Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba melek anneleri ben 38 gün önce üçüncü meleğimi uçurdum cennete bu defa nasıl geçecek bilmiyorum ilk meleğim 2008 de son haftada Dr gittiğimde suyumu fazla olduğunu ve kordonların önden geleceğini söyledi yüzde kırk sezaryen yüzde altmış normal doğurabileceğimi söyledi iki gün sonra gel suni sancı verecez dedi gideceğim günün gecesi saat 2 de sancı başladı hazırlanıp gidene kadar saat üç oldu herşey yolundaydı sancılarım düzenliydi hastaneye girdiğimizde görevli drmuzu sordu ve aradı beni ve kayınvalidemi bi odaya aldılar eşimi bırakmadılar yarım saat sonra hemşire kaç santim açıldığına bakmak için doğum masasında değilde normal yatakta muayene etmek istedi ve suyumu patlattı kayınvalideme ay teyze yatak battı hasta bezi ver çabuk dedi ben o suyumun gelmesiyle bacaklarımın arasında bişi geldiğini hissettim hemşireye söyledim ayyy kordon gelmiş sakın ıkınma çocuğu boğarsın dedi ve gitti Dr hala ortada yok midem bulanıyor dedim kayınvalideme hemşire yine çağırdı elinde bi kabla aman yere kusma yerleri batırırsın diyo bana Dr nerde kaldı diyorum aradık geliyor diyorlar bana yavrum doğmak için nasıl çırpınıyor susuz kalmış balık gibi bi yandan midem bulanıyor nefesim kesiliyor bi yandan meleğim doğmak için zorluyor nefesim kesiliyor ve Dr hala yok nerde bu Dr ölüyorum aradık geliyor saat oldu 5. 30dr geldi baktı aaa kordonların gelmiş sezaryen dedi bende ne yapıyorsan yap ölüyorum artık gücüm kalmamıştı ıkınmaya başladım Dr beni azarlıyor napıyo sun bebeği boğacaksın bu arada hemşire bana bi kağıtlar getirdi imzalamamı söylüyor git başımdan ölüyorum diyorum sancı geçince imzala diyoimzaladıktan sonrabeni ameliyathane ye indirdiler bi yarım saatte anestezi uzmanını bekliyoruz Dr dedim ne bekliyorsun öldür beni dayanamıyorum artık anestezi uzmanı gelmedi daha diyo yardımcılarından biri ben biliyorum deyip seruma bişi sıktı orda bayıldım saat 6 da sezaryen e alındım kuzum saat 6.30 doğmuş nefes alamıyormuş ağzında ambu ile eşimle beraber araştırma hastanesine sevk ediyorlar benide saat 11 de ameliyathaneden normal odaya alıyorlar tokat atarak uyandırdılar kayinvalidem ve Dr yanımda Dr karnıma bastırdığında fışkıran kanı hissettim ve oturmuş karşıma esniyor drum kayinvalidem ortalığı ayağa kaldırmış bu ne kadar kandır ne yaptınız gelinime diye hasta bakıcı ardan biri teyze bu bişi değil sen bide ameliyathaneyi gör sanki koyun kesmişler diyor ve kanamayı durduramadıkları için benide araştırma hastanesine sevk ettiler ambulans Dr sürekli uyuma sakın uyuma aç gözlerini diyip duruyordu ama gözlerimi açamıyorum araştırma hastanesinde önce yoğun bakıma aldılar beni sevk ettiği Dr drumun en iyi arkadaşıymış beni yoğun bakımda muayene ediyor ve kendimi sedyede buldum beni acil anju odasına yetiştiriyolar anju Dr eşime herşey hazırlıklı ol çok kan kaybetmiş anju ile kanayan damarlara pıhtı atıp durdurmaya çalışıcaz eğer