Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Can'ım bende yaptım genetik test ama sonucunu haftaya çarşamba alıcam oyüzden hiçbir fikrim Yok hayırlısı herşeyin inşallah
Hayirlisi olsun canim hakkimizda insallah, bir yıl önce de yaptirmistim genetik hematoloji doktorum tekrr yapalm dedi dalgalanmalr olabiliyor dedi protein s dusuk geldi bu sefer de ins dgerlerinde sorun yoktur bde hamilelikten once 0.6lk igne basla dedi snclar cknca tekrr konusalm dedi

Hayirlisi olsun canim hakkimizda insallah, bir yıl önce de yaptirmistim genetik hematoloji doktorum tekrr yapalm dedi dalgalanmalr olabiliyor dedi protein s dusuk geldi bu sefer de ins dgerlerinde sorun yoktur bde hamilelikten once 0.6lk igne basla dedi snclar cknca tekrr konusalm dedi
Bakalım benimki nasıl çıkıcak sonuçlar çıktı ama çarşambaya randevü verdi Hematoloji dr hayırlısı inşallah

Bakalım benimki nasıl çıkıcak sonuçlar çıktı ama çarşambaya randevü verdi Hematoloji dr hayırlısı inşallah
Internt uzerindn bakabiliyormusun snclarina aciliyor mu ? Bnm daha cok var bir ay snraya randevum bde dger snclarim hala cikmadi.Hayirlisi olsun cnm ins haberdar edersin ins brsey cikmaz.

Kızlarr güzel haberi aldım hemen sizinle paylaşmak istedim. N nihangenc bebeğine kavuşmuş elhamdülillah :KK46: bir gönlü mahzun anne daha mutluluklara kavuştu bugün.. darısı bizlerin başına inşallah..
Şükürler olsun Allah yavrusuna saglikli uzun ömürler versin anali babali buyutsun kuzucugu ve Rabbim bu mutlulugu tum melek annelerine yasatsin insallah

Internt uzerindn bakabiliyormusun snclarina aciliyor mu ? Bnm daha cok var bir ay snraya randevum bde dger snclarim hala cikmadi.Hayirlisi olsun cnm ins haberdar edersin ins brsey cikmaz.
Sisteme giriyorum ama sonuçlar açılmıyo Can'ım göremiyorum ama aradım çıkmış sonuçlar 20 gün sonra çıktı

çok şükürler olsun gözün aydin rabbim anali babali büyütsün nihancim bebegine kavuştu diye gerçekten duygulandim..
başkasi olsa hiç duygulanmadim hiç. yaseminin de zelalin da bebegine kavuştuğunada duygulanmişim..
sanirim burda bir canimin parçasi oldu.
rabbim bebeklerimizi uzun ömürler sağlık versin inş..
sira rose var. nehirim var.. onlarinda az kaldi allahin iziniyle kavuşacagiz
doğum şubat sonu dedi doktorum. haftaya cuma günü de kontrolum var.
bebegim iyi çok şükür herşey yolunda.. kasık agrisi yanma oluyor yürürken artık zorlaniyorum.
az kaldi işte rabbimin iziniyle inş kavuşacagiz bebeklerimize.

Biz kader kardesi olduk ortak acılarımız birbirimizi tanımasakta bi okadar yakınlastırdı cevremizdekilerden cok burda konusulanlar hep samimi geldi çünkü bizi bizden baska anlayan olmuyordu hayırlısıyla önce zelal41 zelal41 sonra @yaseminkara şimdi N nihangenc sonrasıda sırasıyla sizin olcak Allahın izniyle hepimiz sırasıyla kucaklarımıza alırız benimde bugün ikili tarama testi vardı cok hareketliydi bugün bebeğim geçen sene bugün kızımın hareketlerini hissetmiyorum diye gitmiştim hastaneye kaybettiğimi o gün öğrenmiştim simdi tam bi sene sonra erkek olabilceğini söyledi doktorum değişebilir ama erkek dedi eşim görmüş ama ben cok bakamadım ekrana hep o anı gördüm bebeğim hep el sallıyor takla atıyormus ben kız hissediyordum erkek deyince bi tuhaf oldum Allahın gücüne gitmesin üzülmedim elbette sadece cok tuhaf duygular icindeydim hep hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren sanki beynim 1 yıl icinde olanları sildi hamileliğim aynen devam ediyor gibiydi cok karısık duygular icindeyim kızlar tarif edemiyorum icimden ortalığı dağıtıp bagıra bagıra ağlamak geliyor nasıl anlamadım nasıl farketmedim diye isyana düşmek değil bunlar korkarım isyan etmekten ama belkide tam senesi olunca sorgulamaya basladım kendimi icimi dökmek istedim cok uzun yazdım kusura bakmayın canlarım

