Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım sonuçlar ne zaman çıkıyor? İnşallah bişi bulurlar da ona göre tedavinin görürsün benim drum tüp bebek Dr o kan pıhtılaşma varsa tahlillerde çıkmaz tedbir olarak sulandırıcı kullanırsın gebe kalınca dedi bana niye böyle bişi dediki
10 gun sonra cikcak sonuclar. Perinatolaga gostericem sonuclari bakalim ne diyecekler. Ben artik fikir yurutemiyorum. Genetikte bisey cikmadi. Sadece bu test kalmisti yaptirmadigim. Hayirli haberler alirim insallah.

10 gun sonra cikcak sonuclar. Perinatolaga gostericem sonuclari bakalim ne diyecekler. Ben artik fikir yurutemiyorum. Genetikte bisey cikmadi. Sadece bu test kalmisti yaptirmadigim. Hayirli haberler alirim insallah.
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bende aynı şekilde aklıma getirmemek için bu forum karşıma çıktığında acmamistim bile cesaret edip. Ama işte kimin ne yaşayacağı hiç belli olmuyor.
merhaba daha önce sezeryan yeri açılan duymamıştım sizin 14 ay 1 yılı gecmiş sıkıntı olması gercekten cok üzücü allah sabır versin sizlere ama genede bizler için biraz da olsa panik yarattı :( :( Allh hepimzin yardımcı olsun 1 yıl oldu diye seviniyordum

Canım yengemin ablası sezeryandan 2 bucuk ay sonra hamile kaldı geçen hafta dogum yaptı maşallah bebegi çok iyi sadece 2 dogum arası kısa olunca bebegi erkn alıyolar 37 haftalık dogdu

Canım yengemin ablası sezeryandan 2 bucuk ay sonra hamile kaldı geçen hafta dogum yaptı maşallah bebegi çok iyi sadece 2 dogum arası kısa olunca bebegi erkn alıyolar 37 haftalık dogdu
Çok teşekürler içim biraz olsun rahatladı bebeğimi kaybettim doğumdan sonra solunum sıkıntısı olmuştu 37 olmasına rağmen ve 11 ay sonra gebe kaldım yeni yani korkular var açılır falan diye tabii Rabbim bizleride görsün içimzideki acılar az da olsa teselli bulsun inşlhh hepimiizin yüzü gülsün benim ilkimdi :KK43::KK43:

merhaba daha önce sezeryan yeri açılan duymamıştım sizin 14 ay 1 yılı gecmiş sıkıntı olması gercekten cok üzücü allah sabır versin sizlere ama genede bizler için biraz da olsa panik yarattı :KK43: :KK43: Allh hepimzin yardımcı olsun 1 yıl oldu diye seviniyordum
Canım benim oğlumda 14, 15 aylıkken hamile kalmıştım 30. Haftaya kadar hiç bir sorun yaşamadım. Drum 6 ay dolunca gel tedaviye başlayalım dedi bi sorun olsa demezdi. Arkadaşımızın durumu bende ilkdefa duydum çok acı böyle duyunca insan tedirgin oluyor

Canım benim oğlumda 14, 15 aylıkken hamile kalmıştım 30. Haftaya kadar hiç bir sorun yaşamadım. Drum 6 ay dolunca gel tedaviye başlayalım dedi bi sorun olsa demezdi. Arkadaşımızın durumu bende ilkdefa duydum çok acı böyle duyunca insan tedirgin oluyor[/QUO herşey nasip :KK43:korkutmayalım kendimizi inşlh hepimiz bebeklermizi sorunsuz kucagımıza alırız en büyük acı bizlerdeki evlat acısı hepimiz bribrimizi anlıyorz inşllah bizlerde mutlu oluruz

Kizlar bugun pihtilasma testi yaptirmak icin doktora gittim. Esinizle genetik test yaptirdinizmi diye sordu doktor. Bende bebege yapildigini sonucun temiz ciktigini soyledim. Bu testi anne baba olarak yaptiran var mi? Bizden ornek alinmadi sadece bebekten alinip incelendi ve otopsi yapildi. Eve gelince farkettim doktorun bahsettigi testi anlayamadim. Aranizda yaptiran var mi?? Ya da bebegine genetik test yaptirdiginda kendide kan veren var mi aramizda???

N Nuga1905 Canım bız yaptırdık sonucuda bugun aldık..Dediğim gibi kan pıhtılaşması cıktı..Devlet hastanelerının Tıbbı Genetık bolumune gıtmen gerekıyor canım eşinle beraber.Benden 2 tup esımden 1 tüp kan aldılar..sonuclar 1,5 ay sonra çıkıyor

Kizlar bugun pihtilasma testi yaptirmak icin doktora gittim. Esinizle genetik test yaptirdinizmi diye sordu doktor. Bende bebege yapildigini sonucun temiz ciktigini soyledim. Bu testi anne baba olarak yaptiran var mi? Bizden ornek alinmadi sadece bebekten alinip incelendi ve otopsi yapildi. Eve gelince farkettim doktorun bahsettigi testi anlayamadim. Aranizda yaptiran var mi?? Ya da bebegine genetik test yaptirdiginda kendide kan veren var mi aramizda???
Karyotip analizinden bahsediyorsunuz sanırım. Bu testle sizin ve eşinizin kromozomları inceleniyor. Sonucu 45 günde çıkıyormuş. Üniversite hastaneleri yapıyor ücretsiz, özel lab. Lara boşuna para vermeyin.

merhaba daha önce sezeryan yeri açılan duymamıştım sizin 14 ay 1 yılı gecmiş sıkıntı olması gercekten cok üzücü allah sabır versin sizlere ama genede bizler için biraz da olsa panik yarattı :KK43: :KK43: Allh hepimzin yardımcı olsun 1 yıl oldu diye seviniyordum
Ben de böyle bir risk olduğunu bilmiyordum ama varmış işte. Şimdi bana 2 yıl kesinlikle hamile kalma dedi.

Canım benim oğlumda 14, 15 aylıkken hamile kalmıştım 30. Haftaya kadar hiç bir sorun yaşamadım. Drum 6 ay dolunca gel tedaviye başlayalım dedi bi sorun olsa demezdi. Arkadaşımızın durumu bende ilkdefa duydum çok acı böyle duyunca insan tedirgin oluyor
Malesef oldu işte. Her şey yolunda giderken bir sabah büyük agrilmyla uyandım içimde birşeyler yirtiliyordu resmen hissettim. Zaten dr da çok şaşırdı bunca yıllık meslek hayatımda karşılaşmadım sadece tıp kitaplarında okumuştum dedi. Hastanedeki diğer kadın dogumcular da karşılaşmadık ilk defa görüyoruz dediler

Back