Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne sebep ile kaybettiniz.6 ay korundum. Bıraktım korunmayı. Bakalım bekliyorum
Aynı şeyleri yaşadım. 39. Haftamdı..salı kontrole gittim cuma sabah sezeryan olacaktım. Persembe hareketlerini hissedemeyince eşimle apar topar hastaneye gittik. Odası, bebek sekerleri, arabası..bizimde her şeyimiz hazırdı..bende öğretmenim ve dediğin gibi tüm planlarımı ona göre yapmıstık..hastanede kalbinin atmadığını öğrendik..ve o aksamda sezeryan oldum..7.ayım..zaman nasıl gectı bilmiyorum. Görümcemle aramızda 2hafta vardı. İlk defa görmeye gittik bebeğini kocaman olmus. Yasasaydı ali taylanımda bu kadar olacaktı.. allah herkese dayanma gücü versin. Çok zor çokk..
Siz ne sebep ile kaybettiniz.
Siz de mi sezaryen ile doğum yapmıştınız .6 ay korundum. Bıraktım korunmayı. Bakalım bekliyorum
Aynı şeyleri yaşadım. 39. Haftamdı..salı kontrole gittim cuma sabah sezeryan olacaktım. Persembe hareketlerini hissedemeyince eşimle apar topar hastaneye gittik. Odası, bebek sekerleri, arabası..bizimde her şeyimiz hazırdı..bende öğretmenim ve dediğin gibi tüm planlarımı ona göre yapmıstık..hastanede kalbinin atmadığını öğrendik..ve o aksamda sezeryan oldum..7.ayım..zaman nasıl gectı bilmiyorum. Görümcemle aramızda 2hafta vardı. İlk defa görmeye gittik bebeğini kocaman olmus. Yasasaydı ali taylanımda bu kadar olacaktı.. allah herkese dayanma gücü versin. Çok zor çokk..
Rica ederim. Jale gürlüler benim doktorum umi plazada oda. Jimere gideceksen cenk aşkalli çok çok iyi bir doktor ben eski doktoruma devam etme kararı almasaydım yaşadığım duruödam ötürü ona gitmeyi düşünüyordum. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
EvetSiz de mi sezaryen ile doğum yapmıştınız .
Canm burdaki cogu kisi sezaryan olmus.ve 6.7.aynda gebe kalıp sorunsuz dogum yapan var hatta biri 4 aynda gebe kalmıştı.bana arastrmadaki doktor kaybmdan 4 ay sonra gittiğimde bekleme korunma demisti.ama kendi doktrm ısrarla en az 6 ay dedi.hem rahmin toparlanması vücudun depolarını doldurması da önemli.yoksa saglksiz sorunlu gebelik olusur.ben mart 26 da dogum yaptm.yaklask 6 ay sonra eylül gibi düşünmeye başladk.cok şükür subatta gebe oldugumu ögrendim.su anda 2.5 aylk gebeym.ins sıkıntı yaşamam dikisimle ilgili.Siz de mi sezaryen ile doğum yapmıştınız .
Senin adına çok sevindim. Allahım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı kısmet eder.Canm burdaki cogu kisi sezaryan olmus.ve 6.7.aynda gebe kalıp sorunsuz dogum yapan var hatta biri 4 aynda gebe kalmıştı.bana arastrmadaki doktor kaybmdan 4 ay sonra gittiğimde bekleme korunma demisti.ama kendi doktrm ısrarla en az 6 ay dedi.hem rahmin toparlanması vücudun depolarını doldurması da önemli.yoksa saglksiz sorunlu gebelik olusur.ben mart 26 da dogum yaptm.yaklask 6 ay sonra eylül gibi düşünmeye başladk.cok şükür subatta gebe oldugumu ögrendim.su anda 2.5 aylk gebeym.ins sıkıntı yaşamam dikisimle ilgili.
