Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Tabi öyle canım vardır bir Vakti saati ama kendimi öyle boşlukta hissediyorum ki derdimi anlatamaz oldum inan ki anne olmadan önce bukadar hevesli değildim eşimle gezeriz yurt dışı turlarına falan gideriz diyordum şimdi hiç birşeye hevesim yok
Kizimi kaybetmeden once bir cocuk sahibi olmak ya da olmamak bnim icin cok onemli degildi ama smdi herseyim ona bagli sanki kizimin bi kardsi olmazsa yasamayacak gbi hissediyorum..hic bisey zevk vermiyor dedigin gbi

Sezaryan aynı yerden ama bu defa daha büyük kesik. bir problem olmadı sezaryen yerinde çok şükür. çabuk ayağa kalktım hatta ilk gün hariç hiç yatmadım diyebilirim... Ama iç dikişler aciyor. diğerinde bu kadar uzun surmemisti iç dikişlerin acısı.

Oğlum için dua edin teyzeleri lütfen. hastanedeyiz şuan, nefes probleminden dolayı yoğun bakıma aldılar oğlumu :KK43: tahlilleri ve ciğerleri temiz çıktı çok şükür ama hala nefesi düzelmemiş o sebeple bu gece de burda tabii ben de burdayım süt sagip vermek için. Dua edin lutfen yarın oğlumu sağ salim alıp çıkalım :KK43:
Canm ibs cabucak atlatr bebegin.Rabbim sifa versin.bugun nasl peki?ciktiniz mi hastaneden?

Merhaba güzel anneler. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Dualarınız sayesinde kavuştum evladıma. Allah hepinizden razı olsun.

Doğuma girmeden hepiniz için dua ettim. Bu guzel duyguyu tüm melek annelerine yaşat Ya Rabbim dedim. Kolay olmadı oğluma kavuşmak. İlk doğduğunda yarım saat kadar nefes alamamış kendisi. Dr.lar çok uğraşmış nefes almasını sağlamak için. Ciğerleri suyla doluymuş. Zaten ben çıktım uzun süre gelmesini bekledim. Bir terslik olduğunu sezdim ama bana herkes oğlumun iyi olduğunu, Dr.un muayene ettiğini söylediler. Uyandığımda da ilk sorduğum şey oğlum iyi mi oldu.

Çok şükür Rabbime şimdi herşey yolunda. Tüm zamanımı alıyor ufaklık. Rabbim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün. Bunu en çok bizler hak ediyoruz. Dualarımdasınız melek anneleri. Umudunuzu kaybetmeyin hiç. Hepimiz bu güzel duyguları yaşayacağız Allah'ın izniyle...
Rabim sizi korusun Yasemin, sağlık sıhhat versin.

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:KK43:
o melek ol du annesi seni cennet kapisinda bekliyor . allah sabir versin zor . ama acele etmemelisin kendini topla guzelce . benim arkadasim doguma gitti sanciyla . ölü dogdu bebek dusun . oda hala akli onda. ama manevi yönden cok saglam oldygu icin nein ne oldugunu biliyorm saglam durmaya calisiyor .

Sezaryan aynı yerden ama bu defa daha büyük kesik. bir problem olmadı sezaryen yerinde çok şükür. çabuk ayağa kalktım hatta ilk gün hariç hiç yatmadım diyebilirim... Ama iç dikişler aciyor. diğerinde bu kadar uzun surmemisti iç dikişlerin acısı.

Oğlum için dua edin teyzeleri lütfen. hastanedeyiz şuan, nefes probleminden dolayı yoğun bakıma aldılar oğlumu :KK43: tahlilleri ve ciğerleri temiz çıktı çok şükür ama hala nefesi düzelmemiş o sebeple bu gece de burda tabii ben de burdayım süt sagip vermek için. Dua edin lutfen yarın oğlumu sağ salim alıp çıkalım :KK43:
7 adet inşirah okudum kuzuya, rabbim maddi manevi ferahlık şifa versin, inşaallah tez zamanda toparlasın kuzucuk. Sen de felk nas oku annesi, rabbim ikinizi de korusun.

Merhaba güzel anneler. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Dualarınız sayesinde kavuştum evladıma. Allah hepinizden razı olsun.

