Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Göbekten yapıyorum canım hala havalar soğudu ya sanırım ondan diyorum ama genede tam emin olamıyorum göbek etrafım cok ağrıyor eğilip kalkamıyorum bile
son haftalardasın artık canım sakın sancı kasılma filan olmasın doktorunla görüş istersen bi

Canim senin de az kaldi insallah Ocak ayinda sizlerin guzel haberlerini bekliyoruz.Ben bile heyecanlaniyorum haberlerinizi aldikca ki sizdeki heyecani tahmin edebiliyorum Dualarimdasiniz
Allah razı olsun canım hepiniz de benim dualarımdasınız emin olun. Heyecan var korku var. Insanın bi tarafı yaralı olunca ne yapacağını bilemiyo iyiyim şükür ama ne olacağı belli olmayınca alısveriş bile yapmadım hiç

canım çok teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. evet cnm az kaldı. daha hiç bir hazırlık yapmadım. evde bi tadilat var onun bitmesini bekliyoruz şuan.bu hafta cuma izne ayrılıyorum. kısmetse haftaya hazırlıklarımı yapacağım. stresli geçiyor son zamanlar. daha doktorla gün belirlemedik,duruma göre ilerleyeceğiz dedi. bakalımm. inşallah mutlu sona ulaşırız...
Hayirlisiyla saglicakla kavus yavruna insallah.. Allah tum hamile melek annelerini saglicakla kavustursun hamilelik isteyenlerede hayurli haberler almayi nasip etsin ;) hic bitmiycek korkularimiz ama olsun bu duyguyu tatmaya deger.. azicik gazi olsa icinuz gidiyor gecen hafif atesi vardi sanirim cok giydirmekten oldu ;) sabaha kadar derece elimde gezdim. Allah dogduktan sonrada bizlere guc kuvet versinki en ufak hasraliklarinda yuregimiz agzimuzda gezicez cunki. Gecen gece sutym yetmemis o agliyor ben agliyorum annem mama verelim dedi mamayi yedikten sonra uyudu rahatladi bazi gunler ilk oglum aklima geliyor o da boyle mi bakicakti goz rengi nasil olucakti sorular bitmiyor beynimde uzuluyorum ve hemen sutum azaliyor.

Bana doktorum göbekten devam diyo canım göbeğe alıştım artık kolayca yapıyorum artık
bana da öyle demişti. son ana kadar göbekten yapabilirsin dedi ama ben karnım büyüynce yapmak istemedim.psikolojik olarak aslında. göbek daha kolay gelmişti bana.bacağım çok acıyor..

Hayirlisiyla saglicakla kavus yavruna insallah.. Allah tum hamile melek annelerini saglicakla kavustursun hamilelik isteyenlerede hayurli haberler almayi nasip etsin :KK66: hic bitmiycek korkularimiz ama olsun bu duyguyu tatmaya deger.. azicik gazi olsa icinuz gidiyor gecen hafif atesi vardi sanirim cok giydirmekten oldu :KK66: sabaha kadar derece elimde gezdim. Allah dogduktan sonrada bizlere guc kuvet versinki en ufak hasraliklarinda yuregimiz agzimuzda gezicez cunki. Gecen gece sutym yetmemis o agliyor ben agliyorum annem mama verelim dedi mamayi yedikten sonra uyudu rahatladi bazi gunler ilk oglum aklima geliyor o da boyle mi bakicakti goz rengi nasil olucakti sorular bitmiyor beynimde uzuluyorum ve hemen sutum azaliyor.
ahh canım yaa üzülme demek boşa. üzülmemek elde değil.. ama ALLAH bu yavruna sağlıklı uzun ömür nasip eylesin. ikisinin yerine de öp kokla onu.

merhaba arkadaşlar.
bugün doktora gittim baş kol bacak bi hafta önde karni bölgesi 2 haftta geride olduğu söledi napıcagimi bilmiyorum kordon zedelenmiş kan pıhtı yüzünden..
o yüzden iyi de beslenemiyor korkuyorum.:(
asimetrik gelişim geriliği olduğu öğrendim.. iki hafta tekrar çagirldi her hafta doktor kontrolundeyim artık..
allahım nolur bebegime kavuştur diye dua ediyorum çok korkuyorum
gerekirse hastaneye yatircam demiştir perinolojim... haftaya gidicem bakalim.:( dualarinizi egirsemeyin hep dua edin bana.

