canım benim bebeğin sağlıkla doğsunda o morluklar geçer gider boşver onları düşünme bile. benimde mosmor bacaklarım hiç umursamıyorum bile.sen perinotologa git seni o takibe alsın ,gerekirse hastanede yatıp öyle tedavi ederler.ilk bebegimde kordon patlamasi yani yüksek tansiyondan dolayı kaybettiğim için kordon zedelenmesine neden olduğunu düşünüyorum.
besinler zaten kordonla besleniyor. bebege besin gitmiyor. çok yavaş gidiyor kan pıhtı bunu engellemesine sebep oluyor.
bölelikle gelişme geriliği kaynaklaniyor.
yiyecekleri içecekleri her ne kadar dikkat etse sonuç ayni.
tuz hamurişi şeker yemedim. kordonu güçlendirmesi için elimden geleni yapıyorum.
tıp da kordon güçlenmesi için araştirmalar yapan varmi onu bilmiyorum.
hamileliğim ilk günlerde doktorum damarim yavaş çalıştığı ilerde yani 20 haftadan sora kritik dönem yaşayacagimi sölemişti haklı çikti. kordon o zamanlarda belli etmedi igne kullanmaya başladim clexane 0,4 kullandim olmadi oksapar 0,6 kullaniyorum başlayali 1 hafta oldu.
kollarim mosmor oldu gerekirse bacaktan vurmaya başliycam.
napalım anneler neler çekiyor yavrusu yaşasın diye.. kahrini çeken biziz... yapacak bişeyimiz yok.
benimde umrumda degil bacaktan daha başlamadim görümcem vuracak yer bulamiyor kolumda.canım benim bebeğin sağlıkla doğsunda o morluklar geçer gider boşver onları düşünme bile. benimde mosmor bacaklarım hiç umursamıyorum bile.sen perinotologa git seni o takibe alsın ,gerekirse hastanede yatıp öyle tedavi ederler.
ilk dönemde nasıl farketti doktorun off benimde korktugum konu yine bebeğim gelişim geriliği yaşarsailk bebegimde kordon patlamasi yani yüksek tansiyondan dolayı kaybettiğim için kordon zedelenmesine neden olduğunu düşünüyorum.
besinler zaten kordonla besleniyor. bebege besin gitmiyor. çok yavaş gidiyor kan pıhtı bunu engellemesine sebep oluyor.
tuz hamurişi şeker yemedim. kordonu güçlendirmesi için elimden geleni yapıyorum.
hamileliğim ilk günlerde doktorum damarim yavaş çalıştığı ilerde yani 20 haftadan sora kritik dönem yaşayacagimi sölemişti haklı çikti. kordon o zamanlarda belli etmedi igne kullanmaya başladim clexane 0,4 kullandim olmadi oksapar 0,6 kullaniyorum başlayali 1 hafta oldu.
napalım anneler neler çekiyor yavrusu yaşasın diye.. kahrini çeken biziz... yapacak bişeyimiz yok.rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş. sağ salim kucagimiza aliriz.. amin..
herşey 20 haftadan sora çikiyor. bendeki ilk zamanlarda her hangi sorun yoktu. sonralardan çiktiilk dönemde nasıl farketti doktorun off benimde korktugum konu yine bebeğim gelişim geriliği yaşarsa
Canım sana dua ediyorum insallah hersey yoluna girsin sağlıcakla vakti Zaman'ı gelince yavrunu kucağına al. Rabbim bu zor günlerin ardından kolaylıklar,güzel günlerde göstericek. Bak bi çok arkadaş yavrusuna kavuştu. Sende onlardan biri olucaksın Allah'ın izniyle.ilk bebegimde kordon patlamasi yani yüksek tansiyondan dolayı kaybettiğim için kordon zedelenmesine neden olduğunu düşünüyorum.
napalım anneler neler çekiyor yavrusu yaşasın diye.. kahrini çeken biziz... yapacak bişeyimiz yok.rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş. sağ salim kucagimiza aliriz.. amin..
amin inşallah. ilk hamilelikte bilemedik ikinci hamileliğimde çok sorunlar çikiyor.Canım sana dua ediyorum insallah hersey yoluna girsin sağlıcakla vakti Zaman'ı gelince yavrunu kucağına al. Rabbim bu zor günlerin ardından kolaylıklar,güzel günlerde göstericek. Bak bi çok arkadaş yavrusuna kavuştu. Sende onlardan biri olucaksın Allah'ın izniyle.
