Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sıkıntım yok cok şükür ama cok ağırlaştım bi de bebeğim biraz iri olacak sanırım iki hafta önden gidiyordu doktorum meyve filan yeme tatlı yeme bi de böyle bakalım dedi ama korkuyorum bi sıkıntı çıkmasından
Bir sıkıntı olmaz insallah canim benim de biraz ilerden gidiyor ama doktorum cok önemsemedi erken döllenme de olabilir dedi.Sekerli ve karbonhidrat tuketme dedi.

Herkese iyi akşamlar kızlar aslında arada giriyorum ama çok yazamiyorum..işe başladım hayat kaldığı yerden devam ediyor işte. Karnımda oğlumun kardeşi var ama ben hala bişey hissedemiyorum. İçim hala buruk ama yine de çok şükür içimde umudum var. 10 haftalik olduk bakalım inş yine aciyi yasamayiz. Hepiniz aklımdasınız inş hamile arkadaşlar bebeklerini kucaklarina musmutlu alirlar diğer arkadaşlarim da tez zamanda hamile kalirlar;)

Bende hep girip bakıyorum burda olmak iyi geliyor yazmasamda hergün bakıyorum bende 10 gündür stresliyim hep geçmeyen kanama ve lekelenmeler korku stres tam diyorum geçti bianda gelince kendimi kaybediyorum korkudan neyden korkcağımı sasırdım artık doktor kan sulandırıcı iğneden dolayı olabilceğini söyledi her hafta korkudan gidiyorum doktora dün gittiğimde okadar hareketliydiki ben burdayım dedi inşallah bugünlerde gecicek rabbime emanet hayırlısıyla doğumu yaklasan anneler kucaklarına alsınlar bayrağı bize devredicekler bizde sonra sırasıyla devrederiz artık hepimizi mutlu güZel günler bekliyordur inşallah

Bir sıkıntı olmaz insallah canim benim de biraz ilerden gidiyor ama doktorum cok önemsemedi erken döllenme de olabilir dedi.Sekerli ve karbonhidrat tuketme dedi.
Bilmiyorum canım benim doktorum karnın büyük duruyo dedi şakayla karışık hayırlısı inşallah bazen uyanıyorum uykumdan hareket ediyor mu diye bakıyorum korkuyorum hayırlısı artık olacak olacaksa oluyor zaten istediğini yap istediğin doktora git Rabbimin takdiri artık

Bende hep girip bakıyorum burda olmak iyi geliyor yazmasamda hergün bakıyorum bende 10 gündür stresliyim hep geçmeyen kanama ve lekelenmeler korku stres tam diyorum geçti bianda gelince kendimi kaybediyorum korkudan neyden korkcağımı sasırdım artık doktor kan sulandırıcı iğneden dolayı olabilceğini söyledi her hafta korkudan gidiyorum doktora dün gittiğimde okadar hareketliydiki ben burdayım dedi inşallah bugünlerde gecicek rabbime emanet hayırlısıyla doğumu yaklasan anneler kucaklarına alsınlar bayrağı bize devredicekler bizde sonra sırasıyla devrederiz artık hepimizi mutlu güZel günler bekliyordur inşallah
Canım benimde 16 haftaya kadar kanama lekelenme tarzı oluyordu korkma Rabb'ime emanet inşallah şimdi 33 haftanın içindeyim fazla ayakta kaldığımda da oluyordu şükür şimdilik iyiyiz

Herkese iyi akşamlar kızlar aslında arada giriyorum ama çok yazamiyorum..işe başladım hayat kaldığı yerden devam ediyor işte. Karnımda oğlumun kardeşi var ama ben hala bişey hissedemiyorum. İçim hala buruk ama yine de çok şükür içimde umudum var. 10 haftalik olduk bakalım inş yine aciyi yasamayiz. Hepiniz aklımdasınız inş hamile arkadaşlar bebeklerini kucaklarina musmutlu alirlar diğer arkadaşlarim da tez zamanda hamile kalirlar:KK66:
Bende öyleydim canım hayırlısıyla bi hareketlensin için daha cok umutlanacak inşallah Rabbim acısını tekrar göstermesin inşallah