ikili test sonucunda çok şükür bi problem yok .üçlü test yaptırmalımıyım .sizler ne yaptınız kızlar

Tutuy Tutuy üçlü testi aslında doktorlar pek önermiyorlar. Onun yerine yaptırmak istiyorsan dörtlü testi yaptırman daha iyi olur çünkü üçlü ve dörtlü test içerik olarak aynı fakat dörtlü testin güvenirliği üçlü teste göre çok daha fazla. (Üçlü testte down sendromu riskini tesbit etme olasılığı %60 iken dörtlü testte % 80 )Bu linkte daha detaylı bir şekilde anlatıyor.Bir göz at istersen.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/01/dortlu-tarama-testi-nedir.html?m=1
Benim ilk gebelikte dörtlü testte gerek duymamışlardı yaptırmamıştım sadece ikili testi yaptırmıştık.Ama ileride bir gebelik olursa gerek duymasalarda dörtlü testi yaptıracağım

merhaba arkadaşlar.
bugün doktora gittim baş kol bacak bi hafta önde karni bölgesi 2 haftta geride olduğu söledi napıcagimi bilmiyorum kordon zedelenmiş kan pıhtı yüzünden..
o yüzden iyi de beslenemiyor korkuyorum.:KK43:
asimetrik gelişim geriliği olduğu öğrendim.. iki hafta tekrar çagirldi her hafta doktor kontrolundeyim artık..
gerekirse hastaneye yatircam demiştir perinolojim... haftaya gidicem bakalim.:KK43: dualarinizi egirsemeyin hep dua edin bana.
canım ALAHIM size bağışlasın yavrunuzu inşallah. iğnenin dozunu arttırmıştı sanki. işe yaramamış mı. en yüksek dozunu verse. yada günde 2 kere vurulsan, bişi dedi mi bunla ilgili..

canım ALAHIM size bağışlasın yavrunuzu inşallah. iğnenin dozunu arttırmıştı sanki. işe yaramamış mı. en yüksek dozunu verse. yada günde 2 kere vurulsan, bişi dedi mi bunla ilgili..
perinatolojiye gitmedim devlete gittim o doktorda farketti perinatolojiden biliyordum..
haftaya gidicem bakalim kan vericem haftaya nasıl olcak bilmiyom

perinatolojiye gitmedim devlete gittim o doktorda farketti perinatolojiden biliyordum..
haftaya gidicem bakalim kan vericem haftaya nasıl olcak bilmiyom
canım endişelenmemeye çalış sen stres yaparsan bebeşinide strese sokarsın unutma onlar herşeyi hissediyorlar.
bebeğimde gelişme geriliği vardı ama on kaybetme nedenim tam olarak o değil.dolaylı diyelim.doktorum gelişimi devam ediyor suyu sınırda ama endişelncek bişey yok 2500 ü geçerse o civardı çünkü kuvöze gerek kalmaz diye bekletti ama eşi yaşlı zaten nefessiz kalması an meselesi neyazıkki hiç düşünmediğimiz oldu.
1 hafta önce eltim de 37+3 günlük sezeryan oldu bebeği 34 hafta ile uyumlu onda da benzer problem var anlıycan suyu az oldugu için bekletmedi doktor bebek 8 gündür solunum a bağlı ama durumu iyi bikaç güne çıkar. 2 kilo altında dünyaya geldi bebeği.
eğer ki erken doğum riskin olursa ciğer gelişticiler aklında olsun. her doktor bunu hastasına tavsiye etmiyor neyazık ki.düşük kiloda doğsa bile ciğer geliştiriciler sayesinde bebekler çok küveze ihtiyac bile duymayabiliyor.
ülkemizde de ciddi anlamda kuvöz sıkıntısı var malesef

merhaba arkadaşlar.
gerekirse hastaneye yatircam demiştir perinolojim... haftaya gidicem bakalim.:KK43: dualarinizi egirsemeyin hep dua edin bana.
Allah saglik sihhat versin bebegine canim gerekirse ignenin dozunu artirir doktor ya da yatarsin hastaneye mutlaka nasil bir tedavi gerekiyorsa uygulayacaktirlar.her hafta kontrole gidiyorsun elinden ne geliyirsa yapiyorsun artik senin yapabilecegin bol bol dua edip moralini yuksek tutman.Rabbim yavrunu size bagislasin hep dua edicem sana Allahim tekrar evladinla sinamasin seni sonu mutluluk olsun insallah canim benim

