O acı hiç geçmeyecek dediğim,içimin kor kor olduğu o anda buldum sizleri.tanımadan görmeden bilmeden aynı yürek yangını olan anneler,bizlerdik birbirimize en iyi gelen.
O dönemde delirmiş gibi arıyordum burada,evladını kaybedip yeniden yakın Zaman'da anne olan,hamile kalan var mı diye.acaba yine aynı acıları yasarmıyım korkusunu biraz olsun atmak istiyordum.o acıyı bildiğimden yüreği yanan ama sonradan o yürek yangınına iyi gelen evlatlara sahip olan anneleri görmek beni mutlu ediyordu.
Hepiniz heran dualarımda yer aldınız. Kendime ne dilediysem size de onu istedim.
şimdi bu yazdıklarımı okuyan ve benim yasadıklarımı hisseden o içi yanan anneye umut olmak için yazıyorum.
doğumdan 5 gün sonra sebepsiz melek olan oğlumu kaybettikten 5 ay sonra 10haftalık bir kayıp daha yasadım. ama hiç kaybetmedim umudumu. rabbimden istedim bıkmadan usanmadan. ve ben doğumdan 11ay sonra tekrar hamile kaldım. çok şükür rabbime 17haftalık olduk şuan. Kucağımıza alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun. İsteyen herkese tez vakitte nasip etsin Allah