Arkadaşım acını paylaşıyorum, Benim bebeğim 38. haftaya kadar sapasağlam idi , kordon dolanmasından kaybettim. Sen yavrunu yaşatmak için elinden geleni yapmışsın ams olmamış çünkü kaderleri böyleymiş .Çok sağlıklı da olsa , hasta da olsa onların ömürleri bu kadarmış. Ben de kuzumu yitirmeli 1 ay oldu . Ben de senin gibi kendimi rahatlatmak için çözüm yolları ararken burayı buldum. Tüm sayfalarını okudum . Arkadaşların bir çoğu yeniden hamile kalıp bebeklerini kucaklarına aldılar .Merhaba melek anneleri.bende 2 ay once melegimi kaybettim.ama ozlemi hic dinmedi.26.haftada suyumda azalma oldu polikistik bobrek tanisi konuldu.dogdugunda yasamayacagini her an karnimda ölebilcegini soylediler.farkli doktorlara gittim her doktor olumsuz ne varsa soyledi.her gittigim hastaneden ağlayarak cikiyordum bebegimin acisi yetmezmis gibi doktorlarin ilgisizligini azarlamariyla karsilasiyordum.ilk hamileligim birsey bilmiyorum doktorlar ölür diye dogru duzgun ilgilenmiyorlar.Herseye ragmen aldirmadim atan tekmelerini ben durduramazdim.40.haftaya kadar geldik.acil sezeryana alindim melegim 2 gun yasadi.o dogunca yasadigim herseyi unuttum.o kadar kotu seyler soylendiki bebegimle ilgili neyle karsilascagimizi bilmiyorduk sadece tevekkul ettik.yogun bakimdaydi hastanede herkesin bebegi yaninda benimki yoktu olsun beklerim dedim.bebeğimi gormeme izin verdiler Rabbim kotu konusan yuzune bile bakamayacaksin yapisik olcak eli yuzu diyen doktorlarin aksine cok guzel yaratmisti.sadece bobrek hastaligi vardi.bu yuzden cigerleride gelismemisti.dokundum elini tuttum sevdim.oyle sevimli surati vardiki esimle aglarken bi anda tebessum ediyoruz.gozlerini merak ediyordum acik goremedim ne renkti nasildi.kokusu nasildi bilmiyorum.emzirmeyi sutumu vermeyi cok istedim nasip olmadi.aglarken yada hareket ederken goremedim gittigimde uyuyodu.zaten sadece 5 dk gorebildim.bunada sukur hic canli goremeyebilirdim.2 ay gecti mezarina hic gidemedim.birakip donemem ölmus gibi gelmiyor cunku bana emanetti bana Rabbim bizden daha cok sevdi melegimi.insallah sefaatcimiz olacak.bebeklere bakamiyorum baktigim zaman kiskaniyormusum sanacaklar gibi geliyo yada nazar degdircekmisim gibi.bana bakanlar bana aciyormus gibi.kalabalik ortama giremiyorum.milletten kaciyorum resmen bas sagligi dilemesinler diye.kulagimi o an kapayip bisi duymamak istiyorum.su an ise gun sayiyorm hamile kalmak istiyorum bi an once.karnimin bosluguna alisamiyorum.korkuyorum hamile kaldigimda tekrar sorunlu bi hamilelik yasamaktan doktorlarin olmusuz konusmalarindan.cok sıkildim cunku doktorlardan korkar oldum artik bi olumsuz bisi onlardan duymaya ne halim nede gucum kaldi.bosuna bu bebek icin kestirmisim kendimi bu sozleri duymaktan sıkıldim cunku.can bu can nasil kiyardim.1 hakkim gitmis 2 sene beklemeliymis.kendi cabalarimla bi unut ariyorm bu siteyi buldu.6.aya kadar bekleyecegim insallah.sorun olmuyor degilmi kizlar dikislerde bana destek olursanin bu surecte sevinirim.biraz okuyabildim gecmisteki yazilari.bana kalsa hemen simdi korunmamaya başlarm.ama doktorlardan korktugumdan tekrar niye yaptin gibi sozlerini duymak istemiyorum.
