Canim cok sevindim iyi olmaniza rabbim hic ayirmasin sizi insallah benim dualarimda hep seninleydi canim rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin insallahMerhaba kızlar. Yazamadım size ama Büşra haber vermiş sizlere sağolsun. Allaha şükür kavuştuk kızımla. Bi terslik olmazsa bugün taburcu olacağız. Hepinize doğuma girerken dua ettim. Zaten çok stresliydim . Çıkınca herkese yeminler ettirdim iyi mi bebeğim diye. Çok zordu gerçekten ama şükürler olsun kavuştuk. İnşallah sırayla hepimiz hepiniz kavuşacaksınız.
Gözün aydin canim benim Rabbim yavruna saglik sihhat versin hayirli uzun ömrü olsun.Ne mutlu sana bebegine kavustun doya doya kokla op annesi bizler icin de.ona kavusmak icin ne emekler verdin simdi tadini cikarma zamani mutlulugunuz daim olsun Allah sizi hic ayirmasin canim.Burdaki tüm yuregi yarali anneler insallah hepimiz sirayla bu mutlulugu yasariz amin.Merhaba kızlar. Yazamadım size ama Büşra haber vermiş sizlere sağolsun. Allaha şükür kavuştuk kızımla. Bi terslik olmazsa bugün taburcu olacağız. Hepinize doğuma girerken dua ettim. Zaten çok stresliydim . Çıkınca herkese yeminler ettirdim iyi mi bebeğim diye. Çok zordu gerçekten ama şükürler olsun kavuştuk. İnşallah sırayla hepimiz hepiniz kavuşacaksınız.
Seninde çok az kaldı cnm. Hadi bakalım son 3 /4 haftan kalmış allahın izniyle.Canim cok sevindim iyi olmaniza rabbim hic ayirmasin sizi insallah benim dualarimda hep seninleydi canim rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin insallah
Gözün aydın canım çok şükür çok sevindim. Allah seni ve bebeğini korusun. Dualarımız sizinle, hamile ve hamileliği isteyen tüm bekleyen arkadaşlarımızla...Merhaba kızlar. Yazamadım size ama Büşra haber vermiş sizlere sağolsun. Allaha şükür kavuştuk kızımla. Bi terslik olmazsa bugün taburcu olacağız. Hepinize doğuma girerken dua ettim. Zaten çok stresliydim . Çıkınca herkese yeminler ettirdim iyi mi bebeğim diye. Çok zordu gerçekten ama şükürler olsun kavuştuk. İnşallah sırayla hepimiz hepiniz kavuşacaksınız.
Rabbimi bizi seviyor sayıyor. çok şükürler olsun. o yüzden bizleri de melek anneleri olarak nasip etmiş.. oysa hiç özel annesi olamazdik demi.toprakim- evet canım cok dogru dedin bu yönden düşünmemiştim Allah böylesini hayırlı gördü demekki belkide kız olsaydı yeni bebek olarak kabullenmek zaman alabilirdi onu hep ölmüş bebeğimin yerine koyabilirdim Allah hepimiz için en uygun zamanda en hayırlısını nasip ediyor bize sağol arkadasım Allah sanada herkese tez zamanda güzel şeyler yaşatsın
Doktorum 32 de ayiriyor beni.Hatta doktoruma bir hafta calistiktan sonra iki hafta ara tatile denk geliyor erteleyemez misiniz dedim riske atmayalim tam zamaninda ayril dedi.Cuma gunu Nst de sanci cikinca rapor verdi artik calismayacaksin dedi.Rabbimi bizi seviyor sayıyor. çok şükürler olsun. o yüzden bizleri de melek anneleri olarak nasip etmiş.. oysa hiç özel annesi olamazdik demi.
bende oğlan istedim oğlumu kaybettiğim için.. ama rabbim kız verdi bunada bin şükür sonuçta oda evlat...
iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun.. ben artık iyi yönden bakiyorum hayata.. dua etmekten başka çaremiz yok.. rabbim tez zamanda kucagimiza almaya nasip etsin inşallah..
