• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Bu ay adetim epey gecikti. Söktürücü bildiğiniz bir kür/bitkisel çözüm var mı?

Aslanpencesi iç başlamadan adetkende günde iki fincan ada çayı iç.

Aslında daha öncesinden soğan kuru yapabilirsin ben yaptıktan sonra yoğun bir adet yaşadım ve afedersin çok parçaliydi.

Canım çok sevindim. Bu defa inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alıp, büyütebilirsin canım... Dr.a hemen gitmeyi sakın ihmal etme. Bebeğin rahat tutunması ve büyümesi için hemen başlaman gerekiyor iğneye...

Âmin inşallah doktora gittik , karnımda sıvı birikimi var :( neden olduğu bilinmiyor , tiroid var , ilacı arttırdı cleaxne 0,6 verdi birde

Âmin inşallah doktora gittik , karnımda sıvı birikimi var :KK43: neden olduğu bilinmiyor , tiroid var , ilacı arttırdı cleaxne 0,6 verdi birde
Diget gebeliginde de troit var mıydı.ben de troit hastasym sürekli ilac kullaniyorum.bu bebeğini ins sağlıkla kucagina alrsn.endiselenme gönlünü ferah tut canm.hersey Allahtan

inşallah canım benim umarım herşey güzel olur bu ay diyordum ki olmaz sa olmaz falan demekkki kendimi kandırmışım dediğin gibi yapmaya çalışacağım hayırlısı olsun ne yapayım kısmet böyleymiş
Canm gercekten takmamak gerekiyo.ben aman ne yapsam da olmuyor deyip önemsemediğim ay hamile kalmıştım.hatta hic ihtimal vermemistim.markete ped almaya gittim dönerken de test almıştım ve ikinci çizgiyi görünce şok olmustum.hepsi güzel tatlı heyecanlardı ilk kalp atışını duymam.hele ultrasonda ilk kez hareketini görmem.hepsi kısa sürdü maalesef.kaderinde kizimin kalbinin sadece karnımda atması yazılmış.demek ki karnmda rızkı varmış ama dışarda yokmuş.doktor bebegi aldığında da kalbi atiyormus dudağını kipirdatmis doktor aglamasini beklemis ama aglamamiş.sonra kalp masajı yapmışlar kalbi tamamen durmuş kuzumun.ne kadar aci bişey karnımda boğulmuş bebegim.ve ben ameliyata girmeden ultrasonda gördüm suyun üstüne çıkmıştı kolları yana dogru açılmış ama apar topar ameliyata girince be oldugunu anlamamıştım o zaman.Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın en zor açıymış.yasayacagi olsaydı tahlillerimde bi sorun olurdu bisey sebep olurdu erken giderdim hastaneye o yokmus iste.Rabbim takdir etdeydi bikac saat daha esinden ayrilmasydi yaşardı kızım.Ama Allah bunu uygun görmüş.ben elimden geleni yaptm ama kızıma kavusamadm.in öteki tarafta görürüz beneklerimizi.yani cok zor bi durum ama kafaya takma canm.o bebek geleceği vakti cok iyi bilir.biliyorum zor brn tam 22 ay hamile kalmayi bekledim.beklenin ne demek oldugunu iyi bilirim.korunmayı bıraktığım ay hamile kalsaydım su anda cocugum 27 aylik olurdu.bi arkadaşımla ayni dönemde bebek istiyorduk o kizinin ikinci dogum gününü kutladı.bilmiyorum bazen nasıl dayanıyorum diye sasiriyorum kendime.bu dünya imtihaninda benim payıma da bu düştü diyorum

inşallah canım benim umarım herşey güzel olur bu ay diyordum ki olmaz sa olmaz falan demekkki kendimi kandırmışım dediğin gibi yapmaya çalışacağım hayırlısı olsun ne yapayım kısmet böyleymiş
Ama su da var halk arasnda derler ya bebegin bi ayağı icerde kalmistir.emin ol bizim dogum yaptigimiz ucin cabuk hamile kalırız.bak burda herkesin bikac ayda olmuş.ins bizim de uzun sürmez.bi arkadasn yengesi tup bebek olan bebeğini 8 aylikken kaybetmis sonradan yili dolmadan kendiliginden ikiz hamile kalmış.su anda çocukları 5 yaslarnda.yani cogu kadın bebegi 3 5 aylikken korunduklari galde hamile kalabiliyorlar.demek ki rahim icin bu pozitif bir durum.