Arkadaşım tebrik ederim. Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin.Merhabalar. Geçen yıl 10 martta sezeryanla bebeğimi dünyaya getirmistim ancak 15gun sonra vefat etmişti. Bir an önce yeni bir evlat sahibi olmak istedim. Çok dua ettim ve Allah'a sığındım. Rabbim'e çok şükür 4ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim ve bu yıl yine 10martta 39. Haftamda
evladımı sağlıkla sıhhatle kucağıma aldım. Duaların ve Rabbimin yardımıyla çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğum ve sonrası da çok rahat oldu. Rabbim inşallah buradaki herkesin evlat acısını dindirsin ve bu sevgiyi tatmayı nasip etsin. Bol bol dua ve sabır edin. Rabbim hayırlısıyla tüm acılarımızı dindiriyor.
Cnm basin sağolsun diğer arkadasinmin da G Gktrkmt . Acınızı çok çok ii anliyorum ben de geçen haziran ayında kaybettim yavrumu. Canım hala öyle yanıyor ki. Ben de 4.5 ay sonra hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yaşamadım. Evet acı geçmiyor ama yeni bi hamilelik ii geliyor. İnş siz de sağlıkli bi şekilde yeniden hamile kalip yavrularınizi kucağıniza alırsınız. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.Merhaba melek anneleri.bende 2 ay once melegimi kaybettim.ama ozlemi hic dinmedi.26.haftada suyumda azalma oldu polikistik bobrek tanisi konuldu.dogdugunda yasamayacagini her an karnimda ölebilcegini soylediler.farkli doktorlara gittim her doktor olumsuz ne varsa soyledi.her gittigim hastaneden ağlayarak cikiyordum bebegimin acisi yetmezmis gibi doktorlarin ilgisizligini azarlamariyla karsilasiyordum.ilk hamileligim birsey bilmiyorum doktorlar ölür diye dogru duzgun ilgilenmiyorlar.Herseye ragmen aldirmadim atan tekmelerini ben durduramazdim.40.haftaya kadar geldik.acil sezeryana alindim melegim 2 gun yasadi.o dogunca yasadigim herseyi unuttum.o kadar kotu seyler soylendiki bebegimle ilgili neyle karsilascagimizi bilmiyorduk sadece tevekkul ettik.yogun bakimdaydi hastanede herkesin bebegi yaninda benimki yoktu olsun beklerim dedim.bebeğimi gormeme izin verdiler Rabbim kotu konusan yuzune bile bakamayacaksin yapisik olcak eli yuzu diyen doktorlarin aksine cok guzel yaratmisti.sadece bobrek hastaligi vardi.bu yuzden cigerleride gelismemisti.dokundum elini tuttum sevdim.oyle sevimli surati vardiki esimle aglarken bi anda tebessum ediyoruz.gozlerini merak ediyordum acik goremedim ne renkti nasildi.kokusu nasildi bilmiyorum.emzirmeyi sutumu vermeyi cok istedim nasip olmadi.aglarken yada hareket ederken goremedim gittigimde uyuyodu.zaten sadece 5 dk gorebildim.bunada sukur hic canli goremeyebilirdim.2 ay gecti mezarina hic gidemedim.birakip donemem ölmus gibi gelmiyor cunku bana emanetti bana Rabbim bizden daha cok sevdi melegimi.insallah sefaatcimiz olacak.bebeklere bakamiyorum baktigim zaman kiskaniyormusum sanacaklar gibi geliyo yada nazar degdircekmisim gibi.bana bakanlar bana aciyormus gibi.kalabalik ortama giremiyorum.milletten kaciyorum resmen bas sagligi dilemesinler diye.kulagimi o an kapayip bisi duymamak istiyorum.su an ise gun sayiyorm hamile kalmak istiyorum bi an once.karnimin bosluguna alisamiyorum.korkuyorum hamile kaldigimda tekrar sorunlu bi hamilelik yasamaktan doktorlarin olmusuz konusmalarindan.cok sıkildim cunku doktorlardan korkar oldum artik bi olumsuz bisi onlardan duymaya ne halim nede gucum kaldi.bosuna bu bebek icin kestirmisim kendimi bu sozleri duymaktan sıkıldim cunku.can bu can nasil kiyardim.1 hakkim gitmis 2 sene beklemeliymis.kendi cabalarimla bi unut ariyorm bu siteyi buldu.6.aya kadar bekleyecegim insallah.sorun olmuyor degilmi kizlar dikislerde bana destek olursanin bu surecte sevinirim.biraz okuyabildim gecmisteki yazilari.bana kalsa hemen simdi korunmamaya başlarm.ama doktorlardan korktugumdan tekrar niye yaptin gibi sozlerini duymak istemiyorum.
