Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hayırlı olsun ne güzel çifte bayram yaşayacaksın inşallah allah tamamına erdirsin kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
amin inş darisi senin başina seni de en kısa zamanda müjdeli haberler aliriz..
acimizin teselisi yavrularimiz olsun. Rabbim kucagimizi boş birakmasin.

Uzun zamandır sübyan için iyi bir hoca araştırıyordum . Sonunda elime ulaştı. Hoca sübyan oldugunu söylemiş ben gidemedim şehir dışında olduğu için . Hemen taksın çocuk olasıya çıkarmasın çocuk olduktan sonrada açıp Fatiha ihlas nas felak surelerini okuyup üç kez bebeğime niyet edip katlayıp bebeğe Taksin demiş. Mübarek bi günde elime ulaştı Rabbim sonunu da hayır etsin inşallah. Kızlar bu konu hakkındaki bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırmışsınız. Halk arasında kitaptan bakıp yazan hocalar varya onlardan . Salı akşamları yazıyormuş . İlk defa böyle bişey yaptım ama anneannemin Bebek kayıpları ve sakat çocukları olduktan sonra yaptırmış sonrakiler sağlıklı ve erkek bebekleri yaşamıyormuş sanırım sonrasında herhangi bir kayıp yaşamamış . Son üç erkek zaten . Annemde hamile kalamıyormuş birtürlü onada buna benzer bişey yapmışlar sonrasında ben olmuşum. Benimde bebeğim erkekti. Daha çok erkeklere musallat olurmuş. Of bilmiyorum ya bunlar şehir efsanesimi yoksa gerçeklik payı varmı aklım karmakarışık. Bide 65 TL ödeme yaptık. Parasında değilim tabiki sadece bilgilendirme amaçlı belirtmek istedim

Ben yaptırdım zaten dediğin gibi erkek bebeklere musallat oluyormuş

gebelik testi pozitif çikti.. bayramdan sora gitcem inş
yıllık izini bayram tatili 15 gün izin:)
Canim hayirli olsun cok sevindim epeydir aklumdaydin dualarimdaydin. Ne kadar cok hamile kalmak istedigini biliyorduk hepimiz Allah saglikli hayurli ve uzun omurlu bir evlat olmasini nasio etsin temmuzun guzrl haberidr senden geldi Darisi isteyen tum melek annelerine

Arkadaşlar ben de tedaviye başlıyorum. Klomen kullanıcam bu ay. Hayırlısı artık. O kadar eksik hissediyorum ki kendimi. Bebeğime ben 2 yıl sonra hamile kalmıştım. Belki miyomdandı bilemiyoruz. İnşallah o kadar beklemem bu defa. 2 hafta önce perinatologla görüştüm. Doktorum ne dediyse aynı şeyleri söyledi. Katkılı gıdalardan uzak durmam, bol sıvı almam gerektiğini hatırlattı. Hamile kaldıktan sonra diyet vereceğini söyledi. MTHFR faktörle ilgili diyet.

Can'ım sendedemi pıhtılaşma var

Canm dogum yapali kac ay oldu?hamilelikten sonra daha cabuk hamile kaliniyormus.ben de bebeğime 2 senede hamile kalmistim.ins bi defa hemen olur.gec geldi bebegim erken gitti maalesef..

Can'ım sendedemi pıhtılaşma var
Evet canım 2 faktörde pıhtılaşma var. Orta düzeyde pıhtılaşma. Ya benim psikolojik mi bilmiyorum ama doğumdan 1-2 ay sonra kolumu yatarken biraz kıvırsam uyuşmaya başlıyordu bi de çarpıntı oluyordu saniyelik haftada bi kaç defa. Bu anlık çarpıntı hamilelikten önce de vardı çok nadiren de olsa. Dikkate almamıştım rahatsız etmediği için. Coraspin rahatlattı beni. Rabbim sağlık versin hepimize.

Geçen ay yumurtlama dönemime denk gelen şiddetli rahim Ağrı'm vardı . Resmen acıdan karnımın üstünde damar atıyor ve beraberinde Ateş. Kendimi yorduğum için oldugunu düşünmüştüm yaklaşık bir hafta filan sürmüştü. Bu ay yine başladı . Öğleden beri . Ateş ve damar atması yine var. Tek fark bazende adet olacakmışım gibi hissettiriyor. Doğum sonrası iki aydır olan bişey bu . Bide bu ay kendimi daha iyi hissediyordum . Bazı şikayetlerim kaybolmuştu . Sizce bu normal midir bi fikri olan varmı

Benimde dört değer heterozigot. Nasıl bi diyet acaba . Benide bilgilendirebilirmisin. Bulunduğum il küçük yok perinatolog filan . Geçen aile hekimine danıştım öyle bişey olmadığını söyledi

Canm dogum yapali kac ay oldu?hamilelikten sonra daha cabuk hamile kaliniyormus.ben de bebeğime 2 senede hamile kalmistim.ins bi defa hemen olur.gec geldi bebegim erken gitti maalesef..
Canım 7 ay oldu doğum yapalı. Doktorum akışına bırakalım olur daha yeni dedi. Ben de 2 yıl beklediğimi söylediğimde öyle klomen yazdı. Hayırlısı olsun. Canım inşallah beklemeyiz. Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.

Benimde dört değer heterozigot. Nasıl bi diyet acaba . Benide bilgilendirebilirmisin. Bulunduğum il küçük yok perinatolog filan . Geçen aile hekimine danıştım öyle bişey olmadığını söyledi
Canım henüz bilgim yok diyet konusunda içerik olarak. Ama Allah nasip ederse gebelik olursa devam edersem bilgilendiririm. Valla kendi doktorumla da paylaştım bu konuyu evet dedi MTHFR de problemi olanlara diyet verilebilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…