Canım benimde 16 haftaya kadar kanama lekelenme tarzı oluyordu korkma Rabb'ime emanet inşallah şimdi 33 haftanın içindeyim fazla ayakta kaldığımda da oluyordu şükür şimdilik iyiyiz
Oh maşallah az kalmıs hayırlısıyla sağlıklı kucağına alıp büyütmek nasip olur inşallah bi önceki hamileliğimde de 17. Haftaya kadar olmustu korkma diyorum kanamadan kaybetmedin daha öncr simdi iyi olcak geçicek diyorum ama heran korku panik yaşıyorum engel olamıyorum bitürlü inşallah bende o haftaları görürüm hepimiz sağsalim atlatırız

Benimde ilk dort ay hep lekelenme kanamayla gecti arastirdikca okudukca baktim ki bircok kisinin karsilastigi birsey bu.Hic stres yapip kendini üzme tadini cikar hamileliginin.Saglikla buyusun bebisin ve saglikla kucagina al insallah canim

Oh maşallah az kalmıs hayırlısıyla sağlıklı kucağına alıp büyütmek nasip olur inşallah bi önceki hamileliğimde de 17. Haftaya kadar olmustu korkma diyorum kanamadan kaybetmedin daha öncr simdi iyi olcak geçicek diyorum ama heran korku panik yaşıyorum engel olamıyorum bitürlü inşallah bende o haftaları görürüm hepimiz sağsalim atlatırız
İnşallah canım hayırlısı ile atlatırız korku panik hepimizde vardır eminim ben bile iki dakika oynamasın panik oluyorum etrafımdakileri de panik ediyorum yapacak bişey yok canım bol bol dua edip Rabb'ime sığınmaktan başka

Canım amin inşallah bakalım şu rahim filmini çektireyim de galiba işlemde sonra gebe kalmak çok kolay oluyormuş hatta çoğu infertilite hastası rahim filminden sonra gebe kalmış hemen. İnşallah benimde olur hemen. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Bulantıların falan varmı canım başladımı o haller:)

Canım bana proluton pkadar çok yapıldı ki. Çok kanamalarım oluyordu benim rahim kaslarını kuvvetlendirmek için vuruluyor diye biliyorum ben. Çok yakar bir kaç gün sonra beze beze oluyor hep vurulan yer. Ama endişelenme proluton yapılan çok kişi var. Kasılmalarından dolayı vermiştir doktorun. Canım çok iyi anlıyorum seni güçlü olmal adı altında okadar kendimizi baskılıypruz ki. Bende hiç ama hiçç ummadığım ni anda ağlamaya başlıyorum küçücük bi şey beni darmadağın ediyor. Napalım bizim de sınavımız böyle daha kötüsü yok gibi geliyor ama var beterin beterin var bu hayatta. Kalbimizde koca bi yara hep açık kalacak. Özlemin en acısıda bu işte ne zaman kavuşacağımız meçhul.:'(Ama sen iyi olmaya çalış bu kuzunada alacaksın herşeyi özene bezene giydireceksin allahın izniyle. Evet iki kuzunun yerleri tamamen başka ama bu kuzuna bakarken onada bakmış gibi hissedeceksin kendini.

İnşallah canımm inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin, tez vakitte güzel haberle bize gel inşallah.

Bulantılar tam gaz devam ediyor, sağolsun varlığını hissettiriyor bebeğim.. daha çok küçük, yolumuz uzun.. Rabbim sıhhat versin hepimize inşallah..

Endişelenme canım ben laboratuvar teknikeriyim ya kanı karıstırmışlardır başka bi hastayla ya da bazı testlerin kanlarının belli bi süre pıhtı olmaması îçin çevrilip tüpün içindeki madde ile karışması gerekiyor. Belki onu yapmamışlardır. Bu sende pıhtılaşma olduğu anlamına gelmez canım bunu da belirtiyimde herkesin kanını bi tüpe al pıhtılaşır hemen bazı testlerde kan alınan tüpün içinde bi madde var onunla temas etmesi gerekiyor etmeden hemen aldılarsa ondandır. Korkma yani

Tekrar istemeleri de iyi canım tekrar isteyip yanlışlığı ortadan kaldırıyorlar bi de öyle düşün
Ayy canım çok sağoll içim ferahladı insanın aklına hertürlü şey gelebiliyor işte☺️ Bugün gidicem vericem kan herşeyde vardır bş hayır diyorum ha geldi ha gelecek derken yine kan verip bekleyeceğim:(