çok şükürler olsun gözün aydin rabbim anali babali büyütsün nihancim bebegine kavuştu diye gerçekten duygulandim..
başkasi olsa hiç duygulanmadim hiç. yaseminin de zelalin da bebegine kavuştuğunada duygulanmişim..
bebegim iyi çok şükür herşey yolunda.. kasık agrisi yanma oluyor yürürken artık zorlaniyorum.
Canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim.Insallah yavas yavas yaklasiyor zaman benim doktor da subat sonu dedi bakalim hayirlisi insallah vakti zamaninda saglikla dogarlar. Allah saglik sihhat versin yavrularimiza tum melek annelerine de nasip etsin insallah.

Biz kader kardesi olduk ortak acılarımız birbirimizi tanımasakta bi okadar yakınlastırdı cevremizdekilerden cok burda konusulanlar hep samimi geldi çünkü bizi bizden baska anlayan olmuyordu hayırlısıyla önce zelal41 zelal41 sonra @yaseminkara şimdi N nihangenc sonrasıda sırasıyla sizin olcak Allahın izniyle hepimiz sırasıyla kucaklarımıza alırız benimde bugün ikili tarama testi vardı cok hareketliydi bugün bebeğim geçen sene bugün kızımın hareketlerini hissetmiyorum diye gitmiştim hastaneye kaybettiğimi o gün öğrenmiştim simdi tam bi sene sonra erkek olabilceğini söyledi doktorum değişebilir ama erkek dedi eşim görmüş ama ben cok bakamadım ekrana hep o anı gördüm bebeğim hep el sallıyor takla atıyormus ben kız hissediyordum erkek deyince bi tuhaf oldum Allahın gücüne gitmesin üzülmedim elbette sadece cok tuhaf duygular icindeydim hep hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren sanki beynim 1 yıl icinde olanları sildi hamileliğim aynen devam ediyor gibiydi cok karısık duygular icindeyim kızlar tarif edemiyorum icimden ortalığı dağıtıp bagıra bagıra ağlamak geliyor nasıl anlamadım nasıl farketmedim diye isyana düşmek değil bunlar korkarım isyan etmekten ama belkide tam senesi olunca sorgulamaya basladım kendimi icimi dökmek istedim cok uzun yazdım kusura bakmayın canlarım
Seni o kadar iyi anliyorum ki arkadaşim.Ben de kizimi kaybettigim icin hamile kaldigimda hep karnimda kizim var zannediyordum .Belki de kaybettigim cocugumun yerine koydugum icin.Senin gibi tam senesi geldigi zamanlar ogrendim bir oglum olacagini.eve geldim aglamaya basladim bu o kadar kötü bir duygu ki sanki artik kizim beni tamamen terketmis gibi hissettim bir yandan da karnimdaki bebegimi uzdugumu dusunerek uzuluyordum.Zaman gecti ve bir oglum olacagina alistim şükrediyorum Rabbim onu bize gönderdigi icin.Kizim icimde kanayan yaram:(oglumsa beni üzüntülerimden kurtaran yaralarimi saran kahramanim.zamanla sen de boyle dusuneceksin canim

canım çok sevindim hersey yolunda demişsin. Rabbim sağlıkla kucagına almak nasip etsin az kaldı seninde. İnsallah rabbim güzel günler göstersin

o kadar güzel yazmışsın ki canım , tüm duygularımız karşılıklı.bizler illaki kaybettiğimiz evlatlarımızla aynı cinsiyet olsa daha iyi gelicek gibi hissediyoruz ama rabbim bizim için en hayırlısını en güzelini nasip ediyor inanıyorum çünkü sabrımızın karşılığını nasip ediyor bizlere. Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar da o yeter.allah sana da güzel günler görmeyi nasip etsin

Seni o kadar iyi anliyorum ki arkadaşim.Ben de kizimi kaybettigim icin hamile kaldigimda hep karnimda kizim var zannediyordum .Belki de kaybettigim cocugumun yerine koydugum icin.Senin gibi tam senesi geldigi zamanlar ogrendim bir oglum olacagini.eve geldim aglamaya basladim bu o kadar kötü bir duygu ki sanki artik kizim beni tamamen terketmis gibi hissettim bir yandan da karnimdaki bebegimi uzdugumu dusunerek uzuluyordum.Zaman gecti ve bir oglum olacagina alistim şükrediyorum Rabbim onu bize gönderdigi icin.Kizim icimde kanayan yaram:KK43:oglumsa beni üzüntülerimden kurtaran yaralarimi saran kahramanim.zamanla sen de boyle dusuneceksin canim
ne güzel söylemişsin arkadaşım. Rabbim hepimize herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin. Tanışıp dertlerimizi üzüntülerimizi mutluluklarımızı payşastığımız o Günler dün gibi. Güzel günlerimiz geliyor artık teker teker.