durduramassak rahmini alcaz diyo kabul ediyormusun eşimde kabul ediyorum yeterki yaşatın demiş Dr çok ümitle me eşinin yüzde on yaşama şansı var ve anju ile damarları tıkıyorlar beni rehabilitasyon yoğun bakımına alıyorlar ümitlerini kestikleri hastaları o yoğun akıma alıyorlarmış 23 ünite kan beyaz küre ve trombosit vermişler bana eşimi hiç bi şekilde yanıma almıyorlar ikinci gün yoğun bakımdan çıkan bi Dr eşime eşin şuan patlamaya hazır bomba gibi heran anju yapılan damarlar patlaya bilir yada beyin kanaması geçirebilir veya kalbi durabilir hazırlıklı ol diyor üçüncü günün sonunda biraz biraz kendime geldim eşimi aldılar yanıma bebeğim nerde diyorum burda çok iyi diyor getir bana meleğimi olmaz mikrop kapar diyor bırakın beni ben gideyim olmaz sen mikrop kaparsın aç benim bebeğim getirin emzireyim hemşireler doyuruyor onu sen biraz toparlan gidersin bebeğinin yanına eşime kızdım ne yap et getir meleğimi yoksa bi şekilde çıkarım burdan eşim tmm dedi eşim tekrar yanıma geldiğinde nerde bebeğim dedim bana resimlerini gösterdi ne olmuş meleğim e neden ağzında borular var neden kollarında serum ayaklarında bişiler var ne oldu karnımda iyiydi eşim bişi yok iyi sadece az oksijensiz kalmış ondan yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk işim meleğim e koştum ama ahhh beynimden vuruldum yüreğim sızladı meğer yavrum hiç iyi değilmiş kordonlar önden gelince oksijeni kesilmiş ve saatlerce öyle kalınca beyninin büyük bölümü iflas etmiş makinaya bağlı nefesi bile kendi alamıyor hani bebekler hem kıpır kıpırdır benim bebeğim parmağını dahi oynatmıyor dru beyin filmi çekip ne kadar hasar görmüş bakıcaz ama makineden ayırdığım an ölür diyor iki gün daha hastanede kaldım ve ben taburcu oldum bi hafta sonra dilim uyuştu elim ayağım kasıldı kitlendim hareket edemiyorum ve inanılmaz canım acıyor beni tekrar hastaneye kaldırdılar aşırı kanamadan dolayı vucut sodyum üretmemiş tekrar yatmışım yapıldı başka bi Dr beynindehormon salgılanan bölge hasar görmüş olabilir gözetim altında tutucaz olmadı ameliyat edicez diyor hergün bebeğimi görmeye gidiyordum onu o halde görünce dünya başıma yıkılıyordu bi hafta sonra eşime hastaneden çıkmak istiyorum dedim drum izin vermedi ölürsün dedi zorla çıktım 27.günsabah saat 6.30 da eşime bi telefon geldi kuzum kalbi üç kere durmuş iki kere çalıştırmışlar üçüncüde olmamış dayanamamış o minicik kalbi ahhh kuzum doğmak için çırpınışların mücadelen dayanamadı minik kalbin sen merak etme annem ahirette iki elimiz yakasındadır sana sebep olanların daha bi kerecik bile kollarıma alamadım öpüp koklayamadan melek oldun sudem im kardeşlerinden yanına geldi onlara ablalık et Rabbim bizi cennetinde buluşturana dek arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin aslında yazmayacaktım ama ne bileyim yazdım işte üçüncü meleğimin acısı çok taze geçmiyor burayı okurken biraz rahatladım ama geçmiyor kalbimde ateş var yandıkça yakıyor

