Cnm benim de ilk degerim 39 çıkmıştı sonra seninki gibi arttı hatta moralimi bozmuştum acaba kötü bişey mi var diye..cok şükür bi problem çıkmadı. İnş en kısa zamanda kalp atislarini da duyarsinMerhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar.
Sağol canım içimi ferahlattınız. İnşallah herşey yolunda gider. Yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Cnm benim de ilk degerim 39 çıkmıştı sonra seninki gibi arttı hatta moralimi bozmuştum acaba kötü bişey mi var diye..cok şükür bi problem çıkmadı. İnş en kısa zamanda kalp atislarini da duyarsin
Hayırlı olsun canm.ins bu defa güzel olur hersey.masaallah bir bir herkes hamile kalıyoMerhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Amin canim darisi bebek bekleyen ve bebek isteyen tüm melek annelerine insallahHayırlı haberlerini alalım inşallah darısı başına canım seninde çok az kaldı inşallahNehirimmmm
Cok sevindim canim hayirli olsun.Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin.Degerlerinde de bir sıkıntı yok canim kalbini ferah tut bu kez hersey guzel olacak insallahMerhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Teşekkür ederim canım dilerim burdaki herkes için güzel olur herşey en kısa zamanda senin de güzel haberini alırız inşallahHayırlı olsun canm.ins bu defa güzel olur hersey.masaallah bir bir herkes hamile kalıyo
Sağol canım. Az kalmış doğumuna sağlıkla yavrunu kucağına almanı diliyorum.Cok sevindim canim hayirli olsun.Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin.Degerlerinde de bir sıkıntı yok canim kalbini ferah tut bu kez hersey guzel olacak insallah
GöZün aydın canım aslında bizimde gözümüz aydın bir melek annemiz daha kavustu evladına umut sevinc heyecan oluyor bizede Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin birlikte geçireceğiniz uzun güzel günleriniz olsunBugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Ayy canm gözünaydn.Allah analı babalı büyütsün.hep güzel günlerini görürsün insaallah.bi anne daha kavustu yavrusuna :)Bugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Bugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Canım cok sevindim Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah evin süt koksun hep Rabbim sizi hiç ayırmasın inşallahBugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Gözün aydın canım Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıcakla büyür yavrun inşallah.Bugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Hayırlı olsun canım herşey Güzel olur inşallahMerhaba arkadaşlar nasılsınız? 2 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Salı günü değerim 720 iken bugün 2 gün arayla 1340 çıktı. Tam iki katı değil. Doktorum değerin %60 tan fazla çıkmış olmasının yeterli olduğunu, problem olmadığını söyledi. Bu gibi durumlà karşılaşan hamile arkadaşlarımız var mı?
Gözün aydın canım allah ayırmasınBugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Ah canım çok sevindim.allaha şükür bin şükür.Bugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
Amin canim darisi bebek bekleyen ve bebek isteyen tüm melek annelerine insallah
Canim benim de mart 7 insallah:)Doktorum son ana kadar bekletmek istedi.Zor geciyor artik son gunler.Elim karnimda surekli kendimi dinliyorum hep bir tedirginlik hali.Nerdeyse iki aydir suyum ha geldi gelir derken bugunleri de gordum sukurler olsun.Nehirimmmm senin doğum na zaman kısmetse sıra sende.
Caniiiiimmmm gözün aydin ne mutlu sana Allah anali babali buyutsun saglik sihhatli guzel gunleri olsun kizinin.Senin de yüzün güldü sukurler olsun darisi bizlerin basinaBugün saat 9:30 ta kizimi kucagima aldim çok şükür hamile ve hamile adaylarim basina insallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?