- 21 Haziran 2017
- 3.803
- 10.793
- 208
- 31
M
Maviumut06
başın sağolsun cnm tekrardan bende dr görüştüm bu çarşamba doğumu başlatacaz dua et cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M Maviumut06 başın sağolsun cnm tekrardan bende dr görüştüm bu çarşamba doğumu başlatacaz dua et cnm
Çok çok sağol cnm inş sende en kısa zamanda saglıkla önce karnın sonra kucağın dolarSağol canım. İnsaallah sıkıntısız doğum olur evine bebeğiyle donersin. Sende duani eksik etme. Hurma ve zemzem doğumu kolaylastiriyormus Allahın izniyle yapmak istersen. Mutlu haberini yaz mutlaka. Allah yardimcin olsun
Kızlar hangi doktora gitmem gerekiyor lütfen yardımmmmKızlar ben doğumda kaybettiğim 40 haftalık bebeğimden sonra ilk kez doktora gideceğim....şimdi bundan sonraki süreçte benim ilk olarak hangi doktora gitmem gerekiyor jinekoloji mı kadın doğum mu riskli bebek polikliniğine mı gitmem gerekiyor(yeni bir bebek düşünüyoruz)
benim yaşayan bebeğim yok cnm ilkimi kaybettim ikinciside karnımda nee olacağı belli deil
Kızlar ben doğumda kaybettiğim 40 haftalık bebeğimden sonra ilk kez doktora gideceğim....şimdi bundan sonraki süreçte benim ilk olarak hangi doktora gitmem gerekiyor jinekoloji mı kadın doğum mu riskli bebek polikliniğine mı gitmem gerekiyor(yeni bir bebek düşünüyoruz)
Şöyle söylim cnm kordona dikkat et derken M Maviumut06 arkadaşımıza söyledim oda benim gibi ondan kaybetmişti ikinci bebeğime gelinceonada kordon dolanmış cnm anlıyacağın şimdide sıkıntıdayım allahtan bişey olmazsa çarşamba doğumu başlatacaz dua et cnm bizeBiliyorum anladım kordon dolanmasına dikkat et dedinya karnındaki bebişinde sıkıntıda sandım korktum aman Allah korusun
Allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İste benimde bir sorunum yoktu taki 19.haftaya kadar sonra ne oldu ne bitti anlamadim. Dusun gecen hafta bugun bebegimi mezara koyduk. Onun acisi beni kahrediyo hareketleri ilk cinsiyetini ogrendigim gun aklima geliyor sonra onun öldugunu nasil dogum yaptigimi minik vucudunu dusunuyorum oan dunyam cokuyor. Biliyorum o bir melek ama iste yine hamile kalirsam birkere 19haftaya kadar olup dirilicem. Hani basta belli olsa neysede buyudu hareket etti tam rahatladim derken mahvoldum. Testlerde birsey cikmadi anca otopsiyle anlardik dediler bende kiyip veremedim. Birde dusun aylik kontrole gittim hersey cok iyi iki gun sonra bebek hareketsiz diye gittim tekrar ne oldugunu anlayamadik biranda kaybettik. Artik hayirlisi neyse o olsun diyorum illede hamile kalayim diyemiyorum. Saglikli olacaksa rabbim nasip etsin insallahSeni anlayabiliyrm canm. Suan 36 hafta nasil geçti sana tarif edemem. Çok şükür bebegimi n bana yükü yok ama kaybetme korkusu var ya anlatamam nasıl stresli geçiyor. Uyku düzenim butun dengem alt ust oldu. Sonra diyorum Allah büyük olacağın önüne gecilmez duam belli sonuçta. Inşallah kabul görmüştür. Bizi var edene emanetiz O nun yüce merhametine rahmetine sığındık. Sende tedbirini al duani et gerisini Rabbine bırak Gerekli ne test varsa yaptır ama. Korkularimiz hiç bitmeyecek ama azaltmak bizim elimizde. Bunun için bol bol dua şart canm
