Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba arkadaşlar.. Bugun Başka pernatolojiye gittim. Brbrgim iki hafta önce geride olduğu karni ve ciğerleri yavaş geliştiği zayif kaldigi söyledi. Kan pirtlasmadan sora yavasladigi söyledi doktor. Morelim çok bozuldu kizlar. Bütün gun yavrumu düşündüm ne yapacagimi bilemedim agliyorum o ani duyduğumdan beri. Hic iyi olamiyorum :KK43: bunu kaybedeceğimi diye düşünmekten kafayi yiyeceğim kizlar. Ne olur dua edin sağ salim kucagima alayim kizimi. Pazartesi günü tekrar kontrole cagirdi doktor pirtlasma testi yeniden yaptiracak. Tahillarim iyi cikmasa 0,4 den fazla arttırabilir. Coraspin iç dedi iciyorum ama korkuyorum bunu kaybedeceğimi diye. Ne yapacagim kizlar :KK43:(
Canımm allah korusun. İnşallah birşey olmayacak. Cleaxane 0,4 mü kullanıyorsun. O en hafifi onu arttırsadoktor 0.6 lık ve 0.9 luk var.

Canımm allah korusun. İnşallah birşey olmayacak. Cleaxane 0,4 mü kullanıyorsun. O en hafifi onu arttırsadoktor 0.6 lık ve 0.9 luk var.
Evet yeniden test yapilacak ama genetik testi değil sadece pirtlasma testi için.. Az geldi doktora.. Kanim çok yavaş calisiyor pzt günü yaptircam bakalim

Evet yeniden test yapilacak ama genetik testi değil sadece pirtlasma testi için.. Az geldi doktora.. Kanim çok yavaş calisiyor pzt günü yaptircam bakalim
Canım benim üzülme lütfen. stres ve üzüntüden vücudun daha çok pıhtı yapıyor. Igneyi en yüksek doza çıkarsın. Benim dr.um önlem amaçlı en yükseğin bir altını vermişti. hibor 7500 kullanıyordum ben onun 10 bini var bir de en yükseği. olmazsa iğnenin markasını değiştirsin hem de dozunu. günde 2 tane vurul olmazsa. Benim bir arkadaşımda da kan pıhtılaşması vardı, 5 tane düşükten sonra bulunabildi pıhtılaşma olduğu. ilk bebeğini problemsiz aldı kucağına tedaviden sonra ama ikinci bebeginde o da senin gibi bayaa problem yaşadı gebeyken. Dr.ü iğneyi günde 2 ye çıkardı ve bebegindeki gelişme geriliği 3-4 hafta sonra kayboldu. senin bebeğin de iyi olacak Allah'ın izniyle merak etme. moralini yüksek tut lütfen... Dualarım sizinle...

Canım allahın izniyle düzelecek doktoeun gerekli tedbirleri alacaktır tabi ki. Sende yüreğini ferah tut bi çözümü vardır elbette. İyi düşün iyi olsun inşallah canım.

Canım benim üzülme lütfen. stres ve üzüntüden vücudun daha çok pıhtı yapıyor. Igneyi en yüksek doza çıkarsın. Benim dr.um önlem amaçlı en yükseğin bir altını vermişti. hibor 7500 kullanıyordum ben onun 10 bini var bir de en yükseği. olmazsa iğnenin markasını değiştirsin hem de dozunu. günde 2 tane vurul olmazsa. Benim bir arkadaşımda da kan pıhtılaşması vardı, 5 tane düşükten sonra bulunabildi pıhtılaşma olduğu. ilk bebeğini problemsiz aldı kucağına tedaviden sonra ama ikinci bebeginde o da senin gibi bayaa problem yaşadı gebeyken. Dr.ü iğneyi günde 2 ye çıkardı ve bebegindeki gelişme geriliği 3-4 hafta sonra kayboldu. senin bebeğin de iyi olacak Allah'ın izniyle merak etme. moralini yüksek tut lütfen... Dualarım sizinle...
Yasemincim buarada canım bebişin nasıl? Nasıl geçiyor kuzunla zaman?