Gls31 canım içimi yaktın neler yaşamışsın rabbim sabırların en büyüğünü versin hidayet versin çok zor çook benim meleğimede bugun 69 gün oldu ama 69 yıl gibi rabbim hepimize sabır versin ve bir daha yaşatmasın inşallah

Neler yasamissin canim ya cok uzuldum okurken. Kesinlikle sikayet et doktoru. Benzer bir olay ankaradaki bir ozel hastanede oldu belkimduymussundur mahkemeye verdi aile. Allah insafli doktorlarla karsilastirsin. Baska bisey diyemiyorum valla..

Canım allah razı olsun Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor evlat acısı başın sağolsun canım inşallah cennette şefaatçi iz olurlar Rabbim sana ve tüm melek annelerine meleklerinin kardeşini gönderir inşallah

Neler yasamissin canim ya cok uzuldum okurken. Kesinlikle sikayet et doktoru. Benzer bir olay ankaradaki bir ozel hastanede oldu belkimduymussundur mahkemeye verdi aile. Allah insafli doktorlarla karsilastirsin. Baska bisey diyemiyorum valla..
Allah razı olsun canım o dönem eşim işten ayrılmıştı bize şikayet etmek için çok masraf gerekiyor dediler öyle olmasa bile beni sevk ettiği Dr en iyi arkadaşıydı ben yoğun bakımdan çıktığım gün gelip sen hayatını şeymaya borçlusun dedi beni bu hale koyan Şeyma bebeğimin ölüm kalım savaşı vermesine sebep Şeyma ne diyorsun sen dedim beni azarladı ve rapor vermedi benden iki yıl sonra aynı Dr bi kadını öldürmüş basit bi miyom ameliyatında onlar şikayet ettiler tabi inkar etmişler polis şüphelenip gizli kamera koymuş odalarına gizli takip veee asıl bomba kürtaj çetesiymişler arkadaşlar açın İnterneti okuyun ben yine ucuz kurtulmuşum en iyi arkadaşı sevgilisiymiş Dr önder çelik ve Şeyma hasçalık

Allah sabır versin size ..meleklerinizi şefaatçi kılsın Rabbim ..bu doktorları duymuştum .bende o araştırma hastanesine gidiyorum şu an ve bebeğimde gelişim geriliği var ve İnan'ın insan gibi davranmıyor doktorlar hiç kimsenin umrunda değilsin .rabbim ıslah etsin .. nefret ediyorum hastaneye gitmekten

Canım allah razı olsun evet o hastanedeki Dr lar öyle keşke başka bi Dr gitsen gittiğin Dr çok iyi araştır canım Rabbim bebeğine şifa versin dua edecem bebeğine inşallah ben artık Dr lara güvenmiyorum hastalara hasta gözü ile değil müşteri gözü ile bakıyorlar benim karşıma çıkanlar hep öyle oldu birdaha nasip ederse Rabbim hiç dra gitmiycem

Maalesef ki riskli olduğu içim bütün doktorlar araştırmaya sevk ediyorlar.özel bir perinatolog bulsam gitçem .arastırmadakileinde yaptığı hiç bir şey Yok ..bende güvenmiyorum siz günde 50 hasta görebilirsiniz ama hepimiz saatlerce sizin ağzınızdan çıkacak sözleri bekliyoruz ..üstüne birde azar işitip hiç bir şey anlamadan eve geliyoruz ..yıl olmuş 2017 hala doktor EGO'ları yazık aldıkları maaşı helal etseler bari

Canım allah yardımcın olsun gerçekten karşıdakine insan muamelesi yapmıyorlar bu işi severek yapmıyorsan neden Dr oldun Rabbim bebişine şifa versin inşallah sağlıkla alırsın kucağına

O ne be öyle hastanemi tv dizisimi belli değil ama bende senin yerinde olsam şikayetçi olurdum herhangi bir paraya gerek yok hala da geç değil hala da şikayetçi olabilirsin biz olduk bak anlatıyım
Benim bebeğim erken doğum sebebiyle kuvöze girdi tabi öncesinde ciğerleri gelişsin diye iğne falan yapmışlardı bana iki doz kuvözde sokunum sıkıntısı çekmedi sadece 3-4 gün hud dedikleri o fanus gibi olan cihazdan destek aldı gayet iyiydi emzirme odasına gidiyoduk yani düşün sonra bir gece apne olmuş meleğim ve sonrası malum ben geç müdahale edildiğini düşünüyorum geç farkedildi bana göre
Eşim savcılığa gitti suç duyurusunda bulunda
Sizde elindeki raporlarla savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz kendine daha yeni yeni toparlamaya çalıştığını o yüzden şimdi gittiğini söylersin savcılık kararı ile araştırma yapılıyo eğer herhangi bir ihmal bulurlarsa senin adına dava açılıyo bi masraf yok yani
Ben çok düşündüm suç duyurusunda bulunsak mı bulunmasak mı olurda ihmal çıkarsa bu sefer yaram daha derin olur daha büyük acılara kapı açmış olurum dedim ama sonra düşündüm orda daha bir sürü bebek var en azından belki onlara daha iyi bakarlar dedim gidelim savcıya dedim meğer eşim o zamana kadar çoktan duç duyurusunda bulunmuş ben üzülmeyeyim diye söylememiş

