- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Canim cok gecmis olsun cok üzüldumArkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ümidini kaybetme lütfen. İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik elde edeceğine inanıyorum.Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
Kızlarr günaydınn:) genetik sonuçlar ve pıhtılaşma testleri çıktı şükür. Birşey yok zannediyordum ama pıhtılaşma çıktı. Coraspin verdi doktor. Bi tuhaf oldum bir çol defa konuşuldu bu konu ama beni biraz aydınlatır mısınız?
beyazpeynir1 ay canım rahatlattın beni sağoll. Benim de erken dönem kanama ve su gelmesi be erken doğum ile ilgili çıkan başka bi sonuç yok rahim filmi temiz genetik temiz bi bu prob çıktı. Doktor bana implantasyon problemi yani yerleşme probleminden kaynaklı demişti. Pıhtılaşmada implantasyon prob sebep olabiliyormuş görünen tek sebep bu. Allahım tekrarından korusun herbirimizi inşallahh çok sağol canımm ilgilendiğin için. Ben normalde çokk araştırırım ama bunu araştırmıcam dedim çünkü psikolojimi bozuyor okuduklarım zaten negatif bi kişiliğim olumsuzu çekiyorumm hepp okumayıö da arkadaşlarıma yani sizlere sorayım dedimm. Birde doğum için ne diyor doktorlar benii normal doğum ile bebeğimi dünyaya getirdim iğne kullanınca nasıl oluyor
Hayırlısı inşallah canım. Ben allahın izniyle bi gebe kalayımda ozaman deaylı konuşurum doktorumla çok sağol canımmCanım dediğin gibbi araştırma insanın moralini altüst ediyor ama pıhtılaşmayı araştırsan da fazla birşey okumazdın herhalde mevzu genel olarak bundan ibaret.. hamilelikten önce günaşırı coraspin içtim ben. Hamilelik başlayınca hergün coraspin ve clexane iğne. Doğum konusunu bilmiyorum bak canım, onu istersen doktoruna danış. Benim ilki sezeryan olduğu içi bu sefer de öyle olacak nasipse..
Hayırlısı inşallah canım. Ben allahın izniyle bi gebe kalayımda ozaman deaylı konuşurum doktorumla çok sağol canımm
Canm benim sonucumda hafif düzeyde pihtilasma.bebegime bu sebep olmustur diyemiyoruz dedi doktorum.ama bi dahaki gebelikte önlem amaçlı igne kullandırtacak.igne erken dogumu düşüğü anomali olmasını ani kalp durmasını hepsinin ihtimalini azaltr dedi.tamamen önlem tedbir icin.ki ben 39.haftamda dogum yaptm ona ragmen kullanacamHayırlısı inşallah canım. Ben allahın izniyle bi gebe kalayımda ozaman deaylı konuşurum doktorumla çok sağol canımm
Canım doğru diyosun biz önlemimizi alalım da gerisi takdiri ilahi zaten. Çok üzücü çok acı ya ne kadar çok anne bu sebepten yavrusunu kaybetti, bence pıhtılaşma testleri nikah işlemlerinde zorunlu olmalıCanm benim sonucumda hafif düzeyde pihtilasma.bebegime bu sebep olmustur diyemiyoruz dedi doktorum.ama bi dahaki gebelikte önlem amaçlı igne kullandırtacak.igne erken dogumu düşüğü anomali olmasını ani kalp durmasını hepsinin ihtimalini azaltr dedi.tamamen önlem tedbir icin.ki ben 39.haftamda dogum yaptm ona ragmen kullanacam
Canım doğru diyosun biz önlemimizi alalım da gerisi takdiri ilahi zaten. Çok üzücü çok acı ya ne kadar çok anne bu sebepten yavrusunu kaybetti, bence pıhtılaşma testleri nikah işlemlerinde zorunlu olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?