• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Of canm nasıl kötü oldum.nasıl böyle bi ihmali yapabilirler.senin Esin'in ailelerinizin çektiklerini telafi edebilirler mi?bu kadar basit mi yoğun bakımdaki bir ve bebeğin bakımı.davanın donuna kadar arkasında ol hastane de rezil olsun.başka annelerin çiğeri yanmasın.
Telefon kelimeleri yanliış yazıyo
Sonuna yazmıştım donuna çıkmış.tövbe tövbe

Bi arkadaşım 6.5 aylıkken sekilmişmiş yasamiş bebeğini kaybetmiş sonrasında 3 çocuğu daha olmuş.hepsinde sorunsuz gebelik yaşsmış iğne falan da kullanmamış.bana çoğu doktor sebepsiz de yaşanacağını söylüyor sanırım biz o gruptanız.Rabbim tekrarından korusun.ya bir de beni rahatlatan su benim 39.haftamda normal Doğum başlayınca eşinden koptu.kasılmayla sancıyla sanırım koptu.bu defa normal Doğum sancımı beklemeyecem doktorum 38 de sezaryense alacam diyo.bakslım inş sorunsuz sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
İnş canim bizimki de sorunsuz geçer benim doktorum da 38 de alalım diyo öncekini 39 da kaybetmiştim ben de. Bana kalsa daha erken alsın ama sorun olmazsa erken almam diyo. İnş biz de o güzel günleri görürüz bebegimizin kokusunu duymak bize de nasip olur

zelal41 zelal41 ya inanamıyorum o kadar kötü oldum ki şuan senin halini düşünemiyorum. Nasıl bukadar tedbirsiz davranabilirler yoğunbakım orası adı üstünde. Vicdanı nasıl rahat olabildi buzamana kadar nasıl gözüne uyku girdi sen hergece yavruna ağlarken. Buna da mı kader demeliyiz nedemeliyiz bilemiyorum ki:( doktordan hiç şüphelenmemiştim benim kızımda kalbi durarak melek oldu ama erken doğum 1000 gr çok minik diye şüphelenmedim birde doktor bey gece videolarını izledim hata yapmış olabilirler mi diye falan fa demişti şuan içim kavruluyor:( canım kucağındaki kuzuna sarıl, cennetin en güzel yerindeki yavruna dua et. Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah bizleri meleklerimize. Çok üzgünüm şuan

zelal41 zelal41 ya inanamıyorum o kadar kötü oldum ki şuan senin halini düşünemiyorum. Nasıl bukadar tedbirsiz davranabilirler yoğunbakım orası adı üstünde. Vicdanı nasıl rahat olabildi buzamana kadar nasıl gözüne uyku girdi sen hergece yavruna ağlarken. Buna da mı kader demeliyiz nedemeliyiz bilemiyorum ki:KK43: doktordan hiç şüphelenmemiştim benim kızımda kalbi durarak melek oldu ama erken doğum 1000 gr çok minik diye şüphelenmedim birde doktor bey gece videolarını izledim hata yapmış olabilirler mi diye falan fa demişti şuan içim kavruluyor:KK43: canım kucağındaki kuzuna sarıl, cennetin en güzel yerindeki yavruna dua et. Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah bizleri meleklerimize. Çok üzgünüm şuan
Hep dua ediyorum canim Allah tum melek anlerine saglikli omurlu bebekler versin vakti gelincede cenneteki kuzularina kavustursun diye... kader elbete kadere inaniyorum isyan etmedim bekledim sabretim. Bu dava kagidi geldiginde bile burda yazdim davaya gidip kimseden sikayetci degilim deyip cikip gelirim diyodum. Ama dua ettim heo Allahim ben me yapicagimi bilmiyorum her seyden once sana havale ediyorum sen bana bi cikis uolu goster dedim hep. Ifadeyi okudum hemsire bile degil anestezi teknikeri ozel okulda iki yil okumus tecrubesi yok alip yogun bakima hemsire diye vermisler. Gaviscon surubu damar yolundan vermeye calisacak kadar akilsiz insanlara emanet yavrularimiz ve onu oraya getirenler ben kac dr a gittim progosotlerin ozeline bana test yapin genetik bi sey var mi hamilrligim hep korkuyla gecti dogum yaptim gunlerce uyumafim korkudan basim kazan gibi o gune geri dondum resmen

