- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sakin ol lütfen. Stres herşeyin başı. Ne biçim Dr buarada bu şekilde söylenir mı? Başka Dr Lara da git lütfen. Ablama da aynı şeyi söylemişlerdi erken menopoz başlangıcı diye sonra hamile kaldı şimdi çocuğu var. Soğan suyu çok işe yaramıştı o dönem onda. Ama lütfen önce sakin kal sabırlı ol ve başka Dr mutlaka git.Ve umut bitti artık bidaha olmaz dedi sen menopoza girmişsin dedi stresten bunun çaresi yok dedi korunmada gerek yok zaten olmaz dedi olmayan yavrumda gitti mahvoldum hayal kalmadı artık bi nefes alıp veriyorum...hepiniz Allaha emanet olun ben çıkıyorum artık formdan falan
Kürün tarifini bana yazarmısın canım ayrıntılı olarak Allah büyükBir sakin ol lütfen. Stres herşeyin başı. Ne biçim Dr buarada bu şekilde söylenir mı? Başka Dr Lara da git lütfen. Ablama da aynı şeyi söylemişlerdi erken menopoz başlangıcı diye sonra hamile kaldı şimdi çocuğu var. Soğan suyu çok işe yaramıştı o dönem onda. Ama lütfen önce sakin kal sabırlı ol ve başka Dr mutlaka git.
Bence hemen pes etme farklı dr git.muhakkak vardr caresi.umudunu yitirme.hem gecen gün adet oldm dememis miydin?oluyorsan yumurta var demektir.hem yumurta rezervi azalıyor bile hemrm tüp bebek yapılabilir.iyice arastr canm.ins Rabbim saglkla bi evlat daha nasip ederVe umut bitti artık bidaha olmaz dedi sen menopoza girmişsin dedi stresten bunun çaresi yok dedi korunmada gerek yok zaten olmaz dedi olmayan yavrumda gitti mahvoldum hayal kalmadı artık bi nefes alıp veriyorum...hepiniz Allaha emanet olun ben çıkıyorum artık formdan falan
Çoğumuz kalmıştık hamile canım hatırladığım olsun geç olsun güç olmasın yeter ki.
Evet canım erken doğum yapmıştım. Şimdi yarın 10 ayına girecek bir oğlum var çok şükür. Rabbim birini aldı birini gönderdi elhamdülillah. Sende oğlunu kaybetmistin yine oğlun oluyor sanirim
Bende iyiyim çok şükür herşey yolunda. Muhakkak bizleri bilgilendir canım bebeğine kavusmana az kaldı. Hamilelik zor oluyor zor geçiyor kayıptan sonra ama kucağına alınca hepsi geçiyor canim. Hiçbirinin yeri asla dolmuyor ama Rabbim seni bu dünyada bu acıyla yaşayabilmen için bir can daha verip onunla meşgul ediyor. İyi ki de ediyor. Dualarimdasin. Allah sağ salim eşinle sevdiklerinle birlikte bebisine kavuşmayı nasip etsin.
Ve umut bitti artık bidaha olmaz dedi sen menopoza girmişsin dedi stresten bunun çaresi yok dedi korunmada gerek yok zaten olmaz dedi olmayan yavrumda gitti mahvoldum hayal kalmadı artık bi nefes alıp veriyorum...hepiniz Allaha emanet olun ben çıkıyorum artık formdan falan
Allah bebeğini size bağışlasın.Rabbim seni bu dünyada bu acıyla yaşayabilmen için bir can daha verip onunla meşgul ediyor.ne güzel yaZmışsın...gerçekten de öyle...Çoğumuz kalmıştık hamile canım hatırladığım olsun geç olsun güç olmasın yeter ki.
Evet canım erken doğum yapmıştım. Şimdi yarın 10 ayına girecek bir oğlum var çok şükür. Rabbim birini aldı birini gönderdi elhamdülillah. Sende oğlunu kaybetmistin yine oğlun oluyor sanirim
Bende iyiyim çok şükür herşey yolunda. Muhakkak bizleri bilgilendir canım bebeğine kavusmana az kaldı. Hamilelik zor oluyor zor geçiyor kayıptan sonra ama kucağına alınca hepsi geçiyor canim. Hiçbirinin yeri asla dolmuyor ama Rabbim seni bu dünyada bu acıyla yaşayabilmen için bir can daha verip onunla meşgul ediyor. İyi ki de ediyor. Dualarimdasin. Allah sağ salim eşinle sevdiklerinle birlikte bebisine kavuşmayı nasip etsin.