Herkese iyi akşamlar kızlar aslında arada giriyorum ama çok yazamiyorum..işe başladım hayat kaldığı yerden devam ediyor işte. Karnımda oğlumun kardeşi var ama ben hala bişey hissedemiyorum. İçim hala buruk ama yine de çok şükür içimde umudum var. 10 haftalik olduk bakalım inş yine aciyi yasamayiz. Hepiniz aklımdasınız inş hamile arkadaşlar bebeklerini kucaklarina musmutlu alirlar diğer arkadaşlarim da tez zamanda hamile kalirlar:KK66:
Canım kuzucuk pıt pıt kendini belli etöeye başlasın bak umudun dahada artar cinsiyetti testlerdi derken geçip gidiverecek günler kucağına alıvericeksin inşallah

İnşallah canım hayırlısı ile atlatırız korku panik hepimizde vardır eminim ben bile iki dakika oynamasın panik oluyorum etrafımdakileri de panik ediyorum yapacak bişey yok canım bol bol dua edip Rabb'ime sığınmaktan başka
Bend öyleyim cnm. Elimi her koyduğumda hareket etsin istiyorum. Haliyle herzaman etmiyor. Bekliyorım sağa sola dönüyorum yüne etmezse anında ağlamalar başlıyor. Psikolojümiz hiç iyi diil. Allahım selametle kavuştursun hepimizi yabrularımıza

Erken
İnşallah canımm inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin, tez vakitte güzel haberle bize gel inşallah.

Bulantılar tam gaz devam ediyor, sağolsun varlığını hissettiriyor bebeğim.. daha çok küçük, yolumuz uzun.. Rabbim sıhhat versin hepimize inşallah..
erken mi başlamış sanki bulantıların.

Kızlarrr maşallah hepinize ben okuyana kadar ne çok yazmışsınız :) susadım uyandım ve aklımda siz bu saatte :) hepinize dualarım.
Sende cnm bizim dualarımızdasın. İsminizi bildiklerimle isimlerünizle bilmediklerinizle de bıradaki nicklerle hep dua ediyorım. Hep yazalım zaten burda yazı olmayınca bi boşluğa düşüyorum ben.

Benimde ilk dort ay hep lekelenme kanamayla gecti arastirdikca okudukca baktim ki bircok kisinin karsilastigi birsey bu.Hic stres yapip kendini üzme tadini cikar hamileliginin.Saglikla buyusun bebisin ve saglikla kucagina al insallah canim
Beni burdan aldığım cevaplar daha cok rahatlatıyor sizden duyunca birazda olsa rahatladım inş böyle lekelenmeyle geçer bunu stres yapmasam baska sey kesin bulurum yine ben Allah hepimizin yardımcısı olsun sağol amin inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Bend öyleyim cnm. Elimi her koyduğumda hareket etsin istiyorum. Haliyle herzaman etmiyor. Bekliyorım sağa sola dönüyorum yüne etmezse anında ağlamalar başlıyor. Psikolojümiz hiç iyi diil. Allahım selametle kavuştursun hepimizi yabrularımıza
İnşallah canım hayırlısı ile

Bazen ilk bebeğimle ilgili yaşadığım bazı anlar zihnimde döner üzülürdüm. yaşadığım bazı sahneler defalarca aklımda döner dururdu, sonra bunlarla mücadele etmeye alıştım zamanla, öğrendim. dün aklıma başka bişey geldi. şimdiye kadar hiç düşünmediğim birşey.. şimdi onu aklıma getirip gözyaşlarıma engel olamıyorum.. herhalde hamileliğin etkisinden. birde şu sıralar kendi doktorum dışında devlet hastanesine ve dahiliye doktorlarına gitmiştim onlara anlatmak durumunda kaldım yaşadıklarımı, sonra bir arkadaşım bilmiyordu ona bahsettim, öbür arkadaş düşük yaptı onunla konuşurken ona da anlattım filan. 1 haftada 5-6 kere anlattım diye mi zihnim yeniden kurcalıyor bilmiyorum.. neyse öyle birşey işte arkadaşlar biraz dertleşmiş bulundum, hakkınızı helal edin.

Back