off ya küçük bi doğu ilindeyim doktor bulmak bile çok zor benim için. acaba ayrıntılı ultrosanda belli olur mu bu durum. benimde 28. haftadan itibaren başlamıştı herşeyherşey 20 haftadan sora çikiyor. bendeki ilk zamanlarda her hangi sorun yoktu. sonralardan çikti
sürekli kontrol altina tutucam içimde kocaman korkularim var rabbim kucagimiza almaya nasip etsin..
sadece bebege bakan doktor degil anneyi de bakan doktora gidin. anne sağlıklıysa bebek de sağlıklıdir önemli olan annenin sağlığıdir
devletteki doktorlar bebege bakiyo anneye bakmiyolar.. perinatolojiye gidin.. araştirin varmi yoksa başka ile gidin senin içinde bebegin içindede önemli.. rabbim bi daha ayni aciyi yaşatmasin.. çok zor bende küçük bir ildeyim ama büyükşehire gidiyorum. şehirdişina..off ya küçük bi doğu ilindeyim doktor bulmak bile çok zor benim için. acaba ayrıntılı ultrosanda belli olur mu bu durum. benimde 28. haftadan itibaren başlamıştı herşey
Merhaba canim Ben iyiyim Sen nasilsin Ben de kac gundur giriyorum yazan olmamis.Burasi bana iyi geliyor acilarimi hickimseyle paylasmadigim kadar burdaki arkadaslarimla paylastim.yazan olmayinca bosluga düsüyorum.Arkadaşlar nasılsınız hiç kimse yazmamış.
Şükür iyiyim bende canım. Aynen öyle burası benim kendimi bulduğum,bana iyi gelen ve benimde belki birilerine iyi gelebildiğim yer. Sizden haberler almak bana iyi hissettiriyor .dediğin gibi kaç gündür bende baktım yazan olmadıMerhaba canim Ben iyiyim Sen nasilsin Ben de kac gundur giriyorum yazan olmamis.Burasi bana iyi geliyor acilarimi hickimseyle paylasmadigim kadar burdaki arkadaslarimla paylastim.yazan olmayinca bosluga düsüyorum.
iyiym çok şükür sen nasılsın.Arkadaşlar nasılsınız hiç kimse yazmamış.
bende boşlujk düşüyorum. hamilelik nasıl gidiyor. herşey yolunda mi?Merhaba canim Ben iyiyim Sen nasilsin Ben de kac gundur giriyorum yazan olmamis.Burasi bana iyi geliyor acilarimi hickimseyle paylasmadigim kadar burdaki arkadaslarimla paylastim.yazan olmayinca bosluga düsüyorum.
Canim benim de kasilmalar devam ediyor haftalik igne yapiniyorum pruluton.Hic duydunuz mu bu igneyi faydasini gorur muyum zaman gosterecek.Cuma kontrolum var.Stresliyim hep tuhaf ruyalar goruyorum.Biraz önce okulda arkadaslarimin yaninda birden aglamaya basladim bebege birsey aldin mi diye sordular daha hicbirsey almadim kizima cok aldim herseyini özenerek sectim ama birini üstünde göremedim o yuzden almak istemiyorum dedim ve patladim resmen.Ah kizim benim onu öyle özlüyorum ki melek yavrum unutur muyum hic seni.Hala içimde yanginin sönmedi yakiyor icimibende boşlujk düşüyorum. hamilelik nasıl gidiyor. herşey yolunda mi?
Rahim filmi cektirmeye gittiginde sorarsin doktorun ne derse oyle yap bence.İnsallah Rabbim aratmadan saglikla sihhatle nasip etsin canimEvet ya bu ara çok sessiz herkes hergün bakıyorum kimseden ses çıkmayınca bende ses çıkarmadım.ben regl olmayı dört gözle bekliyorum rahşm filmi çekinicem birkaçgüne. Sonra kısmetse bebek bekleyeceğiz artık Genetik ve trombofili test sonuçlarını beklemem gerekiyor mu sizce? Gerçi hemen hamile kalabilecekmiyim sanki yine ?
