Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

"exclusive26, post: 51742900, member: 681536"]Evet arkadasim bende seni hatirladim ameliyatimi oldum bi daha cocugun olmaz diyenleri mi ararsin yoksa kaybettigin bebegine mi yanarsin neler yasadim sukur ameliyattan sonra hamile kaldim sorun yasamadim darisi basina senin de az kalmis cinsiyeti belli mi[/QUOTE]

Insanların mutsuzluktan beslendiğine artik iyice inandım. Guzel seyler söylemek, iyi dileklerde bulunmak, umut olmak bu kadarmi zor olmuş.
Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyorum melegimi

B BlackandBlack çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bu testler üniversite hastanelerinde mi yapılıyor, ya da özelde mi yaptırmalıyım? gittiğim perinatoloji hocası vardı, ona gitsem bu testleri verir sanırım.

B BlackandBlack çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bu testler üniversite hastanelerinde mi yapılıyor, ya da özelde mi yaptırmalıyım? gittiğim perinatoloji hocası vardı, ona gitsem bu testleri verir sanırım.
Canım özel hastaneler yapıyor ama çok pahalı. Eğitim ve araştırma hastanelerine git sen. Kadın doğum, Genetik ya da Hematoloji bölümü olabilir. Daha önce de bir düşüğünün olduğunu söyle o zaman kesin yaparlar...

"exclusive26, post: 51742900, member: 681536"]Evet arkadasim bende seni hatirladim ameliyatimi oldum bi daha cocugun olmaz diyenleri mi ararsin yoksa kaybettigin bebegine mi yanarsin neler yasadim sukur ameliyattan sonra hamile kaldim sorun yasamadim darisi basina senin de az kalmis cinsiyeti belli mi

Insanların mutsuzluktan beslendiğine artik iyice inandım. Guzel seyler söylemek, iyi dileklerde bulunmak, umut olmak bu kadarmi zor olmuş.
Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyorum melegimi[/QUOTE]
Masallah canim hayirlisiyla kavus bebegine insallah cok opuyorum

Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyorum melegimi
Masallah canim hayirlisiyla kavus bebegine insallah cok opuyorum[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım amin :KK15:

Masallah canim hayirlisiyla kavus bebegine insallah cok opuyorum

Teşekkür ederim canım amin :KK15:[/QUOTE]
Canm naslsn,nasl gidiyor gebelik?ya ben sabahtan beri karmmda bi titresim hissediyorum.basbaya titriyo duruyo tekrar basliyo.doktoru aradm magnezyum kullan dedi.yarn kontrole gidecem.insaallah hersey yolundadr.bu vesileyle magnezyuma da başlamış oldum.Allaha emanet bebeklerimiz

Teşekkür ederim canım amin :KK15:
Canm naslsn,nasl gidiyor gebelik?ya ben sabahtan beri karmmda bi titresim hissediyorum.basbaya titriyo duruyo tekrar basliyo.doktoru aradm magnezyum kullan dedi.yarn kontrole gidecem.insaallah hersey yolundadr.bu vesileyle magnezyuma da başlamış oldum.Allaha emanet bebeklerimiz

bazen bende de oluyor canım. ama kısa sürüyor dimi. ne yapıyorsa bu yavrular içerde çok merak ediyorum.

bengisu022 bengisu022 teşekkür ederim canm stresli ama iyiyim.
Bende de arada sanki balık çırpınır gibi oluyordu.ama sürekli değil canm. Çarşamba günü inşallah perinatolaga gidicem.
Hayırlısıyla dogursak şu günler geçse çok geriliyorum.
Magnezyuma başlaman çok iyi olmuş bence ihmal etme. Toz magnezyum kullanmanı tavsiye ederim.
Doktordan çıkınca güzel haberlerini bekliyorum:emir_bebek:

bazen bende de oluyor canım. ama kısa sürüyor dimi. ne yapıyorsa bu yavrular içerde çok merak ediyorum.
Canm benimki baya uzun sürüyordu.bebegin hareketi degil farklı bi durum.10.15 dk boyunca sanki icerde titresimde bi telefon varmış gibi cok ilginc.doktor kaslarla damarlarla alakalı dedi.magnezyum kullanınca geçti cok şükür

bengisu022 bengisu022 teşekkür ederim canm stresli ama iyiyim.
Bende de arada sanki balık çırpınır gibi oluyordu.ama sürekli değil canm. Çarşamba günü inşallah perinatolaga gidicem.
Hayırlısıyla dogursak şu günler geçse çok geriliyorum.
Magnezyuma başlaman çok iyi olmuş bence ihmal etme. Toz magnezyum kullanmanı tavsiye ederim.
Doktordan çıkınca güzel haberlerini bekliyorum:emir_bebek:
Canm doktora gittim cok şükür hersey yolundaydı doktor magnezyum kramplara da iyi gelir istersen günlük bi tane kullan dedi.ben de kullanacam artk.benimki tablet şeklinde suya atıp içiyorum.seninde hersey yolundadr insaallah kontrolden güzel haberlerle dönersin ins.

Canm benimki baya uzun sürüyordu.bebegin hareketi degil farklı bi durum.10.15 dk boyunca sanki icerde titresimde bi telefon varmış gibi cok ilginc.doktor kaslarla damarlarla alakalı dedi.magnezyum kullanınca geçti cok şükür

İyi çok şükür canım. Magnezyum gerçekten iyi geliyor çok farkediyor.

Canm doktora gittim cok şükür hersey yolundaydı doktor magnezyum kramplara da iyi gelir istersen günlük bi tane kullan dedi.ben de kullanacam artk.benimki tablet şeklinde suya atıp içiyorum.seninde hersey yolundadr insaallah kontrolden güzel haberlerle dönersin ins.

