Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Araya peçete koy sık sık degistir ya da temiz pamuklu bir bez.benim de aynen göbek sarkıyo dikisler arada nemli kalıyordu sık sık degistireerk kagıt havlu koydum.dene istersen
Evet mantıklı ya bişey dicem bu 3. Adetim 2 gün önce oldum 3 4 leke gördüm bitti korkuyorum acaba bişey mi var Allah korusun.... 2 adetinmi normal gördüm bu niye böyle oldu kii normalmi yaa

Evet mantıklı ya bişey dicem bu 3. Adetim 2 gün önce oldum 3 4 leke gördüm bitti korkuyorum acaba bişey mi var Allah korusun.... 2 adetinmi normal gördüm bu niye böyle oldu kii normalmi yaa
Bilemiyorum canm..ama sezaryan sonrası adet biraz gec düzene de giriyo.emin olmak icin bikac gün sonra test yap istersen

Çokk çok üzgünüm arkadaşım allah sabır versin inşallah. Benim yaşadıklarıma çokk çok benzer şeyler yaşamışsın. Benimde ilk haftalardan başlayan kanamalarım oldu dönem dönem devamlı değil sadece 1 gün aşırı şiddetli olmuştu çeşme gibi akmıştı bildiğin lavabodan kalkarken. Bende devamlı ğrogestan kullandım proluton iğne heryerim delik deşik olmuştu.hep tedirginlik içindeydim. 18. Haftamda suyum geldi tamamen bitmiş gibiydi ama kızımın böbreklerinde veya gelişiminde herhangi bir gerilik yoktu devamlı yüksek doz antibiyotik kullandım kesem delinerek suyum gelmiş. Hrp yattım ve havuç suyu içtim. Gelen giden kilo kilo havuç alıp geliyordu bana. Zamanla suyum yükseldi kızım rahat hreket edebiliyordu sızıyodu sıvı ama sıkıntı yaratmıyordu.doktor doktor gezdim telefonla mesajla ulaşabilidğim her doktora sordum istanbula bile gittim perinatoloğa. Hiçbiri ümit vermedi 1 hafta durmaz sen dua et sen ölme dediler. 25. Haftamda ksılmalarım başldı hastaneye gittim kapıda kesedeki su komple yırtıldı suyum tamamen foş diye geldi. Bebek susuzda yaşar 2 3 hafta durursa hiç bi sıkıntı yok dedi doktorlar iğne fitil serumla doğumu kasılmaları durdurdular 4-5 gün , sonra engel olamadılar bebek kanal girmiş 26+3 te normal doğumla geldi bebeğim ne kdar dayanabilitsen tutabilirsen iyi dedi doktorlar ciğerleri gelişsin diye sancıyı çekmen lazım dediler çünkü çokk küçükk. Yemin ederim mık demedim kilosu azda olsa susuz normal doğum yapmak çok zormuş öylr dediler ki nitekim öyleydi yatak çarşaflRını sıkasıka dayandım ama üzerimde geceliğim ayağımda çorabımla doğum yaptım ben. 1010 gr doğdu benim meleğim 35 cm. Ağlaya ağlaya doğdu benim kızım. Velhasıl 13 gün gül cemalini görebildim cennetkuşumun. Ciğerleri falan gelişmişti entübe falanda değildi bağırsaklrı da gelişmişti tuvaletinide yapıyordu annr sütü de alıyordu en son 12 cc vermişler midesine hortumla tabi. artık mama ile biraz kilo aldırıp 15-20 güne çıkaracaklardı evimize ama nasip olmadı 13. Gün kalbi durdu meleğimin. Seni o kadar iyi anlıyorum ki heran kaybetme korkusu yaşamak o kadar zor ki hala bu yaşadıklarımı ben mi yaşadım diyorum. Hayatta kalabilme şansı olsaydı kuzum şuan kronolojik 10 aylık düzeltilmiş 7 aylık olacaktı
Canım ben doğumdan 3 ay sonra falan hsg rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı. Pıhtılaşma olması aklıma dahi gelmedi ki ben çok pimpirik bi insanımdır. Pıhtılaşma ve genetik tahlilleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı yoğun . Pıhtılaşma kimi kadında gebe kalamamaya kiminde son haftalarda bebek kayıplarına kimi kadında yerleşme problemlerine sebep olarak erken membran rüptürü yani suların erken gelmesine sebep olabiliyormuş. Benim başka hiçbir problem bulunamadı. 3 ay coraspin kullandım gebe kalımcada iğne dedi gittiğim prof. Ama cpraspin bende morarma yaptı son zamanlar birde aşırı baş ağrısı doktorum senin sağlığın daha önemli bırak dedi bıraktım. Belkide gebe olmadığım için etkiledi beni bilemiyorum gebe kalınca kan daha da koyulaşıyormuş ya. Benim tabi içim rahat etmedi hematoloğa gittim araştırma hastanesinde sonuçlarımı yarın alıcam daha fazla gen araştırılsın istedim içim rahat etsin diye. Sende bence testlerini tekrar yaptır. Yaşadıklrımız hiç normal şeyler değil. Benim önce rahim anomalisinden şüphelendiler şekil bozukluğu da sebep olabiliyormuş bu gibi durumlara. Bence sen hem hsg çektir hemde trombofili paneli testlerini yapsınlar bi prof a gidersem seni yönlendirir ozaten. Özel laboratuvarlarda 1500 tl falan tahliller 15-20 güne çıkıyor araştırma hastanelerinde veya fakültede 2 ay sürüyor sonuçların çıkması.