Başın sağolsun cnm acın çok taze allahım sabır versinAllah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İste benimde bir sorunum yoktu taki 19.haftaya kadar sonra ne oldu ne bitti anlamadim. Dusun gecen hafta bugun bebegimi mezara koyduk. Onun acisi beni kahrediyo hareketleri ilk cinsiyetini ogrendigim gun aklima geliyor sonra onun öldugunu nasil dogum yaptigimi minik vucudunu dusunuyorum oan dunyam cokuyor. Biliyorum o bir melek ama iste yine hamile kalirsam birkere 19haftaya kadar olup dirilicem. Hani basta belli olsa neysede buyudu hareket etti tam rahatladim derken mahvoldum. Testlerde birsey cikmadi anca otopsiyle anlardik dediler bende kiyip veremedim. Birde dusun aylik kontrole gittim hersey cok iyi iki gun sonra bebek hareketsiz diye gittim tekrar ne oldugunu anlayamadik biranda kaybettik. Artik hayirlisi neyse o olsun diyorum illede hamile kalayim diyemiyorum. Saglikli olacaksa rabbim nasip etsin insallah
Amin canim sagol allah razi olsunBaşın sağolsun cnm acın çok taze allahım sabır versin
Allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İste benimde bir sorunum yoktu taki 19.haftaya kadar sonra ne oldu ne bitti anlamadim. Dusun gecen hafta bugun bebegimi mezara koyduk. Onun acisi beni kahrediyo hareketleri ilk cinsiyetini ogrendigim gun aklima geliyor sonra onun öldugunu nasil dogum yaptigimi minik vucudunu dusunuyorum oan dunyam cokuyor. Biliyorum o bir melek ama iste yine hamile kalirsam birkere 19haftaya kadar olup dirilicem. Hani basta belli olsa neysede buyudu hareket etti tam rahatladim derken mahvoldum. Testlerde birsey cikmadi anca otopsiyle anlardik dediler bende kiyip veremedim. Birde dusun aylik kontrole gittim hersey cok iyi iki gun sonra bebek hareketsiz diye gittim tekrar ne oldugunu anlayamadik biranda kaybettik. Artik hayirlisi neyse o olsun diyorum illede hamile kalayim diyemiyorum. Saglikli olacaksa rabbim nasip etsin insallah
Allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İste benimde bir sorunum yoktu taki 19.haftaya kadar sonra ne oldu ne bitti anlamadim. Dusun gecen hafta bugun bebegimi mezara koyduk. Onun acisi beni kahrediyo hareketleri ilk cinsiyetini ogrendigim gun aklima geliyor sonra onun öldugunu nasil dogum yaptigimi minik vucudunu dusunuyorum oan dunyam cokuyor. Biliyorum o bir melek ama iste yine hamile kalirsam birkere 19haftaya kadar olup dirilicem. Hani basta belli olsa neysede buyudu hareket etti tam rahatladim derken mahvoldum. Testlerde birsey cikmadi anca otopsiyle anlardik dediler bende kiyip veremedim. Birde dusun aylik kontrole gittim hersey cok iyi iki gun sonra bebek hareketsiz diye gittim tekrar ne oldugunu anlayamadik biranda kaybettik. Artik hayirlisi neyse o olsun diyorum illede hamile kalayim diyemiyorum. Saglikli olacaksa rabbim nasip etsin insallah
Kızlar preeklampsi sebebiyle erken sezaryen doğum yapıp ikinciye hamile veya doğurmuş olanlar yok mu? Umut ışığı arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Nazara bende inaniyorum en iyisini yapmissin. Bende aynini dusundum biliyormusun busefer gormedikleri surece kimseye birsey demiycem. Birde esime hep dedim ikili uclu testmis flnmis hicbirini yaptirmayacam allaha emanet devam edicem insallah. Bunda hepsini yaptirdim hamile arkadaslar vardi her ayrintiyi paylastimda noldu okadarda uzerine titredim ama okadarcik omru varmis oglumun. Simdi ultrason fotolariyla mezariyla avunuyorum. Allah kimseyi evladiyla sinamasin iyi dileklerin duan icin allah razi olsun canim benimNazarada çok inanıyorum canm. Bu defa 5 ay olana kadar kimseye söylemedim. Hatta hala söylemiyrm kendileri görmedikce. Ayrıntıları paylaşmıyorum mesela. Disari gerekmedikce çıkmıyorum. Cikarsamda devamlı bebegimi kendimi koruyucu dualar okuyorum Allah kabul ederse
Ben varım. Basın sağolsun çok çok geçmiş olsun .
