- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Sol damarda çentikleşme çıkmıştı detaylı ultrasonda nitekim aşırı ödem ve idrarda protein yüksek tansiyonla takip eden preeklampsi başlamış 30+6 da hastaneye yattım 31+2 de erken doğum yaptım bebeğimi 16 gün sonra kybettim
Merak ettiklerim sezaryenden ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız yeniden preeklampsi yaşadınız mı
Bugün bebeğimi kaybedeli 38 gün oldu millet doğumdan sonra 40 çıkarma yaparken ben bebeğimin gidişinin 40 ını çıkarıcam içim çok acıyo geçmiyo geçmiyooo çok özlüyorum
Doktorlara göre en az 6 ay beklemek gerekiyo bana şu 38 gün 38 yıl gibi geçmişken 6 ay çok uzun bir an önce istiyorum ama çokta korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
Ben 18 kilo almıştım şimdilik 20 kilo verdim ama kiloluyum hala ve vermeye çalışıyorum
Canm benm daha lohusasin bile. Allah yardımcın olsun. Kendini çok aşırı hırpalama ve göz yaşlarını içine akıtma sakin yasini tut kimseyi dinleme bu konuda. Ağladığımda susturdular beni lohusyken aşırı kanama geçirdim icime atmaktan.
Ben 5. Ay korunmayi biraktim. Ama 19.ay hamile kalabildim. Bazı doktor lar 2 yıl bazıları 1 yıl 6 ay dedi. Ama Su an devam ettiğim doktorum 8 ay bekleşen daha iyi ama 4. Ay hamile kalsan niye kaldın demem korkma demişti.
Ama mutlaka pihtilasmaya yatkınlık varmı diye baktir üniversite hastanelerinde yapılıyor. Doktorum genelde Kaninda pihtilasma yatkınlık olanlar da preeklampsi yaşanıyor demişti.
Su an kendimi yormuyrm son haftalar hariç yememe icmeme cok dikkat ettim. Çok şükür Su anlık birşey yok ama biraz yorulayim hemen ödem ve tansiyon yüksekliği oluyor.