• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ay neyseki bir
benim bir kızım var 10 yaşında
ikincisi erken doğdu 4 günlükken melek oldu 5 yıl önce
ikisi de normal yolla hemen olmuştu[/QUOTE neyse ki bir evladın varmış allah bağışlasın bende üzülmüştüm senin adına uzun zaman olmuş çünkü inşallah gönlünden geçenler senin olur

benim bir kızım var 10 yaşında
ikincisi erken doğdu 4 günlükken melek oldu 5 yıl önce
ikisi de normal yolla hemen olmuştu
neyse ki bir evladın varmış allah bağışlasın bende üzülmüştüm senin adına uzun zaman olmuş çünkü inşallah gönlünden geçenler senin olur

Coraspin ve iğne kullanan arkadaşlar acaba hangi sıklıklarla kullanıyorsunuz . Bilgi verebilirmisiniz

merhaba melek anneleri
uzun zamandır yazmıyordum
topiğin ilklerindenim
uzunca zaman yazıştık paylaştık herşeyi burada
sonra çocuğu olanlar tek tek ayrıldılar doğal olarak....
bir kısmıyla hala görüşüyoruz
bir sorun olmamasına rağmen bir ben tekrar anne olamadım sanırım..
tüp bebek tedavisine başladım dualarınızı bekliyorum .......
Canım nasılsın hatırladın mı beni seni tekrar bulduğuma sevindim nerde başladın tedaviye inşallah istediğin gibi sonuçlanır ben ocak ayında denedim malesef negatif oldu nisanda laparoskopi ve histereskopi oldum

Herkese merhaba arkadaşlar ben 2014te tüp bebek olan kızımı doğumdan 1 gün sonra hemşire hatası nedeniyle kaybettim malesef tekrar gebe kalamadım kafayı yemek üzereyim ne yazık ki

Günaydın melek anneleri bu mübarek günde bende güzel bir haber vereyim bende gebeyim. Lekelenmelerim var biraz cok ayakta kaldıkca oluyor ama Rabbim büyük gönderdi emanetini inşallah kese göründü yerleşimi cok güzel filan dedi ama lekelenmeler korkutuyor beni doktorun demesi ise düşeceği varsa düşer son adet tarihine göre 6 haftalık ama geç döllenme sanırım simdilik kalp atışını duymadık iki hafta sonra çağırdı tekrar Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile göndersin bebişleri
Canim cok sevindim senin adina Allah isteyen tum kullarina ve basta melek annelerine sqglikli hayirli omurlu evlatlar versin insallah. Dogacak yavrunuzu size sizi ona bagislasin

Coraspin ve iğne kullanan arkadaşlar acaba hangi sıklıklarla kullanıyorsunuz . Bilgi verebilirmisiniz

Coaspini ve iğneyi hergün bir doz olarak kullanıyorum ben. Ama bir arkadaşım son haftalarda iğneyi 2 doz kullandığını söylemişti... Hakkımızda hayırlısı...

38 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm.ardından seker hastasi oldumu öğrendim.etrafinizda benim gibi diyabeti olup çocuk doğuranlar varmi ve ne zaman tekrar gebe kaldiniz.meleğini unutamiyorum.

38 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm.ardından seker hastasi oldumu öğrendim.etrafinizda benim gibi diyabeti olup çocuk doğuranlar varmi ve ne zaman tekrar gebe kaldiniz.meleğini unutamiyorum.
başın sağolsun cnm :( ne kadar oldu doğum yapalı. normal doğum mu sezeryan mı oldun. bi de kaybetme sebebin belli mi. çok zor bir acı. ALLAHIM kimseleri evlat acısıyla sınamasın

Tekrar başın sağ olsun canım. Ben oğlumu kaybettikten 5.5 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Şeker hastalığı bebek kaybetmeye sebep mi açıkçası bilmiyorum... Bir arkadaşımda gebelik şekeri çıkmıştı ama o sağ salim almıştı kızını kucağına. Bebeğini kaybetme nedenin neydi peki canım? Bir sebep bulunabildi mi?

Normal doğum yaptim.içerde suyum kalmamış bebek eşinden ayrilmis en son kontrole gittiymde herşey normal demişlerdi.daha sonra sancilandim doğuma gittim kalbi durmuş dedi.ve olu doğum yaptim.5 ay oldu.daha sonra testler yaptirdi doktorun.tip2 diyabetin var dediler.

Arastirdima gore seker ani kalp durmasi bebeğin eşinden erken ayrilmasi gibi şeylere neden oluyormuş.erken doğum yaptirilmam gerekiyordu.ama hastalimi bilmedimiz için normal doğumu bekledik simdi tekrar gebe kalmak istiyorum korkularim var kizimi coook özlüyorum.hastaneden ellerim bos ayrildim 5 aydir çok mutsuzum

Normal doğum yaptim.içerde suyum kalmamış bebek eşinden ayrilmis en son kontrole gittiymde herşey normal demişlerdi.daha sonra sancilandim doğuma gittim kalbi durmuş dedi.ve olu doğum yaptim.5 ay oldu.daha sonra testler yaptirdi doktorun.tip2 diyabetin var dediler.
Canım başın saolsun Rabbim sabrını artırsın benimde 34 haftalık bebeğim karnımda öldü hersey cok güzel gidiyordu bi kontrole gittim kalbi Durmuş dediler bende normal doğum yaptım altı ay Sonrada tekrar gebe kaldım benim diabetim yoktu ama lisedeyden diabeti olup simdi sağlıklı cocukları olan arkadaşım var Rabbimin izniyle hersey olur ben üç ay korundum sonra bıraktım diabet bebek ölümüne sebep değil bildiğim kadarıyla

Back
X