Doğuma girmeden hepiniz için dua ettim. Bu guzel duyguyu tüm melek annelerine yaşat Ya Rabbim dedim. Kolay olmadı oğluma kavuşmak. İlk doğduğunda yarım saat kadar nefes alamamış kendisi. Dr.lar çok uğraşmış nefes almasını sağlamak için. Ciğerleri suyla doluymuş. Zaten ben çıktım uzun süre gelmesini bekledim. Bir terslik olduğunu sezdim ama bana herkes oğlumun iyi olduğunu, Dr.un muayene ettiğini söylediler. Uyandığımda da ilk sorduğum şey oğlum iyi mi oldu.

Çok şükür Rabbime şimdi herşey yolunda. Tüm zamanımı alıyor ufaklık. Rabbim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün. Bunu en çok bizler hak ediyoruz. Dualarımdasınız melek anneleri. Umudunuzu kaybetmeyin hiç. Hepimiz bu güzel duyguları yaşayacağız Allah'ın izniyle...
gözünaydin yasemincin oğluna kavuştun darisi bizlerin başina inş. rabbim bizede o duyguyu yaşatsin :)
çok mutlu oluyorum. senin yazdığı görünce hemen tıkladim. merak ediyordum doğum sorasi ilk yazisini bekliyordum.

Arkadaşlar Yaseminden haberi olan var mı çıkmış lar mı hastaneden çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırız Rabbim korusun herşeyden görünür görünmez

Evet canım, dün akşam çıkmışlar elhamdülillah. Galiba bebeği yıkarken su kaçmış. O yüzden olmuş. Kendisi daha iyi anlatır detaylı bilmiyorum. Ama iyi olduklarını biliyorum :)

Amiin inşallah tüm bebekleri Allah annesine babasına bağışlasın. Sen nasılsın canım? Adet olacak gibiyim diyordun oldun mu?
Bende bi gelişme yok 10 gündür lekelenme var adetime 3 gün var hiç umudum yok bide yumurta takibi oldum biraz bu fikre ara vereceğim ruhen çok yıprandım

Bende bi gelişme yok 10 gündür lekelenme var adetime 3 gün var hiç umudum yok bide yumurta takibi oldum biraz bu fikre ara vereceğim ruhen çok yıprandım

aynen canım biraz zihnini boşaltmaya çalış. insan stres yapıyor, bu da vücuda iyi gelmiyor. bebek fikrinden uzaklaşıp akışında bıraktığı zaman hamile kalanları çook duymuşsundur.. çalışıyor muydun bilmiyorum çalışmıyorsan da sevdiğin şeylerle meşgul olmaya bak.. insana iyi geliyor.

bende emin olamıyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. o yüzden şuan bhcg yükselmesini takip ediyoruz. şuan fazla değil ama yükseliyor gibi görünüyor. hayırlısıyla böyle devam ederse kesinleştiğinde size haber vermek nasip olur inşallah.

aynen canım biraz zihnini boşaltmaya çalış. insan stres yapıyor, bu da vücuda iyi gelmiyor. bebek fikrinden uzaklaşıp akışında bıraktığı zaman hamile kalanları çook duymuşsundur.. çalışıyor muydun bilmiyorum çalışmıyorsan da sevdiğin şeylerle meşgul olmaya bak.. insana iyi geliyor.

bende emin olamıyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. o yüzden şuan bhcg yükselmesini takip ediyoruz. şuan fazla değil ama yükseliyor gibi görünüyor. hayırlısıyla böyle devam ederse kesinleştiğinde size haber vermek nasip olur inşallah.[/QUOTE
Hadi hayirlisi canm.ins güzel bi haber daha alrz.hepimiz o kadar cok istiyoruz ki.vakti zamanı gelince olur ins bizlerin de.peki evdeki testte baktn mi hic?kan degerin kac cikti acaba?

Hadi hayirlisi canm.ins güzel bi haber daha alrz.hepimiz o kadar cok istiyoruz ki.vakti zamanı gelince olur ins bizlerin de.peki evdeki testte baktn mi hic?kan degerin kac cikti acaba?

Evde test yaptım ilk. Çoook silik çıktı. Kan testlerim ilki 75 ikincisi 304 çıktı canım. 48 saat arayla. Bakalım yarın da yaptırabilirsem yarın ne çıkıcak.

Evde test yaptım ilk. Çoook silik çıktı. Kan testlerim ilki 75 ikincisi 304 çıktı canım. 48 saat arayla. Bakalım yarın da yaptırabilirsem yarın ne çıkıcak.
Aa cok iyi degerlerin.yukselmesi de iki katı.ya cok soru sordum ama son adetlerimiz yakındı senle.son adet tarihin neydi?ilk kani ne zaman verdin?benim sanrm düzeni bozuldu dr gitmem gerekiyo.

Back