yaa yanlış mı yaptırdımm yani.. inşallah canım yaparlar6 sını yapıyorlarda 12 li olan varmış o yapılmıyor heryerde uğraşıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlarım olur banada dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa yanlış mı yaptırdımm yani.. inşallah canım yaparlar6 sını yapıyorlarda 12 li olan varmış o yapılmıyor heryerde uğraşıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlarım olur banada dua edin
sonuçlarını varsa atabilir misin. neler eksik . doktorlar hiç yönlendirmiyorlar ya gerçekten. kaç kere sordum başka bişi yapılması gerekiyormöu diye. yok diyorlar. zaten bu genetik testi bile zorla yaptırdımİnşallah güzel sonuçlar alırsın sernur. 12 li yaptırdım. Sonuçlar için de 1 ay bekledim. Biri aynı gün biri 1 hafta sonrà diğerleri de 1 ay sonra sonuçlandı.
Bakma sen insanların dediklerine bilir bilmez konuşurlar. Takma kafana tesellimi olur kafanmı rahatlar bilmem ama benimde 5 aydır başarısız malesef üzme kendini üstelik benim 13 ay oldu dr bana 8 ayda sonra izin vermişti. Herşeyin bi vakti var. Ben kendimi tamamen iyileşmiş olarak 2 aydır görüyorum. Bundan sonrada hayırlısı demek lazım.Sağol canım bu ay kafamı boşaltayım dedim bir sürü şey yaptım tek faydası doğumdan beri ilkdefa adetim günün Dr geldi hep 4 gün gecikir di yarın doktoruma gidecem gel bi bakalım dedi dün çok moralim bozuldu beni ayakta tutan umutmuş onu anladım benim 6 ay oldu 3 aydır da korunmuyorum yoksa milletin dediğimi oluyor ben artık hamile kalmayacak mıyım üzüntü den beni mahvetti ler ya Of allahım sen yardım et bu arada çok sağol canım dua et olur mu
Bizim ailede hiç yokken benimkiler ikizdi ama allah ömür yazmamış demekki. Bundan sonrada ikizden önce sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun istiyorum. İkizler de risk daha fazla çünkü. Hamileliğim çok zor geçti 5 ay bulantı ve peşpeşe çıkarmalar son ay da riskli diye yattım hep ikiz olupta sağlıklı olsunda bunlara razıyım ama allah ne verirse hayırlısını versin bu defa kucağımıza alıp büyüteceklerimizi versin inşallahİkiz bizde de çok kardeşlerim ikiz dayımın var teyzemin var babaannem in iki çift var inşallah benimde olur tabi senin de
Doğru söylüyorsun canım ama ne yapayım öyle içim yanıyor ki 100 tanede olsa kabulüm oğlum için gittiğimde eşim ikiz mi ikiz mi diye doktora sorarken ben allah korusun diyordum bak şimdi ne diyorum allah içimi sınamİşBizim ailede hiç yokken benimkiler ikizdi ama allah ömür yazmamış demekki. Bundan sonrada ikizden önce sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun istiyorum. İkizler de risk daha fazla çünkü. Hamileliğim çok zor geçti 5 ay bulantı ve peşpeşe çıkarmalar son ay da riskli diye yattım hep ikiz olupta sağlıklı olsunda bunlara razıyım ama allah ne verirse hayırlısını versin bu defa kucağımıza alıp büyüteceklerimizi versin inşallah
Normal canim insallah sonuma kadar her sey iyi olur bence artik kanda tekrarlama bi hafta sonra kese gorunur hayirlisiylaHanımlar birşey soracağım iki gün önce 400 dün 600 bugün 1100 küsur çıktı beta normal mi sizce ?
Canm ne güzel gormussun en azndan.ben. de ruyamda vebek falan görünce azcda olsa rahatliyorum.bende rahatladim iyi olduğunda.. çok şükür..
