Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

M Maviumut06 başın sağolsun cnm tekrardan bende dr görüştüm bu çarşamba doğumu başlatacaz dua et cnm

Sağol canım. İnsaallah sıkıntısız doğum olur evine bebeğiyle donersin. Sende duani eksik etme. Hurma ve zemzem doğumu kolaylastiriyormus Allahın izniyle yapmak istersen. Mutlu haberini yaz mutlaka. Allah yardimcin olsun

Sağol canım. İnsaallah sıkıntısız doğum olur evine bebeğiyle donersin. Sende duani eksik etme. Hurma ve zemzem doğumu kolaylastiriyormus Allahın izniyle yapmak istersen. Mutlu haberini yaz mutlaka. Allah yardimcin olsun
Çok çok sağol cnm inş sende en kısa zamanda saglıkla önce karnın sonra kucağın dolar

Kızlar ben doğumda kaybettiğim 40 haftalık bebeğimden sonra ilk kez doktora gideceğim....şimdi bundan sonraki süreçte benim ilk olarak hangi doktora gitmem gerekiyor jinekoloji mı kadın doğum mu riskli bebek polikliniğine mı gitmem gerekiyor(yeni bir bebek düşünüyoruz)
Kızlar hangi doktora gitmem gerekiyor lütfen yardımmmm

Kızlar ben doğumda kaybettiğim 40 haftalık bebeğimden sonra ilk kez doktora gideceğim....şimdi bundan sonraki süreçte benim ilk olarak hangi doktora gitmem gerekiyor jinekoloji mı kadın doğum mu riskli bebek polikliniğine mı gitmem gerekiyor(yeni bir bebek düşünüyoruz)

Sanırım kadın doğum doktoruna gideceksin onlar seni perinatoloğa sevk edecek hangi ildesin

Biliyorum anladım kordon dolanmasına dikkat et dedinya karnındaki bebişinde sıkıntıda sandım korktum aman Allah korusun
Şöyle söylim cnm kordona dikkat et derken M Maviumut06 arkadaşımıza söyledim oda benim gibi ondan kaybetmişti ikinci bebeğime gelinceonada kordon dolanmış cnm anlıyacağın şimdide sıkıntıdayım allahtan bişey olmazsa çarşamba doğumu başlatacaz dua et cnm bize

Seni anlayabiliyrm canm. Suan 36 hafta nasil geçti sana tarif edemem. Çok şükür bebegimi n bana yükü yok ama kaybetme korkusu var ya anlatamam nasıl stresli geçiyor. Uyku düzenim butun dengem alt ust oldu. Sonra diyorum Allah büyük olacağın önüne gecilmez duam belli sonuçta. Inşallah kabul görmüştür. Bizi var edene emanetiz O nun yüce merhametine rahmetine sığındık. Sende tedbirini al duani et gerisini Rabbine bırak Gerekli ne test varsa yaptır ama. Korkularimiz hiç bitmeyecek ama azaltmak bizim elimizde. Bunun için bol bol dua şart canm
Allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İste benimde bir sorunum yoktu taki 19.haftaya kadar sonra ne oldu ne bitti anlamadim. Dusun gecen hafta bugun bebegimi mezara koyduk. Onun acisi beni kahrediyo hareketleri ilk cinsiyetini ogrendigim gun aklima geliyor sonra onun öldugunu nasil dogum yaptigimi minik vucudunu dusunuyorum oan dunyam cokuyor. Biliyorum o bir melek ama iste yine hamile kalirsam birkere 19haftaya kadar olup dirilicem. Hani basta belli olsa neysede buyudu hareket etti tam rahatladim derken mahvoldum. Testlerde birsey cikmadi anca otopsiyle anlardik dediler bende kiyip veremedim. Birde dusun aylik kontrole gittim hersey cok iyi iki gun sonra bebek hareketsiz diye gittim tekrar ne oldugunu anlayamadik biranda kaybettik. Artik hayirlisi neyse o olsun diyorum illede hamile kalayim diyemiyorum. Saglikli olacaksa rabbim nasip etsin insallah