Cookies tebrik ederim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın . Sen de sezaryen ile doğum mu yapmıştın . Bebeğini kaybetme sebebin neydiCnm basin sağolsun diğer arkadasinmin da G Gktrkmt . Acınızı çok çok ii anliyorum ben de geçen haziran ayında kaybettim yavrumu. Canım hala öyle yanıyor ki. Ben de 4.5 ay sonra hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yaşamadım. Evet acı geçmiyor ama yeni bi hamilelik ii geliyor. İnş siz de sağlıkli bi şekilde yeniden hamile kalip yavrularınizi kucağıniza alırsınız. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
Merhaba melek anneleri.bende 2 ay once melegimi kaybettim.ama ozlemi hic dinmedi.26.haftada suyumda azalma oldu polikistik bobrek tanisi konuldu.dogdugunda yasamayacagini her an karnimda ölebilcegini soylediler.farkli doktorlara gittim her doktor olumsuz ne varsa soyledi.her gittigim hastaneden ağlayarak cikiyordum bebegimin acisi yetmezmis gibi doktorlarin ilgisizligini azarlamariyla karsilasiyordum.ilk hamileligim birsey bilmiyorum doktorlar ölür diye dogru duzgun ilgilenmiyorlar.Herseye ragmen aldirmadim atan tekmelerini ben durduramazdim.40.haftaya kadar geldik.acil sezeryana alindim melegim 2 gun yasadi.o dogunca yasadigim herseyi unuttum.o kadar kotu seyler soylendiki bebegimle ilgili neyle karsilascagimizi bilmiyorduk sadece tevekkul ettik.yogun bakimdaydi hastanede herkesin bebegi yaninda benimki yoktu olsun beklerim dedim.bebeğimi gormeme izin verdiler Rabbim kotu konusan yuzune bile bakamayacaksin yapisik olcak eli yuzu diyen doktorlarin aksine cok guzel yaratmisti.sadece bobrek hastaligi vardi.bu yuzden cigerleride gelismemisti.dokundum elini tuttum sevdim.oyle sevimli surati vardiki esimle aglarken bi anda tebessum ediyoruz.gozlerini merak ediyordum acik goremedim ne renkti nasildi.kokusu nasildi bilmiyorum.emzirmeyi sutumu vermeyi cok istedim nasip olmadi.aglarken yada hareket ederken goremedim gittigimde uyuyodu.zaten sadece 5 dk gorebildim.bunada sukur hic canli goremeyebilirdim.2 ay gecti mezarina hic gidemedim.birakip donemem ölmus gibi gelmiyor cunku bana emanetti bana Rabbim bizden daha cok sevdi melegimi.insallah sefaatcimiz olacak.bebeklere bakamiyorum baktigim zaman kiskaniyormusum sanacaklar gibi geliyo yada nazar degdircekmisim gibi.bana bakanlar bana aciyormus gibi.kalabalik ortama giremiyorum.milletten kaciyorum resmen bas sagligi dilemesinler diye.kulagimi o an kapayip bisi duymamak istiyorum.su an ise gun sayiyorm hamile kalmak istiyorum bi an once.karnimin bosluguna alisamiyorum.korkuyorum hamile kaldigimda tekrar sorunlu bi hamilelik yasamaktan doktorlarin olmusuz konusmalarindan.cok sıkildim