• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende 1/2 gün sonra bebek görmeye gideceğim stres yaptım. Aslında benim bebeğim yaşasaydı 1 yaşında olacaktı ama hiç büyümedikleri için öyle bebek kaldı zihinlerimizde heralde. Bebek görmek etkiliyor beni. Kendim hamile olmama rapmen hamile görmekte etkiliyor sizlerde öylemisiniz bende mi bi anormallik var.

Bende 1/2 gün sonra bebek görmeye gideceğim stres yaptım. Aslında benim bebeğim yaşasaydı 1 yaşında olacaktı ama hiç büyümedikleri için öyle bebek kaldı zihinlerimizde heralde. Bebek görmek etkiliyor beni. Kendim hamile olmama rapmen hamile görmekte etkiliyor sizlerde öylemisiniz bende mi bi anormallik var.
Beni hamileler hiç etkilemiyor. Beni bebekler etkiliyor. Yeni doğanlar ve oğlumla yaşıt olanlar. Ama hepsini sevmeden edemiyorum. Üzerine gidiyorum bu duygunun. İnan onlar da beni o kadar çok seviyorlar ki anlatamam. Sanki içimdeki yarayı görüp teselli edercesine sarılıp, gülümsüyorlar bana... :(

Beni hamileler hiç etkilemiyor. Beni bebekler etkiliyor. Yeni doğanlar ve oğlumla yaşıt olanlar. Ama hepsini sevmeden edemiyorum. Üzerine gidiyorum bu duygunun. İnan onlar da beni o kadar çok seviyorlar ki anlatamam. Sanki içimdeki yarayı görüp teselli edercesine sarılıp, gülümsüyorlar bana... :KK43:
yasemin ciğim sen bu pıhtılaşma testlerini nasıl yaptırdın şimdi doktoruma gittim USG baktı 7 mm kist var dedi bi ilaç yazdı bide üniversite hastanesine yolladı şu pıhtılaşma testleri için sen nasıl yaptırdın doktorum bi tanıdık bul yaptırman zor olur dedi benimde hiç tanıdığım yok ne yapsam nr desem ki kafam allak bullak oldu

yasemin ciğim sen bu pıhtılaşma testlerini nasıl yaptırdın şimdi doktoruma gittim USG baktı 7 mm kist var dedi bi ilaç yazdı bide üniversite hastanesine yolladı şu pıhtılaşma testleri için sen nasıl yaptırdın doktorum bi tanıdık bul yaptırman zor olur dedi benimde hiç tanıdığım yok ne yapsam nr desem ki kafam allak bullak oldu
Canm ben de yaptrdm.yaptırdığım sureci anlataym faydası olur mu bilmem ama.yaptrmadan once kendi doktorumla konuştum.3 kayıp istiyorlarmış yapmak icin 3 kaybm mi var desem diye sordum.o da öyle söyle dedi.ama ben yalan söylemek istemedim arastirmadaki kadn dogm doktoruna durumumu anlattm o da tamam yapılmalı ama hematolojiye git dedi.ben hematolojiye de sira almistm zaten hani ona yaptramazsam digerine yaptiraym diye.hematojiden sira alrken sekretere sormustum biz yapmiyoruz demişti.ben de bunu kadn dogum dr na söyledim.hatta şaşırdı bu testi onlar yapar dedi.git diger hastaneye kan ver dedi.sonra cikarken de sekreter git bi genetike sor belki yaparlar dedi.ben de genetik lab.gidip direk kan verdim.orda sadece nerden geldiğimi ve nicin yaptrmak istedigimi sordular.yani bekledigimden kolay yaptrdm.beni ugrastirirlar diye düşünüyordm.burda aynı sebepten (bebegin esinden ayrılması) bebegini kaybedenler sizde bu testi yaptrn bence.ve doktorlarn 3 kayıp demesini ciddiye almayn.bu kadn dogumcu bir kayipta yapmiyoruz ama seninki esinden ayrılmış preeklamsi dedi.

Canm bi de kist srni korkutmasın.benim kistm olunca yumurta takibi yaptrmiyordu doktorum ve ilac da vermiyordu korunma diyordu.ve yine böyle kistmn oldugu ay tedaviye ara verelim dedi ve o benim son adetim olmustu benegime hamile kalmistm.

