Biz kader kardesi olduk ortak acılarımız birbirimizi tanımasakta bi okadar yakınlastırdı cevremizdekilerden cok burda konusulanlar hep samimi geldi çünkü bizi bizden baska anlayan olmuyordu hayırlısıyla önce
zelal41
sonra
@yaseminkara şimdi
N
nihangenc
sonrasıda sırasıyla sizin olcak Allahın izniyle hepimiz sırasıyla kucaklarımıza alırız benimde bugün ikili tarama testi vardı cok hareketliydi bugün bebeğim geçen sene bugün kızımın hareketlerini hissetmiyorum diye gitmiştim hastaneye kaybettiğimi o gün öğrenmiştim simdi tam bi sene sonra erkek olabilceğini söyledi doktorum değişebilir ama erkek dedi eşim görmüş ama ben cok bakamadım ekrana hep o anı gördüm bebeğim hep el sallıyor takla atıyormus ben kız hissediyordum erkek deyince bi tuhaf oldum Allahın gücüne gitmesin üzülmedim elbette sadece cok tuhaf duygular icindeydim hep hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren sanki beynim 1 yıl icinde olanları sildi hamileliğim aynen devam ediyor gibiydi cok karısık duygular icindeyim kızlar tarif edemiyorum icimden ortalığı dağıtıp bagıra bagıra ağlamak geliyor nasıl anlamadım nasıl farketmedim diye isyana düşmek değil bunlar korkarım isyan etmekten ama belkide tam senesi olunca sorgulamaya basladım kendimi icimi dökmek istedim cok uzun yazdım kusura bakmayın canlarım