Annecik başın sağolsun Rabbim cennette kavuştursun. İnşAllah yarın ki tahlillerin de hayırlı sonuçlanır. senin ne kadar oldu, benim iki ay oldu, doktor altı ay yeterli dedi beklemek için, sezaryen olmuştum. Henüz bir test yaptırmadım yalnızca kanım halen düşük olduğu için dr. hemogram istiyor. Hatta genetik tahlil yaptırmalımıyım diye doktora sordum ama sağlıklı bi çocuğun var zaten sorun yok demekki dedi. Bu arada hamileyken gittiğim perinatolog Manisa da bir proftu, yalnız İzmir de Namık Demir ismini çok duydum ona gitmek istiyorum, ama randevuyu iki ay sonrasına ancak veriyorlar. Tekrar hamile kalmadan yapılması gereken ne varsa yaptırmak istiyorum. Sanırım tekrar aynı şeyleri yaşamayı bünyem kaldırmaz, kanamadan dolayı olmasa bile böbreklerim iflas edince çoklu organ yetmezliği olacağından doktorlar bana gidici gözüyle bakıyorlardı. Proluton var progestan oluyordum ama etki etmiyordu, bahsettiğin gibi sanki musluktan akar gibi akıyordu ve bu günlerce sürdü. Kaç ünite kan ve serum aldım hatırlamıyorum. Allah hiç birimize aynı acıları yaşatmasın, kucaklarımızı dolu eylesin. Bu arada geçen gün kontrolüm vardı over kisti oluşmuş, ilaçla eriyecek dedi. Sizlerde de oldu mu böyle?

Bende senin gibi hamileyken zayifladim basinda sonrasinda cok kilo almadim.dogumdan sonrada hemen verdim.ama 5 ay sonra almaya basladim( 4 kilo versem iyi olacakta olmuyo

Okadar serum Aldım ki hastanede yatarken vitaminler falan onların etkisi hep

Okadar serum Aldım ki hastanede yatarken vitaminler falan onların etkisi hep
Zeyno dikiş yerleri için contractubex diye bir jel vermişti doktor, hemen hemen bir ay içinde toparlanmıştı ameliyat yerim, kullanmışmıydın sende? Bu arada kiloyu en hızlı yürüyüşle verebileceğimi öneriyorlar bana

Son düzenleme:
Yok krem falan vermedi doktor dikiş alınana kadar pansuman oldum sadece yürüyüş çok iyide tam dikişler rahatladı ramazan geldi

Dua edin bana yarın doktora gidicem hem sonuç göstercem hem ne zaman gebelik düşüneyim diye sorucam... Dua edin 6 ay yeter desin yoksa çok üzülcem