stres yapma canim arkadaşim stres bebegede etkiliyor. bende hiç bişey almadim daha.. ama stres yapmamak için bişey bulmaya çalışıyorum. çok zor oluyor bide grip olmuşumCanim benim de kasilmalar devam ediyor haftalik igne yapiniyorum pruluton.Hic duydunuz mu bu igneyi faydasini gorur muyum zaman gosterecek.Cuma kontrolum var.Stresliyim hep tuhaf ruyalar goruyorum.Biraz önce okulda arkadaslarimin yaninda birden aglamaya basladim bebege birsey aldin mi diye sordular daha hicbirsey almadim kizima cok aldim herseyini özenerek sectim ama birini üstünde göremedim o yuzden almak istemiyorum dedim ve patladim resmen.Ah kizim benim onu öyle özlüyorum ki melek yavrum unutur muyum hic seni.Hala içimde yanginin sönmedi yakiyor icimi
Canım amin inşallah bakalım şu rahim filmini çektireyim de galiba işlemde sonra gebe kalmak çok kolay oluyormuş hatta çoğu infertilite hastası rahim filminden sonra gebe kalmış hemen. İnşallah benimde olur hemen. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Bulantıların falan varmı canım başladımı o haller:)Selamlar arkadaşlar bende gelip gelip kimse birşey yazmayınca ses etmedim. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Ben şuan doktor kontrolü için doktorumu bekliyorum. Yalnız geliyorum eşimin gelmesini istemiyorum şimdilik. O gelince daha stresli geçiyor. İnşallah herşey yolundadır..
@annecik16 canım yeni mi yaptırdın genetik testini. Dediğin gibi zaten hemen olmuyo bir süre geçiyor hamile kalana kadar. Sen yine içinin sesini dinle, içinden nasıl geliyorsa onu yap. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin
Canım bana proluton pkadar çok yapıldı ki. Çok kanamalarım oluyordu benim rahim kaslarını kuvvetlendirmek için vuruluyor diye biliyorum ben. Çok yakar bir kaç gün sonra beze beze oluyor hep vurulan yer. Ama endişelenme proluton yapılan çok kişi var. Kasılmalarından dolayı vermiştir doktorun. Canım çok iyi anlıyorum seni güçlü olmal adı altında okadar kendimizi baskılıypruz ki. Bende hiç ama hiçç ummadığım ni anda ağlamaya başlıyorum küçücük bi şey beni darmadağın ediyor. Napalım bizim de sınavımız böyle daha kötüsü yok gibi geliyor ama var beterin beterin var bu hayatta. Kalbimizde koca bi yara hep açık kalacak. Özlemin en acısıda bu işte ne zaman kavuşacağımız meçhul.:'(Ama sen iyi olmaya çalış bu kuzunada alacaksın herşeyi özene bezene giydireceksin allahın izniyle. Evet iki kuzunun yerleri tamamen başka ama bu kuzuna bakarken onada bakmış gibi hissedeceksin kendini.Canim benim de kasilmalar devam ediyor haftalik igne yapiniyorum pruluton.Hic duydunuz mu bu igneyi faydasini gorur muyum zaman gosterecek.Cuma kontrolum var.Stresliyim hep tuhaf ruyalar goruyorum.Biraz önce okulda arkadaslarimin yaninda birden aglamaya basladim bebege birsey aldin mi diye sordular daha hicbirsey almadim kizima cok aldim herseyini özenerek sectim ama birini üstünde göremedim o yuzden almak istemiyorum dedim ve patladim resmen.Ah kizim benim onu öyle özlüyorum ki melek yavrum unutur muyum hic seni.Hala içimde yanginin sönmedi yakiyor icimi
Prolutonu ben çok kullandım canım. Erken doğum için iğne. Bende de hep lekelenme oluyordu o yüzden çok vuruldum.Canim benim de kasilmalar devam ediyor haftalik igne yapiniyorum pruluton.Hic duydunuz mu bu igneyi faydasini gorur muyum zaman gosterecek.Cuma kontrolum var.Stresliyim hep tuhaf ruyalar goruyorum.Biraz önce okulda arkadaslarimin yaninda birden aglamaya basladim bebege birsey aldin mi diye sordular daha hicbirsey almadim kizima cok aldim herseyini özenerek sectim ama birini üstünde göremedim o yuzden almak istemiyorum dedim ve patladim resmen.Ah kizim benim onu öyle özlüyorum ki melek yavrum unutur muyum hic seni.Hala içimde yanginin sönmedi yakiyor icimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?