• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hayırlı geceler arkadaşlar uzun suredir giremiyordum telimden dolayı Yen'i arkadaşlar katılmış rabbim sabır versin inşallah bende genetik sonuçlarımı aldım kromozom analizi normal çıktı ama pıhtılaşma çıktı bendede cuma günü bütün testlerimi kadın Doğuma gösterdim gebelik için 1 sene bekle riske atmayalım dikişler açısından dedi gebelik planlamadan 1 ay önce gel folikasit ve kan sulandırıcı vericek dedi gebe kaldığında iğneye başlıcaz dedi bakalım herşey nasip nasip olursa Ramazan'dan sonra tekrar gidip muayene olup görüşücem
Bence o kadar bekleme canım.6 ay geçsin bırak.bide hamile kalma sürecide var sonuçta.burda sezeryan olupta 4/5 ay sonra hamile kalan bi sürü kişi vardı.

Bence o kadar bekleme canım.6 ay geçsin bırak.bide hamile kalma sürecide var sonuçta.burda sezeryan olupta 4/5 ay sonra hamile kalan bi sürü kişi vardı.
Bilmiyorumki canım ya 10 ekimde doğum yapmıştım doktorumda riske atmayalım diyince tedirgin oldum bende aslında istiyordum folikasit falanda baslarım diyordum vitaminlere baktırdım hepsi norml çıktı troid cıktı usg de ona bakıcak dr onunda tedavisini yaparım belki o arada nasip bakalım

Bilmiyorumki canım ya 10 ekimde doğum yapmıştım doktorumda riske atmayalım diyince tedirgin oldum bende aslında istiyordum folikasit falanda baslarım diyordum vitaminlere baktırdım hepsi norml çıktı troid cıktı usg de ona bakıcak dr onunda tedavisini yaparım belki o arada nasip bakalım
Bana doktorum 6ay dedi. Yeni bir bebek psikolojik da toparlayacak bizi. Bencede bekleme o kadar ben iki aydır korunmuyorum gebe kalamıyprum bir de hemen olmama durumu var onu da düşün

Canım bende bıraktım korunmayı ama bu ayda hamile kalamadım. Stres yaptıkca dahada kötü oluyor düşünmeyeyiö dıyorum ama elde degıl. Bu psikolojiden bir an önce kurtulmaşıyız :KK43:
Allahtan ümit kesilmez ama bazen okadar ümitsiz oluyorum ki ben ancak cenette çocuğuma kavuşacağım herhalde bu dünyada tadamayacığım bir daha diye düşünüyorum bazen

Bana doktorum 6ay dedi. Yeni bir bebek psikolojik da toparlayacak bizi. Bencede bekleme o kadar ben iki aydır korunmuyorum gebe kalamıyprum bir de hemen olmama durumu var onu da düşün
Troidde cıktı canım onada baktırayım olmadı 2 ay sonra tekrar kadın doğuma giderim

Anladımk canım bana 2 sene diyende oldu 1 sene de 6 ayda.ben 5. Ayda korunmayı bırakmıştım.3. Ayda hamile kaldım.yani doğumdan 8 ay sonra.

kubra5505 kubra5505 canım başın sağolsun rabbim dayanma gücü versi inşallah. Tahlillerini ihmal etme lütfen ben erken doğum ile bebeğimi doğumdan 13 gün sonra kaybettim. Pıhtılaşma çıkmasına ihtimal dahi vermedim ama çıktı ve sanıyorum yüksek derece oluyormuş sonucum. Bende normal doğum yaptım hemen hamile kalayım yaşayamam dedim günler nasıl geçecek geçmez dedim ama 7 buçuk ay oldu bebeğimi kaybedeli. Nasıl geçti bir ben bir allah bilir ama geçti işte alıştım hergün bir damla süzülür gözümden yüreğim hergün sızım sızım sızlar ama alıştım işte. Rabbim doğru zamanda versin inşallah isteyen herkese.

kubra5505 kubra5505 canım başın sağolsun. Rabbim tekrarından korusun. Kesinlikle Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip pıhtılaşma testlerini yaptır. Trombofili panali iste 6'lı. Ben de 36.haftada kaybettim oğlumu. Tam 18 ay oldu. Şuan 4 aylık bir oğlum daha var Rabbime çok şükür. Bu oğluma hamileyken en baştan itibaren kan sulandırıcı iğne ve hap kullandim. Ayrıca ne olur ne olmaz diye sübyan muskasi da yaptırmıştım hocaya. Çok şükür Rabbime sağlıkla kucağıma aldım bu oğlumu. Ben Mustafamı kaybettikten 5 ay sonra hamile kaldım Metehanıma.
Rabbim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün ve bir daha aynı acıyla sinamasin hiç birimizi...

Kizlar bebegime kavustum sükürler olsun Hersey yolunda sagligimiz sihhatimiz.Herkese dua ettim anlatilmaz bir duygu Rabbim hepinize bu mutlulugu yaşatsin kucaklariniz saglikli evlatlarla dolsun.
Canımmm, çok sevindim. Çok şükür Rabbime. Hayırlı, uğurlu olsun bebişin. Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzuuuun ömürler versin bebeğine. Onu size, sizi ona bağışlasın inşallah. Çok tebrik ediyorum:KK76:

Kizlar bebegime kavustum sükürler olsun Hersey yolunda sagligimiz sihhatimiz.Herkese dua ettim anlatilmaz bir duygu Rabbim hepinize bu mutlulugu yaşatsin kucaklariniz saglikli evlatlarla dolsun.
Canımmm çok sevindim.şükürler olsun şükürler olsun rabbime.darısı diğer hamilelere ve hamile kalmak isteyen arkadaşlara inşallaaaahhh.

Anladımk canım bana 2 sene diyende oldu 1 sene de 6 ayda.ben 5. Ayda korunmayı bırakmıştım.3. Ayda hamile kaldım.yani doğumdan 8 ay sonra.
Bende bebeğimde korunmayı bıraktığımda 2 düşükle birlikte ama 1 sene olmadı sonra sonra gebe kaldım yavrumu kucagıma almak nasip olmadı ramazandan sonra nasip olursa istiyorum canım

Gözün aydın canım melek annelerinin güzel haberleri çok mutlu ediyor bizi darısı başımıza :) inşallah

Ayyy canm cok sevindim.hadi gözünaydın.Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla.Analı babalı büyüsün bebis

maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla bir ömür yaşamayı nasip etsin çok şükür birimiz daha tesellisine kavuştu.. sıra kimde acaba? :anneadayı:

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Çok çok sevindim. Sağlıcakla büyütürsün yavrunu inşallah.

Back