Kızlar preeklampsi sebebiyle erken sezaryen doğum yapıp ikinciye hamile veya doğurmuş olanlar yok mu? Umut ışığı arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İste benimde bir sorunum yoktu taki 19.haftaya kadar sonra ne oldu ne bitti anlamadim. Dusun gecen hafta bugun bebegimi mezara koyduk. Onun acisi beni kahrediyo hareketleri ilk cinsiyetini ogrendigim gun aklima geliyor sonra onun öldugunu nasil dogum yaptigimi minik vucudunu dusunuyorum oan dunyam cokuyor. Biliyorum o bir melek ama iste yine hamile kalirsam birkere 19haftaya kadar olup dirilicem. Hani basta belli olsa neysede buyudu hareket etti tam rahatladim derken mahvoldum. Testlerde birsey cikmadi anca otopsiyle anlardik dediler bende kiyip veremedim. Birde dusun aylik kontrole gittim hersey cok iyi iki gun sonra bebek hareketsiz diye gittim tekrar ne oldugunu anlayamadik biranda kaybettik. Artik hayirlisi neyse o olsun diyorum illede hamile kalayim diyemiyorum. Saglikli olacaksa rabbim nasip etsin insallah
Başın sağolsun cnm acın çok taze allahım sabır versin

Amin canm.
Acin çok taze :( Su an zaten karmasiksindir. Zaman geçtikçe insanın içine iyice oturuyor. Bazen bende ne oluyor kabus mu bu dediğim çok oldu ilk başlarda.

Bak ne güzel hayırlı sini isteyecek kadar bilinçli yasını tutuyorsun bu teslimiyettir. Allah güzel gönlüne göre verecek inşallah.

Nazarada çok inanıyorum canm. Bu defa 5 ay olana kadar kimseye söylemedim. Hatta hala söylemiyrm kendileri görmedikce. Ayrıntıları paylaşmıyorum mesela. Disari gerekmedikce çıkmıyorum. Cikarsamda devamlı bebegimi kendimi koruyucu dualar okuyorum Allah kabul ederse

Kızlar preeklampsi sebebiyle erken sezaryen doğum yapıp ikinciye hamile veya doğurmuş olanlar yok mu? Umut ışığı arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben varım. Basın sağolsun çok çok geçmiş olsun .
Gebelik zehirlenmesi yaşadım buna bağlı olarak dekolman oldum . Gizli kanama oldu o da.
Kan pihtilasmasi var mi diye dr um test istemişti. Yaptırdım temiz çıktı. Tedbir amaçlı 34. Haftada kadar bebe aspirini ve magnezyum kullanırdı. Magnezyuma hala devam ediyor gebelik zehirlenmesi için. Doktorum her hafta artık bebeğin besleyen damarlara yani kan akışına bakıyor. Eğer tıkanıklık varsa preeklampsiye yol açıyor. Kilon varsa vermeye çalış. Hamileliktede az kilo almamiz gerekiyormus. Kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor. Kalsiyum takviyesi de aliyrm

Başka sormak istediğim bir şey varsa yardımcı olurum.