N nihangenc seni düşündüm o nabiyo nasıl diye.. çok şükür buda cvp yazdin ya çok sevindim.. kızınızı bizim için bol bol öp doyasiyla.. inş sağ salim hastaneden çikarsin dualarim seninle...
Nehirimmmm bişey sorcam sen kaçinci haftanda doğum izine ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Öyle canım ama çok stresli geçiyor iki gündür sancım vardı bugün kesildi şükür korkuyorum doktora gitmeye kötü bişey diyecek diye kızım oynuyo şükür de o beni rahatlatıyorSeninde çok az kaldı cnm. Hadi bakalım son 3 /4 haftan kalmış allahın izniyle.
bende 35 haftamda ayrılmayı düşünüyorum tabiki doktoruma daha sormadim.Doktorum 32 de ayiriyor beni.Hatta doktoruma bir hafta calistiktan sonra iki hafta ara tatile denk geliyor erteleyemez misiniz dedim riske atmayalim tam zamaninda ayril dedi.Cuma gunu Nst de sanci cikinca rapor verdi artik calismayacaksin dedi.
çok şükürler olsun gözün aydin rabbim anali babali büyütsün nihancim bebegine kavuştu diye gerçekten duygulandim..
başkasi olsa hiç duygulanmadim hiç. yaseminin de zelalin da bebegine kavuştuğunada duygulanmişim..
sanirim burda bir canimin parçasi oldu.
rabbim bebeklerimizi uzun ömürler sağlık versin inş..
sira rose var. nehirim var.. onlarinda az kaldi allahin iziniyle kavuşacagiz
doğum şubat sonu dedi doktorum. haftaya cuma günü de kontrolum var.
bebegim iyi çok şükür herşey yolunda.. kasık agrisi yanma oluyor yürürken artık zorlaniyorum.
az kaldi işte rabbimin iziniyle inş kavuşacagiz bebeklerimize.
Biz kader kardesi olduk ortak acılarımız birbirimizi tanımasakta bi okadar yakınlastırdı cevremizdekilerden cok burda konusulanlar hep samimi geldi çünkü bizi bizden baska anlayan olmuyordu hayırlısıyla öncezelal41 sonra B BlackandBlack şimdi N nihangenc sonrasıda sırasıyla sizin olcak Allahın izniyle hepimiz sırasıyla kucaklarımıza alırız benimde bugün ikili tarama testi vardı cok hareketliydi bugün bebeğim geçen sene bugün kızımın hareketlerini hissetmiyorum diye gitmiştim hastaneye kaybettiğimi o gün öğrenmiştim simdi tam bi sene sonra erkek olabilceğini söyledi doktorum değişebilir ama erkek dedi eşim görmüş ama ben cok bakamadım ekrana hep o anı gördüm bebeğim hep el sallıyor takla atıyormus ben kız hissediyordum erkek deyince bi tuhaf oldum Allahın gücüne gitmesin üzülmedim elbette sadece cok tuhaf duygular icindeydim hep hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren sanki beynim 1 yıl icinde olanları sildi hamileliğim aynen devam ediyor gibiydi cok karısık duygular icindeyim kızlar tarif edemiyorum icimden ortalığı dağıtıp bagıra bagıra ağlamak geliyor nasıl anlamadım nasıl farketmedim diye isyana düşmek değil bunlar korkarım isyan etmekten ama belkide tam senesi olunca sorgulamaya basladım kendimi icimi dökmek istedim cok uzun yazdım kusura bakmayın canlarım
Merhaba kızlar. Yazamadım size ama Büşra haber vermiş sizlere sağolsun. Allaha şükür kavuştuk kızımla. Bi terslik olmazsa bugün taburcu olacağız. Hepinize doğuma girerken dua ettim. Zaten çok stresliydim . Çıkınca herkese yeminler ettirdim iyi mi bebeğim diye. Çok zordu gerçekten ama şükürler olsun kavuştuk. İnşallah sırayla hepimiz hepiniz kavuşacaksınız.