Ama su da var halk arasnda derler ya bebegin bi ayağı icerde kalmistir.emin ol bizim dogum yaptigimiz ucin cabuk hamile kalırız.bak burda herkesin bikac ayda olmuş.ins bizim de uzun sürmez.bi arkadasn yengesi tup bebek olan bebeğini 8 aylikken kaybetmis sonradan yili dolmadan kendiliginden ikiz hamile kalmış.su anda çocukları 5 yaslarnda.yani cogu kadın bebegi 3 5 aylikken korunduklari galde hamile kalabiliyorlar.demek ki rahim icin bu pozitif bir durum.
Benim bu ayın 27 sinde 6 ayı doldurmuş olacağız oğlumu bende öyle özlüyorum ki Rabbim büyütüp de kaybedenlere yardım etsin çok zor çok acı iş yerimde benimle beraber birsürü arkadaş var içimden diyorum ki şimdi eve gidecekler bebekleri onları bekliyor olacak kim bilir nekadar sevimlidir ler diyorum ne kadar şanslı olduklarını nasıl bebekleri ile oynadıklarını falan hayal ediyorum o an kendi kuzum aklıma geliyor ve mezarı gözümün önüne geliyor hergün dua ediyorum Allaha bu acımı dindir içimdeki ateşi söndür yüreğimi ferahlat diye yada beni yavruma kavuştur diye kesinlikle isyan etmiyorum ama içim öyle yanıyor ki Rabbim merhamet eder inşallah biliyorum her zorlukla beraber kolaylık var dır Rabbim bize de güzel günler gösterecek bizlerde mutlu olacağız inşallah hepimizin hayali gerçek olur inşallah ömerime benzeyen güzel bebeklerim olur inşallah benimde ikizlerim olur tabi hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olanlardan nasip etsin allahım tabi isteyen herkese allahım beni çok bekletme ne olur bu arada doktorumu aradım artık dayanamıyorum bana yardım edin dedim yarın randevum var adetin ikinci günü gel dedi daha önce adetliyken hiç doktora gitmedim gideniniz var mı nasıl olacak ki şaşırdım biraz güzel şeyler duyarım inşallah

Benim bu ayın 27 sinde 6 ayı doldurmuş olacağız oğlumu bende öyle özlüyorum ki Rabbim büyütüp de kaybedenlere yardım etsin çok zor çok acı iş yerimde benimle beraber birsürü arkadaş var içimden diyorum ki şimdi eve gidecekler bebekleri onları bekliyor olacak kim bilir nekadar sevimlidir ler diyorum ne kadar şanslı olduklarını nasıl bebekleri ile oynadıklarını falan hayal ediyorum o an kendi kuzum aklıma geliyor ve mezarı gözümün önüne geliyor hergün dua ediyorum Allaha bu acımı dindir içimdeki ateşi söndür yüreğimi ferahlat diye yada beni yavruma kavuştur diye kesinlikle isyan etmiyorum ama içim öyle yanıyor ki Rabbim merhamet eder inşallah biliyorum her zorlukla beraber kolaylık var dır Rabbim bize de güzel günler gösterecek bizlerde mutlu olacağız inşallah hepimizin hayali gerçek olur inşallah ömerime benzeyen güzel bebeklerim olur inşallah benimde ikizlerim olur tabi hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olanlardan nasip etsin allahım tabi isteyen herkese allahım beni çok bekletme ne olur bu arada doktorumu aradım artık dayanamıyorum bana yardım edin dedim yarın randevum var adetin ikinci günü gel dedi daha önce adetliyken hiç doktora gitmedim gideniniz var mı nasıl olacak ki şaşırdım biraz güzel şeyler duyarım inşallah
Canm ins bunlar da gececek.ben adetliyken gitmistim.doktor alttan ultrasonla bakıp yumurtami kontrol etmisti.hap icmistim yumurtam gelissin diye ve on gün sonra çağırıp catlatici igne vurmustu göbekten.yani cok basit bir muayene.belki senin de yumurtani kontrol edecektir

Hayırlısı tabi ki ama ben ikizim olmasını isterim.önceki gebeligimde de ikiz mi diye umut etmistim hatta.benim babam ikiz ger iki teyzem ve dayim ikiz bebekleri olmuş.ablam ikiz hamile kaldı ama birinn kalbi hic atmadı ve kaybetti.hatta teyzemin gelini 27 yaşında falan iki defa ikiz getirdi bir de kizi vardı 3 gebelikte 5 cocuk ve sesaryanla hepsi.ve cok sikintiliydi hamilelikleri 9 ay yatiyorum sadece diyo.nasip de varsa olur.

Aslanpencesi iç başlamadan adetkende günde iki fincan ada çayı iç.

Aslında daha öncesinden soğan kuru yapabilirsin ben yaptıktan sonra yoğun bir adet yaşadım ve afedersin çok parçaliydi.

Önerin için çok teşekkürler arkadaşım. Soğan kürünü birkaç gün yaptım ve adet oldum elhamdülillah..

