Kizlar bu gun yuregim yandi yandi kavruldu bi yandan kucagimdakine sukretim bi yandanda giden mahsumum yuregimi dagladi meger kuzum ihmaleden olmus. Bahsetmistim size mahkeme kagidi geldi diye avukat olan yakinimiz bi karsi tarafin ifadesini alin adliyeden ogrenin dedi ben kimseden sikayetci olmamayi dusunurken kader dedim. Allah a dua ettim bana bi yol goster bi isik ver Allahim ne yapmaliyim dedim hep. Ifadeyi eaim almis geldi eve agliyodu okudum elim ayagim buz tuttu
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ozel bi universteden anestezi teknikeribolumu mezunu birini ise aliyolar ve yogum bakima veriyolar is tecrubem yoktu demis ifadesinde benim oglumun bakimindanda o sorumluymus o gun gaviscin ilac verilmesi gerekiyodu dedmis yetkli hemsireye sordum ne ilaci dedim mide ici demis sulandir pet bardakta 4 cc enjektorle ver demis bu agizdan vericegine damaran vermis ve oglumun ayaklari morarmaya baslamis ustelik hastane uzerini kapatmaya calismis ifadende bunlari anlatma diye yandim yandim kavruldum bu gun ben neler cektim hamileligim hep tedirgin gecti ya bi daha yaarsam ayni seyleri diye kac dr gezdim. Bana genetik testler yapin dedim neler cektim. Meger tecrubesiz bi hemsirenin hatasina kurban gitmis yavrum