Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sabır dilerimm çokk çokk. Daha acınız taze kanar kanar durur... ama zamanla geçecek yara kabuk bağlayacak ama izi hep kalacak.. alışacaksın sende canım neyapalım bizim nasibimiz de böyleymiş. Rabbim tekrar sana bana bizim gibi olan bütün melek annelerine ve evlat hasreti ile yanan annelere de evlatlar nasip etsin inşallah sıhhatle sağlıkla büyütebilecekleri..Mrblar tahmin edersiniz ki bende bu sayfada gezindigim için bir melek annesiyim.6 Nisanda bebegimin kalp atışı yoktu 7 nisanda 35.haftada sezaryenle doğum yaptim. Günler o kadar zor geciyor ki bu sayfadakiler umut oldu bana. Rabbim tüm hamilelerin bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. Benim gibi hamile kalmak isteyenlere de hemen nasip etsin.
bengisu022
tugrammbebegimm
Kızlar ben de 37 bitince alınsın istiyorum ama doktor 38 demişti. Belki biraz önce olur demişti son anda belli olacak yani. 37 olursa 2 hafta, 38 olursa 3 hafta var nasipse.. yarın perinatolog ile görüşeceğiz ona da bi soracağım. En erken ne zaman olur diye
Mrblar tahmin edersiniz ki bende bu sayfada gezindigim için bir melek annesiyim.6 Nisanda bebegimin kalp atışı yoktu 7 nisanda 35.haftada sezaryenle doğum yaptim. Günler o kadar zor geciyor ki bu sayfadakiler umut oldu bana. Rabbim tüm hamilelerin bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. Benim gibi hamile kalmak isteyenlere de hemen nasip etsin.
Rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah neden kalbi durmş araştırıldı mı testlerini falan yaptır sakın ihmal etme inşallah rabbim bizim yüzümüzüde güldürür evlat nasip eder bize
Sağol canım. Bende artık nisan ayını sevmiyorum. Ben 2 yıldan sonra hamile kalmıştım. Hatta 2 kere aşılama denedik olmadi sonra normal yoldan hamile kalabilmistim. Zor kazanıp çabuk kaybettik. Ve su an tekrar hamile kalabilir miyim korkusu var. Ne yapcam bilmiyorum testler konusunda da neler yapmam gerekir bilgisi olan cvp verebilir mi, çok çaresizim sanki. Sürekli dua ediyorummBasın sağolsun canm. Daha acin çok çok taze ne diyeceğimi bilemiyorum keske acini biraz olsun dindirebilsem sana tek tavsiyem kimseyi dinleme yasını dilediğin gibi tut yaşa. Allah'ım sana dayanma gücü ferahlık versin.
Nisan ayından nefret ediyorum melegim 5 nisan gecesi beni bıraktı gitti.
Canım geçmiş olsun.. Rabbim sabır nasip etsin, bu sayfa gerçekten iyi geliyor. Hep birbirimize dayanak olduk, moral verdik, ümit olduk. Sende iyice vücudunu toparla, gerekli araştırmaları yaptır. Var mı bilinen bir sebebi şuan?
