Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

@yaseminkara canm gün boyu aklımda ve duamdaydn.gözünaydın.inş. Sağlıkla büyütürsün bebeğini.her karanlığın sonunda aydınlık vardır.artık aydınlık günlere çıktın.darısı zekalı bihangenç ve diğer hamile arkadaşlara.sonra da bizlere C cookies91 senin de hayırlı olsun inş rahat sorunsuz bi gebelik yaşayıp kucağına alırsın canm

Kızlar birkaç defa buralara denk geldim fakat evladını kaybetmiş insanları nasıl teselli edebilirsin diyerek birşey yazamıyordum,fakat bugün ilginç bir şekilde içimden yazmak geldi, belki de yüce Rabbim denk getirtti ki sizlere bir tane daha dua eklensin. Hepimizin imtihanı farklıdır fakat şüphesiz ki en büyük imtihan evlatla ilgili olandır, melek annesi olmuş herkesin öbür dünyada onları bekleyecek ve cennete yaklaştıracak evlatları var,hep söylüyorum özellikle evladını kaybetmiş anneler için ölüm bir son değil,ömrünüz bittiğinde sizi orada karşılayacak can parçalarınız var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın,sınasa bile bu acıyı hakkıyla kaldırmayı nasip etsin,sabır versin ve isteyen herkese yeniden hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versin. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,kalpten edilen her duanın hayırlısıyla bir karşılığı vardır,Allah hepimizin evladını korusun.
Allah razı olsun arkadaşım, bizleri unutma dualarında yeter. Moral oldu sözlerin, allah yolunu bahtını açık etsin. Evladını sana bağışlasın.

Canımm tahmin edebiliyorum nasıl hissettiğini:KK43: kaderimiz buymuş bizim hiç bitmeyecek özlem.iyi olmak için bi bebeğe okadar bel bağladıkki ondam bu yıkılışlar. Ama bizim başkada şansımız yokki bu acıyo dindirecek bu sevgi boşluğunu dolduracak krşılıksız sevip sevilebileceğiniz başka bişey yokki bebekten başka. Vakit saat var belkide canım benim sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış. İyi ol iyi olursan hiç beklemediğin anda gelecek. Kadın milletinin hormonları kuru yaprak misali her rüzgarda etkileniyorz maalesef
Seninki de mi normal dogumdu ne kadar oldu kaybedeli benim 3ayı gecti

@Kereminannesi22 başın sağolsun arkadaşım allah bu evlatlarına sıhhat sağlık versin inşallah. Bu aralar benim de içim çok buruk takvime göre yarın ama normalde bu aralar dopum yapmış olacaktım benle olan bütün arkadaşlar doğuruyor birbir. Benim 3 ay oldu doğum yapalı. Psikolojim allal bullak durup durup ağlıyorum kızımın kuzumun fotolarına bakıyorum içime sokasım geliyo hiç düşünmemiştim böyle olacağını sonumuzun. Çokk çokk üzülüyorum çokk özlüyorum minik ellerine dokunduğum anı hayal ediyorum o yoğunbakım zilini çaldığımda nasılda zor beklediğimi hayal ediyorum sonrada haberi söyledikleri an aklıma geliyo o koltuğa otırttukları an aklıma geliyo çıldırcak gibi oluyorum okadar özlüyorum kii okadar yanıyorum ki. Güçlü durmaya çalışıyorum güçlü görünmeye çalışıyorym. Kucağına yatıp saçlarımı sevip geçicek kızım dayan diyecek beni sıkı sıkı saracak annemde yokki. Nasıl olacak yıllar nasıl geçecek hiç bilmiyorum
İkimizin de aynı zamanda mi olmus galiba 1agustosta kaybettim ben oglumu

günaydin melek anneleri
yasemin gözün aydin bebegini kucaginza aldin allah analı babalı büyütsün. inş darisi bizim başimizda inş..
çok duygulaniyorum doğum haberleri gördükçe..
zelal ve nihanin da yaklaşti artık.
allahin iziniyle alicaz bebeklerimizi..
doktora sordum erken doğum itimali varmi diye yok dedi.. ama yinede korkuyorum
coraspin verdi hep kullanmayacaksin dedi fazla kullanmana gerek yok dedi
decavit ve gyneferon verdi
decaviti ilk defa kullanicam vitamin hapiymiş o.
hadi hayırlısı olsun

günaydin melek anneleri
yasemin gözün aydin bebegini kucaginza aldin allah analı babalı büyütsün. inş darisi bizim başimizda inş..
çok duygulaniyorum doğum haberleri gördükçe..
zelal ve nihanin da yaklaşti artık.
allahin iziniyle alicaz bebeklerimizi..
doktora sordum erken doğum itimali varmi diye yok dedi.. ama yinede korkuyorum
coraspin verdi hep kullanmayacaksin dedi fazla kullanmana gerek yok dedi
decavit ve gyneferon verdi
decaviti ilk defa kullanicam vitamin hapiymiş o.
hadi hayırlısı olsun
Canım evet devavit vitamin ben hep onu kullanmıştım biraz büyük bi hap olması dışında bi sıkıntısı yok. Bide canım sen erken doğumlmı kaybetmiştin meleğini

