Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım bende ilçesinde yaşıyorum en fazla 1 saat uzaklık plır plsada. Ama doğru bi karar verdin doğumu nerede yapmıştın canım gürkan hoca pröbe mavi veya acıbadem de jale acıbadem pembe mavi jimer de yaptırıyor.

Canım bŞın sağolsun rabbim dayanma gücü versin inşallah. Benimde meleğim 13 gün yaşadı dokundum sevdim sütümüde aldı ama hortumla emzirmeyi çok isterdim kokusunu almayı çok isterdim olmadı. Bende şükür ettim yüzünü gördüm ya o evlada bakıldığında hissedilen duyguyu yaşadım ya. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah hayırlı sohhatlü sağlıklı büyütebileceğimiz bebekler nasip etsin bize. Biz elimizde gelen herşeyi yaptık. Emin ol pamuklarada sarsak sonuç değişmeyecekti. Sabır dilerimm çokkça

Canim ben de anne oldum dilerim ısteyen bekleyen herkese nasip.olur melek annelerine de

Canim ben de anne oldum dilerim ısteyen bekleyen herkese nasip.olur melek annelerine de
Nasıl güzel bir haber bu. Çok mutlu oldum. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Kötü günlerin ardından güzel günler de geliyor sonunda bide kız mı erkek mi merak ettim

Nasıl güzel bir haber bu. Çok mutlu oldum. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Kötü günlerin ardından güzel günler de geliyor sonunda bide kız mı erkek mi merak ettim
Sagol canim allah razi olsun. Kızım oldu cok opuyoruz senin prensesi

Canm doktor igne kullandrıyo mu?kac ml hangisini??ben de dekolman plesanta yasadm su anda gebeyim ve igne kullanıyrm

Canm doktor igne kullandrıyo mu?kac ml hangisini??ben de dekolman plesanta yasadm su anda gebeyim ve igne kullanıyrm
Evet cnm kullanıyorum clexane 0.4 kullanıyorum. Tansiyonum da ii çok şükür iğnenin etkisi var mı bilemiyorum tabi. Hayırlı olsun sana da inş çok güzel bi gebelik geçirir alırız kuzularimizi kucagimiza.

Kizlar bu gun yuregim yandi yandi kavruldu bi yandan kucagimdakine sukretim bi yandanda giden mahsumum yuregimi dagladi meger kuzum ihmaleden olmus. Bahsetmistim size mahkeme kagidi geldi diye avukat olan yakinimiz bi karsi tarafin ifadesini alin adliyeden ogrenin dedi ben kimseden sikayetci olmamayi dusunurken kader dedim. Allah a dua ettim bana bi yol goster bi isik ver Allahim ne yapmaliyim dedim hep. Ifadeyi eaim almis geldi eve agliyodu okudum elim ayagim buz tuttu ozel bi universteden anestezi teknikeribolumu mezunu birini ise aliyolar ve yogum bakima veriyolar is tecrubem yoktu demis ifadesinde benim oglumun bakimindanda o sorumluymus o gun gaviscin ilac verilmesi gerekiyodu dedmis yetkli hemsireye sordum ne ilaci dedim mide ici demis sulandir pet bardakta 4 cc enjektorle ver demis bu agizdan vericegine damaran vermis ve oglumun ayaklari morarmaya baslamis ustelik hastane uzerini kapatmaya calismis ifadende bunlari anlatma diye yandim yandim kavruldum bu gun ben neler cektim hamileligim hep tedirgin gecti ya bi daha yaarsam ayni seyleri diye kac dr gezdim. Bana genetik testler yapin dedim neler cektim. Meger tecrubesiz bi hemsirenin hatasina kurban gitmis yavrum

Ah canım nasıl üzüldüm nasıl yandı benim de şimdi yüreğim..adam ne demek ki nasıl vicdan azabı çekmiş itiraf etmiş. Kucağındaki yavruna sarıl dayan canım ne diyebiliriz ki inş hatası olan herkes en ağır şekilde cezalandirilir

Allah sabır ve dayanma gücü versin.cok zor canm.bu acıyı yaşayan bilir ancak.iyice toparlan gereken tahlilleri testlerini yaptr.kilo vermen gerekiyorsa ver bi dahaki gebelik icin faydası olur hem de Dikisler icin.ama acele etme bi süre bekle rahim toparlanmadan olusan gebelik de sorunlu olabiliyo.en iyisi doktorun bilir ama ben de 6 ay bekledim.

Evet cnm kullanıyorum clexane 0.4 kullanıyorum. Tansiyonum da ii çok şükür iğnenin etkisi var mı bilemiyorum tabi. Hayırlı olsun sana da inş çok güzel bi gebelik geçirir alırız kuzularimizi kucagimiza.
Bana da arastrmadaki dr preeklamsi olabilir demişti.ama kendi doktorum olsaydı muhakkak anlardk demişti.bilemiyorum canm ya aynı doktora gidiyorum tekrar iyi mi yapyrm kötü mü bilemedim.ama arada farklı doktorlara gidio görüşlerini de almayı düşünüyorum.

Canm hayırlı olsun bendgğin .ne güzel çiğeri yanan bir annenin daha kucağı dolmuş

İçin nasıl rahat edecekse öyle yap tabi ama ne olur ne olmaz arada başka bi doktora daha gidip baktir bence de. Ben hicbişey olmasa bile o hastanenin önünden bile geçemiyorum mesela. Ama senin için nasıl uygunsa öyle yap tedbiri elden bırakmadan dekolman çok sinsi bişey belirtileri çok ii takip etmek gerekiyo

Of canm nasıl kötü oldum.nasıl böyle bi ihmali yapabilirler.senin Esin'in ailelerinizin çektiklerini telafi edebilirler mi?bu kadar basit mi yoğun bakımdaki bir ve bebeğin bakımı.davanın donuna kadar arkasında ol hastane de rezil olsun.başka annelerin çiğeri yanmasın.

Bi arkadaşım 6.5 aylıkken sekilmişmiş yasamiş bebeğini kaybetmiş sonrasında 3 çocuğu daha olmuş.hepsinde sorunsuz gebelik yaşsmış iğne falan da kullanmamış.bana çoğu doktor sebepsiz de yaşanacağını söylüyor sanırım biz o gruptanız.Rabbim tekrarından korusun.ya bir de beni rahatlatan su benim 39.haftamda normal Doğum başlayınca eşinden koptu.kasılmayla sancıyla sanırım koptu.bu defa normal Doğum sancımı beklemeyecem doktorum 38 de sezaryense alacam diyo.bakslım inş sorunsuz sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Yanlış yazmışım arkadaşım dekolman yaşamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…