Canım cok üzüldüm gecmis olsun Rabbim çabucak minik yavruna sifa versin...Kızlar merhaba.bize dua edin.kızım rahatsızlandı.kanında enfeksiyon çıktı.hastaneye yatırdılar 5 gece kalacakmışız.ben gözüm gibi bakarken bu oldu.inşallah iyileşir çıkarız.böyle sıkıntılar olunca çıldıracak gibi oluyorm.aslında çok pimpirikli biri değildim ben ama başımıza gelenlerden sonra böyle oldum.
Canim Allah sifa versin kuzuya ne kadar ustlerine titresekte oluyor iste ne yapalim. Hastalanicaklar dusecek kalkicaklar hepimiz oyke buyuduk. En kisa zamanda kavusur sagligina insallah. Ne kadarlik oldu kizin? Evde gripli biri mi vardi ?Kızlar merhaba.bize dua edin.kızım rahatsızlandı.kanında enfeksiyon çıktı.hastaneye yatırdılar 5 gece kalacakmışız.ben gözüm gibi bakarken bu oldu.inşallah iyileşir çıkarız.böyle sıkıntılar olunca çıldıracak gibi oluyorm.aslında çok pimpirikli biri değildim ben ama başımıza gelenlerden sonra böyle oldum.
Âmin inşallah canım 2 haftalık olduk bile teyzesi hepinize bol bol dua ettim doğumda Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah isteyen herkese de nasip etsinCanım cok sevindim gözün aydın bebeğine kavusmussun...Rabbim sağlık sıhhat uzun ömürler versin bebeğine güle güle büyüt hep mutlu olun :) darısı diğer kader arkadaşlarımıza ve bana olsun inşallah
canım benim çok teşekkür ederim. Amin tüm güzel duaların için. Allah senin evladına da ,tüm anne kuzularına da Uzun ömür nasip etsin.Cokk cook sevindim canim denizle ugradirken giremiyorum. Hep aklimin kosesindeydin soramiyodum . Dualarimdaydin ama Allah tum melek annelerine yenideb saglikki hayirki evlatlar nasip etsin. Acimizin tekrarindan korusun bu gunumuzu aratmasin bizlere. Dogacak yavrunda sagkikli omurlu hayirli olsun insallah. Evladinizi size sizi evladiniza bagislasin
Canım arkadaşım beni unutmamışsın çok Mutlu oldum , çok duygulandım. Amin , Rabbim herkese evlatlarının güzel günlerini nasip etsin.Çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin dualarımda ve hep aklımdaydın. Çok mutlu oldum.
Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım , amin insallah. dualarımdasın. Rabbim tez vakitte nasip etsin isteyen herkeseCok sevindim canim benim Rabbim saglikla mucizeni kucagina almayi nasip etsin
evet cnm hepimiz hastaydık.ben maske filan takmıştım ama geçti demekki bi şekilde.sonuçta sürekli ben ilgileniyorum.çarşamba doktor tekrar tahlil yapacak sıkıntı olmazsa çıkıcaz inşallah.Canim Allah sifa versin kuzuya ne kadar ustlerine titresekte oluyor iste ne yapalim. Hastalanicaklar dusecek kalkicaklar hepimiz oyke buyuduk. En kisa zamanda kavusur sagligina insallah. Ne kadarlik oldu kizin? Evde gripli biri mi vardi ?
Guzel haberlerini bekliyoruz canim bebekler cok cabuk aliyor malesef bende hem grip olmamak icin hem denize bulasmasim diye cok ugrasiyorum akrabalarimdan griplileri uyariyorum iyilesmedrn gelmeyin diyorum ama nereye kadar koruyabilirsin hastaneye gidiyoz her ay herkes hasta ordan bile kapabilir insan. Insallah cabucak yenicek carsambada evinize donuceksiniz canimEvet cnm
evet cnm hepimiz hastaydık.ben maske filan takmıştım ama geçti demekki bi şekilde.sonuçta sürekli ben ilgileniyorum.çarşamba doktor tekrar tahlil yapacak sıkıntı olmazsa çıkıcaz inşallah.
Bebeğin nasıl canım umarım bişeysi kalmamıştır dualarımdasınızEvet cnm
evet cnm hepimiz hastaydık.ben maske filan takmıştım ama geçti demekki bi şekilde.sonuçta sürekli ben ilgileniyorum.çarşamba doktor tekrar tahlil yapacak sıkıntı olmazsa çıkıcaz inşallah.
16 haftalıkken bişeyler seyiriyor gibiydi icimde ama emin olamıyordum birönceki hamileliğimin ilk olmasına rağmen net hissetmiştim ama simdidedr net 17 de baslamıstı hafif hafif hareketler endişelenme dicem ama malesef olmuyor seninde baslar bi iki güne her dakika her saat simdi bile sanki kıpırdamadı sanki oynamadı korkusu oluyor Allahın izniyle gecicek inşallah bugünler kucağımıza aldığımız zamanikinci hamileliğini yaşayan arkadaşlar, bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
16 haftalıkken bişeyler seyiriyor gibiydi icimde ama emin olamıyordum birönceki hamileliğimin ilk olmasına rağmen net hissetmiştim ama simdidedr net 17 de baslamıstı hafif hafif hareketler endişelenme dicem ama malesef olmuyor seninde baslar bi iki güne her dakika her saat simdi bile sanki kıpırdamadı sanki oynamadı korkusu oluyor Allahın izniyle gecicek inşallah bugünler kucağımıza aldığımız zaman
Evet canım hissediyorum her geçen gün dahada belirgin oluyor darısı basına seninde yakındır birde dediğin gibi plasentadan dolayıda geç hissedebilirsin kendi doktoruna cıktınmı tekrardan görüşme şansın oldumu doktorunla?Şimdi artık hissediyorsun değil mi canım? Maşallah.. 17.haftaya başladık henüz hissetmiyorum da ne bileyim endişe ettim biraz ama nihan da 18de hissetmiş.. bekliyorum bakalım. Birde benim plesenta ön tarafta belki o yüzden daha geç hissederim
Çok sağol canım.dün akşam çıktık hastaneden.2günde iğne olacak.şükür evimizdeyizBebeğin nasıl canım umarım bişeysi kalmamıştır dualarımdasınız
Evet canım hissediyorum her geçen gün dahada belirgin oluyor darısı basına seninde yakındır birde dediğin gibi plasentadan dolayıda geç hissedebilirsin kendi doktoruna cıktınmı tekrardan görüşme şansın oldumu doktorunla?
Cnm çok geçmiş olsun hepsi ayrı bi imtihan işte. Dr daha ii bilir ama biraz daha beklenemez mi acaba belki geç döllenme falandır. Ben 4 haftalikken başladım cnm igneye.Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
Canımm çok üzüldüm inan bana. Biliyorum o anki korkunu hayal kırıklığını. Bende yasadım çünkü. Ama hiç bir zaman ümidini kaybetme . İnanıyorum rabbim tez vakitte nasip edicek sana da uzun ömürlü hayırlı evlatlar. Dualarımdasın .Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
Geçmiş olsun bende geç basladim ama erken başlamak daha iyi kimi hamile olunca hemen basliyor.Arkadaşlar Merhaba benim için dua edin yarın kürtaj oluyorum 8 haftalık hamileydim fakat bebek kesede gözükmedi malesef boş gebelik miş çok üzüldüm hayal kırıklığı ne zor muş bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar kaç haftalıkken yaptırmaya başladınız benim 4 gende pıhtılaşma var doktor iğneye hemen başlayacağız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?