- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Merhaba Canım. Öncelikle başın sağ olsun. Rabbim dayanma gücü versin. 8 Eylül 2015 yılında 36 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kontrole gittiğimizde. Benim her yerim çok şişti dr.a defalarca söyledim normal dedi, bebeğimin hareketleri çok azalmıştı normal mi, normal bebek büyüdü dedi. Tansiyonum 12-13lere çıkmıştı normal tansiyonum 10 dur normalde. Meğer preeklampsi geçirmişim. Bebeğimi kaybettikten sonra yapılan idrar tahlilinde protein çıkmıştı. Detaylı usg de de bebeğimin damarlarından birinde çentik çıkmıştı, yemekleri tuzsuz yeyip, sol tarafıma doğru yatmam gerektiğini söylemişti Dr. sadece. Sonra kendi araştırmalarımla kan pıhtılaşmasının preeklampsiye sebep olduğunu öğrendim ve kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım eğitim ve araştırma hastanesinde.
Sana da tavsiyem eğitim ve araştırma hastanesinde 6 lı trombofili panali, homosistein, protein S ve Protein C testlerini yaptırman. Ben bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım, ilk doğumum sezaryen ile olmuştu. 2.bebeğimi perinatalog (riskli gebelik uzmanı) takip etti. Gebeliğim boyunca coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıp 36+1 de 2.oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Şimdi 8,5 aylık Metehan'ım.
Eğer İstanbul'da isen sana Dr. tavsiyesinde de bulunabilirim. Rabbim en hayırlı ve kısa sürede kucağını sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallah...
Canım benim çok sevindim :) Rabbim sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Rabbim sağlıklı, hayırlı upuzun ömür nasip etsin miniğine :)
Canımmmm, başın sağolsun. Rabbim dayanma gücü versin. Çok zor ama dayanmak zorundasın. Doğumdan önce mi kaybetmişsin meleğini yoksa doğum anında mı melek olmuş?
Ah be güzelim nasıl da güzel anlatmışsın duygularımızı, yaşadıklarımızı. Tam anlamıyla tercüman olmuşsun... Rabbim miniğini sağlıkla, sıhhatle kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Perinatolog seni daha iyi yönlendirir canım. İyi bir perinatalog bul kendine....
Merhaba canm. Senin tansiyonun en fazla 13 e mi yükseldi. Hamilelerde küçük tansiyon daha önemliymis. Benim küçüğü 10 dan aşağı düşmüyordu. Büyüğü 16/17 civarı.