Kizlar pek yazamasamda arada girip okuyorum. Ufaklikla ugrasip bi yansan misafir agirlayinca firsat olmuyor. Her gun her dakika oglumu her kucagima aldigimda sukrediyorum. Pesinden Allah im bu duyguyu tum melek annelerine tattir diye size dua ediyorum. Evet tarifsiz bir duyguymus zaten anneydik ama simdi bi baska oluyoe insan. Giden unutulmuyor her emzurdiginde acaba Ali baranimda boyle mi olucakti mimikleri abisine benziyor mu ? Acaba gozleri ne renkti bana nasil bakicakti sorular bitmuyor ama kucagindakine sarilip sukrediyosun. Bi yandan azicik gazi olsa odun patliyor betim benzim gidiyor. Allah hamile olanlara saglucakla kavusmayi ve buyutmeyi nasip etsin. Hamile olmayanlarda en hayirli ve tez zamanda guzel haberler paylasin insallah.

Kizlar pek yazamasamda arada girip okuyorum. Ufaklikla ugrasip bi yansan misafir agirlayinca firsat olmuyor. Her gun her dakika oglumu her kucagima aldigimda sukrediyorum. Pesinden Allah im bu duyguyu tum melek annelerine tattir diye size dua ediyorum. Evet tarifsiz bir duyguymus zaten anneydik ama simdi bi baska oluyoe insan. Giden unutulmuyor her emzurdiginde acaba Ali baranimda boyle mi olucakti mimikleri abisine benziyor mu ? Acaba gozleri ne renkti bana nasil bakicakti sorular bitmuyor ama kucagindakine sarilip sukrediyosun. Bi yandan azicik gazi olsa odun patliyor betim benzim gidiyor. Allah hamile olanlara saglucakla kavusmayi ve buyutmeyi nasip etsin. Hamile olmayanlarda en hayirli ve tez zamanda guzel haberler paylasin insallah.
Canımm rabbim daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu inşallah. Abisine benziyodur tabiki ona baktıkça ikisinide görmüş olursun içten içe. bizim en büyük umudumuzsunuz sıhhatle sağlıkla büyütün darısı bizlrre olsun inşallah.

amin canım amin.. darısı bizlere ve tüm bebek isteyenlere...

Yasemincim buarada canım bebişin nasıl? Nasıl geçiyor kuzunla zaman?
Çok şükür canım. iyiyiz Rabbime çok şükür. Zaman Zelal'in anlattığı gibi geçiyor. Tüm zamanım onunla geçiyor. yazamıyorum size eskisi gibi :( Ben de merak ediyordum acaba bebeği olan anneler de benim gibi mi diye. Hem Yaradana sukrediyorsun kucağındaki için bir taraftan da abisi de mi böyle olacaktı deyip iç geçirip ağlıyorsun :( Rabbim bu bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. bir daha hiç birimize aynı acıları yaşatmasın ve bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın...

Çok şükür canım. iyiyiz Rabbime çok şükür. Zaman Zelal'in anlattığı gibi geçiyor. Tüm zamanım onunla geçiyor. yazamıyorum size eskisi gibi :KK43: Ben de merak ediyordum acaba bebeği olan anneler de benim gibi mi diye. Hem Yaradana sukrediyorsun kucağındaki için bir taraftan da abisi de mi böyle olacaktı deyip iç geçirip ağlıyorsun :KK43: Rabbim bu bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. bir daha hiç birimize aynı acıları yaşatmasın ve bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın...
meleklerimizi de cennete sarıp sarmalayacağız inşallah. öyle düşünelim. ALLAH bu dünyada bizi evlatsız bırakmasın, bizim en şanslı yanımız ahirette de yanımızda bebeğimiz olacak.

Umudum1918 Umudum1918 canıö nasılsın? Şüphelerin vardı gebelikle ilgili varmı bi gelişme aklıma geldin şimdi. Bu aralar çok sessiz sakin herkes sanki herkes iyi inşallah
Yok canım birsey zaten eşim korunuyor işe başladım yorucu oluyor alışma devresindeyim o yuzden giremiyordum iş konusunda biraz daha zaman geçirip şubattan sonra denemeye başlıcaz 6 aydadolmuş olacak inşallah çok teşekkürler canım benim

meleklerimizi de cennete sarıp sarmalayacağız inşallah. öyle düşünelim. ALLAH bu dünyada bizi evlatsız bırakmasın, bizim en şanslı yanımız ahirette de yanımızda bebeğimiz olacak.
Tek tesellimiz o değil mi zaten canım? Ebediyette de bebeklerimiz olacak bizim. Bu duyguyu ahirette de yaşayacağız... Tek tesellimiz bu...