Amin canım cumlemizin evladını Allah bağışlasın.Maşallah canm Allah evladını sana bağışlasın. Allah nasıp ederse oğlum olacak. Hamilelik tahmin edersinki çok zor geçiyor psikolojik olarak. Bir tane çorap bile alamadım bu defa elinde varmıyor zaten.
Senin adına çok çok sevindim canm. Bu hamileliğinde kan sulandiricimi kullandım?
Amin canım cümlemizinkini Rabbim.korusun bağışlasın. Bilmez miyim o psikolojiyi bende 27 haftanın geçene kadar çok kotuydum hamileligim son zamanlarında yani 20 haftadan itibaren annemde kaldım genelde dinleniyordum Dr gerek gormesede. 27 den sonra biraz rahatladım ama çok az. Dogumum bayrama denk geliyordu Dr bayramdan sonra alalım dedi. Ben artık hüngür hüngür ağlayarak bu strese dayanamıyorum lütfen bayram öncesi gelsin bebeğim dedim. Dr çok stresli ve sıkıntılı olduğunu görünce 38+4 de doğum yaptım belki bebeğim için erken bir karardı ama dayanamıyordum artik. Benim erken doğum sebebim yok. Dr un demesi sebepsiz. Kırk muayenesine gittiğimde erken doğumu aklından çıkar senin bir problemin yok dedi. Vitamin dışında hiçbir şey kullanmadım. Şansım Dr un çok iyiydi psikolojik açıdan beni çok rahatlatıyordu. En önemlisi o. Hamile kalmak isteyip korktuğunda bana dedi ki trafik kazası yaptın farzet bir daha arabaya binmeyecekmisin dedi. Az kaldı biraz daha sabır canım çok iyi anlayabiliyorum seni.Maşallah canm Allah evladını sana bağışlasın. Allah nasıp ederse oğlum olacak. Hamilelik tahmin edersinki çok zor geçiyor psikolojik olarak. Bir tane çorap bile alamadım bu defa elinde varmıyor zaten.
Senin adına çok çok sevindim canm. Bu hamileliğinde kan sulandiricimi kullandım?
Amin Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sizinde kucağınıza doldursun inşaallah 2 yıl oldu ama hala bu topige girip bakıyorum dua ediyorum buradaki arkadaşlara. Rabbim in hazinesi çook. Bir aldı 2-3 kimin gönlünden ne geçiyorsa o kadar sağlıklı hayırlı evlat versin inşaallahAllah bebeğini size bağışlasın.Rabbim seni bu dünyada bu acıyla yaşayabilmen için bir can daha verip onunla meşgul ediyor.ne güzel yaZmışsın...gerçekten de öyle...
Çoğumuz kalmıştık hamile canım hatırladığım olsun geç olsun güç olmasın yeter ki.
Sağol canım ,Benimde kaybedeli 1.5 sene oldu ben de hala bakıorum topiğe,çünkü acı geçmiyor yeri dolmuyor,burda bebeğini kaybedenlere hala ağlayıp,tekrar kucağına alanlara da çok seviniyorum bizi bizden başkası anlamaz çünkü,şükürler olsunki Allahım bana nasip etti oğlumu kaybettim,kızımı verdi bana,5.5 aylık şuan,rabbim isteyen herkese versin inşallah.Amin Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sizinde kucağınıza doldursun inşaallah 2 yıl oldu ama hala bu topige girip bakıyorum dua ediyorum buradaki arkadaşlara. Rabbim in hazinesi çook. Bir aldı 2-3 kimin gönlünden ne geçiyorsa o kadar sağlıklı hayırlı evlat versin inşaallah
Korunuyodum.keske olsa..degigin gibidir belki ramazan etkilemis olabilir.
