Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

"
KESİNLİKLE OKUMALISINIZ

RASULLLAH (Sallallahü Aleyhi Ve Sellem) Şöyle Buyurur:
"Bir Kulun Çocuğu Öldüğü Zaman ALLAH, Meleklerine:
-Kulumun Çocuğunun Ruhunu Mu Aldınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
ALLAH:
-Kulumun Gönül Meyvesini (Ciğerparesini) Mi Kopardınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
ALLAH:
-Peki, Kulum Ne Dedi? Buyurur.
Melekler:
-Sana Hamdetti Ve (İnnâ Lillahi Ve İnnâ İleyhi Râcîun, Diye) İstirca'Da Bulundu, Derler.
Bunun Üzerine ALLAH:
-O Hâlde Kuluma, Cennette Bir Ev Yapın Ve Adını ‘Hamd Evi' Koyun! Buyurur." ( rabbim hepimize sabır meleklerimize hayırlı sağlıklı kardeş bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın)

günaydın kızlar. ben de hala oldum bugün, hastaneye gidemedim :KK43: oğlumu kaybettiğim hastane hem de aynı doktor, elim kolum el vermedi gitmeye, o doktoru görebilecek gücüm yok :KK43:
hayırlı olsun gitseydin keşke.
bende hala olduğum zamanlarda o hastaneye gidebildim.
doktorumun suçu yoktu. hala o doktora bakınıyorum bu sefer çok tembihli.. herşeyime kontrol ediyo. beni çok iyi tanidi artık.

hayırlı olsun gitseydin keşke.
bende hala olduğum zamanlarda o hastaneye gidebildim.
doktorumun suçu yoktu. hala o doktora bakınıyorum bu sefer çok tembihli.. herşeyime kontrol ediyo. beni çok iyi tanidi artık.
valla bilmiyorum cnm suçu var mı yok mu, varsa ALLAh ' a havale ettim . görmek istemedim doktoru, eşim gitmiş saolsun beklemiş, ben eve gideceğim artık. aslında çok görmek istiyorum bende bebeği.

valla bilmiyorum cnm suçu var mı yok mu, varsa ALLAh ' a havale ettim . görmek istemedim doktoru, eşim gitmiş saolsun beklemiş, ben eve gideceğim artık. aslında çok görmek istiyorum bende bebeği.
eve geçince görürsün inşallah:)
bende 7 aydir yeğenimi göremiyorum. resimlerde gördüm ayni bana benziyor .
abim boşanma aşamasinda şu an. 7 ay babasindan uzak büyüyor:(

günaydın kızlar. ben de hala oldum bugün, hastaneye gidemedim :KK43: oğlumu kaybettiğim hastane hem de aynı doktor, elim kolum el vermedi gitmeye, o doktoru görebilecek gücüm yok :KK43:

Nihancım o hastaneye gitmemen kadar doğal birşey yok. Eve geçtiklerinde eve gider yeğenini görürsün üzülme lütfen. Ben doğum yaptığım hastaneye gitmeyi bırak, semtinden bile geçmek istemiyorum.

Canım bende her önünden geçtiğimde ağlıyorum. Çokk çokk normal. Doktoruna karşıda bu tutumun normal haliyle kafanda sorular soru işaretleri var. Ki zaten abin senin kanın canın senin durumunu anlayabilir hiç içine dert etme. Kuzucuğu gidip evde görürsün

Canım hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bi evlat olsun, ailenize huxur bereket güzellik getirsin inşaallah. Bence gitmemekte haklısın, ben de aynı hastaneyi bırak o semte bile gitmek istemiyorum, bırak doktoru görmeyi. Kötü bi olay yaşadık çok normal o doktoru görmek istememek. Üzülme, eve geçince gider görürsün minişi. Maaşallah rabbim nazarlardan korusun inşaallah. Çok sevindim inan senin adına, çocuklarınızın yaşları yakın olacak :) çok güzel bi şey.

Bence de evde gorursun cnm. Ben de hastanenin olduğu yerden bile geçemiyorum boğazımda kocaman bi yumru oluyo. Onlar da seni anlayışla karşılarlar merak etme...

Nihancığım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Ailenin sana anlayışla davranacağına inanıyorum.

Canim hayirli ugurlu olsun Allah anali baabli buyutsun.Niye gidemedigin cok acik ortada anlayisla karsilayacaktir ailen.Ben de dogum yaptigim hastanenin adindan bahsedildiginde bile titremeye basliyorum birak icine girmeyi.en iyisini yapmissin canim

Canim cok normal. Bende oglumu kaybetigim hastanenin onunden gecemiyorum. Sokagina bile ugramak istemiyorum. Iceri girmek hic yapamam. Seni anliyolardir. Bu gunlerdr gecicek insallah...

Nihan'cım Allah analı babalı büyütsün insallah. Arkadaşların tüm söylediklerine katılıyorum.ben de oğlumu kaybettiğim o hastaneden nefret ediyorum.halbuki orda dünyaya getirmiştim onu ve ne kadar da mutluydum...şimdi gitmek istemem bile. Allah düşürmesin tabi. Sen eve çıktıklarında görürsün.

Nihan'cım Allah analı babalı büyütsün insallah. Arkadaşların tüm söylediklerine katılıyorum.ben de oğlumu kaybettiğim o hastaneden nefret ediyorum.halbuki orda dünyaya getirmiştim onu ve ne kadar da mutluydum...şimdi gitmek istemem bile. Allah düşürmesin tabi. Sen eve çıktıklarında görürsün.
saol cnm. dün bi cesarert gittim, doktor orda olmayacakmış kesin, ilk girerken kötü oldum, biri bişi dese ağlayacaktım, ama tuttum kendimi, sonra sen yeğenine geldin, geçmişi bi kenara atma vakti dedim içimden ve girdim hastaneye. minnacık bebeği görünce zaten iyi hissettim kendimi, umduğum kadar kötü olmadım yani şükür ki, çok da düşünmedim, düşününce dipsiz kuyulara giriyoruz çünkü:(

Canm hayrli olsun yegenin.ne güzel kavusmus annesi.canm ben de korkularmn üzerine gidiyorum nedense.ilk hastanenin önünden gecince cok agladim .ama sonra yine ayni hastaneye ve ayni dr bikac defa muayene oldum ilk dr odasinda da agladim.su anda gidiyorum ama tabi duygularma hakim olamyrm hastanedeyken cok asık süratli oluyorum.bi dahaki gebelige ayni dr bile düşünüyorum yine de Allah hakkmda hayırlısni versin

Canm hayrli olsun yegenin.ne güzel kavusmus annesi.canm ben de korkularmn üzerine gidiyorum nedense.ilk hastanenin önünden gecince cok agladim .ama sonra yine ayni hastaneye ve ayni dr bikac defa muayene oldum ilk dr odasinda da agladim.su anda gidiyorum ama tabi duygularma hakim olamyrm hastanedeyken cok asık süratli oluyorum.bi dahaki gebelige ayni dr bile düşünüyorum yine de Allah hakkmda hayırlısni versin
doktorun kesin suçu olmadığına eminsen gidilebilir cnm. ben emin olamıyorum nedense. birde küçük bi şehirde yaşıyor ve seçenek yoksa olabilir. ben istanbuldayım,heryer doktor dolu.o yüzden tercih etmedim. bana da gel ücretsiz yapıcam herşeyini demişti ama gitmedim.

Back