Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aa cok iyi degerlerin.yukselmesi de iki katı.ya cok soru sordum ama son adetlerimiz yakındı senle.son adet tarihin neydi?ilk kani ne zaman verdin?benim sanrm düzeni bozuldu dr gitmem gerekiyo.

Yok canımm estağfirullah.. 18 ekim benim son adet tarihim. Doğumdan bu yana 35 günde bir adet oluyordum ama son aylarda biraz değişti. 40 oldu 38 oldu. Ben en doğal olan 28 günü düşünerek 28.günde evde test yaptım silik çıktı. 31. Gün bhcg 75 çıktı, 33de 304. Yani aslında doğumdan sonraki düzeni baz alırsak beklenen adet tarihin yarın oluyor. Senin nasıl canım?

Anladm canm.ins saglkli bi gebeliktir.benim de son adet 19 ekim evde test yaptm bisey yok.demek ki adet duzenim cok bozuldu.olsa çıkardı muhakkak.her şeyin hayırlısı.

Anladm canm.ins saglkli bi gebeliktir.benim de son adet 19 ekim evde test yaptm bisey yok.demek ki adet duzenim cok bozuldu.olsa çıkardı muhakkak.her şeyin hayırlısı.

adet düzenin değiştiryse yumurtlama tarihi de değişmiş olabilir canım. ümidini kesme.. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Kızlar yoğunluktan yazamadım kusura bakmayın. hepinize dualarinizdan dolayı çok teşekkür ederim. Oğlum pazar akşam taburcu oldu çok şükür. Şu anda herşey yolunda kızlar.
Allah'a binlerce şükür. Rabbim sizi ayırmasın. Sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin.

Nasılsın canım varmı sende bir gelişme
Hayır canım herhangi bir gelişme yok bende. Hormon tedavisi gördüm. Tiroid hormonum fazla çalışıyordu kontrol altına aldık. Prolaktinim de biraz yüksekti. 1,2 defa klomen kullandım olmadı. Kendiliğine bıraktım. Yaşım da 33 ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum.
Bakalım Allah ne zaman nasip eder İnşallah fazla beklemeyiz. Rabbim Sana bana tüm melek annelerine nasip eder inşallah sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar.

Seninle aynı yaştayız o yüzden korkuyoruz akışına bırak Sak olacak ama ne mümkün çok beklemeyiz inşallah

Günaydın melek anneleri
Bundan tam bir sene önce kontrole gittim 34 haftalıktım oğlumu görecektim cok heyecanlıyım kıpır kıpır ediyordu yüreğim hastaneye gittim içeri girdim doktor herşeyini gösteriyo annesi bak kafası burda ayak boyu işte daha sayıyo bir sürü sonra bir baktı kalp atışı yok içim yandı başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonra başka bir doktora başka birine daha girdik hepsi aynı şeyi dediler benim tekmeleriyle uyandığım oğlumun kalbi durmuş okadar hissiz söylediler ki olabiliyor böyle seyler herkesin başına geliyo takdiri ilahi falan filan ....
Sonra biz oraya inanmayıp başka bir hastaneye daha gittik aynı seyleri dediler. O günden sonra durdu hayat sanki bana geri önceki hastaneye geldik ve doğum olacaktı. Sonra bir sürü ilaçlar sancılar gece birdi normal doğum yaptım bi ara sancı çekerken kalbim o kadar hızlı attı ki karnımda hissettim başıma doktorları topladım bebeğimin kalbi çalıştı bakın bi atıyor diye onlarda ayıp olmasın diye baktılar senin kalp atışın o dediler gittiler ablama yalvarıyorum Nolur bişey yap kurtar bebeğimi diye ama yok olmadı bişey doğum yaptım sonra bir baktım aynı benim küçüklük fotolarına benzeyen bi bebek kuzum orda sessiz yatıyo cok güzel bi bebekti. Ayağına dokundum bi tepki vermedi kucağıma alacaktım vermediler sonra çıkarken hemşireye abla bi iyice Bakıyım nolursunn dediğimi hatırlıyorum ondan sonrası bitti sanki eve gelenler lüzümsüz konuşanlar onun ki de oğlandı benimki de belki de kıskanır beni o yüzden gelmedim diyenler daha neler neler hepimizin geçirdiği anlar işte....
Niye yazdığımı bilmiyorum bunları amacım kimsenin acısını hatırlatmak değil ama beni ve ben gibi olanları anlayan bizleriz bi tek. Bir sene gecti üzerinden koca bir bir sene hamileyim 30 haftalık kızımın tekmeleriyle yazıyorum bunları ama içim bi buruk üzülme annecim diyo belki de ben burdayım diyo ama ilk günkü gibi içim yanıyo sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun artık
Ne olacağını bilememek cok kötü Rabbim böyle istemiş böyle oldu belki de bizi daha fazla üzülmelten elimizden bişey gelmemesinden kurtardı ama üzülüyorsun işte
30. Haftadayım bebeğime bi çöp bile almadım alayım diyorum giriyorum mağazaya ağlaya ağlaya cıkyiıyorum geri

Özür dilerim kızlar hepinizden kimseyi üzmek istemiyorum sadece dertleşmek istedim Rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah

R Rose7106 canım saçmalama bizim en büyük destekçimiz birbirimiz değilmiyiz. Hem buraya yazılanları okumakla aklımıza gelmiyor ki kuzularımız biliyorsun üzme kendini.. ben buraya yazdıklarımı rahatça konuşamıyorum oyüzden yazmK çok iyi geliyor.yaz rahatla Şükür ki rabbime karnında kuzun var allahım sıhhatli sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah yaz ki oda stres olmasın canım . Ama işte içimiz durmuyor hergün ağlıyorum fotolarına bakıyorum geçmiyor dinmiyor alışılıyor. İnşallah bizlerede rabbim verir yeniden

canım benimm ahh ahh içim yandı okurken.. bence ufak tefek bişişer al. çok iyi anlıyorum. benimde kaybettiğim erkekti, şimdiki kız, almadım hiçbirşey önce. ilk alırken çok zorlandım. mağazada 5 tur attım elimde kıyafetlerle. beni kameradan izleseler bu kadın manyak derler. alıp alıp bıraktım belki 4-5 kere. sonra aldım. o da yeni bir can. inşallah aynı şeyler yaşamayacağız canım benim .gidenin yeri apayrı. ama karnımızdakilerde yeni bir evlat. anne olarak bizler evlat ayırımı yapamayız.al annesi kızına güzel mini mini elbiseler. aldıkça umudun artacak. inan bana yazıyorum bunları ama bende psikopata bağlamış durumdayım. çok korkuyorum. 30 a kadar yine iyi kötü gittim ama sanki zaman durdu artık . geçmiyor . çalışıyorum izne çıkmak istemiyorum evde iyice bunalıma gircem diye. çanta filan hiçbirşey hazırlammadım daha. kıyafetlerini bi yıkadım elim gitmiyor nasıl ütüleyeceğim onları tekrar diye. oğluma aldığım kıyafetlerde var içlerinde. Allah yardım etsin hepimize inşallah.

amin canım inşallah tüm isteyenlere. aynen biz sen yazdın diye hatırlamıyoruz zaten hep aklımızdalar. 1 yıl geçse de 10 yıl geçse de.. işyerinde benle aynı hamile olanlar vardı geçen biri diyor 15 aylık oldu. içim yanıyor işte böyle duyunca pıtır pıtır gezeceklerdi şimdi ...

Canm heryazdiginiza cevap vermesemde gozyaslarimla eslik ettigime inanabilirsin.ben henuz gebe kalamadim ama eger birgun nasip olursa ahdim var hicbisi almicam carsafa sarip getirecegim cunku o esyalar o kiyafetler herbiri bi yumru olup otoruyor gogsume ne vardi bu kadar alisveris yapacak diyorum hepsi bi gunde hallollan seyler..insanogluyuz basimiza ne gelecegini malesef ki bilemiyoruz olursa benim 3.gebeligim olacak o yuzden bir daha olmaz diyemiyorum malesef

İnşallah canım Rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin. Kucaklarımızı doldursun evimiz süt koksun inşallah

İnşallah canım sabır versin yardım etsin ben oğlumda rahat geçiriyim diye bi çıktım işten sonra kendimi topladıktan sonra tekrar girdim işe altı gün çalıştım test yaptım hamileymişim kızıma kanamalarım oluyordu o iştende cıktım
Hafta sonu bi bebek mağazasına girdik eşimle cok beğendi elbisenin birini alacaktı aldırmadım cok ısrar etti ben ağlayınca bıraktı mağaza görevlisi demiştir bu kadın hasta kesin diye anlamadı bişey ağlaya ağlaya cıktım ordan oğlumunda iki bavul bi koca hurç kıyafeti var annemde hepsi bakalım o yıkayacak ütüleyecek hepsini bi hevesle almıştım annem kayınvalidem almıştı bakalım onlar tekrar yıkanıp ütülenecek
Dediğin gibi kızıma haksızlık etmek istemiyorum ama o annesini biliyo ben üzüldükçe tekme atıyo anne ben burdayım diyo üzülme diyo belki de

Öyle canım başımıza ne geleceğini bilemiyoruz bende diyorum ne gerek vardı diyorum beşiği bile almayım yatsın benim yatakta yada misafir yatağı var evde onda yatsın doğsun kendimi toplayınca alırım bi saatlik iş yada ver netten siparişi iki günde kapında kıyafetleri de giysin Abi'sinin mavili tulumlarını bilmiyorum canım işte deli gibiyim hele bugün daha bi garibim
Rabbim tez zamanda sanada tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Insallah sana da saglikla kucagina almayi nasip etin..tum isteyenlerin evini cocuk sesleriyle doldursun.öyle hasretim ki yavrularima...bi kez bile koklatmadan aldilar

Son düzenleme:
Insallah sana da saglikla kucagina almayi nasip etin..tum isteyenlerin evini cocuk sesleriyle doldursun..o oyle hasretim ki yavrularima...bi kez bile koklatmadan aldilar
Âmin inşallah canım hepimize inşallah bende doğum yapınca almak istedim vermediler ertesi gün morga gidiyim kimse gelmeden alıyım kucağıma dedim kayınbabamgil babamgil almış gitmişler memlekete bende cok istedim koklayım diye ama toprağını aldım küçük bi şişeye koydum onu sevip kokluyorum her mezarına gittiğimde mezarının fotosunu çekiyorum onu öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…