Çok sevindim canm inşallah hep böyle güzel devam edersin.
Dün hamile gibi takılayim dedim canm ne isterse yedim ve gece mide eksimesi ile rahat uyuyamadim sabahta ödem eşliğinde gözlerimi actim. Moralim bozuldu bebeğim de geç oynamaya basladi sonra az hareket etti korktum. Asiri dikkat etmemiz gerekiyor demek ki
Çarşamba günü doğum tarihini de sorcam fazla beklemek istemiyorum hayırlı vakitte bebeklerimiz gelir inşallah

Benm başlarda ultrasonda rahmde kramplar görünüyordu. Doktor ondan magnezyum verdi. Magnezyum tansiyona gebelik zehirlenmesine ve kasilmalara iyi geliyormuş. Sen ayakta biraz fazla kalınca sıkıntı yaşıyor musun? Benm karnım geriliyor aciyor gibi oluyordu şimdi biraz daha rahatım ama yine de yorgunluğa gelemiyorum

Benm başlarda ultrasonda rahmde kramplar görünüyordu. Doktor ondan magnezyum verdi. Magnezyum tansiyona gebelik zehirlenmesine ve kasilmalara iyi geliyormuş. Sen ayakta biraz fazla kalınca sıkıntı yaşıyor musun? Benm karnım geriliyor aciyor gibi oluyordu şimdi biraz daha rahatım ama yine de yorgunluğa gelemiyorum
Canm ben de uzun sure ayakta kalınca rahatsz hissediyorum.dikkat ediyorum sürekli dinlenmeye calisyrm.benim bi ara baya ciddi sansm olmustu.doktor rahimde kasılma var demisti.sanrm senin kramp dediğinle aynı durum oluyo.sonra ilac falan kullandm bi de igne vermisti.düzeldi cok şükür.senin dogumun agustosa denk geliyo demi?su anda dogumu en yakın olan beyazpeynir demi?

Canm ben de uzun sure ayakta kalınca rahatsz hissediyorum.dikkat ediyorum sürekli dinlenmeye calisyrm.benim bi ara baya ciddi sansm olmustu.doktor rahimde kasılma var demisti.sanrm senin kramp dediğinle aynı durum oluyo.sonra ilac falan kullandm bi de igne vermisti.düzeldi cok şükür.senin dogumun agustosa denk geliyo demi?su anda dogumu en yakın olan beyazpeynir demi?

Aynı şey sanırım canm doktor ufak kramplar görüyorum demişti. Ama ben hamile oldugumu öğrendiğim zaman stresten zona olmuştum. Kramplar kendimi strese soktuğum için oldu. Su an daha iyiyim cok şükür. Bugünlerde bebeğim az oynuyor yani kuvvetli değil.
Normal de ağustosun ilk haftası doğum. Doktor 38 ı bekleriz dedi ama ben 37 bitince olsun istiyrm bakalım perinatolag ne diyecek ona göre karar vericem.
beyazpeynir1 beyazpeynir1 in 3 haftası var sanırım hayırlı vakitte gelirler inşallah bebeklerimiz

Mrblar tahmin edersiniz ki bende bu sayfada gezindigim için bir melek annesiyim.6 Nisanda bebegimin kalp atışı yoktu 7 nisanda 35.haftada sezaryenle doğum yaptim. Günler o kadar zor geciyor ki bu sayfadakiler umut oldu bana. Rabbim tüm hamilelerin bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. Benim gibi hamile kalmak isteyenlere de hemen nasip etsin.

Rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah neden kalbi durmş araştırıldı mı testlerini falan yaptır sakın ihmal etme inşallah rabbim bizim yüzümüzüde güldürür evlat nasip eder bize

Aynı şey sanırım canm doktor ufak kramplar görüyorum demişti. Ama ben hamile oldugumu öğrendiğim zaman stresten zona olmuştum. Kramplar kendimi strese soktuğum için oldu. Su an daha iyiyim cok şükür. Bugünlerde bebeğim az oynuyor yani kuvvetli değil.
Normal de ağustosun ilk haftası doğum. Doktor 38 ı bekleriz dedi ama ben 37 bitince olsun istiyrm bakalım perinatolag ne diyecek ona göre karar vericem.
beyazpeynir1 beyazpeynir1 in 3 haftası var sanırım hayırlı vakitte gelirler inşallah bebeklerimiz

bengisu022 bengisu022 tugrammbebegimm tugrammbebegimm

Kızlar ben de 37 bitince alınsın istiyorum ama doktor 38 demişti. Belki biraz önce olur demişti son anda belli olacak yani. 37 olursa 2 hafta, 38 olursa 3 hafta var nasipse.. yarın perinatolog ile görüşeceğiz ona da bi soracağım. En erken ne zaman olur diye

Mrblar tahmin edersiniz ki bende bu sayfada gezindigim için bir melek annesiyim.6 Nisanda bebegimin kalp atışı yoktu 7 nisanda 35.haftada sezaryenle doğum yaptim. Günler o kadar zor geciyor ki bu sayfadakiler umut oldu bana. Rabbim tüm hamilelerin bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. Benim gibi hamile kalmak isteyenlere de hemen nasip etsin.

Canım geçmiş olsun.. Rabbim sabır nasip etsin, bu sayfa gerçekten iyi geliyor. Hep birbirimize dayanak olduk, moral verdik, ümit olduk. Sende iyice vücudunu toparla, gerekli araştırmaları yaptır. Var mı bilinen bir sebebi şuan?

Back