Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim benim de kasilmalar devam ediyor haftalik igne yapiniyorum pruluton.Hic duydunuz mu bu igneyi faydasini gorur muyum zaman gosterecek.Cuma kontrolum var.Stresliyim hep tuhaf ruyalar goruyorum.Biraz önce okulda arkadaslarimin yaninda birden aglamaya basladim bebege birsey aldin mi diye sordular daha hicbirsey almadim kizima cok aldim herseyini özenerek sectim ama birini üstünde göremedim o yuzden almak istemiyorum dedim ve patladim resmen.Ah kizim benim onu öyle özlüyorum ki melek yavrum unutur muyum hic seni.Hala içimde yanginin sönmedi yakiyor icimi
Herkesin de cuma kontrolü varmış. Benim de var. Hayırlı selametli haberler alalım hepimiz inşallah.

nihancim seni merak ettim doğum tarihi kesinleşti mi?
hayırlısıyla inş kucaginiza alirsin..
nasıl gidiyor doğum izine çiktiniz mi?
Canım çok sağol . İzne cuma günü ayrıldım. Tarih bu cuma günü tam net belli olacak. Cuma37 olacağım. .37/38 arası bi tarihte olacak kısmetse. Ama çok stresliyim. Sanki zaman durdu. Özellikle akşamları çok kötü oluyorum. Ruhum daralıyor. Ağlamalar geliyo. Selametle geçsin kavuşayım inşallah kızıma. Siz de hepimizde inşallah.

Prolutonu ben çok kullandım canım. Erken doğum için iğne. Bende de hep lekelenme oluyordu o yüzden çok vuruldum.
Simdi vurundum ben de nasil aci bir igne bu aglayacaktim neredeyse.Igneyi vurunurken hergun igne yapinan arkadaslari dusundum Allah yardimcisi olsun hepsinin cok zor birsey gercekten.Allah cektigimiz bu zahmetlerin mukafatini versin insallah

Canım çok sağol . İzne cuma günü ayrıldım. Tarih bu cuma günü tam net belli olacak. Cuma37 olacağım. .37/38 arası bi tarihte olacak kısmetse. Ama çok stresliyim. Sanki zaman durdu. Özellikle akşamları çok kötü oluyorum. Ruhum daralıyor. Ağlamalar geliyo. Selametle geçsin kavuşayım inşallah kızıma. Siz de hepimizde inşallah.
Stresli olunmaz mi cok haklisin canim ben bile daha ne kadar var ruyalar goruyorum bunaliyorum daraliyorum.Senin icin geri sayim basladi artik gunler gecmez.Allah sag salim kucagina almani nasip etsin inan aklim sende guzel haberlerini bekliyorum

stres yapma canim arkadaşim stres bebegede etkiliyor. bende hiç bişey almadim daha.. ama stres yapmamak için bişey bulmaya çalışıyorum. çok zor oluyor bide grip olmuşum:KK43:
az kaldi arkadaşim çok az kaldi Allahin iziniyle kucagimiza alacagiz bebeklerimizi sevecegiz... inşallah...
rahat ol. seninle ayni tarihteyiz ama sen benden önce yapacaksiniz doğumu allahin iziniyle.
bende oğlumu düşünüyordum kızım tekme atiyo. ben varim diyo. stres yapmamaya çalışıyorum çok zor..
geçen misafirliğe gittik.. oğlumdan iki ay büyük kız çocuğu...
yürür müydü konuşur muydu dedim kimseyede belli etmedim.. kucagima alip da sevmedim mamasini yedirirken aa aç agzini dedim öle derken sanki oğluma yapıyormuşum gibi geldi aklima. alkışlamayi öğrettim kıza.. alkışlıyo. ne bilim garip hissettim birden ne bilim..
Gecen benim de misafirim vardi kizimdan uc ay buyuk bir kiz cocugu var.O oynadikca kostukca sanki bebegimi gördüm o da kosardi pesinden o da giyerdi cici cici elbiseler gulucukleriyle evim nese dolardi dedim icimden yuregim acidi.Sonra eşime anlattim icimden gecenleri ben de ayni şeyleri düşünüyordum dedi.

