- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Amin canim hepimizin insallahCok sevindim canm sağlıklı hamilelik diliyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim hepimizin insallahCok sevindim canm sağlıklı hamilelik diliyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun
canım çok sevindim senin adına. sağlıkla yavrunda evinize dönsün inşallah. beraber nice yıllara.Kizlar slmlar olsun ben bugun hastaneden taburcu oldum ama bebeğim kuvezde cigerlrimzin biraz daha gelişmesi gerekio inş en kisa zamanda kucagma alırım amin sağlıkla hayırla inş şu an benim gibi olan arkadaşlar sadece şunu soleyebilirim oğlumun yanına ilk gittiğim an onu gördüğümde bide elini tuttum o anda sanki iki yıldir çektiğim bütün acılar bi anda bitti hayret etttimm kendime hiç geçmez saniodjm her gün aglio dum zaten hamilelegimdee çok zor geçmişti korku panik heycan mutluluk hepsini yaşadım sizlerde kendimeder sanci çekerken dua ettjm ben de dahil hepimizi kavustrs ddm Allahima a sonra doguma girdim bide hayirlisila kazası z belasiz ewimize getirdydikkm inş amin
canım yaa nasıl bi riya görmüşsün böylee.. tüylerim diken diken oldu. onlar en mutlu yerdeler kızlar, bizde onlara kavuşacağımızı bilerek yaşayalım inşallah, KURAN orada kavuşacaksınız müjdesini veriyor bize. bende böyle yazıyorum ama bende hiç iyi diilim aslında, bunlarla ayakta duruyorum, dünya acısı geçmiyor demekki.. ALLAHIM başka dert vermesin. AMİN.Kızlar ben de o kadar hüzünlüyüm ki.aglamaktan perisan oldum.ama ne yapsam da bos kucağım bos su anda.evlat hasreti cekiyorum.2 yılda anca hamile kaldm o da bebegimi bir kere kucağıma bile almadan toprağa verdim.Rabbim ins öteki tarafta mükafatını verir.ins orda severim bebegimi.iste kac gündür bauram geliyo diye daha cok üzüldüm bugünlerde biraz daha fazla ağladım.sonra rüyamda rahmstli ninemi gördüm.bana ben buraya sadece birsey icin geldim dedi.sen artk ağlamayı keseceksin dedi.ben de kolay mi bebegimi kaybettim dedim.herkes hamile kaliyo dogum yapiyo bebegini alıp eve geliyo dedim.ben de dogum yaptm ama benim bebegim yok dedim.ninem de her hamile kalan bebegini kucağına alan mutlu mu dedi.evet muhakak mutlufur dedim.o da peki tecavuzle cocuk dogursaydn dedi.sok oldum.ruyanin o kadar etkisinde kaldm ki.Rabbim bize bundan büyük dert vermesin.ve ins diğer bayramda baska bebeklerimiz olur onlari kucagimiza aliriz.Rabbim verdi Rabbim aldi diyorum.onun hazinesi o kadar genis ki isterse cifter cifter bile verir.
cnm işe başladığın gün kötü olman normal.bende çok kötüydüm işe başladığım zamanlar. ama zamanla daha iyi geliyor sanki. evde zaman geçmiyor, en azından işte bi meşguliyetle zaman geçiyor.bugün işbaşı yaptım. duygularım karmakarışık yine. hüzünlüyüm ağlamaklıyım. off bilmiyorum yaa nezaman geçicek bu zor günler. yeni bi bebek olsa belki hayata daha umutlu bakardım.Allah ım inşallah hayırlısıyla tez zamanda gelir .inşallah bu sefer yüzümüz güler.inşallah bu ay hamile kalabilirim kaybettiğim bebeğimle aynı ay olucak doğumları ama bi evladımız ı kaybettiğimiz ay belki başka bi evladımıza kavuşuruz .Amin
Ay Evt Can'ım doğru söylüyorsun. Allah a şükür huzurlu bi işim var . Özlemişim hemde. Arkadaşlarımda genel Anlamda iyi insanlar zaten. Hemen akşam oluverdi. Kendimi rahatlamış hissediyorum. Tekrar normale dönmek dönebilmek çok güzel . Şükürler olsun . 3. Adetimden sonra mucizevi bişekilde şikayetlerimde kayboldu . İnşallah tekrarlamaz. Artık önümüze bakıcaz . Hayat herşeye rağmen devam ediyor . Kimse kimseye halin nicedir diye sormuyorcnm işe başladığın gün kötü olman normal.bende çok kötüydüm işe başladığım zamanlar. ama zamanla daha iyi geliyor sanki. evde zaman geçmiyor, en azından işte bi meşguliyetle zaman geçiyor.
