- 7 Nisan 2012
- 650
- 1.205
- 113
Canim gozun aydin hayirli saglikli omurlu olsun insallah. Darisi isteyen tum melek annelerine olsunKizlar degerim yükselmiş cok şükür sizlerin de dualarıyla..inş sağlıklı bi şekilde ilerler..hepiniz duamdasiniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gozun aydin hayirli saglikli omurlu olsun insallah. Darisi isteyen tum melek annelerine olsunKizlar degerim yükselmiş cok şükür sizlerin de dualarıyla..inş sağlıklı bi şekilde ilerler..hepiniz duamdasiniz..
arkadaşlar yasemin çıkmış, daha bebeğini görememiş, haberler böyle şimdilik..
saolun kıZlar haber verdiğiniz için şimdi aradım ulaşamadım Yasemin'e . Merak ediyordum . Yine haber alırsanız haberleşelimCanim az once konustum cikmis yasemin bebek dr kontrolundeymis henuz gormemis ama iyiler sanirim. Hayirlisiyla bebeginide yanina alirsa insallah cok daha iyi olucak haber aldikca yazarim
İyiyim şükür canım. Bu ay düşünmeye başlayabildik . 4ay geçti kürtajdan sonra.anca hazır hissettim hayırlısı artık. Allah hepimize nasip etsin hayırlı zamandaNE yapıyorsun canım durumun nasıl varmı güzel gelişmeler
Canım cok sevindim gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahKizlar degerim yükselmiş cok şükür sizlerin de dualarıyla..inş sağlıklı bi şekilde ilerler..hepiniz duamdasiniz..
inşallah canım. bende o kadar çok stresliyim ki ağlayıp duruyorum sürekli.Sagol canim evet 1 hafta kaldi ama inan stres sikinti daha artiyor Allah a emanet ettik. Zaman gecmiyor sanki bi oglumu kaybetim yuce Mevlam bir ogul daha yolladi insallah onu bize bagislar
allaha şükür, oğlu da yanına gelmiş, herşey yolundaymış. şükür şükür.. bende konuştum az önce.Canim az once konustum cikmis yasemin bebek dr kontrolundeymis henuz gormemis ama iyiler sanirim. Hayirlisiyla bebeginide yanina alirsa insallah cok daha iyi olucak haber aldikca yazarim
Ne güzel ya çok sevindim Rabbim ayırmasın nasıl mutluluk tur değil mi bize de nasip olur inşallah sende üzülme ne olur bak sende mutlu olacaksın herşey Güzel olacak dilerim bizde mutlu oluruz canımallaha şükür, oğlu da yanına gelmiş, herşey yolundaymış. şükür şükür.. bende konuştum az önce.
inşallah canım. çok korkuyorum birşey olacak diyeNe güzel ya çok sevindim Rabbim ayırmasın nasıl mutluluk tur değil mi bize de nasip olur inşallah sende üzülme ne olur bak sende mutlu olacaksın herşey Güzel olacak dilerim bizde mutlu oluruz canım
Evet duydum bende seslerini. Şükür iyiler miniğininde arkadan sesi geliyorduallaha şükür, oğlu da yanına gelmiş, herşey yolundaymış. şükür şükür.. bende konuştum az önce.
Caniiimmmm cok sevindim cok.Hayirli olsun saglik sihhatle guzel bir hamilelikle bebegine kavusursun insallahKizlar degerim yükselmiş cok şükür sizlerin de dualarıyla..inş sağlıklı bi şekilde ilerler..hepiniz duamdasiniz..
İnşAllah canım hayırlısıylaSagol canim evet 1 hafta kaldi ama inan stres sikinti daha artiyor Allah a emanet ettik. Zaman gecmiyor sanki bi oglumu kaybetim yuce Mevlam bir ogul daha yolladi insallah onu bize bagislar
İnş canim çoook teşekkür ederimCaniiimmmm cok sevindim cok.Hayirli olsun saglik sihhatle guzel bir hamilelikle bebegine kavusursun insallah
Oh cok sukur bugun calisirken aklimdan biran cikmadi yasemin Allahim anali babali buyutsun insallah cok duygulandim gercekten ne buyuk mutluluk Rabbim burdaki tum melek annelerine nasip etsin insallahallaha şükür, oğlu da yanına gelmiş, herşey yolundaymış. şükür şükür.. bende konuştum az önce.