Seni o kadar iyi anliyorum ki arkadaşim.Ben de kizimi kaybettigim icin hamile kaldigimda hep karnimda kizim var zannediyordum .Belki de kaybettigim cocugumun yerine koydugum icin.Senin gibi tam senesi geldigi zamanlar ogrendim bir oglum olacagini.eve geldim aglamaya basladim bu o kadar kötü bir duygu ki sanki artik kizim beni tamamen terketmis gibi hissettim bir yandan da karnimdaki bebegimi uzdugumu dusunerek uzuluyordum.Zaman gecti ve bir oglum olacagina alistim şükrediyorum Rabbim onu bize gönderdigi icin.Kizim icimde kanayan yaram:KK43:oglumsa beni üzüntülerimden kurtaran yaralarimi saran kahramanim.zamanla sen de boyle dusuneceksin canim
bende ayni şekilde düşünmüştüm oğlumu kaybettiğimde oğlum olsun istemişim. kızım olacagi duyunca kendimi garip hissettim.. ne bilim.. yinede evlattir.. kız oğlan olsada farketmezdi eşimle ben oğlumu kaybettiğimiz için oğlum olsun diye hayal etmişim oysa yanildim. rabbim kız evlat nasip etti bunada çok şükür tez zamanda alacagiz Allahin iziniyle..
henüz hala pembe kıyafetler almadim alamadim açikçasi korkuyorum. özensem de alasim gelsede alamiyorum işte. oğlumun kıyafetleri dagitmişim maddi durumu iyi olmayanlara..

canım çok sevindim hersey yolunda demişsin. Rabbim sağlıkla kucagına almak nasip etsin az kaldı seninde. İnsallah rabbim güzel günler göstersin

o kadar güzel yazmışsın ki canım , tüm duygularımız karşılıklı.bizler illaki kaybettiğimiz evlatlarımızla aynı cinsiyet olsa daha iyi gelicek gibi hissediyoruz ama rabbim bizim için en hayırlısını en güzelini nasip ediyor inanıyorum çünkü sabrımızın karşılığını nasip ediyor bizlere. Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar da o yeter.allah sana da güzel günler görmeyi nasip etsin

ne güzel söylemişsin arkadaşım. Rabbim hepimize herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin. Tanışıp dertlerimizi üzüntülerimizi mutluluklarımızı payşastığımız o Günler dün gibi. Güzel günlerimiz geliyor artık teker teker.
az kaldi rabbimin iziniyle kucagimiza alacağiz.
Allahim sanada en kısa zamanda hamile kalmaya nasip etsin inş. herşey güzel olacagi yürekten inaniyorum inş.

Ah canım dünden beri bi kabullenememe bi sucluluk hissi yasıyordum belkide bi yüzleşme oldu benım icinde karnımdaki artık kızım değil diye yakınlarıma hissettiklerimi anlatmaya calısıyordum ama dogru kelimeler secemiyordum ama burda beni anlayam birilerinin olması iyi geliyor bana tamamen hissettiklerime tercüman oldun sağol canım dediğin gibi kızlarımız icimizde kanayan yara oğullarımızda yaralarımızı saran minik kahramanlarımız olucaklar Allahım izniyle

toprakim- toprakim- evet canım cok dogru dedin bu yönden düşünmemiştim Allah böylesini hayırlı gördü demekki belkide kız olsaydı yeni bebek olarak kabullenmek zaman alabilirdi onu hep ölmüş bebeğimin yerine koyabilirdim Allah hepimiz için en uygun zamanda en hayırlısını nasip ediyor bize sağol arkadasım Allah sanada herkese tez zamanda güzel şeyler yaşatsın

Merhaba kızlar. Yazamadım size ama Büşra haber vermiş sizlere sağolsun. Allaha şükür kavuştuk kızımla. Bi terslik olmazsa bugün taburcu olacağız. Hepinize doğuma girerken dua ettim. Zaten çok stresliydim . Çıkınca herkese yeminler ettirdim iyi mi bebeğim diye. Çok zordu gerçekten ama şükürler olsun kavuştuk. İnşallah sırayla hepimiz hepiniz kavuşacaksınız.

Back