Canm bi de kist srni korkutmasın.benim kistm olunca yumurta takibi yaptrmiyordu doktorum ve ilac da vermiyordu korunma diyordu.ve yine böyle kistmn oldugu ay tedaviye ara verelim dedi ve o benim son adetim olmustu benegime hamile kalmistm.
Bana ilaç verdi cyclo progynova ismi 21 gün kullan dedi bu tahlilleri de özel bi laboratuar yapıyormuş 500 liraya ayarladı bi arkadaşım sağolsun devlet te yapınca 3 ay da çıkıyormuş burda ise 3 hafta da çıkıyormuş sonuç canım kist varken de hamile kalınır değil mi bugün çok moralim bozuk doktorun odasına girmeden çok güzel bebek resimleri var hep ömerimle beklerken birgün onunda resmini asarız derdim kısmet olmadı şimdi evde bebeğimi büyütecekken nelerle uğraşıyorum dedim hatta doktora bile öyle söyledim böyle düşünmeye devam etme sonu gelmez dedi allahım sen yardım et inan ki çok kötüyüm şuan Ağlıyorum yarına hormon testlerine bakılacak umutlarımızı kırma allahım

Bana ilaç verdi cyclo progynova ismi 21 gün kullan dedi bu tahlilleri de özel bi laboratuar yapıyormuş 500 liraya ayarladı bi arkadaşım sağolsun devlet te yapınca 3 ay da çıkıyormuş burda ise 3 hafta da çıkıyormuş sonuç canım kist varken de hamile kalınır değil mi bugün çok moralim bozuk doktorun odasına girmeden çok güzel bebek resimleri var hep ömerimle beklerken birgün onunda resmini asarız derdim kısmet olmadı şimdi evde bebeğimi büyütecekken nelerle uğraşıyorum dedim hatta doktora bile öyle söyledim böyle düşünmeye devam etme sonu gelmez dedi allahım sen yardım et inan ki çok kötüyüm şuan Ağlıyorum yarına hormon testlerine bakılacak umutlarımızı kırma allahım
Canm her kadnda kist oluyo.sen sadece kontrole gittigin icin farkettin.diyorum ya ben kistimin oldugu ay hamile kaldm.ve bebegimin hicbir sağlık sorunu yoktu.son gün esinden ayrıldığı icin kaybettim.her esinden ayrilan bebek bile kaybedilyormus venim bebegim bir de kakasini yapmıştı.hepsi birlesince bu sonuc oldu.yoksa kist oldugu ay hamile kalmıştım.ama tabi ben doktor degilim sen doktorunun tavsiyesine uy.diger adette kist mist kalmaz kesinlikle

Cok pahalı bi testmis gercekten.trombofoli paneli degil mi?benim de sonuc 45 günde çıkar dediler.

çok şükür gördüm rüyamda.. üçüncüydü bu.. bi daha göremeyecek gibi hissediyorum çünkü kapıdan gittiğinde son kez veda gibiydi:KK43: hiç uyanmak istemedim maalesef uyandim:KK43:
rabbine dua et... rüyanda bebegini görmek istiyosaniz.
Bende en son oyle gormustum ben daha buyudugunu gormustum. Anlatmistimda kucagimda yeni dogmus haliyle emdi beni emdikce buyudu uc yas bes yas bebek buyudukce emmek yerine sariliyodu bana sonra 18 yaslarinda cok yakisikli bi delikanli oldu sim siki sarilmisti bana yavas yavas kollarimi gevsetti artik gitmem lazim anne ben iyiyim dedi ve kapudan cikip gitti pesinde gitme diye aglasamda kapidan cikti gitti ve sonra hic gormedim ruyamda :( ama iyi oldugunu soylediya o gunden sonra daha rahatladim

Ben bebekleri görünce biraz hüzünlü ama çok sevgi dolu bakıyormuşum çevremde ki insanlar çok belli ediyorsun hassasiyetini diyorlar üstelik bana anne diyen manevi bir kızım var 1 yaşında o doğduğunda şans eseri öğrenmiştim ilk hamileliğimi , eltimin çocukları bir yere gittiğimiz de ayrılmıyorlar dibimden altlarını değiştirmekten yemeklerine kadar ben ilgileniyorum bazen içimi acıtsa da atlatıyorum hemen , Rabbim bizlere de sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

cnm bende yaptırdım. devlet hastanesine gittim kadın doğumcu gerek yok yaptırmana dedi, ama ben ısrar ettim, biz yapmıyoruz genetik bölümüne git dedi. genetiğe gittim, testleri yazdı doktor sağolsun.