Ayni korkuyu ben de yasiyorum canim Doguma kadar da devam edecek galiba Allah yardimcimiz olsuninşallah canım. çok korkuyorum birşey olacak diyeiçimde bi ateş var sanki. inşallah tüm melek annelerinin yüzü hep güler artık
Dua et canim stres hrpimizde var o durumda ben Allahim sana emanetiz gorunur gorunmez kazalardan sen koru diyorum. Nasil sabir istedik ve sabrini verdiyse inan gonulerimize ferahligida vericektir. Bi gunde sen yazicaksin imsallah cok sukur kavustuk yavrumuza diye. Sakim gonlunu daraltma Allah yar ve yardimcimiz olsuninşallah canım. bende o kadar çok stresliyim ki ağlayıp duruyorum sürekli.
Cok guzel bi haber rahatsiz etmeemek icin haber bekledim bendeallaha şükür, oğlu da yanına gelmiş, herşey yolundaymış. şükür şükür.. bende konuştum az önce.
inşallah Zelalcim. hep dua ediyorum, allahım ferahlık ver diye. ama stresime de mani olamıyorum. neyse senin 1 haftan kaldı. bana daha 6 hafta var. son anda kaybedince sonlar çok stresli geçiyor, hepimiz aynı durumdayız. RABBİM inşallah güzel ömürler biçmüştir bebeklerimize.Dua et canim stres hrpimizde var o durumda ben Allahim sana emanetiz gorunur gorunmez kazalardan sen koru diyorum. Nasil sabir istedik ve sabrini verdiyse inan gonulerimize ferahligida vericektir. Bi gunde sen yazicaksin imsallah cok sukur kavustuk yavrumuza diye. Sakim gonlunu daraltma Allah yar ve yardimcimiz olsun
canım gerçekten korkmakta haklısın inan ki ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor sadece doğum yapmakta yetmiyor ben hiç beklemezken kaybettim oğlumu hiçbir sebebi bile yok o yüzden lütfen içini rahatlat allah korusun o kadar acı çektik rabbim merhamet etsin hepimize olacakla öleceğin önüne geçilmiyor bak kader herşey benim testlerde 4 gende pıhtılaşma çıktı ama yavrum sağ salim doğdu hiç bir sıkıntım yoktu eğer kaderim de doğmadan kaybetmek olsa idi kaybederdim allahın hikmeti işte 1 hafta sonra kaybettim bunda da vardır bir hayır diyorum ama anne yüreği işte içimin sızısı hiç dinmiyor herşey güzel olacak lütfen inan bebeğini kucağına alıp çook güzel günler geçireceksin bak bana hamile bile kalamıyoruminşallah Zelalcim. hep dua ediyorum, allahım ferahlık ver diye. ama stresime de mani olamıyorum. neyse senin 1 haftan kaldı. bana daha 6 hafta var. son anda kaybedince sonlar çok stresli geçiyor, hepimiz aynı durumdayız. RABBİM inşallah güzel ömürler biçmüştir bebeklerimize.
Öyle deme arkadaşım senin de zamanın vardır, zamanı gelince bebeğini kucağına alacaksın bugünleri hatırlamayacaksın bile. İnşaallah en kısa zamanda kavuşursun minik mucizene, nolur kendi kendini hamile kalamıyorum diye negatif yükleme, olumsuz düşünme. Vakti gelince ben de hamile kalıcam diye hep kendi kendini telkin et, stres çok etkiliyo bizim hormonlarımızı.canım gerçekten korkmakta haklısın inan ki ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor sadece doğum yapmakta yetmiyor ben hiç beklemezken kaybettim oğlumu hiçbir sebebi bile yok o yüzden lütfen içini rahatlat allah korusun o kadar acı çektik rabbim merhamet etsin hepimize olacakla öleceğin önüne geçilmiyor bak kader herşey benim testlerde 4 gende pıhtılaşma çıktı ama yavrum sağ salim doğdu hiç bir sıkıntım yoktu eğer kaderim de doğmadan kaybetmek olsa idi kaybederdim allahın hikmeti işte 1 hafta sonra kaybettim bunda da vardır bir hayır diyorum ama anne yüreği işte içimin sızısı hiç dinmiyor herşey güzel olacak lütfen inan bebeğini kucağına alıp çook güzel günler geçireceksin bak bana hamile bile kalamıyorum