Amin Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sizinde kucağınıza doldursun inşaallah 2 yıl oldu ama hala bu topige girip bakıyorum dua ediyorum buradaki arkadaşlara. Rabbim in hazinesi çook. Bir aldı 2-3 kimin gönlünden ne geçiyorsa o kadar sağlıklı hayırlı evlat versin inşaallah
Hayırlı olsun canım maşallah seni görünce yazmak istedim Allah bağışlasın evladını cok Zaman oldu ben buraya gelmeyeli bizim zamanımızda olanların hepsinin çocuğu oldu galiba şükürler olsun . Benim de kızım büyüyor 24 haziran da 1 yasına girecek rabbim ne kadar büyük ne acılar gösterdi gözümüze ne kahroluşlar yıkımlar ama mukafatını da verdi hergün şükrediyorum bir kızımı aldı bir kızımı gönderdi bana sabrımın mükafatı olarak rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Seni gördüğüme çok sevindim canim. Amin Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Çok şükür benim takip ettiğim kadarıyla hepimizin kucağı doldu şükür sukur. Burada çok ağladık çok üzüldük birbirimizden başka kimseyle konuşmadık belkide çoğu zaman, kimseye anlatamadiklarimizi anlattık. Acılarımız ortakti çok şükür sevinclerimize de ortak olabildik. Oy masaallah senin kızını yerim ne çabuk buyuyorlar.Hayırlı olsun canım maşallah seni görünce yazmak istedim Allah bağışlasın evladını cok Zaman oldu ben buraya gelmeyeli bizim zamanımızda olanların hepsinin çocuğu oldu galiba şükürler olsun . Benim de kızım büyüyor 24 haziran da 1 yasına girecek rabbim ne kadar büyük ne acılar gösterdi gözümüze ne kahroluşlar yıkımlar ama mukafatını da verdi hergün şükrediyorum bir kızımı aldı bir kızımı gönderdi bana sabrımın mükafatı olarak rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canım yerleri elbette dolmuyor onlar bizim cennet kusumuz. Bu dünya için fazla temizlerdi Rabbim diğer dünyada onlara kavuşmayı layık görür inşaallah. Çok sevindim kızını Allah sizlere bağışlasın. Şükürler olsun ki acilarimizin mükâfatını alabildik.Sağol canım ,Benimde kaybedeli 1.5 sene oldu ben de hala bakıorum topiğe,çünkü acı geçmiyor yeri dolmuyor,burda bebeğini kaybedenlere hala ağlayıp,tekrar kucağına alanlara da çok seviniyorum bizi bizden başkası anlamaz çünkü,şükürler olsunki Allahım bana nasip etti oğlumu kaybettim,kızımı verdi bana,5.5 aylık şuan,rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Amin canım cumlemizin evladını Allah bağışlasın.
Biliyorum canım çok zor geçiyor ben 27. Hafta geçene kadar çok daha kötüydüm o gecince çok az daha rahatlamıştim. Hatta dogumum bayrama denk geliyordu Dr sonrası alalım dedi ben ağlayarak dayanamıyorum bu korkuya nolur bayramdan önce gelsin bebeğim dedim Dr stres
Amin canım cümlemizinkini Rabbim.korusun bağışlasın. Bilmez miyim o psikolojiyi bende 27 haftanın geçene kadar çok kotuydum hamileligim son zamanlarında yani 20 haftadan itibaren annemde kaldım genelde dinleniyordum Dr gerek gormesede. 27 den sonra biraz rahatladım ama çok az. Dogumum bayrama denk geliyordu Dr bayramdan sonra alalım dedi. Ben artık hüngür hüngür ağlayarak bu strese dayanamıyorum lütfen bayram öncesi gelsin bebeğim dedim. Dr çok stresli ve sıkıntılı olduğunu görünce 38+4 de doğum yaptım belki bebeğim için erken bir karardı ama dayanamıyordum artik. Benim erken doğum sebebim yok. Dr un demesi sebepsiz. Kırk muayenesine gittiğimde erken doğumu aklından çıkar senin bir problemin yok dedi. Vitamin dışında hiçbir şey kullanmadım. Şansım Dr un çok iyiydi psikolojik açıdan beni çok rahatlatıyordu. En önemlisi o. Hamile kalmak isteyip korktuğunda bana dedi ki trafik kazası yaptın farzet bir daha arabaya binmeyecekmisin dedi. Az kaldı biraz daha sabır canım çok iyi anlayabiliyorum seni.