cnm bende yaptırdım. devlet hastanesine gittim kadın doğumcu gerek yok yaptırmana dedi, ama ben ısrar ettim, biz yapmıyoruz genetik bölümüne git dedi. genetiğe gittim, testleri yazdı doktor sağolsun.
12 li olan varmış onu mu yaptırdın izmirde hiç bir hastanede 12 lisini yapmıyorlar üniversite hastanesi yapıyor muş o da 3 ay sonra çıkıyormuş mecburen özelde yaptıracam

Bende en son oyle gormustum ben daha buyudugunu gormustum. Anlatmistimda kucagimda yeni dogmus haliyle emdi beni emdikce buyudu uc yas bes yas bebek buyudukce emmek yerine sariliyodu bana sonra 18 yaslarinda cok yakisikli bi delikanli oldu sim siki sarilmisti bana yavas yavas kollarimi gevsetti artik gitmem lazim anne ben iyiyim dedi ve kapudan cikip gitti pesinde gitme diye aglasamda kapidan cikti gitti ve sonra hic gormedim ruyamda :KK43: ama iyi oldugunu soylediya o gunden sonra daha rahatladim
bende rahatladim iyi olduğunda.. çok şükür..
kardeşinin kucagimdayken gördüm oğlumu. 5 yaşlarindaki çocuk.. kardeşine ve bana bakti gülümsedi yüzü.. sora anne ben gitmek zorundayim dedi gitme dedim gidiyorum anne dedi gülümsedi.. ama iyi olduğu gördüm. Allaha bin şükürler olsun gördüğüm için ama sarılamadim..:(

Canım benim doktorum sevk etti araştırma hastanesi kadındoğum bölümüne. Yüzde doksan pıhtılaşmadan kaynaklanıyor diye tahminde bulundu. Ve öyle de bir sonuç aldık. Evet normalde 3 düşükten önce yapılmıyor ama Doktorum ileri gebelik kaybı olduğu için bi dahakine riske atamayız dedi. Tahlilleri yaptılar. Bir ay sonra da tahlil sonuçlarını aldım.

Hanımlar birşey soracağım iki gün önce 400 dün 600 bugün 1100 küsur çıktı beta normal mi sizce ?

12 li olan varmış onu mu yaptırdın izmirde hiç bir hastanede 12 lisini yapmıyorlar üniversite hastanesi yapıyor muş o da 3 ay sonra çıkıyormuş mecburen özelde yaptıracam
trambofoli paneli 6 test yazıyor valla bilmiyorum ki cnm . 6 tane değer var aşağıda. ben istanbuldayım. eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. 1 ay sonra çıktı sonuç.

bende rahatladim iyi olduğunda.. çok şükür..
kardeşinin kucagimdayken gördüm oğlumu. 5 yaşlarindaki çocuk.. kardeşine ve bana bakti gülümsedi yüzü.. sora anne ben gitmek zorundayim dedi gitme dedim gidiyorum anne dedi gülümsedi.. ama iyi olduğu gördüm. Allaha bin şükürler olsun gördüğüm için ama sarılamadim..:KK43:
olsun canım şükür görmüşsün.

trambofoli paneli 6 test yazıyor valla bilmiyorum ki cnm . 6 tane değer var aşağıda. ben istanbuldayım. eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. 1 ay sonra çıktı sonuç.
6 sını yapıyorlarda 12 li olan varmış o yapılmıyor heryerde uğraşıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlarım olur banada dua edin

6 sını yapıyorlarda 12 li olan varmış o yapılmıyor heryerde uğraşıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlarım olur banada dua edin
İnşallah güzel sonuçlar alırsın sernur. 12 li yaptırdım. Sonuçlar için de 1 ay bekledim. Biri aynı gün biri 1 hafta sonrà diğerleri de 1 ay sonra sonuçlandı.

Back