Nazarada çok inanıyorum canm. Bu defa 5 ay olana kadar kimseye söylemedim. Hatta hala söylemiyrm kendileri görmedikce. Ayrıntıları paylaşmıyorum mesela. Disari gerekmedikce çıkmıyorum. Cikarsamda devamlı bebegimi kendimi koruyucu dualar okuyorum Allah kabul ederse
Nazara bende inaniyorum en iyisini yapmissin. Bende aynini dusundum biliyormusun busefer gormedikleri surece kimseye birsey demiycem. Birde esime hep dedim ikili uclu testmis flnmis hicbirini yaptirmayacam allaha emanet devam edicem insallah. Bunda hepsini yaptirdim hamile arkadaslar vardi her ayrintiyi paylastimda noldu okadarda uzerine titredim ama okadarcik omru varmis oglumun. Simdi ultrason fotolariyla mezariyla avunuyorum. Allah kimseyi evladiyla sinamasin iyi dileklerin duan icin allah razi olsun canim benim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Burda yenilerde eklenmiş hiç olmazsa:( Allah sabırlar versin. Rabbim yeniden hamile kalmaya ve dogum yapacak arkadaşlara da kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bı ay sora oğlumun kaybedeli neredeyse iki sene geçti hala acim taze. Unutamadım unutamıyorum napsam bilmiyorum millet unuttun sen diyor yürek unutur mu iki sene olsun 20sene olsun 200sene olsun oğlumu unutmam. Bak yine evladın daha var diyorlar onun yeri ayrı.. oglumunki kiziminki başka.. kızımda çok dikkat ediyorum ona sarılıyorum sevdiği soluyorum endişe dolu hayat işte bişey olunca hemen panikleniyorum eşimi de korkutuyom ya:( işte oğlumu kaybettiğimiz için kızımı kaybedicem diye korkuların var hep gözümun önündeyim bişey mi oldu nesi var hep takipteyim işte korku var içimde annelik çok güzel. Bu yüzden ben 6ayliga ücretsiz izine ayrıldım evladımdan başka hiç bişey önemli değil napayım işte kızım başkalarının kucağında olsa da gözümun içindeyim kim olursa olsun hep endişe..
30agustosta arife gününe denk geliyor eşime dedim bı 5dk gider gelirim ne olur dedim gitmek istedim bı menekşe çiçeği alıp ekcem inşallah her gittiğimde ağlıyorum olmuyor ya arkadan kaç evlat gelirse gelsin oğlumu unutmam keşke olsaydı diyorum hayat hiç bişey eskisi gibi değil:(

Ben varım. Basın sağolsun çok çok geçmiş olsun .
Gebelik zehirlenmesi yaşadım buna bağlı olarak dekolman oldum . Gizli kanama oldu o da.
Kan pihtilasmasi var mi diye dr um test istemişti. Yaptırdım temiz çıktı. Tedbir amaçlı 34. Haftada kadar bebe aspirini ve magnezyum kullanırdı. Magnezyuma hala devam ediyor gebelik zehirlenmesi için. Doktorum her hafta artık bebeğin besleyen damarlara yani kan akışına bakıyor. Eğer tıkanıklık varsa preeklampsiye yol açıyor. Kilon varsa vermeye çalış. Hamileliktede az kilo almamiz gerekiyormus. Kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor. Kalsiyum takviyesi de aliyrm

Başka sormak istediğim bir şey varsa yardımcı olurum.

Sol damarda çentikleşme çıkmıştı detaylı ultrasonda nitekim aşırı ödem ve idrarda protein yüksek tansiyonla takip eden preeklampsi başlamış 30+6 da hastaneye yattım 31+2 de erken doğum yaptım bebeğimi 16 gün sonra kybettim
Merak ettiklerim sezaryenden ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız yeniden preeklampsi yaşadınız mı
Bugün bebeğimi kaybedeli 38 gün oldu millet doğumdan sonra 40 çıkarma yaparken ben bebeğimin gidişinin 40 ını çıkarıcam içim çok acıyo geçmiyo geçmiyooo çok özlüyorum
Doktorlara göre en az 6 ay beklemek gerekiyo bana şu 38 gün 38 yıl gibi geçmişken 6 ay çok uzun bir an önce istiyorum ama çokta korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
Ben 18 kilo almıştım şimdilik 20 kilo verdim ama kiloluyum hala ve vermeye çalışıyorum

Nazara bende inaniyorum en iyisini yapmissin. Bende aynini dusundum biliyormusun busefer gormedikleri surece kimseye birsey demiycem. Birde esime hep dedim ikili uclu testmis flnmis hicbirini yaptirmayacam allaha emanet devam edicem insallah. Bunda hepsini yaptirdim hamile arkadaslar vardi her ayrintiyi paylastimda noldu okadarda uzerine titredim ama okadarcik omru varmis oglumun. Simdi ultrason fotolariyla mezariyla avunuyorum. Allah kimseyi evladiyla sinamasin iyi dileklerin duan icin allah razi olsun canim benim