cunku doktorlardan korkar oldum artik bi olumsuz bisi onlardan duymaya ne halim nede gucum kaldi.bosuna bu bebek icin kestirmisim kendimi bu sozleri duymaktan sıkıldim cunku.can bu can nasil kiyardim.1 hakkim gitmis 2 sene beklemeliymis.kendi cabalarimla bi unut ariyorm bu siteyi buldu.6.aya kadar bekleyecegim insallah.sorun olmuyor degilmi kizlar dikislerde bana destek olursanin bu surecte sevinirim.biraz okuyabildim gecmisteki yazilari.bana kalsa hemen simdi korunmamaya başlarm.ama doktorlardan korktugumdan tekrar niye yaptin gibi sozlerini duymak istemiyorum.
Amin cnm inşallah. Ben preeklampsi geçirdim ardından 39+3 te plesanta dekolman oldu yani bebeğim esinden ayrılmış. Bi gecede tüm hayatım alt ust oldu. Bi çok komplikasyon yaşadım ardından çok kötü günlerdi. Sezaryenle doğum yaptim bu arada. Çoğu doktor 6 ay bekle demişti. Daha sonra 4 ay yeter diyen doktorlar oldu sonra nasip oldu çok şükür. Ama tabi diken ustundeyim. Artık kısmet inş bu kez güzel olur herşey. Tavsiyem ii bi doktora git tüm tahlillerini yaptır sonra bişey olursa pişman olma. Evet beklemek çok zor ama zaman bi şekilde geçıo napalim. Benim hala yere göğe sigamadigim çok oluo yavrumun hasretinden ama azalacak biraz sabır arkadaşım..Cookies tebrik ederim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın . Sen de sezaryen ile doğum mu yapmıştın . Bebeğini kaybetme sebebin neydi
Dualarım seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın . Benim yaşım 34 oldu hayırlısı olsun her şeyin .Amin cnm inşallah. Ben preeklampsi geçirdim ardından 39+3 te plesanta dekolman oldu yani bebeğim esinden ayrılmış. Bi gecede tüm hayatım alt ust oldu. Bi çok komplikasyon yaşadım ardından çok kötü günlerdi. Sezaryenle doğum yaptim bu arada. Çoğu doktor 6 ay bekle demişti. Daha sonra 4 ay yeter diyen doktorlar oldu sonra nasip oldu çok şükür. Ama tabi diken ustundeyim. Artık kısmet inş bu kez güzel olur herşey. Tavsiyem ii bi doktora git tüm tahlillerini yaptır sonra bişey olursa pişman olma. Evet beklemek çok zor ama zaman bi şekilde geçıo napalim. Benim hala yere göğe sigamadigim çok oluo yavrumun hasretinden ama azalacak biraz sabır arkadaşım..
Canım bende ilçesinde yaşıyorum en fazla 1 saat uzaklık plır plsada. Ama doğru bi karar verdin doğumu nerede yapmıştın canım gürkan hoca pröbe mavi veya acıbadem de jale acıbadem pembe mavi jimer de yaptırıyor.Annecikk-16 gurkan uncuya karar verdim ama dedigin gibi surekli gidemem maddi olarak cok kulfetli olacak sanirim..mantikli olanda jale hanima gitmek...ben birde uzak bir ilcesindeyim hakkimizda hayirlisi olsun artik...ama haberleselim burdan bir gelisme falan olursa...Allaha emanet olun...