Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım okudum o anları , tanışıp acılarımızı payşastığımız o günleri tekrar yasadım zihnimde. Sen Nasıl huzurlu olucaksın öyle karar ver. Ama benim fikrim geri çekmemen yönünde. Eger tazminat alırsan meleğinin adına dağıtırsın. Hayır yaparsın. Ama en doğru karar senin tabiEskiler bilir hikayemi dogumdan 5 gun sinra yogun bakimdaki yavrumu ilk cocugumu ksybetim. Aksam 6 gibi suyym sizinti seklunde gelmisti icapci dr gelmedi savaha kadar bekletiker sabah hasta bezinde yesilimsilik vardi. Ben anlamadim ama kakasini yaptigiba isaretmus bu dogum yaptim kuzumu yanagina yasladilar sonra guydurmeye goturuyiz diye gitti meger hava vermusler anneme biraz su yutmus demisler. Morarma tikanma olursa haber verin demusler ben bunlar bebegi. Yogun bakima gidince ogrendim. Ben odaya girdim pesimden oglumu getirdiler malesef mana yerken tikandi ve yogun baki.da 5 gun kaldi her sey iyi gidiyorken bi anda kalbi durmus yavrumun. O donem sijayetci olmustun sonrada pedine dusmedin kader dedim. Dava 11 nisanda ve ben Allak bullak oldum ne yapcagimi bilmiyorum zaten kamu davasi olucak demusti polis sikatetci olmasamda hastanede oldugu icin savci fikan gelmusti. Davadan sikayetimi ceksem mi kizlar ne olucak ki tazminat verseler ben nasil yiycem o parayi anca Alip fakire fukaraya dagitirim. Siz olsanuz ne yapardiniz? Cok sukur yenuden bi oglum oldu 4. Ayi bitiyor
Canimm benim ALLAHIM sana hayirli saglikli evlatlar versin INŞALLAH ❤yazini okuyunca içim yandi cok üzüldüm ben 14 haftalikken suyum geldi bianda oglum dogdu 10 gun oldu ikinci kaybim zaman durdu sanki sizinki tam sona dogruymus daha cok zor sabirlar diliyorum ALLAHIM beterinden korusun bidaha yasamayiz INŞALLAH hepimizSaol canımm amiiinn .hepdua ediyorum canım isyan etmek istemiyorum hiç bi zaman vardr bunda bi hayır diyorum kndmi boyle avutuyorum ne kadar dayanamıcak duruma gelsmde sabır diyorum .bizde obır tarafta kavuşuruz insallh.
Canım Allah sabır versin sana. Çok çok zor bu acı ben de 15 ay önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala o öğrendiğim An gözümün önünde. Gebeliğimde herşey yolundaydı. Sadece 32 haftalıkken erken doğum riski yaşadım sonra düzeldi derken 36 da kaybettim yavrumu. ÖncEki gün hareketlerini hissediyordum sabahında ise hissetmadim doğru hastaneye gittik ama bebeğimin kabi birkaç saat önce durmuştu. Görünürde sebep bulamadılar. Doktorum pıhtılaşma için araştırma hastanesine sevk etti sonuçta 2 gende heterozigot pıhtılaşma bulundu. Hemen coraspin ve folik asit başlattı doktorum. İçim rahat etmedi prof ada gösterdim o da aynı şeyi söyledi. Şu An 7 haftalık hamileyim ve coraspin, folik asit, hergün clexan kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum önlem olarak. Önlemi alıyorum, Allah a emanet artık.Kızlar bende sizler gibi melek annesiyim 30ekimde 40 haftalık bebeqimi kaybetdim kalbi durmus yavrumun .bi gun oncede kontrele gitmiştim artık haftada iki kere kontrole gitmeye başlamıştım o hafta.. o gün herseyimiz normaldi nst falan iyidi hareketleri falan da iyi di normal doğumu bekliyoduk ertesi günde o kadar hareketliydiki oğlum kıpır kıpırdı ve o gece ölmüş ertesi gün hareketlerini hissetmedim diye gitdik acile hmn nstye bağladılar ve kalp atısını duymk için 1saat uğraştılar tabi ben o zmn öldüğünü aklımın ucundan bile geçirmiyorum doktor geldi baktı bebeqni kaybetmişsin dedi bana ben inanamadım sok oldum resmen bağırdım çağırdım aklım almıyodu ölümü oğluma kondramıyrdum o an herşey bitmişti dünyam basma yıkılmıştı hayatımdaki en kotu anlardan biriydi artık doğum için konuşmaya başladılar normal doğum yapmamı istediler