Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canm şeker gebelikte cok riskli.ben hic yememeye calisiyordum.meyvelerdeki sekerlerden bile korkardm.gerci gebeligimin son haftasnda 9 aysa yemedigim tatliyi yedim.hala da acaba o mu sebep oldu diye de düşünüyorum.hamile birine şeker un karbonhidrat resmen zehir gibi.sen doktoruna seker konusunu kesinlikle sor.ayrica şekerinin yüksek olması da bebege kilo aldırır.
Normal canım yapılan tahlillerde ama ben biraz fazla meyveye yüklenmiştim diğerinde gelişim geriliği olunca şimdi de abartmadan günde bi mandalina bi portakal yiyim diyorum

N nihangenc saatler kaldı kuzuna kavusmaya.biz sıramızi saldk canm.su ana kadar karanliktaydn.şimdi güneşin doğacak.senin icin aydınlık günler başlıyor.artk mutluluk gözyaşları dökeceksin.ve bebeğine sımsıkı sarilirken öperken daha bi mutlu olacaksın.kıymetini bileceksin.bebeğin cok şanslı annesi.onun babasının herkesinin kiymetlisi olacak.:KK200::KK46::KK46::KK46::KK46:aha ben bu bebeği bile görünce mutlu oluyorum.ayy kendi bebegimi kucağıma alsam....hayali bile güzel umut verici.seni.n gercek oluyo annesi:anne:
İnşallah canımcım inşallah. Hem heyecan hem de korku var. Kötüyü düşünmemeye çalışıyorum bebek kokusuna öyle hasret kalmışımkii inşallahh allahım sağlıklı uzun ömür nasip etmiştir. Darısı sana tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere inşallah. Biz bunu çok hakediyoruz.

N nihangenc canım artık zaman geldiiii kuzuna kavuşacaksın allahın izniyle bugün yArın. Sıhhatli sağlıklı büyütmeyi nasip etsin vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah düğününü derneğini torunlarını görmek nasip olsun musmutlu olun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz artık güzel haberlerle gelmek istiyoruz aklına gelirse bizlere de dua etmeyi unutma olur mu? Allah yardımcınız olsun canım

Merhaba kizlar benim 1 gun gecti günüm ama heveslenmek de istemiyorum test yapip hayal kirikligina da ugramaktan korkuyorum..cok fazla akintim varbu regl belirtisi mi acaba =S
2aydir folik asit kullaniyorum

Son düzenleme:
Merhaba kizlar benim 1 gun gecti günüm ama heveslenmek de istemiyorum test yapip hayal kirikligina da ugramaktan korkuyorum..cok fazla akintim varbu regl belirtisi mi acaba =S
2aydir folik asit kullaniyorum
Canım inşallah gönlüne göre olsun insallah hamilesindir hayırlısıyla. test yapıcaksanda kan da baktır yada' erken gebelik testi' kullan. Çünkü diğer testler 1 hafta gecene kadar net sonuç vermeyebiliyor.

Canım inşallah gönlüne göre olsun insallah hamilesindir hayırlısıyla. test yapıcaksanda kan da baktır yada' erken gebelik testi' kullan. Çünkü diğer testler 1 hafta gecene kadar net sonuç vermeyebiliyor.
Insallah dua edin lutfen =( hasta olacak gibiyim bi yandan da cok umutluyum

Canim insallah hamilesindir Rabbim gonlunden geceni nasip etsin.Regl ve hamilelik belirtileri cok benziyor zaten birbirine bekle birgun daha yarin test yap bence.insallah guzel haberlerini aliriz canim
Insallah canm benm ya Allah hepimizin gonlundekini hayirli eylesin...dedigin gibi cok benziyor birbirine yarina yapayim idrarda bakalim..

N nihangenc canım artık zaman geldiiii kuzuna kavuşacaksın allahın izniyle bugün yArın. Sıhhatli sağlıklı büyütmeyi nasip etsin vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah düğününü derneğini torunlarını görmek nasip olsun musmutlu olun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz artık güzel haberlerle gelmek istiyoruz aklına gelirse bizlere de dua etmeyi unutma olur mu? Allah yardımcınız olsun canım
Tabiki canıö etmezmiyim. Hepiniz akşımdasınız. İnşallah sırayla kavuşacağız bir bir yavrularımıza.

Tabiki canıö etmezmiyim. Hepiniz akşımdasınız. İnşallah sırayla kavuşacağız bir bir yavrularımıza.
Canim yarin hayirlisiyla kucagina alacaksin bebegini.Çektigin acilarin mukafati yavrunu koklayip saracaksin Rabbim saglik sihhatle kavustursun sizi. Dualarim seninle inan heyecanla guzel haberlerini bekliyorum.Bizlere de dua et olur mu Allaha emanet ol arkadasim

Canim yarin hayirlisiyla kucagina alacaksin bebegini.Çektigin acilarin mukafati yavrunu koklayip saracaksin Rabbim saglik sihhatle kavustursun sizi. Dualarim seninle inan heyecanla guzel haberlerini bekliyorum.Bizlere de dua et olur mu Allaha emanet ol arkadasim
Sağol canımm. Yarın 12.30 da gireceğim inşallahh. İnşallah kendime gelince güzel haberlerimizi vermek nasip olur size.

Kızlarr güzel haberi aldım hemen sizinle paylaşmak istedim. N nihangenc bebeğine kavuşmuş elhamdülillah :KK46: bir gönlü mahzun anne daha mutluluklara kavuştu bugün.. darısı bizlerin başına inşallah..
Can'ım teşekkür ederiz bu güzel haberi bize verdiğin için:) çok şükür çok sevindim rabbim uzun uzun ömürler versin yavruna N nihangenc darısı bizlere.amin

Kızlar genetik sonclarnda protein s düşüklüğü olan varmi? Tekrar yaptiriyorum testlerimi eskiden normal olan deger bu sefer düşük çıktı endiseleniyrm dgerleri de bir ay sonra cikicak ins hayırlı snclar gelir

Kızlar genetik sonclarnda protein s düşüklüğü olan varmi? Tekrar yaptiriyorum testlerimi eskiden normal olan deger bu sefer düşük çıktı endiseleniyrm dgerleri de bir ay sonra cikicak ins hayırlı snclar gelir
Can'ım bende yaptım genetik test ama sonucunu haftaya çarşamba alıcam oyüzden hiçbir fikrim Yok hayırlısı herşeyin inşallah

Back