Canım evet devavit vitamin ben hep onu kullanmıştım biraz büyük bi hap olması dışında bi sıkıntısı yok. Bide canım sen erken doğumlmı kaybetmiştin meleğini
31+5 e kaybettim miniğim karnimda vefat etti:( 1 yıl önce 30 agustos 2015 e(
aradan 10 ay sora ikinciye hamile kaldim.

Canım evet aşırı büyük takılıyo boğaza. Canım seninki de erken miş neden peki doktorun bi açıklama getirdi mi

Canıö hayırlısıyla olmaz bişey inşallah. Kaybın neden peki canım pıhtılaşmamı preaklemsimi yada rahim anomalisimi? Canım k bakma nolur bişiler mğrenip tedbir almaya çalışıyorum aklımca

Canıö hayırlısıyla olmaz bişey inşallah. Kaybın neden peki canım pıhtılaşmamı preaklemsimi yada rahim anomalisimi? Canım k bakma nolur bişiler mğrenip tedbir almaya çalışıyorum aklımca
pıhtılaşmadan çikti geri kaalnı herşey normal. yüksek tanisyon dolasiyla kaybettim yüksek çikinca hemen limonlu su ve ekşi elma yiyorum çok iyi geliyo. doktorum tanisyon hapi vermedi gebe olduğum için.
yinede önlem aldim kendimi tamamen...
igne kullaniyordum coraspini yeni başladim daha. arada kullanicam.
decavit gyneferon kan hapı kullaniyorum.
sende hamile kaldığında herşeyi önlem al.. hamurişi tuz şeker yeme.
çikolatayi yeni başladim ben. çünkü can çekirdi :/ dikkat ediyorum. ya
yinede kilo almadim 1-2 kilo almişim bugüne kadar.
aslinda 82- 84 le hamile kaldim 76 e düştüm.. şu an 77-78 gidip geliyo.

canım gerçekten korkmakta haklısın inan ki ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor sadece doğum yapmakta yetmiyor ben hiç beklemezken kaybettim oğlumu hiçbir sebebi bile yok o yüzden lütfen içini rahatlat allah korusun o kadar acı çektik rabbim merhamet etsin hepimize olacakla öleceğin önüne geçilmiyor bak kader herşey benim testlerde 4 gende pıhtılaşma çıktı ama yavrum sağ salim doğdu hiç bir sıkıntım yoktu eğer kaderim de doğmadan kaybetmek olsa idi kaybederdim allahın hikmeti işte 1 hafta sonra kaybettim bunda da vardır bir hayır diyorum ama anne yüreği işte içimin sızısı hiç dinmiyor herşey güzel olacak lütfen inan bebeğini kucağına alıp çook güzel günler geçireceksin bak bana hamile bile kalamıyorum
böle düşünme canim bak önlemi almişsin. kan pıhtılaşma varmi diye..
hamile kalirsin en kısa zamanda.
belki de en güzel zaman seni bekliyo

pıhtılaşmadan çikti geri kaalnı herşey normal. yüksek tanisyon dolasiyla kaybettim yüksek çikinca hemen limonlu su ve ekşi elma yiyorum çok iyi geliyo. doktorum tanisyon hapi vermedi gebe olduğum için.
yinede önlem aldim kendimi tamamen...
igne kullaniyordum coraspini yeni başladim daha. arada kullanicam.
decavit gyneferon kan hapı kullaniyorum.
sende hamile kaldığında herşeyi önlem al.. hamurişi tuz şeker yeme.
çikolatayi yeni başladim ben. çünkü can çekirdi :/ dikkat ediyorum. ya
yinede kilo almadim 1-2 kilo almişim bugüne kadar.
aslinda 82- 84 le hamile kaldim 76 e düştüm.. şu an 77-78 gidip geliyo.
Canım dikkat et tabi yemene içmene kendini en iyi sen bilirsin tevekkül bizden takdir allahtan. İnşallah sağsağlim alacaksın kuzunu sonrada biz kalanlar gebe kalıcaz allahın izniyle

Back