merhaba arkadaşlar.
Canim Rabbim bebeginizi size bağışlasın dualarim sizinle olucak sagsalim insallah vaktinde sağlıkla kucagina alirsin yavrunu..stres yapmamaya calis cnm eminim cok zordur ama sen ne kdr rahat olursan yavrun da o kdr rahat olur

merhaba arkadaşlar.
Canim Allaha emanet et bak inan her sey guzrl olucak stres yapma demek kolay ama stres yaptikca bebegin daha cok etkilenir. Dualarimiz seninle gerekirse yatirsin. Kontrol altinda olursunuz. 32. Haftayi atlatin o surecten sonra Allah izin verirse tutunacaktir hayata hatta daha erken dogupta tutunanlar var. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Hiç konuşmadım Can'ım çünki okadar karamsar oldum Kİ tekrar yine aynı olursa diye tekrar nasıl yaşarım aynı acıyı kendi kendime düşündüm ama bezende düşünüyorum tekrar bi Bebek sahibi olmak biraz daha hafifletecek acılarımızı genelde 1 sene yada 6 ay diyorlar ama 4 ay sonra da kalanlar var yakın bi arkadaşım Doğumdan 3 ay sonra kaldı hamile zaten test falan derken aylar geçiyo ben testlerimi yapıp sonuçlarını alıp eğer güzel çıkarsa tedavi gerektiren birşey olmazsa tekrardan istiyorum 4. 5 . Ayda nasip tabi kalırmıyım kalmazmıyım bilmiyorum Can'ım
Ben kendimi toparlayim kromozom analizi yaptirmaya gidene kadar 2ay olmustu zaten,sonuc 1 ay sonra cikar dediklerinde bi ay daha nasil beklerim diyordumm aylar gecti hala birsey yok

Canim Allaha emanet et bak inan her sey guzrl olucak stres yapma demek kolay ama stres yaptikca bebegin daha cok etkilenir. Dualarimiz seninle gerekirse yatirsin. Kontrol altinda olursunuz. 32. Haftayi atlatin o surecten sonra Allah izin verirse tutunacaktir hayata hatta daha erken dogupta tutunanlar var. Allah yar ve yardimciniz olsun.
evet şu an 27 haftadayim 32ye 5 haftam var şu haftalar kritik dönem var zaten çok zor bir hamilelik geçiriyorum.
coraspini vermedi bitti oda vitaminli aspirin yani çocuk aspirin verdi o işe yarar mi bilemiyorum.
her hafta kontrol altindayim gerekirse NST ye sokacaklar.. yada bilmiyorum haftaya gidicem hergün korku sıkıntı stres... işte başedemiyorum vicdanim rahat etmiyor. :(

ilk bebegimde kordon patlamasi yani yüksek tansiyondan dolayı kaybettiğim için kordon zedelenmesine neden olduğunu düşünüyorum.
besinler zaten kordonla besleniyor. bebege besin gitmiyor. çok yavaş gidiyor kan pıhtı bunu engellemesine sebep oluyor.
bölelikle gelişme geriliği kaynaklaniyor.
yiyecekleri içecekleri her ne kadar dikkat etse sonuç ayni.
tuz hamurişi şeker yemedim. kordonu güçlendirmesi için elimden geleni yapıyorum.
tıp da kordon güçlenmesi için araştirmalar yapan varmi onu bilmiyorum.
hamileliğim ilk günlerde doktorum damarim yavaş çalıştığı ilerde yani 20 haftadan sora kritik dönem yaşayacagimi sölemişti haklı çikti. kordon o zamanlarda belli etmedi igne kullanmaya başladim clexane 0,4 kullandim olmadi oksapar 0,6 kullaniyorum başlayali 1 hafta oldu.
kollarim mosmor oldu gerekirse bacaktan vurmaya başliycam.
napalım anneler neler çekiyor yavrusu yaşasın diye.. kahrini çeken biziz... yapacak bişeyimiz yok.:KK43:rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş. sağ salim kucagimiza aliriz.. amin..:(

Back