- 30 Ocak 2016
- 14
- 21
- 8
- 34
Aminn canım insallahMaşallah canım size bizim yerimize de öp kokla bebeğini Rabbim sağlık sıhhat versin hiç ayırmasın sizi Rabbim tüm melek annelerine nasip etsin hepsinin evi süt koksun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım insallahMaşallah canım size bizim yerimize de öp kokla bebeğini Rabbim sağlık sıhhat versin hiç ayırmasın sizi Rabbim tüm melek annelerine nasip etsin hepsinin evi süt koksun inşallah
Amin Can'ım cümlemizeAmin allah razı olsun hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin Allah.. Dermansız dert vermesin..
O kadar güzel anlatmışsın ki arkadasım hepimizin yüreğine güzel umutlar serptin.rabbim cennetteki evladını ana babasına şefaatçi eylesin ,ebedi hayatta da evlatlarımız var. Bebeğine de uzun uzun ömür nasip etsin hayırlı evlat olsun. Güzel günlerini gör insallah. Bizim gibi burda umut bulmaya çalışan okadar insan var ki böyle Mutlu güzel sonları esirgememek bir kişiye bile umut olabilmek dünyanın en güzel şeyi. Rabbim tüm arkadaslarıma evlatlarının güZel günlerini görmeyi nasip etsin. Bana da nasip etsin inşallah .Merhaba melek anneleri.. Ben geçen yıl bu zamanlar bebeğimi kaybetmişti.. Sonra kendimi bu forumda buldum burda rahatladım yeri geldi ağladım hiç tanımadığım insanlar için gözyaşı döktüm onlarda kendimi gördüm.. Kimi umut oldu kimi kanayan yarama merhem. Velhasıl burası iyi geldi bana ve eminim birçoklarına... Şimdi ben de belki birilerine umut olurum diye yazmak istedim.. 35haftalıkken kaybetmiştim ben bebeğimi ve hiç bi sebep yokken. Yeni bir bebek arzusu hiç bitmemişti o yüzden korunmayı da hiç düşünmedim ve Allah nasip etti 2ay sonra hamile kaldim ama gerekli tahlilleri yaptırmayı ihmal etmedim hiç bi sey cıkmadı ama yine de yaptırmak gerekli mutlaka...şimdi oğlumla da kavuştuk çok şükür 1buçuk aylık oldu.. Ben biraz aceleci davrandım ama sonuç güzel oldu elhamdülillah...Tabiki önlem de alacağız ama tevvekkül etmek de gerekiyor.. İnşallah mevla dileyen her kuluna nasip edet evlat kokusunu aratmadan.. Özellikle melek annelerine
Masallah canim Allah saglik sihhat uzun omurler versin bebegine.Yasadigin acilarin sonunda Rabbim mukafatini vermis bir melek annesinin daha yuzu gulmuş sukurler olsun.ne mutlu sana simdi sen baska insanlara umut oluyorsun darisi burdaki tum melek annelerine insallahMerhaba melek anneleri.. Ben geçen yıl bu zamanlar bebeğimi kaybetmişti.. Sonra kendimi bu forumda buldum burda rahatladım yeri geldi ağladım hiç tanımadığım insanlar için gözyaşı döktüm onlarda kendimi gördüm.. Kimi umut oldu kimi kanayan yarama merhem. Velhasıl burası iyi geldi bana ve eminim birçoklarına... Şimdi ben de belki birilerine umut olurum diye yazmak istedim.. 35haftalıkken kaybetmiştim ben bebeğimi ve hiç bi sebep yokken. Yeni bir bebek arzusu hiç bitmemişti o yüzden korunmayı da hiç düşünmedim ve Allah nasip etti 2ay sonra hamile kaldim ama gerekli tahlilleri yaptırmayı ihmal etmedim hiç bi sey cıkmadı ama yine de yaptırmak gerekli mutlaka...şimdi oğlumla da kavuştuk çok şükür 1buçuk aylık oldu.. Ben biraz aceleci davrandım ama sonuç güzel oldu elhamdülillah...Tabiki önlem de alacağız ama tevvekkül etmek de gerekiyor.. İnşallah mevla dileyen her kuluna nasip edet evlat kokusunu aratmadan.. Özellikle melek annelerine
Aminn canım Rabbim evlatlarımızn hayrını görebilmeyi nasip etsin.. Ebedi evlatlarımuza layık eylesin bizleri. Umut hep var, olmalı da. Allah var gam yokO kadar güzel anlatmışsın ki arkadasım hepimizin yüreğine güzel umutlar serptin.rabbim cennetteki evladını ana babasına şefaatçi eylesin ,ebedi hayatta da evlatlarımız var. Bebeğine de uzun uzun ömür nasip etsin hayırlı evlat olsun. Güzel günlerini gör insallah. Bizim gibi burda umut bulmaya çalışan okadar insan var ki böyle Mutlu güzel sonları esirgememek bir kişiye bile umut olabilmek dünyanın en güzel şeyi. Rabbim tüm arkadaslarıma evlatlarının güZel günlerini görmeyi nasip etsin. Bana da nasip etsin inşallah .