Kizlar bu gun yuregim yandi yandi kavruldu bi yandan kucagimdakine sukretim bi yandanda giden mahsumum yuregimi dagladi meger kuzum ihmaleden olmus. Bahsetmistim size mahkeme kagidi geldi diye avukat olan yakinimiz bi karsi tarafin ifadesini alin adliyeden ogrenin dedi ben kimseden sikayetci olmamayi dusunurken kader dedim. Allah a dua ettim bana bi yol goster bi isik ver Allahim ne yapmaliyim dedim hep. Ifadeyi eaim almis geldi eve agliyodu okudum elim ayagim buz tuttu :KK43: ozel bi universteden anestezi teknikeribolumu mezunu birini ise aliyolar ve yogum bakima veriyolar is tecrubem yoktu demis ifadesinde benim oglumun bakimindanda o sorumluymus o gun gaviscin ilac verilmesi gerekiyodu dedmis yetkli hemsireye sordum ne ilaci dedim mide ici demis sulandir pet bardakta 4 cc enjektorle ver demis bu agizdan vericegine damaran vermis ve oglumun ayaklari morarmaya baslamis ustelik hastane uzerini kapatmaya calismis ifadende bunlari anlatma diye yandim yandim kavruldum bu gun ben neler cektim hamileligim hep tedirgin gecti ya bi daha yaarsam ayni seyleri diye kac dr gezdim. Bana genetik testler yapin dedim neler cektim. Meger tecrubesiz bi hemsirenin hatasina kurban gitmis yavrum
Ahhh ahhhh ahh canım benim.benim bile içim yandı.yaşayacak günü yokmuş o kesin de yine de insann kendine söz geçiremiyor işte.

Kizlar bu gun yuregim yandi yandi kavruldu bi yandan kucagimdakine sukretim bi yandanda giden mahsumum yuregimi dagladi meger kuzum ihmaleden olmus. Bahsetmistim size mahkeme kagidi geldi diye avukat olan yakinimiz bi karsi tarafin ifadesini alin adliyeden ogrenin dedi ben kimseden sikayetci olmamayi dusunurken kader dedim. Allah a dua ettim bana bi yol goster bi isik ver Allahim ne yapmaliyim dedim hep. Ifadeyi eaim almis geldi eve agliyodu okudum elim ayagim buz tuttu :KK43: ozel bi universteden anestezi teknikeribolumu mezunu birini ise aliyolar ve yogum bakima veriyolar is tecrubem yoktu demis ifadesinde benim oglumun bakimindanda o sorumluymus o gun gaviscin ilac verilmesi gerekiyodu dedmis yetkli hemsireye sordum ne ilaci dedim mide ici demis sulandir pet bardakta 4 cc enjektorle ver demis bu agizdan vericegine damaran vermis ve oglumun ayaklari morarmaya baslamis ustelik hastane uzerini kapatmaya calismis ifadende bunlari anlatma diye yandim yandim kavruldum bu gun ben neler cektim hamileligim hep tedirgin gecti ya bi daha yaarsam ayni seyleri diye kac dr gezdim. Bana genetik testler yapin dedim neler cektim. Meger tecrubesiz bi hemsirenin hatasina kurban gitmis yavrum
İnanamıyorum. İnsan hayatı bu kadar değersiz olamaz. Nasıl üzüldüm anlatamam.

Her gun dua ederdim ali baranimi gormek icin. Dun geldi ruyama sarildim buyumustu bi evde siginti gibi buyumus guya :( artik ben yanindayim annem bilmiyodum diyorum. o evi ona alip saraya ceviriyorum ve yaninda ona eziyet edenler hizmet ediyor artik ona :(gece boyu dondum durdum dogru duzgun uyumadim ben hep enfeksiyon nedeniyle kaybetim sanarken gozumun onune hemsire bile olmayan o kadinin damar yolundan surubu enjekte edisi geliyor yavrum melegim seni cok seviyorum

Her gun dua ederdim ali baranimi gormek icin. Dun geldi ruyama sarildim buyumustu bi evde siginti gibi buyumus guya :KK43: artik ben yanindayim annem bilmiyodum diyorum. o evi ona alip saraya ceviriyorum ve yaninda ona eziyet edenler hizmet ediyor artik ona :KK43:gece boyu dondum durdum dogru duzgun uyumadim ben hep enfeksiyon nedeniyle kaybetim sanarken gozumun onune hemsire bile olmayan o kadinin damar yolundan surubu enjekte edisi geliyor yavrum melegim seni cok seviyorum
Canım rüyanı okurken ağladım içim yandı kuzum benim, Allah onları bildiği gibi yapsın Rabbim sana da sabır versin

Selam kızlar.burdakiler beni bilir.gecen yıl martt aynda 39.haftamda bebegimi kaybetmistim.üstelik o bebegi iki yıl beklemistik cok gec gebe kalmıştım.simdi cok şükür tekrar hamileyim.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.