kardeşinin kucagimdayken gördüm oğlumu. 5 yaşlarindaki çocuk.. kardeşine ve bana bakti gülümsedi yüzü.. sora anne ben gitmek zorundayim dedi gitme dedim gidiyorum anne dedi gülümsedi.. ama iyi olduğu gördüm. Allaha bin şükürler olsun gördüğüm için ama sarılamadim..![]()
Kromozom testi, hba 1c şekerle ilgili,sonuçlarını varsa atabilir misin. neler eksik . doktorlar hiç yönlendirmiyorlar ya gerçekten. kaç kere sordum başka bişi yapılması gerekiyormöu diye. yok diyorlar. zaten bu genetik testi bile zorla yaptırdım
Kromozom analizi, HB AIC (sanırım şekerle ilgili), koagulasyon testleri (proteinC aktivitesi, anti kardiyolipinler, Protein s düzeyi, antitrombin, lupus, Protein C düzeyi)sonuçlarını varsa atabilir misin. neler eksik . doktorlar hiç yönlendirmiyorlar ya gerçekten. kaç kere sordum başka bişi yapılması gerekiyormöu diye. yok diyorlar. zaten bu genetik testi bile zorla yaptırdım
sonuçlarını varsa atabilir misin. neler eksik . doktorlar hiç yönlendirmiyorlar ya gerçekten. kaç kere sordum başka bişi yapılması gerekiyormöu diye. yok diyorlar. zaten bu genetik testi bile zorla yaptırdım
saol cnm bazı değerler farklı sende ki. bende yüklemeye çalıştım benimkini ama yapamadım.
Canım bende de aynılarında mutasyon var iğne mi kullanıyorsun sadece aspirinde verdi mi doktorun bana sadece iğne verdi 0,4 ml lik cleksane merak ettim canımsaol cnm bazı değerler farklı sende ki. bende yüklemeye çalıştım benimkini ama yapamadım.
bende de mthfr c 677 t bide 4G 5G olanda mutasyon vardı
hem aspirin hem iğne kullanıyorum canım. cleaxane 0.6 , coraspirin...bana bi tane test yapıyor, iğne uygun mu diye, kan testi, antifaktör 10 diye 1 test. şuana kadar 2 kere yaptı, iğne uygun dedi.Canım bende de aynılarında mutasyon var iğne mi kullanıyorsun sadece aspirinde verdi mi doktorun bana sadece iğne verdi 0,4 ml lik cleksane merak ettim canım
ben de folbiol kullandım am kesti, şimdi vitamin kullanıyorum, onun içinde de varmış ama folik asit.tüm doktorlar farklı uyguluyorlar. hakkımızda hayırlısı gerçektenBende PAI 4g/5g heterozigot fakat sıkıntılı bir durum Dedi doktor buna ve tüm hamileliğim boyunca folbiol 5mg kullanacaksın ayrıca cleaxne 0,6 ( yüksek risk raporlu ) iğne kullanacaksın Dedi doktor birde bende homozigot a1298c var
yasemin ciğim sen bu pıhtılaşma testlerini nasıl yaptırdın şimdi doktoruma gittim USG baktı 7 mm kist var dedi bi ilaç yazdı bide üniversite hastanesine yolladı şu pıhtılaşma testleri için sen nasıl yaptırdın doktorum bi tanıdık bul yaptırman zor olur dedi benimde hiç tanıdığım yok ne yapsam nr desem ki kafam allak bullak oldu
Canım zaten bizde 6'lı da pıhtılaşma çıktı. O sebeple 12'lisini yaptırmana gerek yok ki. Tedavi aynı, iğne ve coraspin. Eğer 6'lıda da problem çıkmasaydı o zaman 12'liye ihtiyaç duyuluyor. O sebeple için rahat olsun. Bizim tekrar trombofili panali yaptırmamıza gerek yok...sonuçlarını varsa atabilir misin. neler eksik . doktorlar hiç yönlendirmiyorlar ya gerçekten. kaç kere sordum başka bişi yapılması gerekiyormöu diye. yok diyorlar. zaten bu genetik testi bile zorla yaptırdım
ben de folbiol kullandım am kesti, şimdi vitamin kullanıyorum, onun içinde de varmış ama folik asit.tüm doktorlar farklı uyguluyorlar. hakkımızda hayırlısı gerçekten
hayırlı olsun canım. bakalım sonuçların ne çıkacak.Arkadaşlar dün ege üniversitesinde yaptırdım burayı okuyan varsa hiç kadın doğuma gidip uğraşmayın yapmıyorlar direk genetik polikliğiniğne gidin hiç bekletmeden yapıyorlar hatta doktor üstüne karyotip analizi de istedi sadece karyotip analizi için aralık ayına randevu veriyorlar benim doktorum sadece 12 li paneli istedi o yapıldı 1 aya sonuç çıkarmış birde adetin 3 günü hormon testlerini ve tokzoplazma testlerini istedi onları yaptırdım ya bu devlet hastanelerinde insanın yüzüne bakmıyor lar o kadar da derdimi anlatıyorum hatta özelden geldim bile demiyorum buna rağmen bi araştıralım bile demiyorlar geçen ay başka şehirdeydim ağrılarım var diye gittim sadece smear baktılar meğerse kist varmış anlamadılar illaki para vereceksin bu sağlık sigortası niye var ki anlamıyorum allah parası pulu olmayan garibana yardım etsin