beyazpeynir1
cevabın için çok teşekkür ederim.Sanırım gebelik öncesinde herhangi birşey kullanmayacaksın .Bende ilk önce hematolojiye gideceğim sanırım Aslında hematoloğa gitmek daha mantıklı geliyor fakat perinatoloğuma daha çok güvendiğim için kafam karışmıştı.
Y
yeniden_
arkadaşım başın sağolsun öncelikle .Meleklerimizin kızma ,küsme ,alınma ,kırılma gibi duygular beslediğine ben hiç inanmıyorum.Sen de düşünme annesi .Biz onlara aylarca en iyi şekilde baktık , onları çok sevdik ve sevmeye dualarımızı göndermeye de devam ediyoruz .Mezarına gidememe sebebin uzakta olması mı yoksa daha kötü olacağını düşünüp cesaret edememen mi bilmiyorum ama eğer uzaktaysa zaten vaktiniz olduğunda ilk fırsatta gideceksinizdir bunun için kendini suçlama lütfen.Ama cesaret edemiyorsan emin ol tahmin ettiğin kadar zor olmayacaktır.Hatta daha da rahatlayabilirsin.Dört ay uzun bir zaman gibi görünsede bizim için pekde öyle olmuyor malesef.Benim ağlama krizlerim 6. Aydan sonra dinmişti. Bu dönemi daha kolay atlatabilmen için en iyi yol birşeylerle meşgul olmak gerçekten.Ben doğumdan çıkar çıkmaz bir iş teklifi gelmişti ve hiç istememe rağmen eşimin zoruyla bir ay sonra işe başladım ve gerçekten kendime gelmeme çok faydası oldu.Ben o günlerde kendimi kötü hissedeceğimi düşündüğüm hiçbirşey yapmadım ve istemediğim kimseyle ( benimle aynı dönem hamile olup doğum yapan arkadaşlarımla) görüşmedim.sonrasında kendimi hazır hissettiğimde görüştüm , bebekleriyle bir araya da geldim ve tahmin ettiğim gibi kötü de geçmedi. Biraz uzun oldu ama sana tek söyleyeceğim yapmak istemediğin kendini hazır hisstemediğin hiçbirşey için kendini zorlama , suçlama .Emin ol geçmişte yapmaya cesaret edemediğin şeyleri zamanı geldiğinde kendi isteğinle yaptığında hiçbir rahatsızlık duymayacak kendini çok daha iyi hissedeceksin.