Canım Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Sende pıhtılaşma çıkmıştı, öyle hatırlıyorum. Sakın sakın ilaçlarını aksatma. Gerek yok diyen Dr.lara da inanma, sakın!!! Sen önlemini al, gerisini Yaradana bırak. Bak bana. 2 genimde sorun vardı. Normal Dr.lar gerek yok demesine rağmen ben perinatolaga gittim ve bana ağır düzeyde pıhtılaşma var dedi. O sebeple Dr.lara güvenme. Sen iğneni ol, aspirinini iç. Tüm tahlillerini yaptır, NST sonuçlarını kendin de yorumla, 20.haftadan sonra her Dr.a gittiğinde bebeği besleyen damarları bakmasını iste Dr.dan... Kendi kendinin Dr. ol derim ben...

Merhaba arkdaslar kader arkadaslarim..cok cok once yazmak istedim ama cesaret edemedim uzaktan uzaga hep mesajlarinizi okudum hepimiz icin dua ettim..11 temmuzda sezeryanla dogum yaptim..suyum geldi 3 oncesi ve uc gun tuvalte bile kalkmadan yattim..cok zor gunlerdi..suyum tamamen bitince ameliyata aldilar..23 haftalik dogum yaptim bu arada denizim 17 temmuzda vefat etti..Allahim icimin sancisi insalah azalir...Dayanma gucumuz her daim olur insallah..Sizi rakip ettim hep mutlu haberleri okuyunca hepimizinda olur diye dua ettim..Bu arada anaokulu ogretmeniyim cocuklarla ilgilenmektr iyi geldi bana...Ama doktorlada ilgili sikintilar yasayonca hicbir doktora guvenemz oldum ve bi yerden baslamaliyim bana yardimci olurmusunuz..

Canım başın sağolsun, Rabbim tekrarından korusun. Genetik testlerini kesinlikle yaptır. Tüm önlemlerini al, ondan sonra yeni bebek düşün...

16 şubatta kordon dolanması nedeniyle 38 haftalık bebeğimi kaybettim . Ne zormuş , yaşamadan bilmiyormuş insan .

Başın sağ olsun canım. Rabbim tekrarından korusun. Canım senin kaybetme sebebin çok farklı ama bence yine de önlem olarak genetik testleri yaptır. Alabileceğin tüm önlemleri alıp ondan sonra tekrar bebek düşün.

Ben oğlumu kaybettikten 4,5 ay sonra hamile kaldım tekrar. Çok şükür Rabbime şimdi 4,5 aylık bir oğlum var. Ben de sezaryenle doğum yapmıştım. Hiç bir problem yaşamadım dikişlerde. Perinatologum 3 ay geçtikten sonra tekrar gebe kalınabilineceğini söylemişti. 3.ayda iyileşiyormuş dikişler. Ben de korunmayı bıraktıktan sonra 2.ayda gebe kalmıştım Metehan'ıma. Ama dediğim gibi sen yine de tüm araştırmaları yaptır, ondan sonra tekrar düşün bence...

