldı canını demiyor ya kalp krizi ya kordon dolanması ya trafik kazası herkesin bi sebebi var zaten vadesi dolmuş onun nasibi o kadarmış ama herkes şundan öldü bundan öldü diyor kimsenin aklına gelmiyor vadesi doldu Azrail aldı canını. Her sene beraat ayında öleceklerin listesi verilirmiş Azrail as. Bizim yavrularımızın ismide varmış geçtiğimiz beraat ta

Pardon beraat kandilinde

Ben de 12 ağustosta kaybettim kızımı. Iki ay olacak ama sanki hiç zaman geçmiyor. Sanki hiç cocugum yok gibi aklım hep hamileliğimde kaldı. Tabiki unutmayiz ama yeniden bir çocuğum daha olursa belki biraz daha iyi hissederim. Dr iki yıl hamile kalma dedi. Herhangi bir zaman vermeseydi belki hemen isterdim. Gerçi çok da korkuyorum hamilelikten yeniden aynı şeyler olursa die.

Doğru söylüyorsun aslında hepsi bahane. Allah ömür verse bir şekilde yasarlardi

Senin 2 çocuğun var dimi. Kaybettigin Iki kızını da sezaryenle doğum yaptın. O zaman bir çocuğunu normal doğum yaptın. Inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir çocuğun daha olur. Ben hep dua ediyorum allah bana hayırlı zamanda sağlıklı bir kız bebek nasip etsin die. Bir oğlum var elhamdülillah. Bir de kızımın olmasını çok istiyorum

Benimde kızım var oğlumu kaybettim onun gibi güzel bı oğlum daha olsun istiyorum abisine benzesin ömürleri uzun olsun hayırlı yasasinlar bı daha başka acı vermesin Rabbim

Teşekkür ederim, Allah razı olsun.. geçen hafta kızımın gidişinin 2. yılı doldu. mevlüt okuttuk ,yatılı misafirlerim vardı, dünya telaşı işte buraya giremedim. Ama daha müsait bir zamanda dertleşiriz umarım.
Yazınızı kayın valideme okudum. size selamlarını gönderiyor.

Benimde kızım var oğlumu kaybettim onun gibi güzel bı oğlum daha olsun istiyorum abisine benzesin ömürleri uzun olsun hayırlı yasasinlar bı daha başka acı vermesin Rabbim
Inşallah tez zamanda sağlıklı bir oglusun olur. Neler hissettiğini cok iyi anliyorum. Benim bir oğlum var ama şu an kız bebekleri görünce hemen kızım geliyor aklıma. Bir kız kardeşi olursa ona benzer belki onun yerine de kardeşini severim. Senin ne kadar oldu oğlunu kaybedeli

6 ay oldu canım acılarımız isteklerimiz hislerimiz hep aynı inşallah seninde güzel sağlıklı bı prensesin olur

Senin baya olmuş. Dr ne kadar bekle demişti hamilelik icin
Bı Dr 1 yıl dedi diğeri 6 ay yeterli dedi ama ben 2 aydan sonra korunmadim ama zaten 2 ayda annemin yanındaydım yani bebek olması mümkün değildir tam anlamıyla bu ay normal yumurtlama zamanını denk getirwbilirsek olacak ama bakalım tkr ne zaman hamile haberi alırım bilmiyorum. Oğlumda korunmayı bırakır bırakmaz kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…