Bende bir iğne bile almadım annemlerin aldıklarına bile bakmadım eve sokmadim doğuma 5 gün kala kapı süsü 1 gün önce cikolatasini yaptırdım. Sağlıkla dogsunlarda çarşaflara sarar yine giydiririz onlari. Senin adına çok sevindim. Allah'a emanet olun.
Seni gördüğüme çok sevindim canim. Amin Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Çok şükür benim takip ettiğim kadarıyla hepimizin kucağı doldu şükür sukur. Burada çok ağladık çok üzüldük birbirimizden başka kimseyle konuşmadık belkide çoğu zaman, kimseye anlatamadiklarimizi anlattık. Acılarımız ortakti çok şükür sevinclerimize de ortak olabildik. Oy masaallah senin kızını yerim ne çabuk buyuyorlar.
Burada yüreği yanan anneler çok değil bizde 2 sene önce sizin yasadiklarinizi yasadik. Ama çok şükür hepimiz sabrimizin mükâfatını aldık. Dr kontrollerinizi yapın mutlaka sonra da tevekkül Allah a. Şuan çok zor biliyorum hiç geçmeyecek bir daha anne olamayacak gibi hissediyorsunuz ama öyle değil işte bizler ornegiz size. Rabbim dileyen isteyen nerdeyse yüreği evlat acısıyla yanan anne varsa hepsine nasip etsin.
Çok güzel yazmışsınÇok doğru demişsin canm. Ilk zamanlar nasil da zor geçiyor...
Kocaman bir boşlukta oluyorsun. ne yapacağını bilmiyorsun. an geliyor aldığın nefes bile yetmiyor. Ufacık bir Işık için dört dönüyorsun.herseyin yarım kalıyor... hayallerin yarım... en kötüsü anne ligin yarim kalıyor. Yarim kalmış anneligini acıyla tamamlamaya çalışıyorsun yaşamayan bebeğini herkes öldü diye kabul ediyor zaman geliyor yok sayıyor ama sen onu gün gün buyutuyrsun... ruyana bir kere girsin diye yüzünü görmek için her gün ağlayarak dualar ediyorsun yalvarıyorsun.
Burda sadece biraz zaman diye yazılar okuyunca o zaman hiç geçmez diye uzuluyrdum. Ama gerçekten tek ilaç zaman. Ve o zaman gerçekten geçiyormuş
Allah a emanet canım aklına kötüyü getirme inşaallah bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına oğlunu. Ya Dr bana ilk 35 ten sonra gelmek isterse durdurmayacagim dedi doğumu. Dr herşeyin yolunda olduğuna o kadar inanmıştı ki neden t zamanını beklemeyelim kafasindaydi ama ne yaşadığımızı psikolojik olarak ne kadar zor olduğunu bilmediğinden aglayinca ikna oldu. Ne zaman sağlıkla gelmek istiyorsa o zaman gelsin bebeğin canım. Çok dua edeceğim sanaBende doğuma saatler kala kaybettim bebegimi ondan korkuların iyice artmaya başladı.
38+4 erken degil ki hemde çok bile beklemissin canm. Ben 37 bitince doğum olsun istiyrm. Hakkımızda hayırlısı olsun canm
Allah a emanet canım aklına kötüyü getirme inşaallah bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına oğlunu. Ya Dr bana ilk 35 ten sonra gelmek isterse durdurmayacagim dedi doğumu. Dr herşeyin yolunda olduğuna o kadar inanmıştı ki neden t zamanını beklemeyelim kafasindaydi ama ne yaşadığımızı psikolojik olarak ne kadar zor olduğunu bilmediğinden aglayinca ikna oldu. Ne zaman sağlıkla gelmek istiyorsa o zaman gelsin bebeğin canım. Çok dua edeceğim sana