Merhaba melek anneleri.bende 2 ay once melegimi kaybettim.ama ozlemi hic dinmedi.26.haftada suyumda azalma oldu polikistik bobrek tanisi konuldu.dogdugunda yasamayacagini her an karnimda ölebilcegini soylediler.farkli doktorlara gittim her doktor olumsuz ne varsa soyledi.her gittigim hastaneden ağlayarak cikiyordum bebegimin acisi yetmezmis gibi doktorlarin ilgisizligini azarlamariyla karsilasiyordum.ilk hamileligim birsey bilmiyorum doktorlar ölür diye dogru duzgun ilgilenmiyorlar.Herseye ragmen aldirmadim atan tekmelerini ben durduramazdim.40.haftaya kadar geldik.acil sezeryana alindim melegim 2 gun yasadi.o dogunca yasadigim herseyi unuttum.o kadar kotu seyler soylendiki bebegimle ilgili neyle karsilascagimizi bilmiyorduk sadece tevekkul ettik.yogun bakimdaydi hastanede herkesin bebegi yaninda benimki yoktu olsun beklerim dedim.bebeğimi gormeme izin verdiler Rabbim kotu konusan yuzune bile bakamayacaksin yapisik olcak eli yuzu diyen doktorlarin aksine cok guzel yaratmisti.sadece bobrek hastaligi vardi.bu yuzden cigerleride gelismemisti.dokundum elini tuttum sevdim.oyle sevimli surati vardiki esimle aglarken bi anda tebessum ediyoruz.gozlerini merak ediyordum acik goremedim ne renkti nasildi.kokusu nasildi bilmiyorum.emzirmeyi sutumu vermeyi cok istedim nasip olmadi.aglarken yada hareket ederken goremedim gittigimde uyuyodu.zaten sadece 5 dk gorebildim.bunada sukur hic canli goremeyebilirdim.2 ay gecti mezarina hic gidemedim.birakip donemem ölmus gibi gelmiyor cunku bana emanetti bana Rabbim bizden daha cok sevdi melegimi.insallah sefaatcimiz olacak.bebeklere bakamiyorum baktigim zaman kiskaniyormusum sanacaklar gibi geliyo yada nazar degdircekmisim gibi.bana bakanlar bana aciyormus gibi.kalabalik ortama giremiyorum.milletten kaciyorum resmen bas sagligi dilemesinler diye.kulagimi o an kapayip bisi duymamak istiyorum.su an ise gun sayiyorm hamile kalmak istiyorum bi an once.karnimin bosluguna alisamiyorum.korkuyorum hamile kaldigimda tekrar sorunlu bi hamilelik yasamaktan doktorlarin olmusuz konusmalarindan.cok sıkildim cunku doktorlardan korkar oldum artik bi olumsuz bisi onlardan duymaya ne halim nede gucum kaldi.bosuna bu bebek icin kestirmisim kendimi bu sozleri duymaktan sıkıldim cunku.can bu can nasil kiyardim.1 hakkim gitmis 2 sene beklemeliymis.kendi cabalarimla bi unut ariyorm bu siteyi buldu.6.aya kadar bekleyecegim insallah.sorun olmuyor degilmi kizlar dikislerde bana destek olursanin bu surecte sevinirim.biraz okuyabildim gecmisteki yazilari.bana kalsa hemen simdi korunmamaya başlarm.ama doktorlardan korktugumdan tekrar niye yaptin gibi sozlerini duymak istemiyorum.

Rabbim sabır versin canım. Çok zor bir süreç. Başın sağ olsun. Rabbim tekrarından korusun. Sezaryenden 3ay sonra hamile kalabilirsin demişti bana perinatologum. Ben de 4,5ay sonra 2.bebeğime hamile kaldım ve herhangi bir problem yaşamadım çok şükür. Şu an 4.5 aylık bir oğlum var çok şükür...

Merhabalar. Geçen yıl 10 martta sezeryanla bebeğimi dünyaya getirmistim ancak 15gun sonra vefat etmişti. Bir an önce yeni bir evlat sahibi olmak istedim. Çok dua ettim ve Allah'a sığındım. Rabbim'e çok şükür 4ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim ve bu yıl yine 10martta 39. Haftamda
evladımı sağlıkla sıhhatle kucağıma aldım. Duaların ve Rabbimin yardımıyla çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğum ve sonrası da çok rahat oldu. Rabbim inşallah buradaki herkesin evlat acısını dindirsin ve bu sevgiyi tatmayı nasip etsin. Bol bol dua ve sabır edin. Rabbim hayırlısıyla tüm acılarımızı dindiriyor.

Rabbim bebeğine sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler versin canım. Analı babalı büyütsün Mevlam. Darısı tüm melek annelerine inşallah...

Zelal canim benim ya başina gelenlere inanamiyorum cok uzuldum icim yandi allak bullak oldum.Ben bu haldeyken seni dusunemiyorum bile.Bu ihmale neden olanlar Allaha nasil hesap verecekler senin cigerin yandi nasil rahat uyku uyuyacaklar.Umarim en agir sekilde cezalandirilirlar

B BlackandBlack benim hafif düzeyde pıhtılasma.ama doktor yine de önlem amaçlı igne başlattı.gebeligini ögrenir ögrenmez baslamalisin dedi.igne dışında aspirin falan vermedi.ins yeterli geliyordur.benim diğer gebeligimde de her gittigimde dr kan akış hızına bakiyordu sanrm.bi defasında esim ultrasondan duydugumuz sesin ne oldugunu sormustu .doktor da kan akışına bakıyorum demisti.zaten son aylarda haftada 2 kez de nst cekiliyordu.ama bunda daha da tedbii davranacaz.ins sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.