Canım başın sağolsun Rabbim meleğinin kardeşini gönderir inşallah canım benim anlattığım 2008 de ilk meleğim sudem im Di çok uzun yazdığım için diğer iki meleğimi anlatamadım. o zamanlar bize hiç bi şekilde rapor verilmedi sevgilisine yönlendirdi bizi adam gelip bana sen hayatını ona borçlusun dedi ve rapor vermedi verseydide kılıfına uydurup verecekti hiç bişi ıspatlıyamazdım hastanenin kamera görüntülerini sildiriyolarmış bu gibi suçlarında bi tek çocuk yoğun bakım Dr şikayet edin Dr hatası yüzünden bu çocuk bu halde dedi ama ne olduysa oda rapor vermedi. O zamanlar bize mahkemeye baya bi para vermeniz lazım kazansanda kazanmasanda parayı iade edecekler dediler eşimin teyzesinin oğlu adliyede çalışıyordu oda aynı şeyi dedi ama eşim işten ayrıldığı için hiç durumumuz yoktu zaten İki sene sonra bizden sonra bi kadını öldürmüş onlar şikayetçi olmuş o zaman tutuklandılar şimdi durumları nedir bilmiyorum. Ben size bişi sormak istiyorum siz kırkınızı çıkardınızmı nasıl çıkardınız bu gün 40 gün oldu üçüncü meleğimin gidişi ne zormuş insanın kucağı boş kırk çıkarması üçüncü kez yaşıyorum bu durumu bazen nefes alamıyorum canım çok yanıyor nasıl dayanıcam bu defa bilmiyorum

Rabbim sabır versin biz bitanenin acısıyla kavruluyoruz senin 3 tane

Ahh cnm bilmezmiyim ne kadar zor rabbim affetsin o gün çok ağladım ve farkında olmadan isyan etmiş dahi olabilirim... Herkes gibi benimde hazırlığım vardı 40 mevlüdüne hayallerim vardı kendi kendime hazırladığım süslerim vardı zor bi gündü şöyle yaptık ben duşa girdim güzelce yıkandık gusül aldım ardından namaz abdesti aldım sonra yengem geldi elek içinden üç kez du döktü dökerken ihlas ve fatiha surelerini okudu ve dua etti tez vakitte sağlıklısını ver rabbim diye o gitti ben yeniden gusül ve namaz abdesti aldım suyun altında hem ağladım hem dua ettim çıktım bu kadar biz böyle yaptık

Gls31 diğer meleklerini doğumdan sonra mı kaybettin yoksa düşük mü yaptın kayıplarının sebebi neydi
Ben 1 haziranda doğum yaptım bebeğim 31+2 günlük doğdu ağır preeklampsi geçirdim doktorlar en az 6 ay ara vermem gerektiğini söyledi ama biz korunmuyoruz tüp bebekti benim meleğim rabbim belki bu sefer doğal yolla nasip eder diye ve en azından her ay bir umudum olarak bu 6 ayı daha kolay geçirebilirim diye düşündüm
Çok korkuyorum asla anne olamamaktan ama burada yazılanları okudukça etrafımdakilerden dinledikçe umudum oluyo sende umudunu asla kaybetme annemin arkadaşının gelini 5 kez kaybetti bebeğini hiç pee etmedi kadın 6 da altı kızını kucağına rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin büyük bir sınavın içindeyiz dilerim ALLAH'tan evlatlarımızla sınamasın bir daha inşallah hepimizin son kaybı olmuştur ve inşallah o muhteşem duyguları bizde yaşarız eşlerimizede yaşatabiliriz