Allah sabır ve dayanma gücü versin.aynı duyguları bizler de yasadk.ben bu acıyı bu dünyada sadece ben yasadm gibi hissetmistim.hevesle hazırladığımız eşyaları ailem apar topar paketleyip kaldırmıştı kalan gebelik kıyafetlerimi de kendim ağlaya ağlaya kaldrdm ve hep dua ettim insaallah kullanmak bir daha nasip olur diye.ben de diğer gebeligimin oncesinde aşılama bile yapmıştım tutmamamisti sonra normal gebe kaldm.kızımın gelisi de gidisi de beklenmedik oldu.Takdiri ilahi buymuş demek ki.sen de kimseye bakma acini basl yaşamak istiyorsan öyle yasa.aglamak istediğinde ağla tutma kendini.sezaryan olmussun bol bol kemik suyu ic dikisler iyice toparlansn.sonra gerekli testleri yaptr.ve doktorum ne zaman onerirse ikinci gebeligi düşün.insaalllah bi dahakine kucağına alacagnn ecladn olur ve cok beklemeden gebe kalırsn.Rabbim sabır versin cok zor canm cok.ilk zamanlar nefes alamiyrsn ama zamanla acini icine atıp insanların arasnda yaşamına kaldığın yerden eksik bi sekilde devam ediyorsun..ama buruk hüzünlü bi sekilde bazen cevrendekilerin patavatszlklari canını sıkıyo.bazen bebeğine koyacagn isimdeki cocuklarla karşılaşıp cigerin derinden yaniyo.sonra senle beraber dogum yapanlarn bebeklerini görüp ic cekiyorsun.onlar büyüyo ama benim bebegim büyümedi melek oldu diyorsun.gecen zaman canını daha da acitiyo bu kadar büyüyecek emeklleyecek yürütecekti diye onsuz gecen zamana yaniyorsun.sonra karnnda kardeşi olunca üzülmeye yine devam ediyorsun ama bu defa gecen zamana seviniyorsn.şükür ki karnmdaki büyüyo kavusmaya az kaldı diye umut ediyorsn ve şükrediyorsn.Rabbim bu sabrın sonunda hepimize şükredecegimiz günler görmeyi de nasip etsin.Benim doktorumda 8 ay ve öncesini de takip ettiği için (rahim filmi ve aşılama dahil) teste gerek yok bebegin her şeyi normaldi diyor. Kordon dolanmasi anlık bi sey diyo. Kordonla dogan bebekte çok fazla ama 2 kere ve çok sıkı olduğu icin olmuş diyo. Buna yapacak bi şey yok isyan etme dedi. Hatta 32. Haftada suyu az haftaya belki alabilirim bebeği demişti havuc suyu iç her gece dedi haftasına suyu normale döndü o yüzden doğum iptal edildi ve 35. Haftada kordon dolanmasi ve kalp atışı yok. O günü unutamıyorum. Her seyini hazırlamıştım erken doğum olur diye odası çikolatalı kıyafetleri oyuncakları hatta tokalari bile hazırdı şimdi hepsini ağlaya ağlaya topladık eşimle kaldirdik. Bebek odasindaki tüm esylarin üzerini carsaflarla örttük. Kapısını kilitledikk. İnşallah rabbim çok aratmaz hemen nasip eder diye dua ediyorum. Kardesleryle teselli oluruz insaallah.
Allah sabır ve dayanma gücü versin.aynı duyguları bizler de yasadk.ben bu acıyı bu dünyada sadece ben yasadm gibi hissetmistim.hevesle hazırladığımız eşyaları ailem apar topar paketleyip kaldırmıştı kalan gebelik kıyafetlerimi de kendim ağlaya ağlaya kaldrdm ve hep dua ettim insaallah kullanmak bir daha nasip olur diye.ben de diğer gebeligimin oncesinde aşılama bile yapmıştım tutmamamisti sonra normal gebe kaldm.kızımın gelisi de gidisi de beklenmedik oldu.Takdiri ilahi buymuş demek ki.sen de kimseye bakma acini basl yaşamak istiyorsan öyle yasa.aglamak istediğinde ağla tutma kendini.sezaryan olmussun bol bol kemik suyu ic dikisler iyice toparlansn.sonra gerekli testleri yaptr.ve doktorum ne zaman onerirse ikinci gebeligi düşün.insaalllah bi dahakine kucağına alacagnn ecladn olur ve cok beklemeden gebe kalırsn.Rabbim sabır versin cok zor canm cok.ilk zamanlar nefes alamiyrsn ama zamanla acini icine atıp insanların arasnda yaşamına kaldığın yerden eksik bi sekilde devam ediyorsun..ama buruk hüzünlü bi sekilde bazen cevrendekilerin patavatszlklari canını sıkıyo.bazen bebeğine koyacagn isimdeki cocuklarla karşılaşıp cigerin derinden yaniyo.sonra senle beraber dogum yapanlarn bebeklerini görüp ic cekiyorsun.onlar büyüyo ama benim bebegim büyümedi melek oldu diyorsun.gecen zaman canını daha da acitiyo bu kadar büyüyecek emeklleyecek yürütecekti diye onsuz gecen zamana yaniyorsun.sonra karnnda kardeşi olunca üzülmeye yine devam ediyorsun ama bu defa gecen zamana seviniyorsn.şükür ki karnmdaki büyüyo kavusmaya az kaldı diye umut ediyorsn ve şükrediyorsn.Rabbim bu sabrın sonunda hepimize şükredecegimiz günler görmeyi de nasip etsin.