Canm ise baslamak gercekten iyi geliyo.benim de cok şükür dikislerim daha iyi.yani ben öyle hissediyorum.2 hafta once uzanninca rahat yana donemiyordum simdi daha iyi.2 adetimi daha beklesem yeter sanrmAy Evt Can'ım doğru söylüyorsun. Allah a şükür huzurlu bi işim var . Özlemişim hemde. Arkadaşlarımda genel Anlamda iyi insanlar zaten. Hemen akşam oluverdi. Kendimi rahatlamış hissediyorum. Tekrar normale dönmek dönebilmek çok güzel . Şükürler olsun . 3. Adetimden sonra mucizevi bişekilde şikayetlerimde kayboldu . İnşallah tekrarlamaz. Artık önümüze bakıcaz . Hayat herşeye rağmen devam ediyor . Kimse kimseye halin nicedir diye sormuyor
Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun melek anneleri.Bu mubarek gecede Rabbim tum dualarimizi kabul etsin hepimize saglik sihhatli uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin bin geceden daha hayirli bu gecede dualarda bulusuruz insallah
ya bu insanlar çocukları azcık hasta olsalar komalara giriyorlar. saatlerce konuşuyorlar. ay çok kötü oldum diye, biz napalım acaba gerçekten, offffffffffff offffff. bizimkiler toprağın altında![]()
canim sende hamişsin gözün aydin. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin hayırlısıya... bugün en güzel günü çok dua etme zamani..Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun melek anneleri.Bu mubarek gecede Rabbim tum dualarimizi kabul etsin hepimize saglik sihhatli uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin bin geceden daha hayirli bu gecede dualarda bulusuruz insallah
cnm sendemi hamilesin. öyleyse çok sevindim.canim sende hamişsin gözün aydin. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin hayırlısıya... bugün en güzel günü çok dua etme zamani..
inşallah rabbim dualarimizi geri çevirmez. isteyenlerede nasip eder inş..
kadir gecemizi mübarek olsun. canim.
bilmiyorum ben öyle olacağımı sanmıyorum. yani ufacık bişi olduğunda delilere dönmem sanırım ben soğukkanlıyımdır. biz bebeklerimizi mezara koydukBiz onlardan daha da kötü olacağız canım. Hep kızmışımdır çocuklarının üzerine çok titreyen annelere ama maalesef ben de onlardan biri olacağım sanırım bu acıdan sonra... Bebeğimizde ya da çocuğumuzda gördüğümüz en ufak bir rahatsızlığı çok büyüteceğiz büyük bir olasılıkla. Ya da onları hiç ağlatmamak için her istediklerini yapacağız...
Disiplinli bir anne olacağım derdim hep ama bu, bu saatten sonra imkansız sanırım ...Başkasının çocuklarının ağlamasına dayanamıyorum ki kendi evladımınkine dayanayım. Normalde de çok yumuşak kalpliyimdir ama bu olaydan sonra özellikle bebek ve çocuklarına ağlamasına, onların üzülmesine hiç dayanamıyorum. Herkese karşı inanılmaz hassaslaştım... Kimseyi üzmüyor ve kırmıyorum onlar beni üzüp, kırsa da. Önceden de böyleydim ama tolerans kat sayım oldukça arttı...
![]()
amin hanımefendi güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim anne değilim ama hala olmak da güzel bir duygu şükürler olsunBu mübarek kadir Gecesinde Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin melek anneleri. Rabbim sağlıkla büyütebileceğimiz evlatlar nasip eylesin. Bu günümüze şükürler olsun.
Amin canim amin Allah kimseye evlat acisi yasatmasin isteyen herkese hayirli evlatlar versin.Ben de seni merak ediyordum guzel haberler bekliyorum insallah senden de canimcanim sende hamişsin gözün aydin. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin hayırlısıya... bugün en güzel günü çok dua etme zamani..
inşallah rabbim dualarimizi geri çevirmez. isteyenlerede nasip eder inş..
Q gecemizi mübarek olsun. canim.
gebelik testi pozitif çikti.. bayramdan sora gitcem inşcnm sendemi hamilesin. öyleyse çok sevindim.