canımsın hiç ümidini kaybetme inşallah Rabbim nasip edecek allah bağışlarla benim şuan iki oğlum var biri 14 yaşına girecek Ekim 14 te diğeri 2 yaşına girecek Ekim 07 de canım benim ilk meleğim sudem im yaşasaydı 8 yaşında olacaktı ben rahim anjiyo suyla kanamayı durdurdular dedim ya rahme giden kan damarlarını tıkamışlar sekiz yıldır adet olmuyorum ilaç kullanırsam leke şeklinde oluyorum. İlk meleğim den sonra gitmediğim Dr kalmadı hiç biri anlamadı derdimi 4 yıl Dr Dr gezdim yok kimse bişi anlamadı sonra tekirdağa taşındık İstanbulda bi Dr buldum tüp bebek dru ona anlattım başımdan geçenleri tedaviye başladık aşılama gibi ama aşılama değil yumurtalıkları büyüttük iğneler le çatlatma iğnesi vuruldum kendiliğinden olmasını bekledik oldu da ilk seferde tuttu Dr bile çok şaşırmıştı ilkinde olacağına ihtimal vermiyordu sekiz haftalık Ken kanama başladı durduramıyordular üç hafta hastanede yattım 17 haftalık Ken Dr muayene etti odama gönderdi hemşire geldi serumlarımı kapattı neden sancı vardı zaten sancı sıklaşınca hemşireyi çağırdım çok sancı var dedim geçer dedi gitti ama yatağı tırmalıyorum sancı dan on dk sonra tekrar çağırttım hemşireyi dayanamıyorum dedim off sende çok nazlısın tamam açıyorum serumu dedi gitti sancı kesilmedi daha çok arttı içimden bi ses kalk lavaboya git düşecek bu çocuk dedi lavaboya gittim sürgü vermiştiler afedersin oturur oturmaz düştüğünü hissettim eğilip baktığımda elini parmaklarını gördüm teni şeffaftı kemikleri bile görünüyordu daha bakamadımkıyameti kopardım çağırttım hemşireyi geldi ay düşük yapmışsın dedi ebelere haber verdi Dr mu çağırdılar kürtaja aldılar Dr altı ay bekle tekrar tedaviye başlarız dedi altı ay sonra bi daha başladık tedaviye olmadı yıkıldım yeter dedim yoruldum artık yıllardır tam oldu dedim oda kayıp gitti elimden bi daha yapmıycam olmuyorsa olmuyor dedim yine içimden biri umudunu kaybetme son kez dene ve iki ay sonra bi daha başladım tedaviye bu defa oldu güzel oğlum emirime hamileydim dokuz ay boyunca hiç bi iş yapmadım hep dinlendim yemek bile yapmıyordum eşim sağolsun yapıyordu çok şükür emir doğdu emir 14 aylıkken Dr rutin kontrol için gittim druma hocam ben üçüncü çocuk istesem tedavisiz hamile kalamazmıyım dedim mümkün değil kalamazsın sen adet olmadığın için rahim kalınlaşması olmuyor dedi senin dediğin binde bir olur dedi kesinlikle tedavisiz hamile kalamazsın dedi bende eşime duydun dru korumamıza gerek yok dedim ve korunmadık bi ay sonra iştahım acayip açıldı ne yesem doymuyorum allah allah bu normal değil normalde çok iştahlı biri değilim hafiften karnımda şişmeye başladı arkadaşımla konuşurken ya dedi bu aralar iştahım açılmış çok yiyorum dedi bende aynıyım ne oldu anlamadım iki haftada üç kilo aldım dedim ya hamile değilmisin test yaptınmı dedi yok ya dedim Dr imkansız dedi tedavisiz hayatta hamile kalamazmışım dedi Dr arkadaşım sen yinede bi test al dedi aldırmadım arkadaşıma çünkü Dr olmaz demişti bi gün çok şiddetli başım ağrıyordu ilacı elime aldım ya hamileysem diye düşündüm ve test aldım ama hiç umudum yok emir 2 yaşına girdiğinde tekrar tedavi ile bi bebek daha istiyordum yaş geçmeden testi yaptım ama hiç bakmıyorum teste döndüm çöpe atmak için bi baktım iki çizgi inanamadım nasıl olur eşimde şok oldu iki ay önce Dr imkansız dedi nasıl olur sen beni kandırıyorsun bu emirde yaptığın test dedi değil yeni yaptım randevu aldık Dr gittim 9 haftalık hamileymiş im sonra imkansız diyen druma gittik o bile şok oldu nasıl olur ama oldu Rabbim bunu sizin yüzünüze tokat gibi vurdu siz kimsiniz allahın ol dediği an olan şeye imkansız diyorsunuz bu hamileliğimde çok güzel geçiyordu hiç sorunum yoktu burda bi Dr gidiyordum