@orkidekaramel merak ettim seni.gittin mi dr a
evet gittim.
tahıl sonuçlari da yaptırdim.
pırtışlama değerlerim yüksek çikti. clexane 0,6 verdi
daha yüksek verebilirdi bebek iyi olur ama anne iyi olmaz dedi o yüzden vermedi.
coraspin içeceksiniz dedi.
beni önleme alindi
15 günde bi kontrole çagirildi.
bakin turgay şenere kesinlikle önermiyorum iki defa gittim de hiç ilgilenmedi bi çagirmadi bile sorunun yok demişti.. de yeni çikti sorunlarim işte :KK43: bi arkadaş sayesinde bi doktora önerdi ona git dediler bana.
prof dr Ömer tarik yalçin var. o çok iyi. hem tıp fakültesine hemde kendi muayenesi var doktorlar cadsinde.
hasta dosyasina bile yaziyor çok iyi takip ediyor. kesinlikle tavsiye ederim.

gelişme geriliği nedeni pıhtılaşmadan dolayı oluyormuş. o yüzden besinler bebege zor gidiyormuş doktor açikça güzel anlatti yoksa bunlari bilemezdim bebegim niye zayif diye düşünür dururdum.
igne markasi degişmedi dozunu attırdı sadece 0,4 ten 0,6 ye çikarildi. olmazsa seni hastaneye yatircam dedi. riskli bir gebelik geçirdiğimi söledi. o yüzden 1 ay degil 15 günde bi tedaviye çagirdi.
korkuyorum işte bunu kaybedecegim işde 24 haftadan sora problem yaşayacagimi biliyordum. inş sağ salim bebegimi kucagimiza alirim ALLAHin iziniyle. hep dua edin inş olacak.

evet gittim.
tahıl sonuçlari da yaptırdim.
pırtışlama değerlerim yüksek çikti. clexane 0,6 verdi
daha yüksek verebilirdi bebek iyi olur ama anne iyi olmaz dedi o yüzden vermedi.
coraspin içeceksiniz dedi.
beni önleme alindi
15 günde bi kontrole çagirildi.
bakin turgay şenere kesinlikle önermiyorum iki defa gittim de hiç ilgilenmedi bi çagirmadi bile sorunun yok demişti.. de yeni çikti sorunlarim işte :KK43: bi arkadaş sayesinde bi doktora önerdi ona git dediler bana.
prof dr Ömer tarik yalçin var. o çok iyi. hem tıp fakültesine hemde kendi muayenesi var doktorlar cadsinde.
hasta dosyasina bile yaziyor çok iyi takip ediyor. kesinlikle tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun canım. içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun
coraspin e yeni mi başladın gebelik öncesinden beri kullanılması gerekiyor diye biliyorum

çok geçmiş olsun canım. içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun
coraspin e yeni mi başladın gebelik öncesinden beri kullanılması gerekiyor diye biliyorum
hayır coraspine 1 ay önce başladim.
evet öncekinden başlamak gerekiyor bunun için biraz geç kaldim.
igneyi hamileliğimin en başından beri kullaniyorum. doğuma kadar kullanacagim

hayır coraspine 1 ay önce başladim.
evet öncekinden başlamak gerekiyor bunun için biraz geç kaldim.
igneyi hamileliğimin en başından beri kullaniyorum. doğuma kadar kullanacagim
bebeğimde de gelişme geriliği vardı.28. haftada başlamıştı .eş yaşlanması kaynaklı 39+6 ya kadar dayanabildi herşey yolundaydı doktor gelişimi devam ediyor küvöz e gerek kalmaz diye bekletti .iki gün sonrası sezeryan olucaktı ama ömrü yokmuş yavrumun. ömrü olduktan sonra 600 gr doğan mucize bebekler bile gayet güzel yaşıyorlar.sağlıklı bi şekilde.
sana tavsiyem çok su tüketmen. zaten kan sulandırıclıardan dolayı en az üç litre günlük . bide gelişme geriliği problemlerinde su da azalma olabiliyor bildiğim kadarıyla

Back