Hepimiz aynımı hissediyoruz aynı duygulardamıyız benim 2 ay oldu bebeğimi kaybedeli 35. Haftada kaybettim 30 lu haftalarda Kİ hamileleri görünce çok korkuyorum( yine aynı şeyler yaşanacakmış gb hissediyorum genetik test yaptırdım sonucu inşalalh güzel çıkar tekrar Bebek sahibi olmak istiyorum sanki tekrardan ozaman kızım benimle olucakmış gb hissediyorum tekrardan bana gelicek gb hissediyorum sizlerde benim gibi hissettinizmi tekrardan hamile kalınca kaldığım yerden devam edecekmiş gb hissediyorum tabi testlerim de bi problem Yok ise
En kötü erken alınır canım. Bemimde bi 34. Haftada nst mde sorun çıkmıştı. Doktor daha sıkı takine aldı eğer devam etseydi alacaktı35 te filanÖyle canım ama çok stresli geçiyor iki gündür sancım vardı bugün kesildi şükür korkuyorum doktora gitmeye kötü bişey diyecek diye kızım oynuyo şükür de o beni rahatlatıyor
Canim cok sevindim gozun aydin. ALLAH saglikli hayirli uzun omur nasip etsin. Yavrunuzu size sizi yavrunuza bagislasin. Darisi isteyen ve bekleyen tum melek annelerine...Merhaba kızlar. Yazamadım size ama Büşra haber vermiş sizlere sağolsun. Allaha şükür kavuştuk kızımla. Bi terslik olmazsa bugün taburcu olacağız. Hepinize doğuma girerken dua ettim. Zaten çok stresliydim . Çıkınca herkese yeminler ettirdim iyi mi bebeğim diye. Çok zordu gerçekten ama şükürler olsun kavuştuk. İnşallah sırayla hepimiz hepiniz kavuşacaksınız.
Perşembe kontrolum var canım onda kesin belli olur artık hayırlısıyla inşallahEn kötü erken alınır canım. Bemimde bi 34. Haftada nst mde sorun çıkmıştı. Doktor daha sıkı takine aldı eğer devam etseydi alacaktı35 te filan
Canım insanlar düşüncesiz bizim derdimiz bize yeter hiçte kafayı takma bizim bebeğimiz melek oldu gitti cennetin en güzel yerinde bizi bekliyor, bizim yerimizde olmayan bizi anlayamaz sadece konuşan kendisini bişey zanneden insanlarla dolu etrafımız. Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına aldırsınArkadaşlar merhaba.Bugün eşimle eski iş yerinden tanıdığımız ,ailece görüştüğümüz ortak bir erkek arkadaşımız aradı .Eşimle konuştuktan sonra benimlede konuşmak istemişler aradığımda eşinin 26 haftalık hamile olduğunu söyledi .eşiylede konuşup tebrik ettim iyi dileklerimi ilettim fakat kendimi o kadar kötü hissediyorum ki .Akşam yatağa yattığım zaman yine ağlamaya başladım .ikinci bebeğimizi kaybetmeseydik hemen hemen aynı haftalarda olacaktı . Yani haftası bu kadar ileriyken öğrenmek eşime söylemeyip bana söylemeleri ( ki söyleyen arkadaşımız erkek bu arada ) birden şaşırttı beni .kaybettiğimiz bebeğimizin o haftalarda olacağını düşünmek dahada üzdü.Sonrada neden sevinemiyorum ben kötü niyetli bir insanmı oldum diye kendi kendimi suçlayıp daha da üzüldüm ağladım. Yakınımda hamile olan kimseyle görüşmek istemiyorum . Bunu atlattığımı sanıyodum ama hala hiçbirşey değişmemiş bugün daha iyi anladım .30 aralık ilk bebeğimizi kaybettiğimiz gün . Neredeyse bir yıl doldu biz bu bir yıl içinde ikinci kaybımızı da yaşadık. Şimdi tekrar hamileyim şu anda 8 hafta ama bir hafta geriden geliyor bebeğimiz .