Canım çok çok üzüldüm nasıl böyle bir ihmal olabilir içim yandı okuyunca Allah yardımcın olsun canım yavruna sıkı sıkı sarıl

B BlackandBlack benim hafif düzeyde pıhtılasma.ama doktor yine de önlem amaçlı igne başlattı.gebeligini ögrenir ögrenmez baslamalisin dedi.igne dışında aspirin falan vermedi.ins yeterli geliyordur.benim diğer gebeligimde de her gittigimde dr kan akış hızına bakiyordu sanrm.bi defasında esim ultrasondan duydugumuz sesin ne oldugunu sormustu .doktor da kan akışına bakıyorum demisti.zaten son aylarda haftada 2 kez de nst cekiliyordu.ama bunda daha da tedbii davranacaz.ins sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
Ekranda kırmızı mavi renkler çılıyorsa o zaman damarlara bakıyor canım demek.ordan anlayabilirsin.

Zelal hanım , yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok üzüldüm . Allah yardımcınız olsun . Ben 38. Haftama girdiğimde kordon dolanmasından kaybettim yavrumu . En son 1 hafta önce muayene olmuştum . Hiç nst ye girmedim . Sezaryen olacağım belliydi . Doktor 39. haftada almayı planlıyordu ama olmadı . Ben zaman zaman düşünüyorum acaba kordon dolanması önceden mi olmaya başladı , fark edilmedi mi ? diye . Ama senin durumun tamamen ihmal. Senin Yeni bir bebeğin olmuştu sanırım , Rabbim ona ve doğacak evlatlarına uzun uzun ömürler versin .

Bu forumu kullanmayı hala öğrenemedim MELEKANNESİ1681 adlı arkadaşım , 23 haftalık bebekler genelde normal yöntem ile doğum yaptırılıyor diye biliyorum, senin suyun bittiği için mi sezaryene aldılar .Kusura bakma bilmediğim için soruyorum.

Zelal hanım , yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok üzüldüm . Allah yardımcınız olsun . Ben 38. Haftama girdiğimde kordon dolanmasından kaybettim yavrumu . En son 1 hafta önce muayene olmuştum . Hiç nst ye girmedim . Sezaryen olacağım belliydi . Doktor 39. haftada almayı planlıyordu ama olmadı . Ben zaman zaman düşünüyorum acaba kordon dolanması önceden mi olmaya başladı , fark edilmedi mi ? diye . Ama senin durumun tamamen ihmal. Senin Yeni bir bebeğin olmuştu sanırım , Rabbim ona ve doğacak evlatlarına uzun uzun ömürler versin .
Ben dune kadar kader diyodum canim. Elbeteki bu olayi yasamamda kader ama sebepsiz yere enfeksiyon nedeniyle oldu saniyodum. Enfeksiyon kapmasindada hastaneni sucu var ama bu yuzden dqvaci olmak hic aklima gelmiyodu bi sey sebep olucakya enfeksiyon sebep oldu diyodum. Benim sezeryan olucagim beliydi 38. Haftada dr muayne eti senin catin dar bebek iri normal dogum yapamazsin riskli dedi bende bebegimde bendd iyi olalimda sezeryan olsu o zaman dedim diretmedim. 25 temmuz cumartesi tam 39. Haftama gun verdi sabah 9 a benim suyum 24 aksami saat 17.30 da yavas yavas gelmeye basladi aradim hastaneyi dr lar cikti siz gelin buraya eger dogum basladiysa icapci dr gelir dediler cqntamizi aldi saat 6 da hastanedeydik. Ebe muayne etti evet suyunuz geliyor dedi sizinti seklinde geliyodu aramis icapci dr u eger genel durumu iyiyse sabah kendi dr alir demis. Ben sqbaha kadar bekledim suyumun rengi sefafti nts ye bagladilar ara ara sabah dogum icin hazurlanirken hasta bezinde yesil bi renk gordum anlamadim bekleye bekleye suyun rengi degusti sandim sonradan interneten anladim ki bebegin kakasini yaptigina isaretmis. Dogum oldu bebegim 3.5 kg cok guzeldi hazirliycaz diye goturduler meger hava vermisler anbeme biraz su yutmus onemli degil demusler gun icinde morarma emerken tikanma hizli nefes alma olursa haber verin demisler. Annem uxulmemem icin bana soylememis 3 saat ugrastik ama sutum gelmedi hemen mama verin sekeri dusmesin dediler ve mama yerken tikandi bebegim annem panik yspti yogun bakima alindi gittim gordum iyuydu enfeksiuon tedavisi olucak dediler. Iyi olsunda varsin 1 hafta kalsin dedim. Meger tecrubesiz anestezi tek. Yeni mezun birine emanet etmisiz yavrumu daha 19 yasinda hemsire diye oraya vermisler. Neler cektigimi burdaki melek anneleri bilir ne acikar uykusuz geceler. Kac dr gezdin bana test yapin genetij bi sorun mu vardi diye profosorun ozeline kadar gittim yok dedi enfeksiyondan bebek olumu cok nadir girunur anlayamadim dedi kac dr. Haklilarmis bizde kader dedik. En basindan bilip uzerini kapatnaya calismiskar bide ama Ilahi adalet boyle butun gerceklr iki yil sonrada olsa cikti. Seninde badin sagolsun canim Allah tekrsrindan beterinden korusun. Saglikli omurlu evlatlar versin yeniden. Ben ogluma hamileyken hep korku yasadim acaba yeniden yasarmiym bunlari. Dogdu iki hafta gozume uyku girmedi hep bi korku ya oglum hasta olursa diye pskolojimi alt ust ettiler o gun beliymis her sey ama bizde anlayamadik bi anda fenalasti dediler bize

