- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
Ya aslında bu psikolojik durumlar için ben eşinizle daha yakın olmanızı daha fazla vakit geçirmenizi gidip eğlenmenizi tavsiye ediyorum ben asla yapmam dediğim bir çok çılgınlığı yaptım lohusalıktan sonra eşim sürekli eğlenmem için uğraştı doğum günümde kaybettiğim için doğum günümü bile arkadaşlarla süpriz yaparak kutladı asla izin vermezdim ama çabası hoşuma gitti , ve eşime ben hazır hiçbir zaman olmam o hep kafamda içimde olucak sen beni iyi gördüğün Zaman tamam olur dediğin Zaman bana söyleme dedim ve hep şükürler olsun ki o gün hamile kaldım . Sonunda üzüldüm , aradan 5 ay geçti 3 ay hiç düşünmedik ve bir sürü hastalık triottir kisttir bir sürü şeyler çıktı hele ki tiroit çıkınca delirdim resmen en son ovulasyon testi arıyordum acaba yumurtlama artık olmucak mı diye eczacılar vermiyordu yaşadıkların kolay değil ama ihtiyacın yok kafana takıp daha kötü yapma diye ve mucize gibi tekrar kaldım , sağımda hala kist var douglassta sıvı toplanıyordu Bi de kist çıktı yine hastalıklar devam ama Rabbim belki bu sefer yüzümü güldürür