Hayırlı haberlerle yarin dönersin insallah. Çok az kalmış canm evladını sag salim kucağına alırsın inşallah
Senin kaybının sebebi belli mi?
Benm doktor 38+3 de kaybettiğim için rahat davranıyor. Son haftalar gerçekten çok zormuş.
Benim doktorumda 8 ay ve öncesini de takip ettiği için (rahim filmi ve aşılama dahil) teste gerek yok bebegin her şeyi normaldi diyor. Kordon dolanmasi anlık bi sey diyo. Kordonla dogan bebekte çok fazla ama 2 kere ve çok sıkı olduğu icin olmuş diyo. Buna yapacak bi şey yok isyan etme dedi. Hatta 32. Haftada suyu az haftaya belki alabilirim bebeği demişti havuc suyu iç her gece dedi haftasına suyu normale döndü o yüzden doğum iptal edildi ve 35. Haftada kordon dolanmasi ve kalp atışı yok. O günü unutamıyorum. Her seyini hazırlamıştım erken doğum olur diye odası çikolatalı kıyafetleri oyuncakları hatta tokalari bile hazırdı şimdi hepsini ağlaya ağlaya topladık eşimle kaldirdik. Bebek odasindaki tüm esylarin üzerini carsaflarla örttük. Kapısını kilitledikk. İnşallah rabbim çok aratmaz hemen nasip eder diye dua ediyorum. Kardesleryle teselli oluruz insaallah.
Ah canm kilosunu takma hic kafana.esimin tanidiginin bebekleri 750 gram dogdular ve su anda ilkoula gidiyorlar gayet saglliklilar.gecen de arkadasm 29.30 haftalk ikiz dogum yaptı biri 1300 gram digeri de1200küsur dedi.ama hayata tutundular iste.bak ben de diger gebeligimde bebegin kilosu önde nasl normal doguracam diye telaslanrdm.3 kilo civarı dogmus kuzum ve sezaryan oldum.bosuna kendime dert etmisim gercekten.2 kilo üstüne çıkarsa kafaya takma.bir de son hafta günlük kilo alır merak etme canm.insaallah saglkla hepimiz kucağımıza alrz.bir de bol et tüket ceviz kaşar ye bunlar da kilo aldıryr.arkadasm 36 haftalk 3.300 dogum yaptı ve bebegi kuveze bile girmedi.her gün ceviz yedim demisti.dene istersen.Amin canım insallah. Kaybettiğim bebeğimi 39+6 da kaybettik. Normal doğumu bekliyorduk. Sebebi belli değil. Sezeryan ameliyatımo yapan doktor o zaman kordon 1 tur dolanmıştı ama bu sonucu verecek kadar ciddi sıkıntılı değildi demişti. Kakasını da yapmış azıcık ama yine bu sonucu verecek kadar değildi demişti. Belki sebep bunlardı bilmiyorum. Çok da geriye dönük kurcalamıyorum ne yapabilirim ki takdir i ilahi.. bir şikayetim olmamıştı hamilelik boyunca.. şimdi stres çok tabi hemen doğsun istiyorum ama kilosu düşük baya üzülüyorum bakalım bugün perinatolog bakacak. Doktorlar normal diyor her bebek aynı kiloda olmaz hepimizin farklı bünyesi vardır vs vs. Bende başka bisey mi var da kilosu dusuk diye takıyorum tabi.. Allah yar ve yardımcımız olsun, az kaldı haftalarım, aklınıza düsersem dua edin bize..
