- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Canım ilk hamileliğin nasıl olmuştu tüp bebek miydi ve neden bebeğini kaybettin inşallah güzel haberler alırsınçok teşekkür ederim
isteyen herkese tez vakitte versin Rabbim inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk hamileliğin nasıl olmuştu tüp bebek miydi ve neden bebeğini kaybettin inşallah güzel haberler alırsınçok teşekkür ederim
isteyen herkese tez vakitte versin Rabbim inşallah...
benim bir kızım var 10 yaşındaCanım ilk hamileliğin nasıl olmuştu tüp bebek miydi ve neden bebeğini kaybettin inşallah güzel haberler alırsın
benim bir kızım var 10 yaşında
ikincisi erken doğdu 4 günlükken melek oldu 5 yıl önce
ikisi de normal yolla hemen olmuştu[/QUOTE neyse ki bir evladın varmış allah bağışlasın bende üzülmüştüm senin adına uzun zaman olmuş çünkü inşallah gönlünden geçenler senin olur
neyse ki bir evladın varmış allah bağışlasın bende üzülmüştüm senin adına uzun zaman olmuş çünkü inşallah gönlünden geçenler senin olurbenim bir kızım var 10 yaşında
ikincisi erken doğdu 4 günlükken melek oldu 5 yıl önce
ikisi de normal yolla hemen olmuştu
evet çok şükür var tabineyse ki bir evladın varmış allah bağışlasın bende üzülmüştüm senin adına uzun zaman olmuş çünkü inşallah gönlünden geçenler senin olur
Canım nasılsın hatırladın mı beni seni tekrar bulduğuma sevindim nerde başladın tedaviye inşallah istediğin gibi sonuçlanır ben ocak ayında denedim malesef negatif oldu nisanda laparoskopi ve histereskopi oldummerhaba melek anneleri
uzun zamandır yazmıyordum
topiğin ilklerindenim
uzunca zaman yazıştık paylaştık herşeyi burada
sonra çocuğu olanlar tek tek ayrıldılar doğal olarak....
bir kısmıyla hala görüşüyoruz
bir sorun olmamasına rağmen bir ben tekrar anne olamadım sanırım..
tüp bebek tedavisine başladım dualarınızı bekliyorum .......
Hemsire hatası?Herkese merhaba arkadaşlar ben 2014te tüp bebek olan kızımı doğumdan 1 gün sonra hemşire hatası nedeniyle kaybettim malesef tekrar gebe kalamadım kafayı yemek üzereyim ne yazık ki
Canim cok sevindim senin adina Allah isteyen tum kullarina ve basta melek annelerine sqglikli hayirli omurlu evlatlar versin insallah. Dogacak yavrunuzu size sizi ona bagislasinGünaydın melek anneleri bu mübarek günde bende güzel bir haber vereyim bende gebeyim. Lekelenmelerim var biraz cok ayakta kaldıkca oluyor ama Rabbim büyük gönderdi emanetini inşallah kese göründü yerleşimi cok güzel filan dedi ama lekelenmeler korkutuyor beni doktorun demesi ise düşeceği varsa düşer son adet tarihine göre 6 haftalık ama geç döllenme sanırım simdilik kalp atışını duymadık iki hafta sonra çağırdı tekrar Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile göndersin bebişleri
Coraspin ve iğne kullanan arkadaşlar acaba hangi sıklıklarla kullanıyorsunuz . Bilgi verebilirmisiniz
Bende melek annesiyim kimse CV yazmiyor
Âmin inşallah canımCanim cok sevindim senin adina Allah isteyen tum kullarina ve basta melek annelerine sqglikli hayirli omurlu evlatlar versin insallah. Dogacak yavrunuzu size sizi ona bagislasin
başın sağolsun cnm38 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm.ardından seker hastasi oldumu öğrendim.etrafinizda benim gibi diyabeti olup çocuk doğuranlar varmi ve ne zaman tekrar gebe kaldiniz.meleğini unutamiyorum.
38 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm.ardından seker hastasi oldumu öğrendim.etrafinizda benim gibi diyabeti olup çocuk doğuranlar varmi ve ne zaman tekrar gebe kaldiniz.meleğini unutamiyorum.
Canım başın saolsun Rabbim sabrını artırsın benimde 34 haftalık bebeğim karnımda öldü hersey cok güzel gidiyordu bi kontrole gittim kalbi Durmuş dediler bende normal doğum yaptım altı ay Sonrada tekrar gebe kaldım benim diabetim yoktu ama lisedeyden diabeti olup simdi sağlıklı cocukları olan arkadaşım var Rabbimin izniyle hersey olur ben üç ay korundum sonra bıraktım diabet bebek ölümüne sebep değil bildiğim kadarıylaNormal doğum yaptim.içerde suyum kalmamış bebek eşinden ayrilmis en son kontrole gittiymde herşey normal demişlerdi.daha sonra sancilandim doğuma gittim kalbi durmuş dedi.ve olu doğum yaptim.5 ay oldu.daha sonra testler yaptirdi doktorun.tip2 diyabetin var dediler.