Canim benim de kasilmalar devam ediyor haftalik igne yapiniyorum pruluton.Hic duydunuz mu bu igneyi faydasini gorur muyum zaman gosterecek.Cuma kontrolum var.Stresliyim hep tuhaf ruyalar goruyorum.Biraz önce okulda arkadaslarimin yaninda birden aglamaya basladim bebege birsey aldin mi diye sordular daha hicbirsey almadim kizima cok aldim herseyini özenerek sectim ama birini üstünde göremedim o yuzden almak istemiyorum dedim ve patladim resmen.Ah kizim benim onu öyle özlüyorum ki melek yavrum unutur muyum hic seni.Hala içimde yanginin sönmedi yakiyor icimi
proluton depot mu canım. ben 20. haftaya kadar haftalık kullanmıştım. çok sancım oluyordu geçen hamileliğimde

Ya kızlar beni şimdi laboratuardann aradılar genetik testler ile ilgili tekrar kan bermeniz gerekiyor dedi test yapılamadı dedi ne demek istedi böyle bişey olabiliyor mu? Ben bi kere sedimentasyon tahlili yaptırmak içinde kan vermiştim o kanda bozulmuştu normal şeyler öi bunlar?

Bende kullandım canım proluton depot kanamam oluyordu ondan vermişti biraz ağrı yapar vurulduğun yerde, cuma günü benimde kontrolüm var hayırlısı bakalım hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah

Evet proluton depot.Benim de kasilmalar icin verdi dort tane.Bir tane kaldi bitince yine verecek mi bakalim
ilerleyen haftalarda kullanıldıgını bilimoyordum .inşallah bebişine şifa olur. suda çözünen magnezyum lar da iyi geliyor diye biliyorum

Ya kızlar beni şimdi laboratuardann aradılar genetik testler ile ilgili tekrar kan bermeniz gerekiyor dedi test yapılamadı dedi ne demek istedi böyle bişey olabiliyor mu? Ben bi kere sedimentasyon tahlili yaptırmak içinde kan vermiştim o kanda bozulmuştu normal şeyler öi bunlar?

Bir açıklama yapmadı mı canım? Neden tekrar acaba. Ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım. 1 kere vermemiz yeterli olmuştu.

Bir açıklama yapmadı mı canım? Neden tekrar acaba. Ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım. 1 kere vermemiz yeterli olmuştu.
Canım bende eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım istanbula mı bir yere gönderiyolarmış ordan aradılar sebep açıklamadı bazen olabiliyor bazı kişilerden 3-4 defa bile kan istediğimiz oluyor dedi ama endişelendim biraz allah korusun

Canım bende eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım istanbula mı bir yere gönderiyolarmış ordan aradılar sebep açıklamadı bazen olabiliyor bazı kişilerden 3-4 defa bile kan istediğimiz oluyor dedi ama endişelendim biraz allah korusun
Endişelenme canım ben laboratuvar teknikeriyim ya kanı karıstırmışlardır başka bi hastayla ya da bazı testlerin kanlarının belli bi süre pıhtı olmaması îçin çevrilip tüpün içindeki madde ile karışması gerekiyor. Belki onu yapmamışlardır. Bu sende pıhtılaşma olduğu anlamına gelmez canım bunu da belirtiyimde herkesin kanını bi tüpe al pıhtılaşır hemen bazı testlerde kan alınan tüpün içinde bi madde var onunla temas etmesi gerekiyor etmeden hemen aldılarsa ondandır. Korkma yani

İnsallah canim.Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Sıkıntım yok cok şükür ama cok ağırlaştım bi de bebeğim biraz iri olacak sanırım iki hafta önden gidiyordu doktorum meyve filan yeme tatlı yeme bi de böyle bakalım dedi ama korkuyorum bi sıkıntı çıkmasından

Back