Çok şükür.. Rabbim bir daha evlatla sınamasın beni ve özellikle buradaki anneleri..Masallah canim Allah saglik sihhat uzun omurler versin bebegine.Yasadigin acilarin sonunda Rabbim mukafatini vermis bir melek annesinin daha yuzu gulmuş sukurler olsun.ne mutlu sana simdi sen baska insanlara umut oluyorsun darisi burdaki tum melek annelerine insallah
Canım rabbim sıhhatli sağlıklı büyütmeyi nasip etsşn inşallah. Bizlere umut oluyosunuz ya burda yüzüm gülüyor içime su serpiliyor çok şükürr. Darısı bizlere olsun inşallah benimde 5 ay oldu doğum yapalı artık beklicem rabbim inşallah yeni bi can verirAmin allah razı olsun hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin Allah.. Dermansız dert vermesin..
Amin canım hepimize inşallah..Hayırlısıyla aratmadan nasip etsin RabbimCanım rabbim sıhhatli sağlıklı büyütmeyi nasip etsşn inşallah. Bizlere umut oluyosunuz ya burda yüzüm gülüyor içime su serpiliyor çok şükürr. Darıı bizlere olsun inşallah benimde 5 ay oldu doğum yapalı artık beklicem rabbim inşallah yeni bi can verir
Merhaba arkadaşlar hamdolsun bugünümüze bende çok tedirginim yarın genetik test sonucunu alıcam dua edin olurmu kötü şeyler duymak istemiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Sağol canım iyiyim sen nasılsın pıhtılaşma falan temiz çıktı yarın tekrar randevüm var tabi hava şartları na göre gidicem kar var yarın diyorlar eşimle çağırdı bu sefer ikimizden alıcam kan kromozom analizi yapalım dedi düşükler için yapıyoruz dedi bakalım nasıl olacak heralde ocak sonunu bulur oda çıkmasıcanım nasılsın? genetik sonuçlarını aldın mı? hayırlı haberlerle gel inşallah
Canm cok sevindim birsey cikmamasina ins saglikli shatli evlatlarin olur.Sağol canım iyiyim sen nasılsın pıhtılaşma falan temiz çıktı yarın tekrar randevüm var tabi hava şartları na göre gidicem kar var yarın diyorlar eşimle çağırdı bu sefer ikimizden alıcam kan kromozom analizi yapalım dedi düşükler için yapıyoruz dedi bakalım nasıl olacak heralde ocak sonunu bulur oda çıkması
Maşallah canim , sağlıkla sihhatle vaktin de kavusursunuz ins yavrusuna :)Bugün doktora gittim kızlar 23 ocağa gün verdi suyu ne az ne çokmuş idare edermiş gelişimi iyi 2700 gr olmuş ayın 16 sında tekrar kontrolüm var
Sağol canım iyiyim sen nasılsın pıhtılaşma falan temiz çıktı yarın tekrar randevüm var tabi hava şartları na göre gidicem kar var yarın diyorlar eşimle çağırdı bu sefer ikimizden alıcam kan kromozom analizi yapalım dedi düşükler için yapıyoruz dedi bakalım nasıl olacak heralde ocak sonunu bulur oda çıkması
Bugün doktora gittim kızlar 23 ocağa gün verdi suyu ne az ne çokmuş idare edermiş gelişimi iyi 2700 gr olmuş ayın 16 sında tekrar kontrolüm var
Amin canım inşallah çok sağol yarın inşallah hava iyi olurda diğer testleri de yapalım güzel sonuçlar alalım inşallahCanm cok sevindim birsey cikmamasina ins saglikli shatli evlatlarin olur.
Maşallah annesi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizimde bugün kontrolümüz vardı şimdilik bir problem görünmüyor.Gerçi daha çok başındayız yolun şuanki hedefimiz onikinci haftayı görebilmek ve sağlıklı olduğunu duyabilmek.Aslında sata göre 9+3 ama geç döllenme olduğunu düşünüyor doktorum tüm kontrollerde bir hafta geriden geliyoruzBugün doktora gittim kızlar 23 ocağa gün verdi suyu ne az ne çokmuş idare edermiş gelişimi iyi 2700 gr olmuş ayın 16 sında tekrar kontrolüm var
Amin Can'ım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünTemiz çıkmasına sevindim canım. Bizim de öyle olmuştu sonra eşimden kan aldılar onda da birşey çıkmadı. Bir dahaki hamileliğinde herşey gönlünce güzel olur inşallah
Arkadaşlar bu arada gebeliğinde geç döllenme olan varmı aranızda ? Varsa ikili testinizi hangi haftada yaptırmıştınız? Ben recep has a gideceğim detaylı ultrason için inşallah bir aksilik olmazsa . Sekreteri sata göre 13+ 3 e randevu verdi o da daha geç bi tarihe veriyordu ben ısrar edince öne çekti. Ama doktorum her ihtimale karşı sata göre 12. Haftada al diyor kafam karıştı benimde geç kalmayalım istiyorum