bastan kabul edemedim o psikolojide değildim sonradan kabul etdim bi şekilde. Ertesi gün öğlen doğum yaptım o ana kadar bi mucize olsun oglumn sesi çıksın kalp atışı olsun diye bekledim bi umutdu benim için hala kabullenemiyordum ama olmadı Hep gözümün önüne geliyor o hali o kadar çok ozluyorumki onu bazen dayanamıcak duruma geliyorum kahroluyorum bu zamana kadar gozyasım hic dinmedi her şeyde onu görüyorum. bende bana iyi gelecek tek şey yeni bi bebek diye düşündüm ve kırkımdan sonra hmn denemek istedim belki hemen olmaz diye de düşündüm kırkımdan sonra hamile kalmısım ama oda hüsran la bitdi düşük yaptım daha yeni öğrenmiştim değerlerim düştü yükselmedi hiç artık umudumda kalmadı cesaretim de kalmadı doktorumda vücudun hazır olmadığı için daha yeni doğum yaptığın için sağlıklı bi gebelik olmaz dedi en az 4 ay yapma kesinlikle diyor kendi saglıgınıda düşün diyor çok kotu durumdayım tek umudum oydu iyi gelecek tek şey yeni bi bebekti bundan sonrada genetik ve pıhtılaşma testlerimide yaptırdım pıhtılaşma bozuklugu var dedi doktor iki genimde heterozigot hamile kaldığımda iğneye başlatıcak ama bundan once bana bu pıhtılaşmayla ilgili bi ilac falan vermedi sadece folik asit verdi vermesi gerekmiyomuydu. korunmayı daha bırakmadım unv hastenesindeki doktor bırak demisti ama cok korkuyorum ne kadar cok istesemde
Canım cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah cok şükür bir bir herkes kavuşuyorCanım Allah sabır versin sana. Çok çok zor bu acı ben de 15 ay önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala o öğrendiğim An gözümün önünde. Gebeliğimde herşey yolundaydı. Sadece 32 haftalıkken erken doğum riski yaşadım sonra düzeldi derken 36 da kaybettim yavrumu. ÖncEki gün hareketlerini hissediyordum sabahında ise hissetmadim doğru hastaneye gittik ama bebeğimin kabi birkaç saat önce durmuştu. Görünürde sebep bulamadılar. Doktorum pıhtılaşma için araştırma hastanesine sevk etti sonuçta 2 gende heterozigot pıhtılaşma bulundu. Hemen coraspin ve folik asit başlattı doktorum. İçim rahat etmedi prof ada gösterdim o da aynı şeyi söyledi. Şu An 7 haftalık hamileyim ve coraspin, folik asit, hergün clexan kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum önlem olarak. Önlemi alıyorum, Allah a emanet artık.
Rabbim acını dindirecek evlatlar nasip etsin canım. Nasibimizde varsa yaşıyoruz. Gerekli önlemlerini al beslenmene dikkat et lütfen.
Derdimiz ortak, çok şükür teker teker herkes bebeğine kavuşuyor.
Canimm benim ALLAHIM sana hayirli saglikli evlatlar versin INŞALLAH ❤yazini okuyunca içim yandi cok üzüldüm ben 14 haftalikken suyum geldi bianda oglum dogdu 10 gun oldu ikinci kaybim zaman durdu sanki sizinki tam sona dogruymus daha cok zor sabirlar diliyorum ALLAHIM beterinden korusun bidaha yasamayiz INŞALLAH hepimiz![]()
Canım Allah sabır versin sana. Çok çok zor bu acı ben de 15 ay önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala o öğrendiğim An gözümün önünde. Gebeliğimde herşey yolundaydı. Sadece 32 haftalıkken erken doğum riski yaşadım sonra düzeldi derken 36 da kaybettim yavrumu. ÖncEki gün hareketlerini hissediyordum sabahında ise hissetmadim doğru hastaneye gittik ama bebeğimin kabi birkaç saat önce durmuştu. Görünürde sebep bulamadılar. Doktorum pıhtılaşma için araştırma hastanesine sevk etti sonuçta 2 gende heterozigot pıhtılaşma bulundu. Hemen coraspin ve folik asit başlattı doktorum. İçim rahat etmedi prof ada gösterdim o da aynı şeyi söyledi. Şu An 7 haftalık hamileyim ve coraspin, folik asit, hergün clexan kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum önlem olarak. Önlemi alıyorum, Allah a emanet artık.