Ah canm kilosunu takma hic kafana.esimin tanidiginin bebekleri 750 gram dogdular ve su anda ilkoula gidiyorlar gayet saglliklilar.gecen de arkadasm 29.30 haftalk ikiz dogum yaptı biri 1300 gram digeri de1200küsur dedi.ama hayata tutundular iste.bak ben de diger gebeligimde bebegin kilosu önde nasl normal doguracam diye telaslanrdm.3 kilo civarı dogmus kuzum ve sezaryan oldum.bosuna kendime dert etmisim gercekten.2 kilo üstüne çıkarsa kafaya takma.bir de son hafta günlük kilo alır merak etme canm.insaallah saglkla hepimiz kucağımıza alrz.bir de bol et tüket ceviz kaşar ye bunlar da kilo aldıryr.arkadasm 36 haftalk 3.300 dogum yaptı ve bebegi kuveze bile girmedi.her gün ceviz yedim demisti.dene istersen.
Amin canım insallah. Kaybettiğim bebeğimi 39+6 da kaybettik. Normal doğumu bekliyorduk. Sebebi belli değil. Sezeryan ameliyatımo yapan doktor o zaman kordon 1 tur dolanmıştı ama bu sonucu verecek kadar ciddi sıkıntılı değildi demişti. Kakasını da yapmış azıcık ama yine bu sonucu verecek kadar değildi demişti. Belki sebep bunlardı bilmiyorum. Çok da geriye dönük kurcalamıyorum ne yapabilirim ki takdir i ilahi.. bir şikayetim olmamıştı hamilelik boyunca.. şimdi stres çok tabi hemen doğsun istiyorum ama kilosu düşük baya üzülüyorum bakalım bugün perinatolog bakacak. Doktorlar normal diyor her bebek aynı kiloda olmaz hepimizin farklı bünyesi vardır vs vs. Bende başka bisey mi var da kilosu dusuk diye takıyorum tabi.. Allah yar ve yardımcımız olsun, az kaldı haftalarım, aklınıza düsersem dua edin bize..
Canim benim bende 2 aydir takip ediyorum sayfayi.yazilanlari okuyorum.umut aruyorum.agliyorum ve ayni anda ayni acilari yasadigimiz icin ilk defa yaziyorum.bende 10 nisanda kaybettim bebegimi.35 haftalikdi.acimiz tarifsiz.oyle internette dolasip neden nicin sorularima cevap ariyorum.kimse beni anlamiyo sanki.sadece buraki arkadaslar anliyo.ben ne hissediyorsam onu yaziyolar.yanliz degilsin.farkli yerlerde ayni acilari yasiyoruz.Rabbim sabrimizi artirsin.Takdiri ilahi.Rabbim bi daha yasatmasin insallah.
Sağol canım. Bende artık nisan ayını sevmiyorum. Ben 2 yıldan sonra hamile kalmıştım. Hatta 2 kere aşılama denedik olmadi sonra normal yoldan hamile kalabilmistim. Zor kazanıp çabuk kaybettik. Ve su an tekrar hamile kalabilir miyim korkusu var. Ne yapcam bilmiyorum testler konusunda da neler yapmam gerekir bilgisi olan cvp verebilir mi, çok çaresizim sanki. Sürekli dua ediyorumm
Merhaba kızlar bende bir melek annesiyim..7 Nisan da 21 haftalık kız bebeğimi hıdrops fetalıs nedenıyle kaybettim..Gittiğim bütün doktorlar yaşa maz bu bebek dedı ve heyet kararıyla sonlandırma önerildi..Ben mezarına gidiyorum sürekli yavrumun.Af diliyorum ondam..Keşke ızın vermeseydım hayatinin sonlanmasına..Belkıde sağlıklı bır bebek olacaktı..3 ay korunma suresı verildi.
Bu dunyada nasibi yokmuş. Bir tanıdığım 41. Haftada dogum yapti bebeği kakasini yapıyor ve 3 hafta kadar kuvezde kaldı simdi yasini doldurdu.
Gelişimi gerilemediyse durmadiysa korkma bence. Zaten bugün perinatolag sana detaylı bakar. Doktoruna herşeyi sor seni iyice rahatlatsin canm. bende yarin gidicem inşallah hersey yolundadır. Guzel haberlerini bekliyorum. Bu arada benm oğluma dr 3200 civarı demişti doğumdan 3 gün önce. Ama oğlum 3750 doğdu. Yani doktorlar bazen tam ölçüm yapamıyor