Gebelik zehirlenmesi yaşadım buna bağlı olarak dekolman oldum . Gizli kanama oldu o da.
Kan pihtilasmasi var mi diye dr um test istemişti. Yaptırdım temiz çıktı. Tedbir amaçlı 34. Haftada kadar bebe aspirini ve magnezyum kullanırdı. Magnezyuma hala devam ediyor gebelik zehirlenmesi için. Doktorum her hafta artık bebeğin besleyen damarlara yani kan akışına bakıyor. Eğer tıkanıklık varsa preeklampsiye yol açıyor. Kilon varsa vermeye çalış. Hamileliktede az kilo almamiz gerekiyormus. Kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor. Kalsiyum takviyesi de aliyrm
Başka sormak istediğim bir şey varsa yardımcı olurum.
Nazara bende inaniyorum en iyisini yapmissin. Bende aynini dusundum biliyormusun busefer gormedikleri surece kimseye birsey demiycem. Birde esime hep dedim ikili uclu testmis flnmis hicbirini yaptirmayacam allaha emanet devam edicem insallah. Bunda hepsini yaptirdim hamile arkadaslar vardi her ayrintiyi paylastimda noldu okadarda uzerine titredim ama okadarcik omru varmis oglumun. Simdi ultrason fotolariyla mezariyla avunuyorum. Allah kimseyi evladiyla sinamasin iyi dileklerin duan icin allah razi olsun canim benim
Şöyle söylim cnm kordona dikkat et derken M Maviumut06 arkadaşımıza söyledim oda benim gibi ondan kaybetmişti ikinci bebeğime gelinceonada kordon dolanmış cnm anlıyacağın şimdide sıkıntıdayım allahtan bişey olmazsa çarşamba doğumu başlatacaz dua et cnm bize
Merhaba arkadaşlar nasılsınız Burda yenilerde eklenmiş hiç olmazsaAllah sabırlar versin. Rabbim yeniden hamile kalmaya ve dogum yapacak arkadaşlara da kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bı ay sora oğlumun kaybedeli neredeyse iki sene geçti hala acim taze. Unutamadım unutamıyorum napsam bilmiyorum millet unuttun sen diyor yürek unutur mu iki sene olsun 20sene olsun 200sene olsun oğlumu unutmam. Bak yine evladın daha var diyorlar onun yeri ayrı.. oglumunki kiziminki başka.. kızımda çok dikkat ediyorum ona sarılıyorum sevdiği soluyorum endişe dolu hayat işte bişey olunca hemen panikleniyorum eşimi de korkutuyom yaişte oğlumu kaybettiğimiz için kızımı kaybedicem diye korkuların var hep gözümun önündeyim bişey mi oldu nesi var hep takipteyim işte korku var içimde annelik çok güzel. Bu yüzden ben 6ayliga ücretsiz izine ayrıldım evladımdan başka hiç bişey önemli değil napayım işte kızım başkalarının kucağında olsa da gözümun içindeyim kim olursa olsun hep endişe..
30agustosta arife gününe denk geliyor eşime dedim bı 5dk gider gelirim ne olur dedim gitmek istedim bı menekşe çiçeği alıp ekcem inşallah her gittiğimde ağlıyorum olmuyor ya arkadan kaç evlat gelirse gelsin oğlumu unutmam keşke olsaydı diyorum hayat hiç bişey eskisi gibi değil![]()