Dua edin bana yarın doktora gidicem hem sonuç göstercem hem ne zaman gebelik düşüneyim diye sorucam... Dua edin 6 ay yeter desin yoksa çok üzülcem
Allah yardımcın olsun, inşallah hayırlı haberler alırsın. Bu arada dikişlerin normal dikiş mi yoksa estetik dikişmiydi, bu bahsettiğim jel her türlü yara izine çok iyi geliyor, doktorun görüşünü al istersen

Tamam canım Sorarım dikiş ince bir çizgi var kırmızı ipleri aldılar çekerek ne dikişi bilmiyorum

Canm ben dogumdan sonra bikac kilo daha almıştm ama sonradan yaklask 10 kilo verdim 5.6 ayda ve 82ye kadar düstüm.sonra tekrar 2 kilo aldm 84 kilodayken gebe oldugumu ögrendim.boyum uzun ama kilom fazla tabiki diger gebelik 91 kilo ile başlamıştı bunda 7 kilo daha az basladm.ben kalorili seylerden uzak durup cok yürüyüş yaptm.zaten evde durdukça sürekli agliyordm.kızlar diger ramazan oruc tutarken hep ağlyrdm simdi bebegimi emzirecektm bebegim yanmda 3 aylk olacaktı diye.ve hep o aglamalrmda isyan etmeden dua ettim Allahm ne olur diget ramazanda karnmda teselllisi olsun diye.bana bu o kadar uzak geliyordu ki.yeni bi gebelik icin yıllarca bekleyecek miyim diye de cok korkuyordum.simdi cok şükür gebeyim.Rabbim burdaki herkese nadip eder ins saglkla kardeslerini kucağımıza almamızı.

Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin, bizlere ve tüm isteyenlere de nasip olur inşAllah. Doğumdan sonra kiloları verirsin, birde emzirince de gidiyor kilolar

Kızlar fsh duyan varmı adetim gecikmişti meğer menopoz başlamış nasıl oldu anlamadım yaş 32 ayriyeten 1 yıl bekle dedi canım çok sıkkın

Kızlar fsh duyan varmı adetim gecikmişti meğer menopoz başlamış nasıl oldu anlamadım yaş 32 ayriyeten 1 yıl bekle dedi canım çok sıkkın

Adetin 3. Günü bakılır daha sağlıklı sonuç alınır. Yüksek çıktıysa hiç kafaya takma adetim gecikti diyorsun çünkü. Adetin 3. Günü baktir. Tek değere göre menopoz teşhisi konulmaz.

Cnm herdoktor başka söylüyor 6 ay yeterli tabi doktor da baksın dikişlerine de.sonuçta korunmayı bıraktıktan sonra hamile kalma süresi de var.

Adetin 3. Günü bakılır daha sağlıklı sonuç alınır. Yüksek çıktıysa hiç kafaya takma adetim gecikti diyorsun çünkü. Adetin 3. Günü baktir. Tek değere göre menopoz teşhisi konulmaz.
1.gün leke 2 gün leke 3 gelmedi test yaptım bu çıktı tamda 3. Günüm zaten bilmiyorum bakalım artık

1.gün leke 2 gün leke 3 gelmedi test yaptım bu çıktı tamda 3. Günüm zaten bilmiyorum bakalım artık

Hep stres üzüntüden... ilk yıl yapmadığım hormon testi kalmadı. Benmde yüksek çıktığı olmuştu. Doktor adet olmadigin icin yüksek cikmistir dedi sonra Adetin 3. Günü yapmıştım fsh 5 çıkmıştı. Fsh yumurta kalitesi ne de bakılıyor bir nevi doğurganlıgini ölçüyor. Ama sen leke şeklinde adet olmuşsun bu ayinı baz alma bana sorarsan.

1 yıl korunma süresini de kafaya takma. Hiçbir doktor sorumluluk almak istemez. Korunma süresini bence kafaya takmayın gerekli testleri yaptırıp korunmayi birakin. Zaten kayıp yasadik bunun stresi yetiyor bir de üstüne korunmayi kafaya takınca dengemiz bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…