Sendende Allah razı olsun canm.
Nazar haktır zaten. Ben kendimi korunmadim herkesi kendin gibi bilip herşeyi paylaştım gittiğim hastaneye kadar çoğu kişinin gözü kaldı. Doğum saatine kadar paylaştım. Ve acı son oldu doğuma saatler kala oglumukaybettim.
Ben 2 li test yaptırdım sadece ayrıntılı ya girdin 22. Haftada. Zehirlenme riskim varmı diye ikili testte bir değer var ona bakılması için. Yoksa bende gereksiz strese girmek istemiyordum.
Bebeğini 19. Haftada kaybetmissin fazla beklemene gerek yok sanki. Tabi için rahat etmesi için öncelikle hamilelik öncesi testlerini yaptirirsin. Ben inanıyorum en kisa zamanda guzel hayırlı haberler vereceksin bize

Şöyle söylim cnm kordona dikkat et derken M Maviumut06 arkadaşımıza söyledim oda benim gibi ondan kaybetmişti ikinci bebeğime gelinceonada kordon dolanmış cnm anlıyacağın şimdide sıkıntıdayım allahtan bişey olmazsa çarşamba doğumu başlatacaz dua et cnm bize

Ben hep okurdum bu sitede yazılanları ama daha yeni üye oldum sanırım pek kullanöayı bilmiyorum ve zaten hala kendime gelemediğim içinde algılamam biraz zayıf olabilir idare edin
Ne güzel iki gün sonra inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın ve sağlıkla hayırla büyüteceksin rabbim çok kolay mutluluklarla doku doğum nasip etsin hiç panik olma morelin hep yüksek olsun geçmişte yaşadığın olumsuzlukları bir kenarda bırakıp bebeğine odaklan o seni çok seviyo ve seninle olacak ALLAH'ın izniyle şuan dua ediyorum sana ve senin gibi doğuma hazırlanan herkese sizde dua edin ben ve benim gibi olan herkese
Ayetel kürsi okudum sizler için rabbim kabul etsin bizede nasip etsin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Burda yenilerde eklenmiş hiç olmazsa:KK43: Allah sabırlar versin. Rabbim yeniden hamile kalmaya ve dogum yapacak arkadaşlara da kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bı ay sora oğlumun kaybedeli neredeyse iki sene geçti hala acim taze. Unutamadım unutamıyorum napsam bilmiyorum millet unuttun sen diyor yürek unutur mu iki sene olsun 20sene olsun 200sene olsun oğlumu unutmam. Bak yine evladın daha var diyorlar onun yeri ayrı.. oglumunki kiziminki başka.. kızımda çok dikkat ediyorum ona sarılıyorum sevdiği soluyorum endişe dolu hayat işte bişey olunca hemen panikleniyorum eşimi de korkutuyom ya:KK43: işte oğlumu kaybettiğimiz için kızımı kaybedicem diye korkuların var hep gözümun önündeyim bişey mi oldu nesi var hep takipteyim işte korku var içimde annelik çok güzel. Bu yüzden ben 6ayliga ücretsiz izine ayrıldım evladımdan başka hiç bişey önemli değil napayım işte kızım başkalarının kucağında olsa da gözümun içindeyim kim olursa olsun hep endişe..
30agustosta arife gününe denk geliyor eşime dedim bı 5dk gider gelirim ne olur dedim gitmek istedim bı menekşe çiçeği alıp ekcem inşallah her gittiğimde ağlıyorum olmuyor ya arkadan kaç evlat gelirse gelsin oğlumu unutmam keşke olsaydı diyorum hayat hiç bişey eskisi gibi değil:KK43:

Gerçekten hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.
Hayatına devam ediyorsun gülüyorsun geziyrsun ama bi tarafın buruk. Gözlerin hüzünlü oluyor.
Allah daha beterin den hepimizi korusun

Back