Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım cok üzüldüm gecmis olsun Rabbim çabucak minik yavruna sifa versin...
 
Canim Allah sifa versin kuzuya ne kadar ustlerine titresekte oluyor iste ne yapalim. Hastalanicaklar dusecek kalkicaklar hepimiz oyke buyuduk. En kisa zamanda kavusur sagligina insallah. Ne kadarlik oldu kizin? Evde gripli biri mi vardi ?
 
Âmin inşallah canım 2 haftalık olduk bile teyzesi hepinize bol bol dua ettim doğumda Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah isteyen herkese de nasip etsin
 
N nihangenc dualarimizdasin canim Allah yar ve yardimciniz olsun. Bol bol emzir kuzunu yuce Mevla sifa versin kuzuna hemencecik cikin insallah
 
canım benim çok teşekkür ederim. Amin tüm güzel duaların için. Allah senin evladına da ,tüm anne kuzularına da Uzun ömür nasip etsin.

Çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin dualarımda ve hep aklımdaydın. Çok mutlu oldum.
Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım arkadaşım beni unutmamışsın çok Mutlu oldum , çok duygulandım. Amin , Rabbim herkese evlatlarının güzel günlerini nasip etsin.

Cok sevindim canim benim Rabbim saglikla mucizeni kucagina almayi nasip etsin
canım , amin insallah. dualarımdasın. Rabbim tez vakitte nasip etsin isteyen herkese
 
N nihangenc , arkadasım sen ve yavrun dualarımdasınz . Bi an önce iyileşip evinize dönün insallah . Acil şifalar versin rabbim. Güçlü ol ki bebeğin de senden güç alsın
 
Evet cnm
Canim Allah sifa versin kuzuya ne kadar ustlerine titresekte oluyor iste ne yapalim. Hastalanicaklar dusecek kalkicaklar hepimiz oyke buyuduk. En kisa zamanda kavusur sagligina insallah. Ne kadarlik oldu kizin? Evde gripli biri mi vardi ?
evet cnm hepimiz hastaydık.ben maske filan takmıştım ama geçti demekki bi şekilde.sonuçta sürekli ben ilgileniyorum.çarşamba doktor tekrar tahlil yapacak sıkıntı olmazsa çıkıcaz inşallah.
 
Evet cnm

evet cnm hepimiz hastaydık.ben maske filan takmıştım ama geçti demekki bi şekilde.sonuçta sürekli ben ilgileniyorum.çarşamba doktor tekrar tahlil yapacak sıkıntı olmazsa çıkıcaz inşallah.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim bebekler cok cabuk aliyor malesef bende hem grip olmamak icin hem denize bulasmasim diye cok ugrasiyorum akrabalarimdan griplileri uyariyorum iyilesmedrn gelmeyin diyorum ama nereye kadar koruyabilirsin hastaneye gidiyoz her ay herkes hasta ordan bile kapabilir insan. Insallah cabucak yenicek carsambada evinize donuceksiniz canim
 
Evet cnm

evet cnm hepimiz hastaydık.ben maske filan takmıştım ama geçti demekki bi şekilde.sonuçta sürekli ben ilgileniyorum.çarşamba doktor tekrar tahlil yapacak sıkıntı olmazsa çıkıcaz inşallah.
Bebeğin nasıl canım umarım bişeysi kalmamıştır dualarımdasınız
 
ikinci hamileliğini yaşayan arkadaşlar, bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
 
ikinci hamileliğini yaşayan arkadaşlar, bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
16 haftalıkken bişeyler seyiriyor gibiydi icimde ama emin olamıyordum birönceki hamileliğimin ilk olmasına rağmen net hissetmiştim ama simdidedr net 17 de baslamıstı hafif hafif hareketler endişelenme dicem ama malesef olmuyor seninde baslar bi iki güne her dakika her saat simdi bile sanki kıpırdamadı sanki oynamadı korkusu oluyor Allahın izniyle gecicek inşallah bugünler kucağımıza aldığımız zaman
 

Şimdi artık hissediyorsun değil mi canım? Maşallah.. 17.haftaya başladık henüz hissetmiyorum da ne bileyim endişe ettim biraz ama nihan da 18de hissetmiş.. bekliyorum bakalım. Birde benim plesenta ön tarafta belki o yüzden daha geç hissederim
 
Evet canım hissediyorum her geçen gün dahada belirgin oluyor darısı basına seninde yakındır birde dediğin gibi plasentadan dolayıda geç hissedebilirsin kendi doktoruna cıktınmı tekrardan görüşme şansın oldumu doktorunla?
 

GÖrüştüm canım. Kendi doktorum plesentanın yeri 20.haftaya kadar yer değiştirebiliyor dedi. Hatta son anda bile yer değiştirdiği oluyormuş. Kaldı ki değiştirmese bile sıkıntı değil dedi ama bilmiyorum beni rahatlatmak için mi söyledi.. inşallah gerçekten öyledir ve yükselir plesenta.
 
Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
 
Cnm çok geçmiş olsun hepsi ayrı bi imtihan işte. Dr daha ii bilir ama biraz daha beklenemez mi acaba belki geç döllenme falandır. Ben 4 haftalikken başladım cnm igneye.
 
Canımm çok üzüldüm inan bana. Biliyorum o anki korkunu hayal kırıklığını. Bende yasadım çünkü. Ama hiç bir zaman ümidini kaybetme . İnanıyorum rabbim tez vakitte nasip edicek sana da uzun ömürlü hayırlı evlatlar. Dualarımdasın .
 
Geçmiş olsun bende geç basladim ama erken başlamak daha iyi kimi hamile olunca hemen basliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…