ona dedim ilk meleğim de kanamayı durduramadılar tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım anlamadı Dr sen bana hatırlat kan sulandırıcı veririz dedi ne kan sulandırıcısı olmıyacaksa bile zorla kanama yaptırmaya niyetli eşime dedim ben güvenmiyorum bu Dr İstanbulda ayrıntılı ultrasonu çektirdiğim Dr gittik oda tutturdu suyun fazla ya benim diğer çocuklarımda da suyum hep fazlaydı yok erken doğurursun ciğer geliştirici iğne vurul iki doz birden vudurdu eve geldik belimden başlayan sırtıma kadar çıkan bi ağrı başladı sanki kemiklerimi kırıyorlar bide midem çok kötü oldu iki gün boyunca hiç bişey yiyemedim tekrar gittik aynı Dr verdiğim iğneden değil başka bişidendir şikayetin dedi kalp atışlarını dinletti çok iyi dedi saat 04 tü annemlerdeyim İstanbulda onlara geçtik eşim geri döndü tekirdağa akşam 11 den sonra hareketlerini hissetmedim 30 haftalık tı ve çok hareketli bi bebekti ne yaptıysam yok hareket etmiyor abimin eşine söyledim uyuyordur belki dedi saat üçe kadar bekledim yok hareket etmiyor uyuyamadım sabahı ettim sabah kardeşime söyledim evham yapıyorsun bişey yoktur için rahat değilse gidelim dedi en yakın hastaneye gittik ve duymak istemediğim o kahrolası laf malesef kalbi atmıyor nasıl olur dün dinletti Dr kalbini çok iyi dedi bi sorun yok nasıl olur bu Dr yanılmıştır apar topar druma gittik orada baktı evet kalbi durmuş nasıl olur sen dün çok iyi demedinmi varsa bi sorun nasıl göremedin yok bi sorun görünmüyordu çok iyiydi ani bebek ölümü dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü eyy yeraltı yarılda içine gireyim bu ne acı ani ölüm sebepsiz o günde sıkışıp kalmışım sanki çıkamıyorum nasıl atlatacam bilmiyorum kalbim çok acıyor Rabbim şükürler olsun iki oğlum var onlara tutundum yoksa yaşayabilirmiydim bilmiyorum iki kızımı bir oğlumu cennete uçurdum Rabbim nasip ederse cennette buluşucaz ama ben hep kendimi suçluyor keşkeler yedi bitirdi beni ben haketmiyorum onlarla cennete girmeyi bana şefaatçi olmasalarda haklılar koruyamadım iyi bakamadım onlara allahım bu mübarek cuma günü hürmetine biz melek anneleri sana karşı bi isyan da bulunduysak affet emanetlerini koruyamadığım için affet ya rabbi bu mübarek günün hürmetine sen bütün melek annelerinin yüzünü güldür kucaklarını doldur kimseyi evlat acısıyla sınama Rabbim. Amin... Canım bak bana imkansız dediler Rabbim nasip etti senin neden olmasın bu mübarek günün hürmetine tedavisiz hayırlı sağlıklı çocuklara hamile kalırsın ve kucağına alırsın sen ve bütün evlat hasretiyle yananlar inşallah yarabbi bu mübarek günde sana açılan ellerimizi boş çevirme kulun kula yaptığı dua en çok kabul olunan dualardanmış Rabbim kabul et dualarımızı.. İnanmazsın şuan cuma selaları okunmaya başladı inşallah dualarımız bu mübarek selalarda kabul olur inşallah.. Çok konuştum yine hakkınızı helal edin

Ahh canım bende ne hayaller kurmuştum Rabbim bi kızımı aldı yerine bi kız daha vermişti ama onuda aldı elhamdülillah vardır bunda da bi hayır sizin şer bildiğinizde hayır. Hayır bildiğinizde şer vardır. Bunu siz bilemezsiniz. Demiş Rabbim. Canım bu dediklerini ben kendim yapsam olurmu kimsem yok burda benim kaç fatiha kaç ihlas okunması lazım bide normalde önce namaz abdesti alınmıyormu önce gusulmu almamız lazım canım kusura bakma bu konuda biraz cahilim

Rabbim sabır versin biz bitanenin acısıyla kavruluyoruz senin 3 tane
Canım Rabbim sanada sabır versin gerçekten yakıp kavuruyor. iki oğlum var allah bağışlarsa onlarla avunuyoyorum. Yoksa kafayı yerdim. Rabbim tüm evlat acısı çekenlere meleklerinin kardeşlerini gönderir inşallah. Tüm evlat hasreti çekenlerin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…