Diget gebeliginde de troit var mıydı.ben de troit hastasym sürekli ilac kullaniyorum.bu bebeğini ins sağlıkla kucagina alrsn.endiselenme gönlünü ferah tut canm.hersey Allahtan

Amin inşallah , hayır yoktu 2.3 ün üstüne hiç çıkmamıştı tsh diğer değerlerim de normaldi

Hayırlısı tabi ki ama ben ikizim olmasını isterim.önceki gebeligimde de ikiz mi diye umut etmistim hatta.benim babam ikiz ger iki teyzem ve dayim ikiz bebekleri olmuş.ablam ikiz hamile kaldı ama birinn kalbi hic atmadı ve kaybetti.hatta teyzemin gelini 27 yaşında falan iki defa ikiz getirdi bir de kizi vardı 3 gebelikte 5 cocuk ve sesaryanla hepsi.ve cok sikintiliydi hamilelikleri 9 ay yatiyorum sadece diyo.nasip de varsa olur.
İkiz bizde de çok kardeşlerim ikiz dayımın var teyzemin var babaannem in iki çift var inşallah benimde olur tabi senin de

Merhaba hanımlar , cleaxne iğne kullanan var mı aranızda hamile kalmadan önce mi kullanılmaya başlatılmalı ne Zaman kullanılmalı ?
ben varim.. 1 yıllık rapor verdi dr.. sürekli almam gerekiyor. hergün koluma igne vurduruyorum. ilk oksapar kullandim clexne 0,4 verdi doktor. hamileliğimin 7 haftadan sora vurdurmaya başladim. çok şükür şu an herşey yolunda. folbiol verdi . onu içiyorum. şu an 10 haftası içindeyim çok şükür.

Can'ım kaçıncı hafta da başladın kullanmaya , bende hamile olunca kullanıcakmışım biraz korkutuyor beni
korkmayin. bebegin için tehlikeye atmak istemiyosan kullanmaya başla derim. hani derler ya anneler cennetin altindadir biz 9 ay boyunca nelere katlancaz.. biz anneyiz.. yavrumuz için herşey yapariz yeterki bebegimiz iyi olsun sağlıklı olsun .. başka bişey düşünme. ben öle yapıyorum hiç bişey düşünemiyorum. işte.

arkadaşlar ilk öncelikle hayır olsun inşallah diyim..
oğlumu şimdikine hamile kaldığım haftalarca rüya gördüm..( geçen ay sanirim)
bi hastanedeydik...yeni doğum yapmışım kucagimda bi bebek.. 5 yaşlarinda oğlan bi çocuk.. yanima geldi.. bana ve kardeşine bakti gülümsedi.. anne ben gitmek zorundayim dedi..tam karşıda kapı vardi bende gitme oğlum dedim.. gitmeliyim dedi kapıdan son kez bana ve kardeşine bakti gitti ondan sora uyanmişim.. unutamiyorum. eşime dedim. işte oğlun geliyor annesinin rüyasina dedi..
çok şükür allahima.. oğlumun üstündeki beyaz gömlek pantolonu vardi tam melekti.. o rüyayi görmeyi çok özledim yine gelsede göreyim dedim.. ağladim sorada.. rabbime çok şükür oğlumun iyi olduğu gördüm.

arkadaşlar ilk öncelikle hayır olsun inşallah diyim..
oğlumu şimdikine hamile kaldığım haftalarca rüya gördüm..( geçen ay sanirim)
bi hastanedeydik...yeni doğum yapmışım kucagimda bi bebek.. 5 yaşlarinda oğlan bi çocuk.. yanima geldi.. bana ve kardeşine bakti gülümsedi.. anne ben gitmek zorundayim dedi..tam karşıda kapı vardi bende gitme oğlum dedim.. gitmeliyim dedi kapıdan son kez bana ve kardeşine bakti gitti ondan sora uyanmişim.. unutamiyorum. eşime dedim. işte oğlun geliyor annesinin rüyasina dedi..
çok şükür allahima.. oğlumun üstündeki beyaz gömlek pantolonu vardi tam melekti.. o rüyayi görmeyi çok özledim yine gelsede göreyim dedim.. ağladim sorada.. rabbime çok şükür oğlumun iyi olduğu gördüm.
Ne güzel bi rüya görmüşsn canım ben hiç görmüyorum maşallah görünce insan bi rahatlıyor dimi mutlu kalkıyor yataktan

Ne güzel bi rüya görmüşsn canım ben hiç görmüyorum maşallah görünce insan bi rahatlıyor dimi mutlu kalkıyor yataktan
çok şükür gördüm rüyamda.. üçüncüydü bu.. bi daha göremeyecek gibi hissediyorum çünkü kapıdan gittiğinde son kez veda gibiydi:( hiç uyanmak istemedim maalesef uyandim:(
rabbine dua et... rüyanda bebegini görmek istiyosaniz.

İkiz bizde de çok kardeşlerim ikiz dayımın var teyzemin var babaannem in iki çift var inşallah benimde olur tabi senin de
Bizim durumumuzda herkes ikiz olsn istiyor. Eşimin teyzesi hep derdi bana eskiden inşallah ikizin olsun diye bende töbe töbe derdim nasıl bakılır derdim. Sonra bebeğimi kaybettikten sonra töbe dediğim şeye dua eder oldum. Ne garip bi dünya dimii. Ama tek oldu olsun sağlıkla olsunlarda uzun ömürlü inşallahh.

Back