Rabbim acını dindirecek evlatlar nasip etsin canım. Nasibimizde varsa yaşıyoruz. Gerekli önlemlerini al beslenmene dikkat et lütfen.
Derdimiz ortak, çok şükür teker teker herkes bebeğine kavuşuyor.
Selam kızlar.burdakiler beni bilir.gecen yıl martt aynda 39.haftamda bebegimi kaybetmistim.üstelik o bebegi iki yıl beklemistik cok gec gebe kalmıştım.simdi cok şükür tekrar hamileyim.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
AMIN canim benim❤Amiin canımm Rabbim hepimize nasip özelliklede melek annelrine acımı hafifleticek tek sey kardeşleri olucak .senin adınada cok uzuldum canımm allh sanda sabır versin insallh en kısa zmnda bizde hamile oluruz insallh bebbklerimizi saglıklı bi sekilde kucagımza alırız![]()
Teşekkürler canm.evet basladm.doktor hibor verdi.su anda progestan igne ve folik asit icyrmÇok sevindim canım inşallah çok sağlıklı rahat bir hamilelik yaşarsın. İğneye başladın mı?
Çok sevindim cnm hayırlı olsunSelam kızlar.burdakiler beni bilir.gecen yıl martt aynda 39.haftamda bebegimi kaybetmistim.üstelik o bebegi iki yıl beklemistik cok gec gebe kalmıştım.simdi cok şükür tekrar hamileyim.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Selam kızlar.burdakiler beni bilir.gecen yıl martt aynda 39.haftamda bebegimi kaybetmistim.üstelik o bebegi iki yıl beklemistik cok gec gebe kalmıştım.simdi cok şükür tekrar hamileyim.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Off be canım.okurken içim eridi .o görüntüyü görmen çok kötü olmuş.ahh yavrum ah.cennette sana kollarını açacak inşallahUltrasonda belliydi esiinden koptuğu.yanmda ablam da vardı ikimiz aynı görüntüyü gördük ama ben o an anlam veremedim.bebek suyun üstüne çıkmıştı elini kolunu bırakmıştı.meger boguluyormus o esnada.ama hastanedeyken oldugu icin yasiyodu hala bazen bu sekilde olup 4 5 saat sobra ameliyata girip bebegi kurtulanlar oluyormus.ama cogu da sağlıklı yasasa bile ciddi rahatsızlıkla kalıyormuş.bebek oksijensiz kaldığı için.nasibi yokmuş kuzumun iste.bu da bahanesi sebebi ne yapalm hersey Allahtan
Canım allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.kaç haftalıksın yeni miSelam kızlar.burdakiler beni bilir.gecen yıl martt aynda 39.haftamda bebegimi kaybetmistim.üstelik o bebegi iki yıl beklemistik cok gec gebe kalmıştım.simdi cok şükür tekrar hamileyim.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Çok sevindim cnm hayırlı olsun![]()
Ah canım benim çook sevindim senin adına . Umarım sağllıkla kucağına alırsın bebeğini
Teşekkürler kızlar.yeni sayılır canm.su an 10 haftalk.bakalm ins bu defa kucağımıza almak nasip olur.benim gebe kalmam mucize gibi resmen.gecen defa aşılama bile yapmıştım.bu defa ciger acısından fazla beklemek istemedim.3.ayda yumurta takibine basladm.ikinci yumurta takibimde pozitif sonuç aldm.burda bekleyen isteyen herkese en kısa sürede nasip olur ins sernur yeniden digerleri kim istiyorsa kısa sürede herkes gebe kalır insCanım allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.kaç haftalıksın yeni mi
Maşallah canım bak 2.5 aylık olmuş bile gözün aydın tekrar.inşallah sıkıntısız bir hamilelik ve mutlu sona ulaşırsınız.Teşekkürler kızlar.yeni sayılır canm.su an 10 haftalk.bakalm ins bu defa kucağımıza almak nasip olur.benim gebe kalmam mucize gibi resmen.gecen defa aşılama bile yapmıştım.bu defa ciger acısından fazla beklemek istemedim.3.ayda yumurta takibine basladm.ikinci yumurta takibimde pozitif sonuç aldm.burda bekleyen isteyen herkese en kısa sürede nasip olur ins sernur yeniden digerleri kim istiyorsa kısa sürede herkes gebe kalır ins
Canım cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallahSelam kızlar.burdakiler beni bilir.gecen yıl martt aynda 39.haftamda bebegimi kaybetmistim.üstelik o bebegi iki yıl beklemistik cok gec gebe kalmıştım.simdi cok şükür tekrar hamileyim.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.