İlk hamileliğimde şiddetli baş ağrısı kusmalar vardı ikinci hamileliğim ve bu hamileliğimde ise ilkine göre hiç şikayetim yok diyebilirim.O yüzdende içimde hep bir korku acaba bebek gelişmeyecek bu bebeğimizide mi kaybedeceğiz diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah ve sırayla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Canım kendini üzme nolur.böyle hissetmemiz gayet normal bu bizim kötü biri olduğumuzu göstermez.benmde ilk bebeğimi kaybedeli 13ay geçti. Sonra birde düşük.eger gebeliğim devam etseydi ocakta doğum olucaktı. Bu yaşadıklarımız kolay seyler değil. Kendini korkutma bu arada bak ne güzel yeniden hamilesin maşallah .olumsuz seyler getirme aklına hersey çok güzel olucak inanıyorumArkadaşlar merhaba.Bugün eşimle eski iş yerinden tanıdığımız ,ailece görüştüğümüz ortak bir erkek arkadaşımız aradı .Eşimle konuştuktan sonra benimlede konuşmak istemişler aradığımda eşinin 26 haftalık hamile olduğunu söyledi .eşiylede konuşup tebrik ettim iyi dileklerimi ilettim fakat kendimi o kadar kötü hissediyorum ki .Akşam yatağa yattığım zaman yine ağlamaya başladım .ikinci bebeğimizi kaybetmeseydik hemen hemen aynı haftalarda olacaktı . Yani haftası bu kadar ileriyken öğrenmek eşime söylemeyip bana söylemeleri ( ki söyleyen arkadaşımız erkek bu arada ) birden şaşırttı beni .kaybettiğimiz bebeğimizin o haftalarda olacağını düşünmek dahada üzdü.Sonrada neden sevinemiyorum ben kötü niyetli bir insanmı oldum diye kendi kendimi suçlayıp daha da üzüldüm ağladım. Yakınımda hamile olan kimseyle görüşmek istemiyorum . Bunu atlattığımı sanıyodum ama hala hiçbirşey değişmemiş bugün daha iyi anladım .30 aralık ilk bebeğimizi kaybettiğimiz gün . Neredeyse bir yıl doldu biz bu bir yıl içinde ikinci kaybımızı da yaşadık. Şimdi tekrar hamileyim şu anda 8 hafta ama bir hafta geriden geliyor bebeğimiz .İlk hamileliğimde şiddetli baş ağrısı kusmalar vardı ikinci hamileliğim ve bu hamileliğimde ise ilkine göre hiç şikayetim yok diyebilirim.O yüzdende içimde hep bir korku acaba bebek gelişmeyecek bu bebeğimizide mi kaybedeceğiz diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah ve sırayla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Gözunaydin canm.gercekren cok mutlu oldum.yüreği yanan bir annenin daha gözyaşları dindi.sıkı sıkı sarıl bebegine.yasanmamisliklarn hepsini yasayacaksn bi defa.Allah saglik omur versin.hayırlı evlat olur ins.nieda biri daha kavuşunca bebegine cok seviniyorum.bi de sanki sirayla gibi.artk bize fe sıra geliyo diye umut ediyorumMerhaba kızlar. Yazamadım size ama Büşra haber vermiş sizlere sağolsun. Allaha şükür kavuştuk kızımla. Bi terslik olmazsa bugün taburcu olacağız. Hepinize doğuma girerken dua ettim. Zaten çok stresliydim . Çıkınca herkese yeminler ettirdim iyi mi bebeğim diye. Çok zordu gerçekten ama şükürler olsun kavuştuk. İnşallah sırayla hepimiz hepiniz kavuşacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?