Canım NST'nin sıklığı önemli değil. Bana da NST çekmişti Cuma günü, usg ile bebeğime bakmıştı ve Salı günü kontrole gel tekrar demişti. Her şey normal, telaş yapma demişti... Ama Salı günü kontrole gittiğimizde çok geçti. Meğer Cuma günü çektiği NST de ve 35.haftada çektiği NST'de bebeğimin sıkıntıda olduğu belliymiş. Perinatolog o NST'leri görür görmez seni bu NST'ler ile nasıl eve göndermiş dedi. Bebeği acil almalıydı, hadi almadı hastaneye yatırıp kontrol altında tutmalıydı demişti. Ayrıca kan akışına bakarken ses çıkmıyor. Ekranda N nihangenc in de dediği gibi kırmızı-mavi bir görüntü görüyorsun.

Burada daha önce NST'leri paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Problemli olan NST ve düzgün olan NST diye. İsterseniz yine paylaşırım bu NST'leri. Hala saklıyorum oğluma ait olan her şeyi...

Canım NST'nin sıklığı önemli değil. Bana da NST çekmişti Cuma günü, usg ile bebeğime bakmıştı ve Salı günü kontrole gel tekrar demişti. Her şey normal, telaş yapma demişti... Ama Salı günü kontrole gittiğimizde çok geçti. Meğer Cuma günü çektiği NST de ve 35.haftada çektiği NST'de bebeğimin sıkıntıda olduğu belliymiş. Perinatolog o NST'leri görür görmez seni bu NST'ler ile nasıl eve göndermiş dedi. Bebeği acil almalıydı, hadi almadı hastaneye yatırıp kontrol altında tutmalıydı demişti. Ayrıca kan akışına bakarken ses çıkmıyor. Ekranda N nihangenc in de dediği gibi kırmızı-mavi bir görüntü görüyorsun.

Burada daha önce NST'leri paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Problemli olan NST ve düzgün olan NST diye. İsterseniz yine paylaşırım bu NST'leri. Hala saklıyorum oğluma ait olan her şeyi...
Yasemin hanım , sizin kaybetme sebebiniz neydi. Bana da 37. haftada olmama rağmen hiç nst çekilmedi.

Gktrkmt arkadasim onun haftayla ilgisi yok suyum geldi 3gun hastanede tamamen bitmedigi icin bekledim cunku bazen cogalabiliyormus...kesenin patladii deligi bebek sirtinla kapatabiliyormus veya cok cisini yaparsada cogaliyormu. Bu yuzden beklettiler..maalesef boyle bir durum olmadi...cok kotu ama...olk sezeryan dediginde cok agladim..ama normal dogum olirsa eger bebek dol yatavinda kalir senide kaybedebiliriz dedi...Allah bidaha yasatmaz 8nsalah...

Back