- Emoji Skoru
- 484
- Puanlar
- 53
Canim ben de senin gibi EMR nedeniyle 31 haftalik dogum yapmistim.suyum geldigimde uc gun hic kalkmadan yattim o kadar cok cabaladim ki nefes bile almak istemiyordum suyum bitecek diye ama ne yazikki ucuncu gun tamamen suyum bitti aynen dedigin gibi tam sebep belli degil ama buyuk ihtimal enfeksiyon olabilir dedi doktorum.O yuzden iki kez enfeksiyon icin vajinal krem kullandim ve haftada bir kez olmak uzere dokuz defa igne yapindim kasilma onleyici.Enfeksiyon icin ayrica bol bol su icmek gerekiyor.Sonuc olarak kirkinci haftada dogumum oldu. bir kez boyle oldu yine olur diye dusunme.Benim korkularim coktu yine ayni seyleri yasarim diye cok korktum ama doktorum cok inandi son haftalari gorecegimize ve dedigi gibi de oldu.Umarim iyi bir doktor bulursunArkadaslar cok safolun destekleriniz icin..dktor erken membean rupturu diyor...sularin erken gelmesi ....enfeksiyon beslenme vs olabiliyormus tam kesin bisey yok...ama en cok enfeksiyona dikkat ediceksin dedi...sizin yazdikariniza benzer seyler soyledi birdaga olma riski uzerine..tedbirleri alicaz gerisi Allaha kalicak..daha hamile kalmadan bile korku sariyor icimi..ama cokta istiyorum saglikli ayinla gununle dogan bebegim olsun..insaalah nasibimizde varda gorucez...bursadan yardimci olacak biri varsa cok aevinirim doktor onerisi...yalcin kimya diye bir prof varmis ama karar veremedim nette kotu yorumlar okudum..kafam.cok karisik...Bbeklerini kucaklarina alan arkadaslarim adina cok sevindim Allah saglikli uzun omur versin...